Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDAy 2013 - 26. - 28.7.
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42  Další 
Zaslat odpověď

Strana 38 z 42
Dony je teď offline  Dony
PříspěvekZaslal: 31.7.2013 , 0:28   Citovat  

Prosíme o výsledky sprintů . Děkujem.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
cheerion je teď offline  cheerion
eShop manager
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 31.7.2013 , 0:32   Citovat  

Marfi napsal:
Tak jeste se neco vybralo na jizdach a na sprintech tak by moh nakej drobak zustat na bazen;)

máš ale ještě další výdaje, pronájem, elektřina, voda, úklid, DJ, poháry, zboží...

nevím, na bazén může člověk jít kdykoli v létě, to se přece jeden víkend dá vydržet:-)

a jak bylo zmíněno výše, když bazén nebude s čističkou, tak to bude celkem na prd:-/
   Návrat  
chatek je teď offline  chatek
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 31.7.2013 , 1:00   Citovat  

a nebylo by pro priste lepsi v sobotu rano po snidani . se sejit na jednom místě všichni by se posadily a jeden org by nahlas vše z mikrofonu odrikal a věděl by to hned každej z 100 lidi.) NO a každej kdo by prijel pozdeji by to měl odsud nebo u brany na papíře.

sopta napsal:
Co se spanilky týče, tak to byl letos skutečně trochu chaos, Lubosh mi dopředu najel trasu, za což mu ještě jednou oficiálně děkuji, nicméně jak psal Dany, vše se muselo průběžně dolazovat dle toho, jak se vše opravdu vyvíjelo, takže se nakonec ukázalo, že původně Luboshem najetá 75km trasa se prostě časově nestíhá a já tedy v pátek ráno s Alčou najížděl novou, zkrácenou verzi a na poslední chvíli vytvářel nové itineráře. To se ještě stále počítalo s tím, že pojedou "tradičně" 2 kolony jedoucí proti sobě a rozdávaly se tedy u vjezdu oba itineráře. Jak ale už bylo zmíněno, o závody byl nakonec větší zájem, než se dle vašich reakcí v diskuzi před HD očekávalo a navíc jsem průběžně procházel kemp a ptal se lidí na zájem o spanilku, takže se muselo hodně zaimprovizovat a nakonec se zvolila jen trasa A, protože prostě stačila. Samotný start spanilky byl ohlašován už někdy 2 hodiny předem a pak ještě několikrát upomínán, dokonce jsme ještě akčně posunuli start o půl hodiny dál, protože jsem věděl, že bysme ujeli klukům, kteří chtěli jet a byli by zrovna v původně plánovaném čase startu (11:00) na trati. Ano, dělalo to trochu zmatky, ale stačilo lépe poslouchat co Pepa hlásí.
Co se samotné spanilky týče. Bohužel kvůli mnohem frekventovanější komunikaci, na kterou jsme vyjížděli, nešlo udělat to, že bych já zastavil čelo spanilky kdesi vepředu a počkal na echo od brány, až mi zahlásí, že jsou všichni z kempu venku, protože jsme prostě nemohli 3km komunikace zastavit. Takže jsme se rozjížděli cca 30km/h rychlostí a spoléhali s tím, že celá kolona plynule vyjede z kempu ven a poskládáme se za jízdy. Od Dejfa, kterej zastavoval dopravu na výjezdu z kempu ale vím, že musel nejen zastavovat auta na komunikaci, ale taky popohánět/vyhánět auta z kempu. Lidi prostě nevyjížděli plynule, ale z bůh ví jakého důvodu se zastavovali a tím se kolona slušně roztrhala už na samotném počátku. Takže ikdyž na každé křižovatce opravdu byl stoper (a že šlo snad krom Vespuli o velmi zkušené spanilkáře, kteří ví jak to na spanilkách chodí), byly rozestupy tak obrovské, že stopeři vyhodnotili že už nikdo další nepojede a křižovatku odblokovali.
Chyba byla, že neměl každý ten správný itinerář (ikdyž se itinerář trasy B dal taky použít - mapa zde byla a posloupnost křižovatek byla prostě opačná) a my už kvůli problémům se stávkující tiskárnou nestíhali dotisknout itinerář Trasy A pro každého, že by dodatečně každý dostal při výjezdu na spanilku), myslím že je na zvážení každého, zda opravdu chce letět rychle za těmi před sebou nebo sundá nohu plynu a užije si to dle itineráře poklidnějším tempem. Já v čele ale držel neustále rychlost 40-60 km/h, max. jsem se "rozvášnil" na 70 asi na dvou dlouhých rovinkách.
Každopádně zvažujeme, že spanilku prostě už definitivně vypustíme. V nové lokaci je plno jiných, atraktivnějších programů, které jsou ve výsledku bezpečnější než spanilka. Ikdyž to letos byla jedna velká improvizace, protože prostě s novou lokací a novejma atrakcema (okruhové jízdy) nebyly žádné zkušenosti a jsem naprosto přesvědčen, že díky letošním zkušenostem by to napřesrok bylo vše již bez komplikací a ve standardu velmi velmi blízkém lety vyladěnému Svijanskému Újezdu, bude rozumnější spanilé jízdy jednou pro vždy přenechat historii.

Chtěl bych tímto ještě jednou moc poděkovat jak Luboshovi za naplánování spanilky, tak Jirkovi a Fun_Thomasovi za následné vytváření itineráře, hellbíkovi za to že mi s tímto vypomohl, když jsem pro jiné organizátorské aktivity nestíhal...a v neposlední řadě všem stoperům. přátele
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2013 , 1:04   Citovat  

A já myslel ze ten objekt - okRuh patří toBĚ nebo pod typer.cz Tak to koukám!

Dany napsal:
No já spíš přemýšlel, než tu spanilku zrušit, jestli ji nepřesunout na neděli... Tam je dost prostoru, pokud tedy nevyhodíme sprinty... Lidi by si od 9h potrénovali sprint, pak třeba od 10h spanilka a závody ve sprintu by se udělali od 13h, to by se dalo stíhat a moc by se to nekrylo, ale problém je i v tom, že na neděli zůstala asi 1/3 kempu a na sprint přijelo jen pár nových aut.

Takže buď vadila dráha 350m (ačkoli zase naprosto luxusní řazení a zpáteční plynulý návrat po dojetí sprintu, nikde se nic neštosuje), nebo to bylo tím strašným horkem, nebo prostě už o sprinty není takový zájem...

Pokud bude registrovaných 100aut na sprinty a dáme startovné řekněme 150kč, pak jsem asi i schopen zajistit dráhu kompletní 402m, ale pokud bude zase 34aut, tak je to nesmysl, neboť jen těch 300m dráhy navíc přikoupených na neděli teď stálo asi 6tis, což 34aut zaplatit nemůže Smutný
   Návrat  
cheerion je teď offline  cheerion
eShop manager
PříspěvekZaslal: 31.7.2013 , 1:05   Citovat  

chatek napsal:
a nebylo by pro priste lepsi v sobotu rano po snidani . se sejit na jednom místě všichni by se posadily a jeden org by nahlas vše z mikrofonu odrikal a věděl by to hned každej z 100 lidi.) NO a každej kdo by prijel pozdeji by to měl odsud nebo u brany na papíře.

v sobotu ráno se to ještě nevědělo:-) ale aspoň víme, že pro příště je potřeba trochu zapracovat na harmonogramu, když už máme představu, jak to teď proběhlo
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2013 , 1:08   Citovat  

sopta napsal:
Každopádně zvažujeme, že spanilku prostě už definitivně vypustíme. V nové lokaci je plno jiných, atraktivnějších programů, které jsou ve výsledku bezpečnější než spanilka. Ikdyž to letos byla jedna velká improvizace, protože prostě s novou lokací a novejma atrakcema (okruhové jízdy) nebyly žádné zkušenosti a jsem naprosto přesvědčen, že díky letošním zkušenostem by to napřesrok bylo vše již bez komplikací a ve standardu velmi velmi blízkém lety vyladěnému Svijanskému Újezdu, bude rozumnější spanilé jízdy jednou pro vždy přenechat historii

když budu psát sám za sebe tak pro mě je spanilka hlavní atrakce jakýhokoliv něcoDAYe jelikož mě okruh nebere (a když chci vidět závody tak si zaplatim vstupný na skutečný závody). Problém je spíš v tom, že v okolí nic moc neni. Na druhou stranu kdyby zůstalo spanilce věrné jen tvrdé jádro které si jí dokáže užít i v extrémím vedru, bylo by málo aut a dalo se tudíž jet přes hradec. Říkejte si co chcete ale spanilka patří k jakýmukoliv srazu víc než nějaký blbnutí na okruhu. Chápu, že vás to baví a neberu vám to ale i kdybych měl spanilku organizovat sám tak se jí tak snadno nevzdam meetallll Někdo tu přišel s nápadem přesunout jí na neděli. Přijde mi to jako dobrý nápad protože neděle bývá taková "dojezdová" a když se bude konat v neděli dopoledne, může spousta lidí dát spanilku a teprve poté odjet aniž by měli pocit, že se nějak omezovali v sobotu.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2013 , 1:21   Citovat  

cheerion napsal:
v sobotu ráno se to ještě nevědělo:-) ale aspoň víme, že pro příště je potřeba trochu zapracovat na harmonogramu, když už máme představu, jak to teď proběhlo

budíček bv 8 - všichni houvně na louku Úsměv 30 minut rozprava a pak šup na snidani a v 10 soutěže
Mrk
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2013 , 1:38   Citovat  

chatek napsal:
A já myslel ze ten objekt - okRuh patří toBĚ nebo pod typer.cz Tak to koukám!

Kez by...to by byl Honday kazdej vikend;)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2013 , 7:30   Citovat  

83427 napsal:
když budu psát sám za sebe tak pro mě je spanilka hlavní atrakce jakýhokoliv něcoDAYe jelikož mě okruh nebere (a když chci vidět závody tak si zaplatim vstupný na skutečný závody). Problém je spíš v tom, že v okolí nic moc neni. Na druhou stranu kdyby zůstalo spanilce věrné jen tvrdé jádro které si jí dokáže užít i v extrémím vedru, bylo by málo aut a dalo se tudíž jet přes hradec. Říkejte si co chcete ale spanilka patří k jakýmukoliv srazu víc než nějaký blbnutí na okruhu. Chápu, že vás to baví a neberu vám to ale i kdybych měl spanilku organizovat sám tak se jí tak snadno nevzdam meetallll Někdo tu přišel s nápadem přesunout jí na neděli. Přijde mi to jako dobrý nápad protože neděle bývá taková "dojezdová" a když se bude konat v neděli dopoledne, může spousta lidí dát spanilku a teprve poté odjet aniž by měli pocit, že se nějak omezovali v sobotu.

je to dobrý Pod to se můžu podepsat. Neberte nám spanilku, my jsme taky zkousli okruh, i když na něm nejezdíme - a nemyslím si že by těch co na okruh prostě auto nevezmou byla menšina, spíš naopak. Ano, podívaná i program jeto i pro nás, je na co koukat to rozhodně ano , ale spanilka je přece taky předváděčka a spousta lidí si jí užije.
Nebo ještě jinak - přece ani okruhy nejsou povinný , ani spanilka snad poviná není , přece. Takže nevím proč vypouštět něco co není povinný. To že letos byla špatně organizovaná neznamená, že to příště nemůže být lepší. Pokud bude seřazovačka a prostě se nevyjede tak překotně jako letos a nepomaže se kilo obecneobec tsk se to zařídit dá. Možná by stačio požádat o pomoc nebo radu Ajsika, který to ve Svijanech měl vychytaný.
K organizaci spanilky se rád připojím, to že se dá taková věc připravit i doma z pc nám ukázal CJMonty, který výborný noční závod taky projížděl až dopoledne před ním a připravený to měl perfektně.
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.7.2013 , 7:59   Citovat  

Já osobně jako GOLD člen jsem pro to, aby jsme i my GOLDi platili nějaký vstupný, myslím si, že nějakých 200-300Kč nikoho nepoloží, když může za rok do auta nasypat desítky tisíc Hihi Alespoň bude víc peněz na lepší a útulnější zázemí, třeba i včetně toho bazénu a mýdla u koryt Úsměv Pokud vím, tak členský příspěvky jsou dobrovolný a jsou hlavně na chod klubu, na fungování Honday by se měla udělat díky vstupnýmu další kasa, i vzhledem k tomu, že rok od roku je nás víc a víc a požadavky na zázemí srazu stoupají je to dobrý Jako řekněme si to narovinu, Svijany už nám místem nestačí, letos i přes to parno bylo víc jak 300 aut a víc jak 500 lidí, to už by se do Svijan těžko dostávalo, dyť bysme tam byly hlava na hlavě Velmi šťastný
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2013 , 9:12   Citovat  

DanTe napsal:
Já osobně jako GOLD člen jsem pro to, aby jsme i my GOLDi platili nějaký vstupný, myslím si, že nějakých 200-300Kč nikoho nepoloží, když může za rok do auta nasypat desítky tisíc Hihi Alespoň bude víc peněz na lepší a útulnější zázemí, třeba i včetně toho bazénu a mýdla u koryt Úsměv Pokud vím, tak členský příspěvky jsou dobrovolný a jsou hlavně na chod klubu, na fungování Honday by se měla udělat díky vstupnýmu další kasa, i vzhledem k tomu, že rok od roku je nás víc a víc a požadavky na zázemí srazu stoupají je to dobrý Jako řekněme si to narovinu, Svijany už nám místem nestačí, letos i přes to parno bylo víc jak 300 aut a víc jak 500 lidí, to už by se do Svijan těžko dostávalo, dyť bysme tam byly hlava na hlavě Velmi šťastný

Nechci aby to vyznělo hnusně a rozjel se flame, ale ono by stačilo, kdyby většina zúčastněných měla zaplacené alespoň nějaké členství, to by rozpočtu asi pomohlo daleko výrazněji a hlavně by to byl předem jasný rozpočet, než zvednout vstupné a potom koukat, že přijelo jen 100 aut a vybralo se méně než jindy a zároveň byl pronajatý okruh, delší sprint dráha, sprchy s telou vodou, bazén, navoněné toaleťáky atp. Tohle je jak píše Daver slušnej hazard...každopádně všichni z těch co apelují na lepší služby, bazény a benefity by si měli sáhnout do svědomí co pro to udělali oni sami...z mého pohledu by se ze vstupného na Hday měly uhradit už jen nečekané náklady a nějaký poplatek organizátorům, protože ruku na srdce kolik lidí tady by to dělalo zadarmo, obětoval tomu svůj čas a pár dnů dovolené, palivo, energii atd.
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.7.2013 , 9:27   Citovat  

rotker napsal:
Nechci aby to vyznělo hnusně a rozjel se flame, ale ono by stačilo, kdyby většina zúčastněných měla zaplacené alespoň nějaké členství, to by rozpočtu asi pomohlo daleko výrazněji a hlavně by to byl předem jasný rozpočet, než zvednout vstupné a potom koukat, že přijelo jen 100 aut a vybralo se méně než jindy a zároveň byl pronajatý okruh, delší sprint dráha, sprchy s telou vodou, bazén, navoněné toaleťáky atp. Tohle je jak píše Daver slušnej hazard...každopádně všichni z těch co apelují na lepší služby, bazény a benefity by si měli sáhnout do svědomí co pro to udělali oni sami...z mého pohledu by se ze vstupného na Hday měly uhradit už jen nečekané náklady a nějaký poplatek organizátorům, protože ruku na srdce kolik lidí tady by to dělalo zadarmo, obětoval tomu svůj čas a pár dnů dovolené, palivo, energii atd.

Na tom něco bude no a bude to určitě jistější přátele
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.7.2013 , 9:40   Citovat  

rotker: velká pravda je to dobrý
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
PříspěvekZaslal: 31.7.2013 , 10:05   Citovat  

Už asi 3 roky zpět jsem chtěl vytvořit prodej vstupenek dopředu, považoval jsem to spíše za komfort pro uživatele ... ale je pravdou, že by nám to taky dalo určitou jistotu financí dopředu, díky kterým by se lépe plánovalo.

Tudíž na příští Honday se pokusím předprodej spustit. Během následujících 1-2 měsíců budeme domlouvat podmínky pro další Honday na CzechRingu, pakliže nám opět přiklepnou rozumnou cenu, kterou utáhneme, tak bude znám termín a místo konání 12. ročníku již tento podzim a můžeme vesele nakupovat lístky Úsměv
   Návrat  
Ossi je teď offline  Ossi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2013 , 10:12   Citovat  

Daver napsal:
Už asi 3 roky zpět jsem chtěl vytvořit prodej vstupenek dopředu, považoval jsem to spíše za komfort pro uživatele ... ale je pravdou, že by nám to taky dalo určitou jistotu financí dopředu, díky kterým by se lépe plánovalo.

Tudíž na příští Honday se pokusím předprodej spustit. Během následujících 1-2 měsíců budeme domlouvat podmínky pro další Honday na CzechRingu, pakliže nám opět přiklepnou rozumnou cenu, kterou utáhneme, tak bude znám termín a místo konání 12. ročníku již tento podzim a můžeme vesele nakupovat lístky Úsměv

OK OK doufam ze czechring zustane ! Predprodej oistku je taky dobry napad Mrk
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2013 , 10:26   Citovat  

Daver napsal:

Něco jako půl roku do předu vstup 350-- měsíc pred 450 a na místě 600? přátele
   Návrat  
The Joker je teď offline  The Joker
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2013 , 10:36   Citovat  

nevim jak ostatni ale vetsina si stejne bere dovolenou ... vubec bych se nebal to treba posunout na konec ČERVNA (o nejaky mesic do predu) coz by mohlo z vetsi casti vyresit nepriznive pocasi atd přátele pifko
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.7.2013 , 10:44   Citovat  

No už jsem se na hc i dočetl,že na to letos někdo kašle,protože cena za vstup je moc..

Pokud jde o hluk, tak ve Svijanech se to řešilo,protože to byli uprostřed vsi. Nicméně nevěřím,že kdyby někdo zvednul zadek a šel ,a organizátorem (na bráně se jede nonstop), tak by se to řešilo. Já jsem spal cca od 0.30 a žádný hluk jsem nezaznamenal.
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2013 , 10:52   Citovat  

Helby: je to otázkou priorit, pár stovek musí dokázat ušetřit každej kdo má auto. A na Hondaclubu ho tu bude mít většina. Takže jsou to spíš jen řeči těch co by chtěli vždy vše zadarmo.
   Návrat  
Civinka je teď offline  Civinka
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2013 , 11:03   Citovat  

The Joker napsal:
nevim jak ostatni ale vetsina si stejne bere dovolenou ... vubec bych se nebal to treba posunout na konec ČERVNA (o nejaky mesic do predu) coz by mohlo z vetsi casti vyresit nepriznive pocasi atd přátele pifko

HD se konal i v červnu a počasí si stejně dělalo co chtělo to mi hlava nebere
   Návrat  
Ossi je teď offline  Ossi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2013 , 11:24   Citovat  

nechapu jak nekdo muze napsat ze za vstup je moc ... tak si odlozte kazdej mesic 30 kc kdyz je to takovej problem to mi hlava nebere
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
PříspěvekZaslal: 31.7.2013 , 11:43   Citovat  

Bohužel slevu na nákup dopředu asi dát nebudeme moci v takové výši. Pak to bude postrádat smysl, protože my zkrátka potřebujeme maximum financí, abychom mohli zajistit maximum pohodlí ... zase nejsou to peníze pro někoho, nikdo z nás si nevzal ani kačku, platí se jen ancábl pro vás všechny ... tudíž jsou asi prachy na dobrou věc ne ? Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2013 , 11:45   Citovat  

Za me predprodej vstupenek v Ticketrpro HaHaaa Koupis driv vytisknes,zrychli se to a jasny finance super napad OK OK OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2013 , 11:52   Citovat  

Jako za 350kc vikend to je nejlevnejsi vikend na svete za to se nedostanes ani na koupaliste no proste nikam.Kdyby dal kazdej 1000kc tak mame takovou akci ze o nas pisou i v blesku.
Jinak vim ze se ve Svijanech platilo:sanitka a hasici jak je to na Czechringu?diky
   Návrat  
Baddy je teď offline  Baddy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.7.2013 , 11:53   Citovat  

Na každém sraze se platí takže jak píše ossi odložiš parkrát 30kč a večírek jak cip Úsměv Je to jen chceš nechceš Tak to valím bulvy Jinak já už ani hodnotit nemusím vše tady bylo napsáno. JEN PODĚKUJI POŘADATELŮM, ŽE JSEM SE MOHL ÚČASTNIT DALŠÍHO ROČNÍKU. KLOBOUK DOLŮ PŘED VŠEMI CO SE NA TOM PODÍLELI je to dobrý je to dobrý je to dobrý přátele
   Návrat  
smidolinek je teď offline  smidolinek
PříspěvekZaslal: 31.7.2013 , 11:53   Citovat  

Líp než Rotker bych to nenapsal OK
   Návrat  
Evička je teď offline  Evička
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2013 , 11:59  Naposledy upravil Evička dne 31.7.2013 , 12:06, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Na pristi rocnik si vezmu oranzovou vestu a par veci z prace a budu vam tam delat odborny zdravotnicky dohled Velmi šťastný
   Návrat  
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 31.7.2013 , 12:01  Naposledy upravil Dany dne 31.7.2013 , 12:11, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Daver napsal:
Bohužel slevu na nákup dopředu asi dát nebudeme moci v takové výši. Pak to bude postrádat smysl, protože my zkrátka potřebujeme maximum financí, abychom mohli zajistit maximum pohodlí ... zase nejsou to peníze pro někoho, nikdo z nás si nevzal ani kačku, platí se jen ancábl pro vás všechny ... tudíž jsou asi prachy na dobrou věc ne ? Úsměv

To není úplně pravda, nikdo z nás si sice nic nevzal, ale třeba si uvědomit, že proto aby HD pro ostatní byl, každý z nás naopak investoval něco ze svého... Každý si platil sám benzín (a kolikrát jsme to byli řešit přímo v Hradci před HD), jídlo, ubytování, a v neposlední řadě hlavně času při přípravě a realizaci, který se mohl věnovat jinde...

Proto není od věci se na větší komfort složit. To už prostě nikdo jiný za nás nezaplatí a musíme se složit všichni...

Je to obehraná písnička a pořád dokola... Kolik vybereme peněz, takový ten HD bude, čím víc, tím více pohodlí a komfortu, nejde to do organizátorů ani na provizi někoho, kdo to zařizuje...

Dokud si lidi neuvědomí, že ty peníze navíc jsou vlastně pro jejich vlastní pohodlí, tak se nikam nepohneme...
   Návrat  
Civinka je teď offline  Civinka
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2013 , 12:08   Citovat  

Dany napsal:

Proto není od věci se na větší komfort složit. To už prostě nikdo jiný za nás nezaplatí a musíme se složit všichni...

Je to obehraná písnička a pořád dokola... Kolik vybereme peněz, takový ten HD bude, čím víc, tím více pohodlí a komfortu, nejde to do organizátorů ani na provizi někoho, kdo to zařizuje...

je to dobrý
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2013 , 16:03   Citovat  

Tak já bych si taky dovolil pár slov...

V první řadě bych chtěl poděkovat Daverovi, bez kterého by tato akce vůbec nebyla, protože to nejhorší má na bedrech on a jeho drahá žena. No a bohužel to málo kdo vidí a hlavně dostatečně ocení... Tak že všechna čest přátelé...
Spolupráce s Danym, po trochu složitějším a nervóznějším rozjezdu, taky celkem šla. Holt máme každý trochu jiný styl práce.

No a ke stížnostem...
Spanilka; já jsem letitý kritik spanilky a naférovku bych jí zrušil. Je z toho víc problémů, než užitku. Nejhorší je výjezd z kempu a bohužel jsem ho poslední dva roky dostal na hrb já... Minulej rok bouračka a letos jen tak tak nic.

Hluk; každý rok jsem večer chodil po kempu jak vocas a každý rok jsem tam měl nějaký konflikt... nicméně to bylo jen kvůli lidem v obci. Letos, když široko daleko nikdo nebyl jsem logicky nic neřešil. Kdyby se někdo sebral a přišel na bránu, tak jsme třeba něco vymysleli. Byl jsem tam do pěti do rána.

A pro ty co brečí po svijanech... Při letošním počtu pořadatelů by se vůbec nemohlo konat letiště, protože by se to nedalo logisticky zvládnout... I proto bylo potřeba HD přesunout jinam, aby toto cestování odpadlo. Protože kdo to nezažil, nedovede si představit tu pakárnu...

A pro ty chudáky, co to dočetli až sem, díky za chválu a rozumnou kritiku a za rok se snad zase potkáme...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDAy 2013 - 26. - 28.7.
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina