Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 63, 64, 65 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 64 z 486
Trebor je teď offline  Trebor
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 22:22   Citovat  

Mám dotaz k otvírání kufru u sedanu. Najednou se mi přestal otvírat kufr přes to gumový tlačítko. Přes páčku u sedadla řidiče ho odemknu, přes dálkový ovladač taky, ale přes to gumový tlačítko ne. Tlačítko klade odpor, ale když se dívám na zámek otevřenýho kufru a zmáčknu ho, tak se tam nic ani nepohne. Když se na něj dívám a zmáčku tlačítko na dálkovým ovladači, tak se tam pohne taková hřídelka. Má se při zmáčknutí toho gumovýho tlačítka taky pohnout vlastně ta hřídelka nebo něco jiného v zámku, mne tak napadá? - nikdy před tím jsem to nezkoumal, když to pět let fungovalo Smutný

Má někdo nějakou radu?

Díky Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
C.M.Burns je teď offline  C.M.Burns
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.7.2013 , 6:41   Citovat  

Trebor napsal:
Mám dotaz k otvírání kufru u sedanu. Najednou se mi přestal otvírat kufr přes to gumový tlačítko. Přes páčku u sedadla řidiče ho odemknu, přes dálkový ovladač taky, ale přes to gumový tlačítko ne. Tlačítko klade odpor, ale když se dívám na zámek otevřenýho kufru a zmáčknu ho, tak se tam nic ani nepohne. Když se na něj dívám a zmáčku tlačítko na dálkovým ovladači, tak se tam pohne taková hřídelka. Má se při zmáčknutí toho gumovýho tlačítka taky pohnout vlastně ta hřídelka nebo něco jiného v zámku, mne tak napadá? - nikdy před tím jsem to nezkoumal, když to pět let fungovalo Smutný

Má někdo nějakou radu?

Díky Úsměv

Před pár příspěvky jsme to tu probírali.
Měl jsem stejný problém.
Vstrč hlavu do kufru, podívej se na strop, přepni přepínač a zkus znova.
Pak by to mělo fungovat.
   Návrat  
Trebor je teď offline  Trebor
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.7.2013 , 8:43   Citovat  

C.M.Burns napsal:
Před pár příspěvky jsme to tu probírali.
Měl jsem stejný problém.
Vstrč hlavu do kufru, podívej se na strop, přepni přepínač a zkus znova.
Pak by to mělo fungovat.

Zázrak! Ono to funguje Velmi šťastný. Jsem kus hovězího. Jsem to tu taky četl, ale nějak jsem si to nepropojil se svým případem. A ještě jsem měl nějak zafixováno, že dotyčným nešel kufr otevírat vůbec.

No nic, díky a hlavně že to zase funguje Úsměv
   Návrat  
staga86 je teď offline  staga86
PříspěvekZaslal: 1.8.2013 , 22:17   Citovat  

Ahoj,

kamosovi na accordu r.v 2004 odpadl kus masky - ta stribrna cast na kapote. Nikde se neda samostatne sehnat, nevite o nejake alternative, napr. milotec apod? Nikde nic nemuzu najit.

Diky
   Návrat  
wokrhlak je teď offline  wokrhlak
PříspěvekZaslal: 2.8.2013 , 20:03   Citovat  

zdarec mam takovej problemek s klimou tak před 3mi měsíci jsem ji doplnoval fachčila vpohodě a ted jsem ji cca tyden nezapinal a dneska mi nezačala chladit. Nevíte jak poznám zda jsou ty velky pojistky od klimošky KO ? Případně co by to mohl být za problém ? Smutný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
CAD je teď offline  CAD
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.8.2013 , 22:41   Citovat  

Tak mi to dnes nedalo a rozebral jsem 5 dvere Acordu tourera 7G ktery mi nesly a uz patrim do klubu tech co meli prerusenej drat ve svazku co vede ze strechy do "vrat".Zaletovano-funguje-hotovo je to dobrý
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.8.2013 , 22:56   Citovat  

wokrhlak napsal:
zdarec mam takovej problemek s klimou tak před 3mi měsíci jsem ji doplnoval fachčila vpohodě a ted jsem ji cca tyden nezapinal a dneska mi nezačala chladit. Nevíte jak poznám zda jsou ty velky pojistky od klimošky KO ? Případně co by to mohl být za problém ? Smutný

U mňa 3mesiace po výměně naplňe Klímy kontare kompresor zadrety,asi nedali dosť. oleja.Skus sa pozrieť,či sa zopne spojka,keď sa zopne vrtuľa chladiča klímy a skús pretočiť rukou remenicu kompresoru spolu s jej stredom,či to nedrhne...malo by to klásť odpor,ale nedrhnúť
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2013 , 21:34   Citovat  

nazdar panové... měl bych malej dotaz...

existujou hagusy na předface tourera?

protože co jsem zatim koukal, tak nejsou kam dát

a druhej; nemá někdo na prodej dojezdovku?
   Návrat  
Sobuls je teď offline  Sobuls
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.8.2013 , 22:25   Citovat  

Dejf napsal:

ahoj, na svym 2005 mam hagusy, ale nemontoval jsem je (dokonce jsem od puvodniho majitele dostal i pricniky Cool) , uz jsem to tak poridil Velmi šťastný
   Návrat  
Hondza je teď offline  Hondza
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.8.2013 , 9:29   Citovat  

Dejf napsal:

Existujou, já je měl. Ale nechceš vědět kolik stojí HaHaaa
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.8.2013 , 9:45   Citovat  

Dejf napsal:

Ty jsi neviděl moje auto? to mi hlava nebere HaHaaa
   Návrat  
Mino21 je teď offline  Mino21
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.8.2013 , 11:10   Citovat  

Když tu tak čtu ty problémy s klimou.... znáte někdo nějaký servis (ideálně kolem Ostravy), kde jsou schopni naplnit klimu (a jakkoli ji servisovat) tak, aby se po třech měsících ten kompresor nezadřel? Přijde mi (podle toho, co tu tak čtu na netu o A7G), že jakýkoli servisní zásah ji vždycky zničí a je lepší jezdit bez jakékoli údržby klimy.
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.8.2013 , 12:28   Citovat  

Klimu naplnia v kazdej Honde. Bol som tam teraz pred letnou dovolenkou - diagnostika, odsatie, vakuovanie, kontrastna latka, vstreknutie oleja a samotne plnenie systemu - vsetko ma vyslo na 25 €. Cena zalezi od toho, kolko chladiva mas v systeme. Ja som mal vcelku malo, len 160g a doplnili ma na 480g.
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.8.2013 , 12:44   Citovat  

Mino21 napsal:
Když tu tak čtu ty problémy s klimou.... znáte někdo nějaký servis (ideálně kolem Ostravy), kde jsou schopni naplnit klimu (a jakkoli ji servisovat) tak, aby se po třech měsících ten kompresor nezadřel? Přijde mi (podle toho, co tu tak čtu na netu o A7G), že jakýkoli servisní zásah ji vždycky zničí a je lepší jezdit bez jakékoli údržby klimy.

tudy odkaz

- klimatizér vyučený v obore, proti "odborníkom" od plničiek klimy vie čo robí,premeria tlaky,doplní,vysvetlí čo chceš a za pár korún. Má aj pojazdný pick up plný budikov, natlakovaných bomb a všetkého potrebného, takže je schopný prísť k ev.rozobranému autu...ja som za nim zašiel do Klimkovic.
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.8.2013 , 18:19   Citovat  

Zacina ma stvat skapinanie a pokles otacok tesne po nastartovani tepleho motora, do 10 sekund sa to stale ustali ale je na hanbu startovat takyto voz s nohou na plyne aby to neskapalo... cital som, ze to pri 2.4 riesi (uspesne?) reflash jednotky. Viete mi priblizne povedat kolko ta sranda stoji v honde a ci vobec budu vediet o co ide?

Inak pridavam sa do vrzgajuceho, vibrujuceho a hrkajuceho klubu. Sedacka, klucky dveri, dvere, spojka...vsetko vrzga. Pri vyssich rychlostiach sa prejavuje tiez to hrkotanie od prednych vyduchov a pri prudkej akceleracii medzi 2-3tis, stale nieco zarezonuje... no hnusny zvuk.... Jedno stastie, ze ma acco slusnu hudbu a CD menic zatial funguje, lebo obcas mam pocit, ze sa veziem v nejakom peugeote.

MENIL NIEKTO TLMICE VYFUKOV? ... myslim za neorigo nerez, origo je strasna palka... rad by som nejake doporucenie, co nepobudi susedov hned po nastartovani.

No a na zaver este otazka ohladom poloosy na benzin 2.4. Je jedine riesenie vziat to priamo z hondy? Priblizna cena jednej strany?

Dakujem
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2013 , 0:33   Citovat  

accorďáci, proč mi přijde, že jsou v německu A7g o dost levnější a ještě vypadají líp? jsou to vylítaný plečky, nebo divnej českej trh?
   Návrat  
Johnie_Walker je teď offline  Johnie_Walker
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.8.2013 , 7:12   Citovat  

Hellborn napsal:
Ty jsi neviděl moje auto? to mi hlava nebere HaHaaa

taky je mám, myslím, že je to byla serie pro Exe. foto jsem dal do fotek Accordů
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.8.2013 , 7:41   Citovat  

jakubM napsal:
accorďáci, proč mi přijde, že jsou v německu A7g o dost levnější a ještě vypadají líp? jsou to vylítaný plečky, nebo divnej českej trh?

A viděl jsi kolik jich je v D na prodej a u nás?
   Návrat  
GoomIce je teď offline  GoomIce
PříspěvekZaslal: 5.8.2013 , 9:43   Citovat  

scream napsal:
Zacina ma stvat skapinanie a pokles otacok tesne po nastartovani tepleho motora, do 10 sekund sa to stale ustali ale je na hanbu startovat takyto voz s nohou na plyne aby to neskapalo... cital som, ze to pri 2.4 riesi (uspesne?) reflash jednotky. Viete mi priblizne povedat kolko ta sranda stoji v honde a ci vobec budu vediet o co ide?

Inak pridavam sa do vrzgajuceho, vibrujuceho a hrkajuceho klubu. Sedacka, klucky dveri, dvere, spojka...vsetko vrzga. Pri vyssich rychlostiach sa prejavuje tiez to hrkotanie od prednych vyduchov a pri prudkej akceleracii medzi 2-3tis, stale nieco zarezonuje... no hnusny zvuk.... Jedno stastie, ze ma acco slusnu hudbu a CD menic zatial funguje, lebo obcas mam pocit, ze sa veziem v nejakom peugeote.

MENIL NIEKTO TLMICE VYFUKOV? ... myslim za neorigo nerez, origo je strasna palka... rad by som nejake doporucenie, co nepobudi susedov hned po nastartovani.

No a na zaver este otazka ohladom poloosy na benzin 2.4. Je jedine riesenie vziat to priamo z hondy? Priblizna cena jednej strany?

Dakujem

Ahoj, me to flash vyresil - flash+vyjeti DTC stalo 600Kc - cca hodka prace, ale jestli ti to dela takhle casto, tak by bylo dobre vycistit i skrticki klapku..

Mazat mazat mazat. Sedacku jsem vytahl, podlozil ctyri srouby co ji drzi, kolejnice a srouby vystrikal silikonovym sprejem a uz nevrze. Dvere mi vrzou zadni, ale to je taky o mazivu, stejne jako kliky.. Spojku dokonce udajne mazou v Honde gratis, jelikoz to boli snad vsechny auta. Rezonance v tehle otackach byva nejcasteji u vetsiny hond, pokud se jedna o plechovy zvuk, plech kryjici kat - odrezat, nebo zpatky navarit, pokud to jde..

Kamarad co obchoduje s vyfuky koncaky neumel sehnat. Nejspis jsou opravdu jenom origo, ale v Honde rikali ze to jeste nikdy neobjednavali, kdyz neberou v potaz bouracky, takze to je fakt drzak ocividne.. Tak prinejhorsim vrakac Úsměv

Poloosy to same, akorat ty jsou opravdu hodne drahe, jenom origo oba vnitrni klouby nacenili na 15k.. Udajne nema cenu poloosy vubec resit, pokud se vibrace neobjevuji pri akceleraci, coz u 2.4 neni az tak caste jak u dieselu.. U vnitrnich kloubu konkretne se vyplati dovoz z USA pro TSX, kde to i se clem vychazi potom na cca polovinu.

Bylo mi receno, ze veskere Hondy jsou extremne citlive na vyvazeni, ze tohle resi furt v autorizaku, staci nekdy i pootocit kolo o jeden sroub jinak a muze se to projevit chvenim ve 100-130, stejne levne gumy, lehounce kopnuty disk.. Samotny technik v Honde rikal ze to bylo o nervy vyvazit spravne jeho vlastniho Accorda, no kdyz nato nemas vybaveni tak to je skoro nemozne s ochotou v pneuservisech Úsměv
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2013 , 12:42   Citovat  

GoomIce napsal:

Poloosy to same, akorat ty jsou opravdu hodne drahe, jenom origo oba vnitrni klouby nacenili na 15k.. Udajne nema cenu poloosy vubec resit, pokud se vibrace neobjevuji pri akceleraci, coz u 2.4 neni az tak caste jak u dieselu.. U vnitrnich kloubu konkretne se vyplati dovoz z USA pro TSX, kde to i se clem vychazi potom na cca polovinu.

Celá nová poloosa z USA včetně cla vyjde kolem 2500,- Kč
   Návrat  
C.M.Burns je teď offline  C.M.Burns
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.8.2013 , 18:49   Citovat  

GoomIce napsal:
...Mazat mazat mazat. Sedacku jsem vytahl, podlozil ctyri srouby co ji drzi, kolejnice a srouby vystrikal silikonovym sprejem a uz nevrze. Dvere mi vrzou zadni, ale to je taky o mazivu, stejne jako kliky...

Doporučil bys na ty vrzající dveře nějaké konkrétní mazivo? Já zkoušel kde co a nachvilu to pomůže a pak zase vrže Smutný
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.8.2013 , 20:09   Citovat  

GoomIce napsal:
Kamarad co obchoduje s vyfuky koncaky neumel sehnat. Nejspis jsou opravdu jenom origo, ale v Honde rikali ze to jeste nikdy neobjednavali, kdyz neberou v potaz bouracky, takze to je fakt drzak ocividne.. Tak prinejhorsim vrakac Úsměv

No minimálně myst, respektive teď už Gulash, má na svém Accordu jiný dvojvejfuk než originál. A nedávno prodával alicante jednoho ze Švýcarska a ten měl taky jinej vejfuk (2x2 koncovky)...
   Návrat  
GoomIce je teď offline  GoomIce
PříspěvekZaslal: 6.8.2013 , 8:00   Citovat  

hopit napsal:
Celá nová poloosa z USA včetně cla vyjde kolem 2500,- Kč

To asi ale myslis aftermarket (Cardone, EMPI..), se kterymi na TSX moc dobre zkusenosti nemaji, nakonec vetsinou skonci u origo a ty stoji i tam kolem 600$/strana, nebo ma nekdo s neorigo poloosama na Accordu pozitivni zkusenosti? (to by bylo prijemne..)

C.M.Burns napsal:
Doporučil bys na ty vrzající dveře nějaké konkrétní mazivo? Já zkoušel kde co a nachvilu to pomůže a pak zase vrže Smutný

Ja zatim na vse pouzil nejaky silikonovy sprej co jsem koupil za vylozene par Kc na zkousku v Lidlu, popravde nevim jestli to funguje dlouhodobe na zadnich dverich, protoze je otviram tak jednou za dva mesice a predni mi nikdy nevrzaly.. Ale pouzil jsem to na spojku, sedadlo a viko kufru, ty pouzivam porad a jeste se neozvaly od te doby a to uz bude pul roku.

SaKaL napsal:
No minimálně myst, respektive teď už Gulash, má na svém Accordu jiný dvojvejfuk než originál. A nedávno prodával alicante jednoho ze Švýcarska a ten měl taky jinej vejfuk (2x2 koncovky)...

Jop nejake aftermarket lazaky urcite existuji, hlavne kvuli TSX, ale to taky neni nejlevnejsi sranda. Ja se ptal pred rokem kamose na standartni nahradu a tu sehnat neumel. Ale taky je mozne, ze je proste jenom maslo, jeste se ho zeptam Úsměv
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2013 , 8:26   Citovat  

GoomIce napsal:
To asi ale myslis aftermarket (Cardone, EMPI..), se kterymi na TSX moc dobre zkusenosti nemaji, nakonec vetsinou skonci u origo a ty stoji i tam kolem 600$/strana, nebo ma nekdo s neorigo poloosama na Accordu pozitivni zkusenosti? (to by bylo prijemne..)

Samozřejmě jsem myslel neorigo. Mám ji na Accordu a funguje na 100% i kdyby měla vydržet třeba jen 50tis. km , tak jsem spokojený a dal bych ji tam klidně znova . Za cenu jednoho originálu který přežije sotva 200tis. km koupím 10 neorigo poloos je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.8.2013 , 8:40   Citovat  

Ohladom tej poloosy, mate nejaky konkretny shop kde maju nieco co uz mate na aute odskusane? Nerad by som objednaval nieco z USA co nezapasuje alebo bude uplne blato, pripadne experimentoval na svojom aute:)

NAHRADY VYFUKOU SA NEROBIA a to ziadna cast, nie len koncove tlmice, cize tam jedine origo alebo dopasovat. Ja som dal prezvarat pravy tlmic, lavy tiez uz dlho nevydrzi. Hrdzavie to zhora na spoji, na prvy pohlad je vyfuk ako novy ale ten spoj sa otvara a hrdzavie aj s vnutrom. Aftermarket nerez za dobru cenu vacsinou strasne huci, preto som sa pytal, na nejake konkretne kulturnejsie koncaky.

Skontroloval som tie listy kolo okna, su tam sice klipy ale nedrzi to poriadne, neda sa to ani dotlacit uplne na sklo, je tam pol cm medzera, takze je asi jasne co si tam seveli pri vyssich rychlostiach.

Dakujem za info ohladom reflashu, som zvedavy kolko to vyjde v H u nas.
   Návrat  
Imagiin je teď offline  Imagiin
PříspěvekZaslal: 6.8.2013 , 18:05   Citovat  

Čau. Mám accorda 2.4 r.v. 2003 a přestal mi svítit xenon. žárovka je v pořádku a borec, co se mi na to díval mi říkal, ze to bude trafo ( v hondě tomu asi říkají ,,řídící jednotka,, ). Nevíte někdo o něčem? Díky i za případné rady. VTEC
   Návrat  
probost je teď offline  probost
PříspěvekZaslal: 6.8.2013 , 18:41   Citovat  

Cau priznivci "the power of dreams", mozna jsem tu trosku offtopic, ale egyho mazel ma uz nejakej patek noveho mazlopana, a to sice me, su borec z Brna.

Jinak vubec jsem netusil jak tuctovy auto si kupuju - takhle to vcera vypadalo u nas pred praci. Je to nahodne setkani (teda ja mezi ne zaparkoval cilene za ucelem fota Úsměv .

Roman

TriHondy.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
TriHondy.jpg, 516.72 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.8.2013 , 20:44   Citovat  

Imagiin napsal:
Čau. Mám accorda 2.4 r.v. 2003 a přestal mi svítit xenon. žárovka je v pořádku a borec, co se mi na to díval mi říkal, ze to bude trafo ( v hondě tomu asi říkají ,,řídící jednotka,, ). Nevíte někdo o něčem? Díky i za případné rady. VTEC

Tak to ti presne poviem co s tym, bud zozenies na bazare menic + starter alebo to odnesies do nejakeho servisu kde montuju prestavbove sady a cele ti to vymenia za nieco taketo tudy odkaz . Ked kradnes, mozes ist do hondy, tam ta to vyjde nieco okolo 300E ked dobre pamatam.

Mna oprava stala 50E, vratane materialu a prace.

Ak by si kupoval aj nove vybojky vyhni sa Philipsom pretoze snad 80% je fake... alebo si poriadne over originalitu, lebo tie fake vybojky su celosvetovo strasny biznis... ja som prave preto vzal zakladne Osramy 4300K a svieti to o nieco lepsie ako tie fialovmodre odtiene ale stale sa mi to zda malo.
   Návrat  
gebar je teď offline  gebar
PříspěvekZaslal: 8.8.2013 , 10:16   Citovat  

Davidoff napsal:
díky, určitě na to mrknem ale jelikož mi to mlátí už víc jak dva roky (pouze na 18") bych více věřil tomu řízení protože mezitím bylo auto asi 4x vservisu kde mi týpek kontroluje (právě kvuli 18") vše na podvozku tak věřím že by si toho všimnul, ale řeknu mu to at to projede pořádně je to dobrý

Už jsi přišel na to co Ti tam klepe? Já měl vymlácené čepy horních ramen na obou stranách a taky se dost často utrhne přední silentblok na spodním rameni, což na první pohled není dost dobře vidět (ten jsem měnil také) ještě je na zavěšení LP kola táhlo se senzorem na naklápění xenonů a to řeším teď - je vykloktané v těch kulových kloubech a klepe.
   Návrat  
v-tech24 je teď offline  v-tech24
PříspěvekZaslal: 10.8.2013 , 8:12   Citovat  

Zdarec jak spustím u 2006ky ostřikovače světel, zkoušel jsem všechno možný (držet dlouho ostříkávání, několikrát rychle zmáčknout a stále nic) a v návodech jsem to nikde navyčetl. Dík Se stydím
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 63, 64, 65 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina