Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Brzdové kotouče a destičky - zkušenosti
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
1
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 24, 25, 26  Další 
Zaslat odpověď

Strana 18 z 26
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 9.8.2013 , 8:35   Citovat  

Doomm napsal:
ja uz mam tyhle sady vymenene 2 po sobe a zadny problem, a ted budu menit na podzim zase a i kdyz jsou skoro na 19mm tloustky jsou ok a to jsem s nema ted na dovolene projizdel alpy tema neostrejsima serpentinama a poda funguji tak jak maji a nekopou
Proc je budes menit kdyz jsou ok?Za lepsi?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.8.2013 , 8:39   Citovat  

Petura napsal:
2x stočený kotouče, 2x jiný destičky a stejně se to za chvilku lehce chvěje, loni 2x výměna, letos auto najelo už 1000km, takže to neřeším ...
je to dobrý Velmi šťastný

Doomm je teď offline  Doomm
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.8.2013 , 19:06   Citovat  

Kendik napsal:
Proc je budes menit kdyz jsou ok?Za lepsi?
protoze uz jsou na limitu opotrebeni tak dojezdim desky a koupim to samo a novy

Speedey je teď offline  Speedey
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.8.2013 , 22:52   Citovat  

taky musim zmínit že jsem kupoval kombinaci Brembo Max a desky Ate že to bude brzdit a snad je jen tak nezvlnim. Nicméně při lehkým přibržďování se mě zase začíná třepat volant a stalo se mě to co Peturovi a to jsem jel pohodu kolem 120km/h a párkrát za sebou při předjíždění razantněji přibrzdil, začal jsem cítit smrad a jak jsem vlezl z auta tak se mě kouřilo od třmenů. Zkusim napsat Renovi jestli by se to dalo vyreklamovat, protože si myslím že Maxi by měli něco vydržet, mám na nich najeto cca 3000km.

CAD je teď offline  CAD
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 15.8.2013 , 9:47   Citovat  

Mam na Accordu tourer taky Bremba - desky i kotouce a kopaly. Nechal jsem je stocit a po 1000 km kopou zase. Bremba jiz nikdy vice KO

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 15.8.2013 , 9:50   Citovat  

U Bremb záleželo na zajetí... Mám obyč. Bremba na Accordu a po 3tis.km zatím bez problémů.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.8.2013 , 9:52   Citovat  

Hellborn napsal:
U Bremb záleželo na zajetí... Mám obyč. Bremba na Accordu a po 3tis.km zatím bez problémů.

Zajížděl jsem je hodně opatrně, pořádnej záhul dostali až po 1000km, takže tohle jsem myslim nezanedbal. Ikdyž na brzdnej účinek si stěžovat nemůžu a to i po opakovaným brždění ale prostě začínají kopat..

CAD je teď offline  CAD
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 15.8.2013 , 10:17   Citovat  

Na zajizdeni jsem byl taky hooodne opatrnej, ale asi po 8 mesicich zacaly kopat. A ted po stoceni znovu. Tech prvnich 8 mesicu byly OK.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.8.2013 , 11:10   Citovat  

No ja na accu 2.4 obyc bremba desky ate, vse brzdi vyborne. Desky nyni na 20% pouzitelnosti, tedy pred vymenou a vse ok nic nehazi. Kamarad 10.000km na stejne kombinaci na tarze a vse ok.Jestli chlapci nebude problem v necem jinem u vas Velmi šťastný

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.8.2013 , 11:24   Citovat  

Dutch napsal:
No ja na accu 2.4 obyc bremba desky ate, vse brzdi vyborne. Desky nyni na 20% pouzitelnosti, tedy pred vymenou a vse ok nic nehazi. Kamarad 10.000km na stejne kombinaci na tarze a vse ok.Jestli chlapci nebude problem v necem jinem u vas Velmi šťastný

a včem myslíš že je ten problém? moc silný auto asi že Velmi šťastný

Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.8.2013 , 12:12   Citovat  

Speedey napsal:
a včem myslíš že je ten problém? moc silný auto asi že Velmi šťastný
treba Velmi šťastný přátele

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.8.2013 , 13:46   Citovat  

Dutch napsal:
Holt asi uz nebudou nynejsi Bremba co byvaly.Mel jsem stejnou kombinaci na trech predeslych autech a zadny problem a ted jsem na nich jeste nenajel ani 4000km a uz KO Kde se ted vyrabi. V Polsku?V Madarsku? Myslim ty standart.
A to jsem s nima jezdil jinak.Vubec jsem je nesetril jako ted.Samozrejme do najeti 1000km v klidu.
Jedine, ze bych je ted zajel spatne tim, ze jsem je moc setril, aby se nahodou nezkroutily a on se stal pravy opak. Velmi šťastný

Ivoss je teď offline  Ivoss
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.8.2013 , 22:18   Citovat  

Kendik napsal:
Holt asi uz nebudou nynejsi Bremba co byvaly.Mel jsem stejnou kombinaci na trech predeslych autech a zadny problem a ted jsem na nich jeste nenajel ani 4000km a uz KO Kde se ted vyrabi. V Polsku?V Madarsku? Myslim ty standart.
A to jsem s nima jezdil jinak.Vubec jsem je nesetril jako ted.Samozrejme do najeti 1000km v klidu.
Jedine, ze bych je ted zajel spatne tim, ze jsem je moc setril, aby se nahodou nezkroutily a on se stal pravy opak. Velmi šťastný

Dosedací plochy na nábojích byly před montáží kotoučů dobře očištěné? Házivost změřena?

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.8.2013 , 22:29   Citovat  

Ivoss napsal:
Dosedací plochy na nábojích byly před montáží kotoučů dobře očištěné? Házivost změřena?
Kotouce menili v autorizovanem servisu.Predpokladam, ze udelali vse tak jak se ma. Úsměv

Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 15.8.2013 , 22:37   Citovat  

Kendik napsal:
Kotouce menili v autorizovanem servisu.Predpokladam, ze udelali vse tak jak se ma. Úsměv

Na to bych úplně nessázel.

Ale pokud ti ty kotouče začaly házet až po nějaké době, tak to špatnou montáží nebude.

Jagi je teď offline  Jagi
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.8.2013 , 22:38   Citovat  

mě se potvrdilo že brzdy záleží na řidiči... nejhorší co se může udělat je jet na brzdy ostřejc a pak zastavit... chladit chladit chladit... na formanovi jsem měl uplné číny, pomalu jsem je zajel asi 700km... a pak normal a občas jsem si zajezdil v rámci možnosti 136ky motoru... Velmi šťastný ale plně v pohodě.. vždy jsem dochladil a v pohodě. Ted co mám na hondě tak brzdí prostě lépe ale to přisuzuji i koncepci celého auta... že jo... ale když jsem jel ostřejc tak jde učinku cítit zahřátí... mám tam komplet ATE

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.8.2013 , 8:31  Naposledy upravil Kendik dne 16.8.2013 , 8:48, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Ivoss napsal:
Jeste se zeptam.Tu hazivost myslis zda byla zmerena pred montazi na nabojich nebo az ted kdyz je problem?

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.8.2013 , 8:36  Naposledy upravil Kendik dne 16.8.2013 , 9:01, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

Petr 78 napsal:
Na to bych úplně nessázel.

Ale pokud ti ty kotouče začaly házet až po nějaké době, tak to špatnou montáží nebude.
Bylo mi receno ze na Accu se musi sundavat poloosa ci co, ze je to slozite.Je to pravda?Nebo vymena probiha klasicky treba jako na Civicu?

Zacaly zhruba po 3-4000km.Nejdriv malo a postupne se to zhorsovalo.Citim pri brzdeni jak se hybe volant ze strany na stranu a v pedalu kopani skoro jako od sbijecky. Velmi šťastný

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.8.2013 , 8:47   Citovat  

Jagi napsal:
mě se potvrdilo že brzdy záleží na řidiči... nejhorší co se může udělat je jet na brzdy ostřejc a pak zastavit... chladit chladit chladit... na formanovi jsem měl uplné číny, pomalu jsem je zajel asi 700km... a pak normal a občas jsem si zajezdil v rámci možnosti 136ky motoru... Velmi šťastný ale plně v pohodě.. vždy jsem dochladil a v pohodě. Ted co mám na hondě tak brzdí prostě lépe ale to přisuzuji i koncepci celého auta... že jo... ale když jsem jel ostřejc tak jde učinku cítit zahřátí... mám tam komplet ATE
Nejsem zadny zavodnik.Jezdim spise stylem duchodce, protoze vozim dite.To znamena po meste max 55 mimo mesto do 100km/h.Vetsinou si pomaham pri brzdeni motorem, aby se brzdy zbytecne neopotrebovavaly.
Jak jsem jiz psal, na predchozich autech nikdy nebyl problem a vymena probihala svepomoci.Kombinace brzd uplne stejna. A to jsem je nesetril jako ted.

ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 16.8.2013 , 8:57   Citovat  

No o zajizdeni nekterych zakazniku bych mohl sepsat romany :twisted:
Napiste zadost o reklamaci na e-mail a v klidu se to poresi. Teda pokavad nejsou kotouce fialove Úsměv
Jen je divoke, ze zrovna u hondaru se to sejde. Z tisicu prodanych sad mame reklamaci brzd tak 1x rocne. A tady hned dva hondari :twisted:

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 16.8.2013 , 9:04   Citovat  

ReNo napsal:
Napiste zadost o reklamaci na e-mail a v klidu se to poresi. Teda pokavad nejsou kotouce fialove Úsměv
Jen je divoke, ze zrovna u hondaru se to sejde. Z tisicu prodanych sad mame reklamaci brzd tak 1x rocne. A tady hned dva hondari :twisted:

Co jsem se bavil s Aldou, tak se to občas stane. Když se kotouče pak stočí na autě ( to mi hlava nebere ),tak je to pak OK.. Prý další specialita Hondy...

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.8.2013 , 11:50   Citovat  

Hellborn napsal:
Co jsem se bavil s Aldou, tak se to občas stane. Když se kotouče pak stočí na autě ( to mi hlava nebere ),tak je to pak OK.. Prý další specialita Hondy...

nechápu tomu "stočí na autě" , to se jako upne celý auto do soustruhu a stočí se to na náboji? HaHaaa

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.8.2013 , 11:53   Citovat  

ReNo napsal:

u mě se to projevuje mírným cukáním při dobržďování ke křižovatce a mírné vybrování při jízdě nad 100km/h, kotouče fialový nemám ani náhodou a jsou sjetý rovnoměrně, při výměně to nedělalo a liťáky jsem vyvažoval, ještě zkusim čepy a silenty jestli to není tím a zatím to řešit nebudu pokud to bude horší tak se ozvu s reklamačkou... přátele

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 16.8.2013 , 12:44   Citovat  

Speedey napsal:
nechápu tomu "stočí na autě" , to se jako upne celý auto do soustruhu a stočí se to na náboji? HaHaaa

Třeba takhle.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.8.2013 , 12:46   Citovat  

Hellborn napsal:
Třeba takhle.

wow dobrý, to jsem ještě neviděl. je to dobrý

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 16.8.2013 , 17:50   Citovat  

Kendik napsal:
Bylo mi receno ze na Accu se musi sundavat poloosa ci co, ze je to slozite.Je to pravda?Nebo vymena probiha klasicky treba jako na Civicu?

Zacaly zhruba po 3-4000km.Nejdriv malo a postupne se to zhorsovalo.Citim pri brzdeni jak se hybe volant ze strany na stranu a v pedalu kopani skoro jako od sbijecky. Velmi šťastný

Kotouče až za nábojem byly tuším u starších Accordů.
U tebe by měly být nasazené normálně jako u Civica.
Když sundáš kolo, tak to uvidíš.

Když zvedneš předek auta a točíš kolem, tak se otáčí plynule nebo se v jednom místě zadrhává nebo je slyšet jak kotouč šoupe o destičky?

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.8.2013 , 18:14   Citovat  

Petr 78 napsal:
Kotouče až za nábojem byly tuším u starších Accordů.
U tebe by měly být nasazené normálně jako u Civica.
Když sundáš kolo, tak to uvidíš.

Když zvedneš předek auta a točíš kolem, tak se otáčí plynule nebo se v jednom místě zadrhává nebo je slyšet jak kotouč šoupe o destičky?
Budu muset vyzkouset.

Ivoss je teď offline  Ivoss
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.8.2013 , 17:04   Citovat  

Kendik napsal:
Jeste se zeptam.Tu hazivost myslis zda byla zmerena pred montazi na nabojich nebo az ted kdyz je problem?

Řekl bych, že je lepší změřit to hned po montáži, pro ujištění, že kotouče sedí na náboji kov na kov a není tam skříplý třeba kousek rzi. Posledně jsem takto zjistil u kotoučů EBC, že háže chladicí dutina, prostě křivý odlitek, ale to hodinky nezměří, to je jen vidět Velmi šťastný a naštěstí to až tak nevadí. Ale kotouče EBC už nikdy nekoupím a vracím se k osvědčené kombinaci brembo+ate, ani desky green stuff od EBC nevydržely zrovna dlouho, jsou sjeté z půlky (40 tkm/3roky) a už se odděluje třecí materiál od plechu, jen čekám, kdy se desky totálně rozsypou, nové ATE už nervozně čekají v krabičce.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.8.2013 , 19:52   Citovat  

Ivoss napsal:
Řekl bych, že je lepší změřit to hned po montáži, pro ujištění, že kotouče sedí na náboji kov na kov a není tam skříplý třeba kousek rzi. Posledně jsem takto zjistil u kotoučů EBC, že háže chladicí dutina, prostě křivý odlitek, ale to hodinky nezměří, to je jen vidět Velmi šťastný a naštěstí to až tak nevadí. Ale kotouče EBC už nikdy nekoupím a vracím se k osvědčené kombinaci brembo+ate, ani desky green stuff od EBC nevydržely zrovna dlouho, jsou sjeté z půlky (40 tkm/3roky) a už se odděluje třecí materiál od plechu, jen čekám, kdy se desky totálně rozsypou, nové ATE už nervozně čekají v krabičce.
Kdyby to takhle v servisech delali v ramci vymeny, bylo by to hezky.Pochybuju ze to delaji, kdyz jsou naklady za zmereni hazivosti na predku okolo 1000kc

5 háček
-1
PříspěvekZaslal: 17.8.2013 , 21:51   Citovat  

Ivoss napsal:

Takže další důkaz "kvality" věhlasné značky EBC?
Jezdil si s autem na okruhu nebo si tvrdě brzdil i v provozu?
Ale pokud jsou destičky sjeté na polovinu po 40 000 km, tak to spíš vypadá na opatrnější zacházení.
A přesto se odlupuje třecí materiál. to mi hlava nebere
To jsi už minimálně čtvrtý člověk v mém úzkém okolí (jenom v rámci H-C) co má takové problémy s deskama EBC. To už není náhoda.

Tak a teď dostanu mínus od příznivců EBC......

Obsah fóra Honda-club.cz   
Brzdové kotouče a destičky - zkušenosti
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
1
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 24, 25, 26  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina