Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 97, 98, 99 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 98 z 333
sunnx je teď offline  sunnx
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 22.8.2013 , 8:18   Citovat  

Horďa-Black napsal:
Zdravim chtel bych ohlasit tez jeden prirustek Se stydím Acco 1.8 vtec

Krasavec Úsměv skoro jak ten muj jen ty stříbrné brýle mi na tom nesedí
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
elpin je teď offline  elpin
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.8.2013 , 7:56   Citovat  

Nevíte někdo jak široké jsou 16" originál disky? Ty co má na autě např. sunnx...

Chtěl bych na ně dát 195/55 pneu, ale jestli jsou ty disky 7J tak to bude vypadat asi dost blbě...

garage.php.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
garage.php.jpg, 35.15 kB
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.8.2013 , 8:12  Naposledy upravil Bubaak dne 23.8.2013 , 8:21, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Mělo by to byt 16x6,5 nebo 16x6 to mi hlava nebere

tudy odkaz
tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.8.2013 , 8:19   Citovat  

Díky bubaaku za odkaz, ale jak jsi to z toho obrázku poznal? Disky č.4 a 24 vypadají hodně podobně. A v seznamu dole je napsaná jen 24 a u ní mají 6.5JJ

EDIT: Dívám se že sis to opravil Velmi šťastný
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.8.2013 , 8:22   Citovat  

nepoznal, už to opravuji po 4 pořádnej výtlem

za sebe podle pokličky bych řekl ale 6,5 zmatenej

Ke studeným startum, zelené oko není všespásný, lepší je proměřit baterku pod zátěží, buď v servisu maj zátěžový tester, nebo alespoň změřit na kolik padá při startu. Někdy za to může třeba i zatuhlý olej, kdy byl měněn? to mi hlava nebere
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.8.2013 , 8:59   Citovat  

Hehe, ale máš pravdu. Budou to ty 6,5. Na tom druhém odkazu s 6J diskama to jsou 15". Takže 195/55 letí na ně.
   Návrat  
forever222 je teď offline  forever222
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.8.2013 , 13:56   Citovat  

Bubaak napsal:
nepoznal, už to opravuji po 4 pořádnej výtlem

za sebe podle pokličky bych řekl ale 6,5 zmatenej

Ke studeným startum, zelené oko není všespásný, lepší je proměřit baterku pod zátěží, buď v servisu maj zátěžový tester, nebo alespoň změřit na kolik padá při startu. Někdy za to může třeba i zatuhlý olej, kdy byl měněn? to mi hlava nebere

Olej je starý 8000km a 8 měsíců Úsměv 5W50 Úsměv
   Návrat  
Octav1us je teď offline  Octav1us
PříspěvekZaslal: 24.8.2013 , 2:59   Citovat  

Nevíte jaké jsou žárovičky v budíkách ty co je podsvětlujou...v manuálu jsem našel jen, že to jsou 3W a že josu 4, ale nic o patici a podobně když už tp rozdělám tak bych tam dal ledky, ale na to musim vědět tu patici. Úsměv
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.8.2013 , 8:58   Citovat  

Ledky by som do budikov urcite nedaval, pri nocnej jazde to musi oslnovat viac ako proti iduce auta...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 24.8.2013 , 16:59   Citovat  

tak ja tam chci dát jen nějaký slaboučký 5K to by oslňovat nemělo, spíš je to kvůli tomu že začínaj praskat všeci a možná bych změnil barvu... Úsměv
   Návrat  
handsome je teď offline  handsome
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.8.2013 , 12:42   Citovat  

ja som to najprv riešil ledkami, no nemalo to príliš pekný efekt, pretože žiadne ledka nedá rozptyl ako origo žiarovka. Ja som to nakoniec prerobil s ledpásikmi, ktoré som si vymodeloval podľa potreby a budíky mám teraz na modro.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.8.2013 , 15:45   Citovat  

Čaute, potřeboval bych prosím popis, jak vyměnit motorek na odemykání dveří pomoci dálkového ovládání u řidiče. I trošku nějaký figl na to, jak sundáváte tapec. Díky.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.8.2013 , 17:44  Naposledy upravil handsome dne 27.8.2013 , 17:56, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

K motorčeku ti nepomôžem, no na tapec je postup asi taký, že:
-dáš dole okno (toto nie je pravidlo, no lepšie sa potom nakoniec vyklopí tapacír, a platový trojuholník v prednej časti okna),
-vyklopíš tú plastovú časť v ktorej je ovládanie okien (z predu do zadu) a odpojíš ovládanie okien,
-odskrutkuješ tiahlo na otváranie dverí, posunieš ho smerom dopredu, keď vyskočí, odpojíš tú tenkú paličku z tej plastovej poistky v ktorej je zaklapnutá (dá sa to aj prstami, prípadne skrutkovačom, no pozor aby sa to nezlomilo)
-odskrutkuješ dve skrutky v stredovej časti tapacíru,
-vyklopíš trojuholník v prednej časti dverí (ten nad tapacírom), smerom zo zadu k predu (ide ľahšie keď je okno dole),
-vyberieš ten jeden kolík, ktorý je v prednej hornej časti tapacíra (jemne zatlačíl smerom dnu a potom sa dá vybrať ľahko von, pozor, ak zatlačíš prisilno padne ti dnu a musíš ho vybrať z dvier),
-začneš oddeľovať tapacír, smerom z dola nahor, jemne a pomaly, lebo ak pritlačíš prisilno, hrozí že zlomíš kolík, čo je ale ten lepší prípad, ten horší je, že zlomíš uchytenie kolíka a potom si v pr*eli,
-keď oddelíš tapacír úplne, mierne ho odkloň od dverí, vyvleč z neho káble a jemným pohybom ho žačni tlačiť, posúvať, kmiťať smerom hore, po cca 3-4 cm by mal vyskočiť...

Veľa šťastia, trpezlivosti a jemnosti přátele

PS: nie všetky body je nutné dodržať v tomto poradí, je to iba môj postup, na ktorý som si zvykol Honda
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.8.2013 , 13:01   Citovat  

Supr návod handsome. Jestli budu někdy sundávat tapec určo si tvůj návod vyhledám.

Jinak kluci, teď jsem volal do Hondy že objednám žárovky do panelu klimatizace a říkali mi že displej podsvěcují 3 a každý je jiný typ. Jsem z toho jelen, co jste se tu o tom dříve bavili tak nikdo nezmiňoval že by byly 3 různé typy jen pro displej to mi hlava nebere
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.8.2013 , 18:01   Citovat  

Elpin: rado sa stalo přátele

K tým žiarovkám...
Na podsvietenie displeja 2 žiarovky a obe sú rovnaký typ (neviem teraz presne aký)
Na podsvietenie tlačidiel slúžia 4 žiarovky, z toho 3 sú menšie (tlačidlá) a jedna väčšia (kruhový ovládač).
V honde sa alebo zmýlili, alebo možno mysleli 3 typy všeobecne do celej klímy, to by potom zmysel dávalo.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.8.2013 , 18:22   Citovat  

Kurde, oni mi teď objednávají 3 žárovky, jednu od každého typu. To abych tam zas zavolal, akorát nevím jak jim řeknu kterou mají objednat...

Nakonec já potřebuju jen jednu, bo v panelu mi jedna zhasla právě, ale aby ty nové nesvítily o něco jasněji, to by pak zas vypadalo na prd Smutný Tak bych nejraději vyměnil obě... nebo myslíš že stačí vyměnit jen jednu?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.8.2013 , 20:25   Citovat  

Odporúčal by som vymeniť obe, keďže je veľká šanca, že predtým menené neboli, tak budú pravdepodobne mať na sebe taký čierny povlak, niečo na spôsob vypáleného skla. Keď som pred rokmi menil žiarovku v budíkoch tak mi tá nová svietila o 30% silnejšie ako tie staršie zčernené, výsledkom bolo, že tachometer svietil silnejšie ako zbytok budíkov. Tak som potom vymenil všetky a zrazu som musel po večeroch stiahnuť jas, lebo ma až oslňovali.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.8.2013 , 20:45   Citovat  

Aha, takže obě. Snad se v Hondě s něma nějak domluvím.

Jinak když teď mluvíš o těch budíkách, uvažuju že bych je při jednom taky vyměnil. Jaký tam je přístup k nim? Stačí odmontovat tady ten panel jak je v manuálu a žárovky už na mě vykouknou nebo se musí zdělat celá palubovka?

palubovka.JPG

palubovka.JPG, 39.75 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.8.2013 , 22:23   Citovat  

Tak vám do toho vstoupím chlapy v klime jsou na displej 2 zarovky stejny a 3 snima stejna je na nasvícení off a olvadace teploty pak sou 3 mensi na ostatní tlacitka. dal sem vsude az na displej modré led diody od svetzarovek.eu a pohoda, neni to nasvícené jako zarovickou, ale neni to ani tak spatný. Jen to svítí celkem dost. Muzu udelat foto. Ostatní podsvícení tlacítek v aute jak ovladace oken tak mlhovky, tempomatu a tak sem si vsysteloval aby neoslnovalo.

Ohledne podsvícení budíků ledkama. Uz sem sem pred davnou dobou dával jak to svítí s modrýma ledkama. Mam je tam uz 2 roky a supr. Budíky mám teda s mílema ve verzy sport ale to je fuk, svítí to uplne v pohode rovnomerne. Taky sem mel strach ze to bude svítit jen bodove. Chce to jen pouzít ty správné mam myslim uhel vyzarování 180°. Delat to led paskem je taky supr ale ne kazdému se asi chce rozebírat celé budíky. Takze jestli chcete jiné podsvícení budíku a treba ledkama s paticí na zárovku tak projedte tento topik uz sem to sem daval 2x. furt se tu opakujou ty same dotazy. Me uz zbývá jen udelat podsvícení displeje klimy a budu to mít z krku ale tam to asi bude chtít dát fakt led pasek aby to svítilo hezky a pak na to celé udelat regulaci.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.8.2013 , 22:26   Citovat  

elpin napsal:
Aha, takže obě. Snad se v Hondě s něma nějak domluvím.

Jinak když teď mluvíš o těch budíkách, uvažuju že bych je při jednom taky vyměnil. Jaký tam je přístup k nim? Stačí odmontovat tady ten panel jak je v manuálu a žárovky už na mě vykouknou nebo se musí zdělat celá palubovka?

Stací odmontovat ten panel jsou to 3 sroubky nahore v kaplicce a jeden schovanej pod tlacítkem naklonu svetel. pak to uz jen vytahnes ven drzi to zacvakane na takovich cvokach a budiky sou pak prisroubovane na 4 sroubkach myslim.

Uz sem to mel venku asi 20krat
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.8.2013 , 22:09   Citovat  

Ako píše sunnx je to dobrý

Ja som klímu tiež riešil ledkami, špeciálne som ich nastavil tak aby svietili do strán a nebolo to v prípade tlačidiel nebolo bodové. Displej som riešil ledpásikmi, pretože ledky akokoľvek nastavené svietili zakaždým bodovo, ale bola to neskutočná robota. Rozmontovať komplet klímu odkloniť displej, odmontovať jeho plastové uchytenie, pričom ho držia dve skrutky, jedna klasická krížová, no druhá ja v podobe nitu, takže som ju musel zbrúsiť. Brúsenie nitu na plošáku chce veľmi pevnú ruku Velmi šťastný, podarilo sa a ja som sa dostal k plastovému podkladu, kde som prilepil 2 kusy led pásikov po 3 ledky v každom a výsledok je viaž než dobrý. Neviem kde mám fotku čisto klímy, no celý obraz vyzerá asi nasledovne:

garage.jpg

garage.jpg, 522.35 kB

img_6347_156.jpg

img_6347_156.jpg, 1.6 MB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.8.2013 , 8:19   Citovat  

Más to skvělí chtel bych to nekdy videt na zivo Úsměv dá se s tebou nekde potkat? Kdyz sem videl jak je ten displej klimy udelaný tak se mi do toho nechtelo Úsměv ale dobre že víme že tu nekdo má pevnou ruku Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.8.2013 , 15:52   Citovat  

Octav1us napsal:
tak ja tam chci dát jen nějaký slaboučký 5K to by oslňovat nemělo, spíš je to kvůli tomu že začínaj praskat všeci a možná bych změnil barvu... Úsměv

Jinak pro tebe stranka 45 a 67 se řeší podsvětlení a jsou tam i nejaké fota bohužel mé odkazy nejdou kamarád to smazal ze svého rajčete.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.8.2013 , 19:55   Citovat  

Ďakujem Úsměv Momentálne je auto so mnou v Prešove na východe Slovenska VTEC

Ono ako sa to povie pevnú ruku, ja som pevnosti mojej ruke veľmi neveril, takže skôr ako som sa vtedy pustil do zbrusovania toho nitu, tak už som mal na ebay a allegre vyhliadnuté dve automatické klímy Velmi šťastný stačilo že by som vtedy kýchol a mohol som ísť za komp objednávať Velmi šťastný ale podarilo sa, i keď...

Modrá nie je práve najoptimálnejšia pre budíky, pretože napr. červené pole otáčkomera a ručičky svietia slabšie ako zbytok budíkov a to z toho dôvodu, že sú červenej farby. Červená v budíkoch nevie prepustiť modré svetlo z lediek, keď som skúšal budíky do biela (s obyčajnými ledkami), tak svietili viac, takže sa možno v budúcnosti rozhodnem prerobiť to do biela, uvidím...

Čo sa týka osvetlenia v aute, tak už mám všetko podľa svojich predstáv, tlačidlá na okná, tlačidlá v palubovke, priehradky, osvetlenie na nohy, osvetlenie zeme z dverí, stropné svetlo, klíma a budíky komplet v led... všetko pochopiteľne esteticky jemné a zladené tak aby z toho nebola nejaká kolotočiareň...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.9.2013 , 22:43   Citovat  

Prosím změřil by mi někdo, jakou vzdálenost máte od pneumatiky ke karoserii? Jak v předu tak v zadu Úsměv Samozřejmě někdo kdo ví, že má pružiny v dobrém stavu. Mám totiž pocit že mi auto dost sedí a když jsem nedávno naložil kufr ccs 220kg tak se mi pneumatika skoro dotýkala karoserie.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.9.2013 , 23:00   Citovat  

Nahoď fotky a my ti hned řeknem Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.9.2013 , 8:49   Citovat  

Zadné pružiny sú prirodzene mäkšie ako predné a 220 kg do kufra accordu je podľa mňa viac než dosť, takže to nemusí byť vyslovene chyba tvojho auta, ale ako hovorí elpin, odfoť, hoď sem a uvidíš Úsměv
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.9.2013 , 9:17   Citovat  

Acco coupe 3.0 V6, vepředu 85mm a vzadu 55mm s tím ze mam v kufru 3kusy plechacu 16"s pneu,jinak auto je na origo kolech s pneu 205/55/16".
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.9.2013 , 11:28   Citovat  

Nevíte někdo náhodou originální číslo dílu pravý mlhovky? známej by byl asi schopnej ji sehnat, ale potřebuje origo číslo, což nemůžu nějak dohledat...diky je to dobrý
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.9.2013 , 12:11   Citovat  

elpin napsal:
Nahoď fotky a my ti hned řeknem Mrk

Tady je fotka při zatížení cca 220kg večer nahodím fotku normálně musím to vyfotit Velmi šťastný

76361_4731059489434_439425304_n.jpg

76361_4731059489434_439425304_n.jpg, 73.29 kB
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 97, 98, 99 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď