Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 70, 71, 72 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 71 z 486
wokrhlak je teď offline  wokrhlak
PříspěvekZaslal: 25.9.2013 , 18:30   Citovat  

z ničeho nic mi při rozjíždění citim vibrace to same při nižších otáčkách při podřazování při řazení ve vyššich otačkach vibrace teměř neznatelne, nenapada vas co by to mohlo zpusobovat ?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
robsik1 je teď offline  robsik1
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.9.2013 , 18:47   Citovat  

klepaní od předního (předních) kol
tudy uložení stabilizátoru,horní čep, výfuk (by Newtom, beruska.evuska)

Začlo mi to klepat a je to horní čep. Musí se měnit celé rameno nebo se vymění jen ten čep. Na kolik to vyjde?
   Návrat  
wokrhlak je teď offline  wokrhlak
PříspěvekZaslal: 25.9.2013 , 21:47   Citovat  

stači čep druhovýrova (SIDEM) 2 x 400Kč
robsik1 napsal:
klepaní od předního (předních) kol
tudy uložení stabilizátoru,horní čep, výfuk (by Newtom, beruska.evuska)

Začlo mi to klepat a je to horní čep. Musí se měnit celé rameno nebo se vymění jen ten čep. Na kolik to vyjde?
   Návrat  
fero je teď offline  fero
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 26.9.2013 , 18:30   Citovat  

varuj napsal:
Samotna cocoka sa vymenit neda. Tiez som riesil rovnaku vec, nakoniec som kupoval cele nove svetlo.

Ale pánové, samotná čočka se vyměnit samozřejmě dá. Jen se musí sehnat, a pak to nějaký ruce musí udělat.
Toto je celý projektor. Povolí se jen tři samořezné šrouby, a je to papa

obr23.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
obr23.JPG, 1.27 MB
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.9.2013 , 20:59   Citovat  

fero napsal:
Ale pánové, samotná čočka se vyměnit samozřejmě dá. Jen se musí sehnat, a pak to nějaký ruce musí udělat.
Toto je celý projektor. Povolí se jen tři samořezné šrouby, a je to papa

Hmm, tak cocka by sa teda vymenit aj dala, problem je ale v tom, ze zase zozenies iba stary kus a ten tiez nemusi dlho vydrzat... Tak to valím bulvy
   Návrat  
Gavly je teď offline  Gavly
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.9.2013 , 12:51   Citovat  

Neřešil někdo výměnu nebo směrování mikrofonu u originální BT handsfree sady?
Nevím jestli to je směrovou charakteristikou nebo jeho zabudováním, ale příjde mi hodně špatný...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Gavly je teď offline  Gavly
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.9.2013 , 12:59   Citovat  

Neřešil někdo výměnu nebo směrování mikrofonu u originální BT handsfree sady?
Nevím jestli to je směrovou charakteristikou nebo jeho zabudováním, ale příjde mi hodně špatný...
   Návrat  
zdenko1982 je teď offline  zdenko1982
PříspěvekZaslal: 27.9.2013 , 18:49   Citovat  

Nazdar hondaci mam pataliu s piatymy dveramy na mojom kombiku ,strasne to blbne ci na dialkove ovladanie aleb aj rucne otvaranie,zblbne to takym sposobom ze sa do kufra nedostanem iba cez vnutro kufra manualne otvorit ,neviet eniekto ako by sa dal tento problem obyst?alebo dake navrhy a najlepsie kto mal podobny problem dakujem z avsetky reakcie a navrhy,
   Návrat  
r080 je teď offline  r080
PříspěvekZaslal: 30.9.2013 , 19:41   Citovat  

Zdravim, jsem zmateny z hodnty zalisu (ET), ktery je na Accord vhodny pro 16" kola. V prvni prispevku tohoto vlakna je hodnota 55. 55 mam i v technicaku. Ovsem kdyz jsem kola sundal tak je tam 43 nebo 47, ted si nejsem jisty (auto mam necely mesic). Kdyz jsem hledal na internetu, tak jsem vetsinou nasel, ze ET se ma pohybovat mezi 40 a 50. Nemohl by do toho nekdo vrhnout trochu svetla, prosim?
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 30.9.2013 , 21:05   Citovat  

r080 napsal:
Zdravim, jsem zmateny z hodnty zalisu (ET), ktery je na Accord vhodny pro 16" kola. V prvni prispevku tohoto vlakna je hodnota 55. 55 mam i v technicaku. Ovsem kdyz jsem kola sundal tak je tam 43 nebo 47, ted si nejsem jisty (auto mam necely mesic). Kdyz jsem hledal na internetu, tak jsem vetsinou nasel, ze ET se ma pohybovat mezi 40 a 50. Nemohl by do toho nekdo vrhnout trochu svetla, prosim?

Mas proste neoriginalni kola.
Vsechna OEM kola u A7G maji ET55. Samozrejme ze muzes pouzit i kola s jinym ET/prumerem/sirkou, ale pak musis vedet, jestli na Acco pasuji (aby se vesla do podbehu, aby spolecne s pneu byly ve spravnem alternativnim rozmeru) a spravne bys je mel mit i zapsana v TP, kdyby te nekdo kontroloval (STK, ev. nehoda atd.).
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2013 , 17:40   Citovat  

Řešil jste někdo gumové koberce do tourera? Zrovna po nějakých koukám ale na heurece jich maj mraky a bojim se aby sedly...
   Návrat  
Santi je teď offline  Santi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.10.2013 , 19:10   Citovat  

OsekSpider napsal:
Řešil jste někdo gumové koberce do tourera? Zrovna po nějakých koukám ale na heurece jich maj mraky a bojim se aby sedly...

Tady nabízí v inzerci
tudy odkaz
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.10.2013 , 21:02   Citovat  

OsekSpider napsal:

Od Bordela. Není to úplně přesně,ale nesedí jen u otvírání nádrže.
   Návrat  
SpideX je teď offline  SpideX
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2013 , 21:45   Citovat  

Bully napsal:
Vsechna OEM kola u A7G maji ET55.

To neni uplne pravda. Moje OEM A7G Type-S kola maji ET 45 přátele
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.10.2013 , 22:44   Citovat  

SpideX napsal:
To neni uplne pravda. Moje OEM A7G Type-S kola maji ET 45 přátele

Ne, vsechny. ET 55 maji obecne vsechny Hondy, dokonce i C8G, az na sedan, tusim. Teprve az C9G ma ET45. Klidne muzes mit OEM Honda kola, ale z jineho modelu nez z A7G.
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2013 , 19:30   Citovat  

O snížených pružinách toho tu je napsáno hodně, ale nemá náhodou někdo tip na pružiny s pokud možno sériovou výškou nebo minimálním snížením, ale tvrdší charakteristikou? Jaký bývá vůbec rozdíl v tvrdosti vůči sérii?

Díky H&R (nebo Eibach to mi hlava nebere , musím mrknout do papírů) co mám na Tourerovi to sedí proklatě nízko Smutný Na vnitřní straně na plátno ošlehané pláště a -2°30' odklonu na dnešní geo není to pravé ořechové. Asi budu muset pořídit sériové Kayaby, nerad bych nové zimáky a posléze letní nerad popravil...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.10.2013 , 19:48   Citovat  

Dopis napsal:
O snížených pružinách toho tu je napsáno hodně, ale nemá náhodou někdo tip na pružiny s pokud možno sériovou výškou nebo minimálním snížením, ale tvrdší charakteristikou? Jaký bývá vůbec rozdíl v tvrdosti vůči sérii?

Díky H&R (nebo Eibach to mi hlava nebere , musím mrknout do papírů) co mám na Tourerovi to sedí proklatě nízko Smutný Na vnitřní straně na plátno ošlehané pláště a -2°30' odklonu na dnešní geo není to pravé ořechové. Asi budu muset pořídit sériové Kayaby, nerad bych nové zimáky a posléze letní nerad popravil...

Zrovna treba casto zminovany ProKit od Eibach ti auto moc nesnizi (35/30). Na druhou stranu se ani extremne nezmeni jizdni vlastnosti, ani nesnizi komfort. Stejne tak se timhle snizenim nijak vyrazne nezmeni odklony, ja je mam treba i po letech porad v norme (na hranici, ale prece). I na pneu 225/40 R18 dokazu najet na stejne sade plastu 60 tkm!
Kolik uz mel tvuj Tourer nalitano? Kolik uz mely za sebou zminene pruziny? Jake maji/mely vubec snizeni? Jakou mas zaruku, ze nemas pretezovanim pruziny uz sedle? V jakem stavu jsou vsechny podvozkove komponenty? Jaka mas na aute kola? (S nizsim ET jde auto jeste niz- pakovy pomer- a zase se zvetsi odklony).
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2013 , 20:52   Citovat  

Už jsem to s těma pružinama koupil, takže nic není "jisté". Každopádně auto má najeto 135tkm a podle komplet servisní dokumentace i poctivých. Podle papírů ze servisu tam žádná výměna na podvozku není, takže silenty atd. budou od novoty. Na STk a ani teď na geo jsme nenašli nic, co by bylo KO a mohlo očividně způsobovat problém. ET na olítaných 17" nevím přesně, ale nic dramatického to nebude, kola vepředu zarovno s blatníky a zadek trošku zapadlý. Teď jsou tam staré zimáky na doražení v 16" a ET viditelně větší než ty 17". Trochu záhada je to, že před cca 2 měsíci a 7tkm mi při koupi ty pláště nepřišly jako extremně sedřené.

Ještě to ověřím v papírech, ale pružiny budou nejspíš H&R. Auto je ze spodu celé nastříkané tím černým "matrošem", takže pružiny samotné nejdou přečíst.

Taky si myslím, že už jsou unavené, auto fakt dost sedí. V principu mi vůbec nejde o snížení jako takové, ale aby auto nebylo jak žvýkačka. Na druhou stranu nemám na stock podvozku žádné zkušenosti, takže nemůžu hodnotit/porovnat.

Pokud nejsou jízdní vlastnosti na sériových pružinách zásadně jiné (hlavně náklony v zatáčkách - to fakt nemám rád), tak tam hodím Kayaby a bude klid.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.10.2013 , 21:10   Citovat  

Pokud mas pruziny s vetsim snizenim nez treba tech zminovanych 30mm, pak ti serie jako zvykacka prijde vzdycky. Nikdo vcetne tebe proste porad nevime co tam vubec mas a jak bylo s autem zachazeno, tezko pak neco radit.
Nejlepsi je si vzdycky u nekoho jineho vyzkouset obe zarucene dobre fungujici varianty, jinak tuhle subjektivni vec neposoudis.
O zadne nahrade seriovych pruzin za OEM remplacement variantu s jinou charakteristikou nevim, i ta nahrada serie uz z logiky veci musi mit vzdycky vlastnosti totozne se serii.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2013 , 22:00   Citovat  

Bully napsal:
Ne, vsechny. ET 55 maji obecne vsechny Hondy, dokonce i C8G, az na sedan, tusim. Teprve az C9G ma ET45. Klidne muzes mit OEM Honda kola, ale z jineho modelu nez z A7G.

Bohuzel nemas pravdu. Mam OEM A7G kola et 45. Cool

Az budu prezouvat na zimni tak ti to vyfotim kouř
   Návrat  
Mino21 je teď offline  Mino21
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.10.2013 , 22:43   Citovat  

SpideX napsal:

Take jsem mel za to, ze A7G mel vzdy ET55, ale mohu se mylit Úsměv Nemas nahodou sice OEM Honda kola, ale z jine Hondy (ET45 mel napr. Civic 7G Type-R)?
   Návrat  
Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.10.2013 , 22:50   Citovat  

SpideX napsal:

Na tu fotku jsem zvědav protože jsem taky přesvědčený o ET55 u všech OEM kol pro 7G
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.10.2013 , 23:39   Citovat  

SpideX napsal:

Klidne si tu praci dej uz ted, at to nezmizi v propadlisti dejin Velmi šťastný Samozrejme muze jit o nejaka neseriova kola dokoupena jako prvek zvlastni vybavy, muselo by to ale byt dodatecne dopsane v TP. Ze mas neco na aute jeste vubec neznamena, ze to k nemu patri z vyroby.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2013 , 9:25   Citovat  

Bully napsal:
Klidne si tu praci dej uz ted, at to nezmizi v propadlisti dejin Velmi šťastný Samozrejme muze jit o nejaka neseriova kola dokoupena jako prvek zvlastni vybavy, muselo by to ale byt dodatecne dopsane v TP. Ze mas neco na aute jeste vubec neznamena, ze to k nemu patri z vyroby.

Já myslim že tyhle origo TypeS kolA netřeba představovat...

Myslim že na autě mam něco co na něj patří z výroby kouř

roadtest accord.JPG

roadtest accord.JPG, 91.61 kB
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.10.2013 , 10:32   Citovat  

r080 napsal:

no zeptam se takhle - tim ze zjistis ze tam ma byt ET55 vyhodis je a das tam spravny? asi ne HaHaaa
z moji zkusenosti je limitni ET35 na 8 palc disku, gumy 225. Zmenu jizdnich vlastnosti k horsimu, jsem nikdy nepozoroval. U 16kovyho disku, ktery bude vyrazne uzsi ( 6,5palc?)s gumama 205 ( ktery budou kulatejsi v prurezu) by mohlo byt ET vyrazne nizsi nez adekvatni teoreticky ET ( ktery uz tak bude nizsi). Takze kazdopadne to bude uplne v pohode a vubec bych to neresil. Dve veci jsou jisty - papirove legalni to neni, a auto bude hezci s nizsim ET. Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2013 , 10:40   Citovat  

kandik napsal:
no zeptam se takhle ...

Tak tak souhlas Úsměv Na zimákách mám 205/55 R16 6,5 palce disk ET 40 a je to paráda Úsměv Viz FOTO

20130219_174530.jpg

20130219_174530.jpg, 1.61 MB
   Návrat  
Mino21 je teď offline  Mino21
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.10.2013 , 19:28   Citovat  

SpideX napsal:
Já myslim že tyhle origo TypeS kolA netřeba představovat...

Myslim že na autě mam něco co na něj patří z výroby kouř

No fakt máš pravdu. Udělal jsem trochu výzkum a Honda vyráběla dvě hodně podobná kola, jedna s ET55, model 71738 (https://1-800everyrim.com/category/acura/product/11254-2004-2008-acura-tsx-71738) a druhá s ET45, model 63879 (https://1-800everyrim.com/category/honda/product/7324-2005-honda-accord-63879). Tak to abych si dával pozor, kdybych je chtěl kupovat. Sháním na Accorda nějaké pěkné 17ky a tyhle mám právě ve výběru. Nejraději bych ale 71750 (https://1-800everyrim.com/category/acura/product/11268-2006-2008-acura-tsx-71750).
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.10.2013 , 19:58  Naposledy upravil Bully dne 4.10.2013 , 20:00, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Mino21 napsal:
No fakt máš pravdu. Udělal jsem trochu výzkum a Honda vyráběla dvě hodně podobná kola, jedna s ET55, model 71738 (https://1-800everyrim.com/category/acura/product/11254-2004-2008-acura-tsx-71738) a druhá s ET45, model 63879 (https://1-800everyrim.com/category/honda/product/7324-2005-honda-accord-63879). Tak to abych si dával pozor, kdybych je chtěl kupovat. Sháním na Accorda nějaké pěkné 17ky a tyhle mám právě ve výběru. Nejraději bych ale 71750 (https://1-800everyrim.com/category/acura/product/11268-2006-2008-acura-tsx-71750).

Ze je to do Hondy Accord tedy uz vime, otazkou je jeste, do ktereho modelu vubec patri. Evropsky Accord 7G ma treba 5x114,3 (jako v pripade modelu z 1. odkazu- ten je k dohledani vsude), zatimco druhe kolo ma oznaceni "Accord 2005" a 5x115, coz by jako OEM rozmer pro EU A7G proslo tezko.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2013 , 19:59   Citovat  

Mino21 napsal:

Přesně jak píšeš dělají se jak s ET 55 tak i s ET 45 Úsměv

Jinak se jmenují Honda Penta a ty co se ti líbí nevím jaký mají pracovní název ale vím že jsem je viděl asi pul roku zpet na prodej na allegru v polsku Úsměv

Zkus tam mrknout jinak Penta kola jsou casto na ebayi v anglii. a obcas i ET 45 verze viz tudy odkaz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2013 , 19:59   Citovat  

Bully napsal:
Pokud mas pruziny s vetsim snizenim nez treba tech zminovanych 30mm, pak ti serie jako zvykacka prijde vzdycky. Nikdo vcetne tebe proste porad nevime co tam vubec mas a jak bylo s autem zachazeno, tezko pak neco radit.
Nejlepsi je si vzdycky u nekoho jineho vyzkouset obe zarucene dobre fungujici varianty, jinak tuhle subjektivni vec neposoudis.
O zadne nahrade seriovych pruzin za OEM remplacement variantu s jinou charakteristikou nevim, i ta nahrada serie uz z logiky veci musi mit vzdycky vlastnosti totozne se serii.

Tak pružiny tam jsou opravdu H&R Uvádějí snížení 35mm, ale taky rozsah 35 - 50mm dle modelu. To moc nedává smysl, kombi je víceméně na zadek stejně težké.

Může někdo změřit výšku zadního blatníku s jinou značkou pružin? Já naměřil 63,5cm přes střed kola.

V reálu porovnat obě varianty v dohledné době nestihnu Smutný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 70, 71, 72 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina