Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Značky pneu a jejich výrobci
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
2
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Zaslat odpověď

Strana 5 z 7
Jagi je teď offline  Jagi
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 30.9.2013 , 20:39   Citovat  

n3uro napsal:
Leč je to neuvěřitelné ale přehlídl jsem to to mi hlava nebere
Jdu číst názory na protektory. Chtěl bych je stejně jen na zimu.

několik lidí co znám na protektorech v zimě jezdí a pohoda. a platí ale že u 13tek se to nevyplatí, 14ky jsou jen o pár kaček levnější ale např u 15tek už jsou protektory finančně cítit že jsou levnější. Na zimu bych koupil vraniky a pohoda.

SILENEC: Jako jo, jak říkám pro jizdu z bodu A do B jsou barumky v pohodě. A ta nehoda... prostě si stačí přiznat že ty kola třeba tak nedrží a jet pomaleji. Hotovo a ušetříš za pneu i za spotřebu a pokuty Velmi šťastný ale víš jak to myslím... ? Prostě pro přepravování z A do B prostě stačí a vyloženě špatné či nekvalitní nejsou. Jsou to takové oktávky mezi pneu... jede to, ale není to nic extra. Hihi
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
2
PříspěvekZaslal: 30.9.2013 , 20:53   Citovat  

moje zkušenost zrovna s Vraníky (protektory) je taková, že trakce na sněhu a v břečce skvělá, na mokru ale už bída a při rychlostech nad 100 km/h vyloženě nebezpečné (auto plave, nedrží stopu) KO

silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 30.9.2013 , 20:54   Citovat  

No ja to myslel obecne, na barumkach jsem nejel. Samozrejme pomaleji jet muzes, ale rec je tady o pripadech, kdy te neco na silnici donuti necekane prudce brzdit nebo menit smer - a to se stava docela casto i hodne pod hranici povolene rychlosti.

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 30.9.2013 , 20:56   Citovat  

Rom. napsal:
moje zkušenost zrovna s Vraníky (protektory) je taková, že trakce na sněhu a v břečce skvělá, na mokru ale už bída a při rychlostech nad 100 km/h vyloženě nebezpečné (auto plave, nedrží stopu) KO

Musíš jet pomaleji. Úsměv

n3uro je teď offline  n3uro
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.9.2013 , 20:57   Citovat  

Jagi napsal:
několik lidí co znám na protektorech v zimě jezdí a pohoda. a platí ale že u 13tek se to nevyplatí, 14ky jsou jen o pár kaček levnější ale např u 15tek už jsou protektory finančně cítit že jsou levnější. Na zimu bych koupil vraniky a pohoda.

Link na vraníky? Úsměv

Já to chci na patnáctky Velmi šťastný

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.10.2013 , 9:41   Citovat  

n3uro napsal:
Link na vraníky? Úsměv

Já to chci na patnáctky Velmi šťastný

link... no u nich na webu ty pneu jsou kolikrát dražší než u jiných prodejcu... prodejce jich vezme hodně dostane slevu víš jak.

Silenec: A coje povolená rychlost? Neříkej že jsi jeden z těch co když jim to uklouzne když nezvládnou zatáčku tak na nově pak povídaj ale já jel 80 a tam byla 90ka... a už se nedalo nic dělat, muže za to náledí a nekvalitní pneu. Myslím že nejsi.

Maximální dovolená rychlost je maximální rychlost jakou lze v daném useku jet pokud to řidičské dovednosti, technický stav vozidla a vozovky dovolí. Čili pokud tam je 90ka a nabourá se někdo v 50 protože ti to uklouzne je to prostě jen jejo hloupost. A... vzhledem k tomu že jsem jezdil s formanem s uplně rozhozenou geometrii se sjetýma a ztyřelýma protektorama i v zimě a žiju a jezdil jsem normálně, i u limitů, tak si myslím že do našich podmínek stačí i galusky s rozumem. Zbytek je o pohodlnosti a např při těch krizovkách při brždění se to bude hodit mít dobré pneu, to vžádném případě nepopírám. je to dobrý

za mě protektor od vraníka na zimu... dostačující pro nezávodníky, je to pro klidné řidiče co si klidně počkaj než předjíždět přes náledí atd. Jo a jak tu padlo... protektory mají takový ostrý vzorek.. dobře drží na čerstvém sněhu a i břečce. Jinak, já bych zkusil ty green diamondy.. na zkoušku a asi to fungovat bude na náledí. . .

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.10.2013 , 9:49   Citovat  

Rom. napsal:

Jo na mokru to není moc dobrý... celkově si myslím mimo sníh a břečku... no je to slabší, ale jezdit se na tom dá a co si kupovali rodiče od přítelkyně minulý rok zimáky od vraniku tak říkal ten tata že jsou mnohem lepší než ty roky předtím, že to je jak normální pneu.. no ale to je subjektivní pocit. je to dobrý

n3uro je teď offline  n3uro
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.10.2013 , 9:56   Citovat  

Řekněme že v zimě (za všech podmínkách) pojedu tak, abych se nevysekal. Při náledí/sněhu moc předjíždět nebudu (ale zase za traktorem 200Km nepojedu) ale jde mi právě o to brždění. V zimě se právě stává hodně věcí, někomu to pojede, někdo šlápne na brzdu tak, že člověk za ním tak tak stihne ubrzdit, a někdy to prostě ujede i mě (už se mi to stalo asi 3x, ale vždy to bylo v menší rychlosti a vždy se to dalo uřídit).
V zimě opravdu nejsem blázen, abych v 150 předjížděl kde koho, většinou raději vyjedu dřív nebo prostě dojedu pozdě. Je zima, sníh, náledí, zácpy, nehody - cílová lokace se prostě nepo**re a bude to muset beze mě chvíli přečkat.

Nejezdím teď s Hondou, ale s Renckem, kterej je trochu novější a má i ABS, takže jsem si zvykl na pohodovější jízdu (i když to má víc koníků) a tu také chci přizpůsobit stavu vozovky.
A teď mě zajímá, zda na toto mi stačí protektory nebo bych si měl raději připlatit.

Sorry za zbytečný otázky Ble

silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 1.10.2013 , 11:32   Citovat  

Jagi napsal:
Maximální dovolená rychlost je maximální rychlost jakou lze v daném useku jet pokud to řidičské dovednosti, technický stav vozidla a vozovky dovolí. Čili pokud tam je 90ka a nabourá se někdo v 50 protože ti to uklouzne je to prostě jen jejo hloupost.
Vsak ja s tebou souhlasim, kdo se naboura sam od sebe, je to jen jeho blbost. Jen rikam ze kdyz je moznost si za par stokorun vylepsit onen zmineny technicky stav vozidla a zvysit tak sance na odvraceni nehody zpusobene at uz svoji blbosti nebo hlavne blbosti nekoho jineho (staci i srnka apod.), tak si za to osobne radeji priplatim Mrk
"Pokud to řidičské dovednosti atd. dovoli..." je teoreticky pekna vec, ale kdyz se nekdo vyseka napr. "s uplne rozhozenou geometrii se sjetyma ztyrelyma protektorama" protoze si myslel ze on na to prece ty ridicske dovednosti ma a nic se mu nemuze stat, tak je to sice opet jeho blbost a v podstate je me to jedno, ovsem jen do te doby, nez pri tom sejme nekoho jineho... na uzavrene silnici at si jezdi klidne na tech galuskach přátele

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.10.2013 , 12:18   Citovat  

silenec napsal:
Vsak ja s tebou souhlasim, kdo se naboura sam od sebe, je to jen jeho blbost. Jen rikam ze kdyz je moznost si za par stokorun vylepsit onen zmineny technicky stav vozidla a zvysit tak sance na odvraceni nehody zpusobene at uz svoji blbosti nebo hlavne blbosti nekoho jineho (staci i srnka apod.), tak si za to osobne radeji priplatim Mrk
"Pokud to řidičské dovednosti atd. dovoli..." je teoreticky pekna vec, ale kdyz se nekdo vyseka napr. "s uplne rozhozenou geometrii se sjetyma ztyrelyma protektorama" protoze si myslel ze on na to prece ty ridicske dovednosti ma a nic se mu nemuze stat, tak je to sice opet jeho blbost a v podstate je me to jedno, ovsem jen do te doby, nez pri tom sejme nekoho jineho... na uzavrene silnici at si jezdi klidne na tech galuskach přátele

jako jo , máme na mysli to samé, jako... já na tě sjetých pneu jel extra opatrně, vždy tak abych to vzásadě stihl ubrzdit vyhnout se atd. Hrdý na to nejsem, ale nejsem ani žáden hejsek... jsem myslím extrémně defensivní řidič - dodnes protože mám z auta respekt a nechci se zbytečně rozplácnout. A máš pravdu pokud to je pár korun ten orzdíl tak taky kupuju lepší pneu..

nejsem jeden z těch co musí ušetřit za každou cenu do auta investuju a kuouju osvědčené značky a věci od čepu yamato, siláče silponix a montáž taky nechávám někomu kdo to umí.. ale mezi ty osvědčené značky bych s jistou obezřetností a sebezapření závodních myšlenek zařadil i právě zimáky vranik. Např ty protektory... praha či jak se jmenujou bych si neobul ani na doraz houpačky na hřiště.

Já příští rok budu kupovat zimáky a tak jsem se díval co bych ta sháněl.. a vybral bych si barumky polarisky. Mám 14ky kola a jak jsem psal tady je to SKORO šul nul- jak řkáš ty pár kaček navíc[oproti protektorum]. Ale kdyby jsem měl 15 či 16 kola koupil na zimu vraniky... tam je rozdíl tuším skoro 400 a víc na kole a při mém jízdním tempu vlastně neznatelný rozdíl. je to dobrý

Ale je tam toho fakt víc těch proměnných... na nějaké rajdění po dálnicích a či delší okreskových cestách ty protektory nejsou vhodný. Na ježdění do práce a zpět a např o víkendu za rodičema 60km si myslím že s přehledem. je to dobrý nemám je.. mě se na 14-nevyplatí.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.10.2013 , 12:23   Citovat  

n3uro napsal:
Řekněme že v zimě (za všech podmínkách) pojedu tak, abych se nevysekal. Při náledí/sněhu moc předjíždět nebudu (ale zase za traktorem 200Km nepojedu) ale jde mi právě o to brždění. V zimě se právě stává hodně věcí, někomu to pojede, někdo šlápne na brzdu tak, že člověk za ním tak tak stihne ubrzdit, a někdy to prostě ujede i mě (už se mi to stalo asi 3x, ale vždy to bylo v menší rychlosti a vždy se to dalo uřídit).
V zimě opravdu nejsem blázen, abych v 150 předjížděl kde koho, většinou raději vyjedu dřív nebo prostě dojedu pozdě. Je zima, sníh, náledí, zácpy, nehody - cílová lokace se prostě nepo**re a bude to muset beze mě chvíli přečkat.

Nejezdím teď s Hondou, ale s Renckem, kterej je trochu novější a má i ABS, takže jsem si zvykl na pohodovější jízdu (i když to má víc koníků) a tu také chci přizpůsobit stavu vozovky.
A teď mě zajímá, zda na toto mi stačí protektory nebo bych si měl raději připlatit.

Sorry za zbytečný otázky Ble

jde asi i o rozměr... třeba oktávkovej rozměr 15tek je taky levnej-neprotektor. a jde i o lokalitu.. ten tatka od řítelkyně jezdí do neodržovanejch silnicích a jen konc cesty po pěkn cestě... a chtěl terenější vzorek, normal pneu byly s tím vzorkem dražší než ty civilní vzorky Velmi šťastný ale prostě jak řekl musel ubrat na te pěkné cestě.. ale zato vyjde od domu. je to kompromis.

isulsten je teď offline  isulsten
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 2.10.2013 , 8:35   Citovat  

Ahonda Pánové,nejsem sváteční řidič ale nenalítám ani miliony km. Při každodenním dojížděním do háku cca 40km se mi velice osvědčily právě ty zmiňované Polarisky. Není to žádnej zázrak ale s porovnáním např.s Michelinem nebo Dunlopem,zas taková změna nenastane(vlastní zkušenost se stejným autem a rozměrem). Jen mě potom mrzel ten cenovej rozdíl.Je to spíš o nás o řidičích VTEC

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.10.2013 , 10:11   Citovat  

isulsten napsal:
Ahonda Pánové,nejsem sváteční řidič ale nenalítám ani miliony km. Při každodenním dojížděním do háku cca 40km se mi velice osvědčily právě ty zmiňované Polarisky. Není to žádnej zázrak ale s porovnáním např.s Michelinem nebo Dunlopem,zas taková změna nenastane(vlastní zkušenost se stejným autem a rozměrem). Jen mě potom mrzel ten cenovej rozdíl.Je to spíš o nás o řidičích VTEC

přesně... polarisky jsou taková sázka ,,najisto''

lysergine je teď offline  lysergine
0
PříspěvekZaslal: 2.10.2013 , 11:44   Citovat  

Tak i já přispěji svou trochou do mlýna.

Protože mám Hondu již 3.sezonu, tak jsem měl možnost zkoušet několikeré pneumatiky až si myslím, že jsem nalezl optimum.¨

Obouvám rozměr: 235/45 R18 98W, což je sice skvělé na léto, ale v zimě z fyzikálního principu to není nejšťastnější, nicméně jezdím hodně dálnici, tak jsem nad užším rozměrem neuvažoval a raději na sněhové vrstvě uzpůsobím rychlost.

Z letních pneumatik mohu jednoznačně doporučit: Pirelli Zero Nero GT, pneumatika se nevlní při rychlém průjezdu zatáčkou. Rozumný kompromis mezi cenou gumy a výkonem.

Jako second best choice bych volil Michelin Pilot Sport - rozdíl oproti Pirelkám byl znatelný ale pořád ještě únosný.

Zimní gumy byl trochu problém, testoval jsem jak Micheliny (Pilot Alpin), tak Pirelli, tak i (bohužel) Kumho, ale spokojený jsem byl s touto pneu: Bridgestone Blizzak LM 35. To si trounu říct, že je asi nejlepší zimní pneumatika, kterou jsem kdy použil, a to jezdím již od roku 1994 a velmi intenzivně.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Strober je teď offline  Strober
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 6.2.2014 , 21:05   Citovat  

Dělá některý výrobce tužší bočnice?...nebo dá se to nějak poznat, popř. nemá někdo soukromý tip?...na leto budu asi potřebovat nové obutí a chtěl bych něco na anglána, ať se to do zatáček tolik nežuje Mrk ...konkétně rozměr 185/60 R14...díky za tipy

Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 21.2.2014 , 22:52   Citovat  

Strober napsal:
Dělá některý výrobce tužší bočnice?...nebo dá se to nějak poznat, popř. nemá někdo soukromý tip?...na leto budu asi potřebovat nové obutí a chtěl bych něco na anglána, ať se to do zatáček tolik nežuje Mrk ...konkétně rozměr 185/60 R14...díky za tipy

V podstatě každá pneu se zvýšenou nosností (označení např. XL) bude mít tužší bočnici.
Nevýhoda ale bude znatelně vyšší hmotnost té pneumatiky.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 21.2.2014 , 22:58   Citovat  

Pořídil jsem nové letní pneu.
Jsou to Nankang Noble Sport NS-20 v rozměru 205/50 R17 93V XL
Je to nový typ s novým dezénem a směsí se silikou. Jsem zvědavej kam se Číňani posunuli. Úsměv
Ale už jenom nízký počet závaží dáva tušit, že to nebude úplný průšvih.

Resize of IMG_20140219_161247.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Resize of IMG_20140219_161247.jpg, 188.21 kB

Resize of IMG_20140219_161336.jpg

Resize of IMG_20140219_161336.jpg, 193.82 kB

Resize of IMG_20140219_161636.jpg

Resize of IMG_20140219_161636.jpg, 171.73 kB

Resize of IMG_20140219_161650.jpg

Resize of IMG_20140219_161650.jpg, 170.56 kB

Resize of IMG_20140219_161659.jpg

Resize of IMG_20140219_161659.jpg, 171.97 kB

Resize of IMG_20140219_161721.jpg

Resize of IMG_20140219_161721.jpg, 177.67 kB

Becky je teď offline  Becky
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.2.2014 , 10:38   Citovat  

ty sis koupil Nankangy, tomu nemuzu uverit Velmi šťastný
jako kdyz sem videl nejakou jejich sport edici tak sem byl docela zaskocen dravym dezenem, sem zvedavej jak budes pokojenej je to dobrý

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 22.2.2014 , 18:34   Citovat  

Becky napsal:
ty sis koupil Nankangy, tomu nemuzu uverit Velmi šťastný
jako kdyz sem videl nejakou jejich sport edici tak sem byl docela zaskocen dravym dezenem, sem zvedavej jak budes pokojenej je to dobrý

Tohle jsou už moje třetí Nankangy a určitě ne poslední.
Předtím jsem měl dvě sady NS-2 a absolutní spokojenost.
Už se těším až přezuju a podle výhledu počasí to bude již brzy. Nebudu čekat na konec března. Možná počkám na konec února Velmi šťastný

LK8G je teď offline  LK8G
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 22.2.2014 , 20:32   Citovat  

Petr 78 - kolik na nich najedeš km ?

Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.2.2014 , 21:48   Citovat  

Strober napsal:

Když nějaký takový najdeš, dej vědět. V posledních letech je trend bohužel opačnej, téměř všechny nový pneu maj bočnice až nechutně slabý a měkký, což se negativně odráží na jízdních vlastnostech. Nejhorší to je při vyhýbacím manévru (losí test), imho tohle by mělo být jedno z hlavních kritérií při testech. Když jsem se musel vyhnout na BFGoodrich g-grip, tak jsem měl docela v kalhotách jak se to chovalo, mít ty pneu na nějakém méně stabilním autě, tak se člověk převrátí. Bohužel ani s Michelinem a Nokianem to nebylo o moc lepší.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 22.2.2014 , 21:50   Citovat  

LK8G napsal:
Petr 78 - kolik na nich najedeš km ?

Ještě se mi ani jednu sadu nepodařilo sjet do mrtě. Najezdil jsem na nich tak 20 tis. km a pak auto prodal.
Po těch 20 tis. km ubyly asi 2mm. Ubejvají opravdu málo.
U těchto nových se silikou by měla být výdrž taky velká.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 22.2.2014 , 21:53   Citovat  

Jarek napsal:
Když nějaký takový najdeš, dej vědět. V posledních letech je trend bohužel opačnej, téměř všechny nový pneu maj bočnice až nechutně slabý a měkký, což se negativně odráží na jízdních vlastnostech. Nejhorší to je při vyhýbacím manévru (losí test), imho tohle by mělo být jedno z hlavních kritérií při testech. Když jsem se musel vyhnout na BFGoodrich g-grip, tak jsem měl docela v kalhotách jak se to chovalo, mít ty pneu na nějakém méně stabilním autě, tak se člověk převrátí. Bohužel ani s Michelinem a Nokianem to nebylo o moc lepší.

Tebou zmiňované pneu ale nebyly se zvýšenou nosností, že? Neměly označení XL?

Třeba ty moje Nankang NS-20 jsou XL a je to znát i na jejich hmotnosti - jsou sakra těžký Velmi šťastný

hopit je teď offline  hopit
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.2.2014 , 22:14   Citovat  

Petr 78 napsal:
Ještě se mi ani jednu sadu nepodařilo sjet do mrtě. Najezdil jsem na nich tak 20 tis. km a pak auto prodal.
Po těch 20 tis. km ubyly asi 2mm. Ubejvají opravdu málo.
U těchto nových se silikou by měla být výdrž taky velká.

Tak to koukám! jak s tím autem jezdíš? Čína je dobrá dokud nezaprší , na vodě obvykle moc nefunguje.

posero je teď offline  posero
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 22.2.2014 , 22:25   Citovat  

to jsou ty co jezdí tak úsporně, že jim benzín v nádrži přibývá pořádnej výtlem pro mě je unreal najet 20tkm na sadu KO

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 23.2.2014 , 0:14   Citovat  

hopit napsal:
Tak to koukám! jak s tím autem jezdíš? Čína je dobrá dokud nezaprší , na vodě obvykle moc nefunguje.

Jezdím spíš tak nějak nezávodně Úsměv
Posero by i tyhle gumy zhobloval po pár kilometrech Velmi šťastný

Jiné čínské gumy asi na vodě opravdu moc nefungují, ale prosil bych neházet Nankang s nima do jednoho pytle.
Nebo máš snad s touto značkou špatné zkušenosti na mokru?

hopit je teď offline  hopit
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.2.2014 , 8:43   Citovat  

Petr 78 napsal:
Jezdím spíš tak nějak nezávodně Úsměv
Posero by i tyhle gumy zhobloval po pár kilometrech Velmi šťastný

Jiné čínské gumy asi na vodě opravdu moc nefungují, ale prosil bych neházet Nankang s nima do jednoho pytle.
Nebo máš snad s touto značkou špatné zkušenosti na mokru?

S Nankang přímo nemám , ale měl jsem na autě asi 5 různých čínských značek pneu a vždy to bylo naprosto stejné . Nová na suchu fungovala dobře , na mokru jsem měl vždy pocit, že mám pod kapotou 1000 koní Velmi šťastný

posero je teď offline  posero
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 23.2.2014 , 10:20   Citovat  

taky jde hodně s čím tu gumu srovnáváš

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 23.2.2014 , 10:44   Citovat  

hopit napsal:
S Nankang přímo nemám , ale měl jsem na autě asi 5 různých čínských značek pneu a vždy to bylo naprosto stejné . Nová na suchu fungovala dobře , na mokru jsem měl vždy pocit, že mám pod kapotou 1000 koní Velmi šťastný

A to je přesně ono. Není čína jako čina. Číňani vesměs vyrábějí šmejdy, ale občas se najde světlá vyjímka.
A taky jak píše posero. Musíš srovnávat srovnatelné. Existujou gumy od premiových výrobců, co stojej skoro dvakrat tolik ale fungujou stejně nebo dokonce hůře než Nankang.

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
2
PříspěvekZaslal: 23.2.2014 , 11:00   Citovat  

Petr 78 napsal:
A to je přesně ono. Není čína jako čina. Číňani vesměs vyrábějí šmejdy, ale občas se najde světlá vyjímka.
A taky jak píše posero. Musíš srovnávat srovnatelné. Existujou gumy od premiových výrobců, co stojej skoro dvakrat tolik ale fungujou stejně nebo dokonce hůře než Nankang.

Neni to i tim, jak se komu dari dostat pneu na limit? S tvym najezdem, vydrzi pneu, brzdovych desticek a kotoucu, s tvou rekneme az puntickarskou opatrnosti a peci o vuz asi vyuzijes vlastnosti plastu jinak nez lidi, co oproti tobe jezdi vylozene hard core. Pak muze stacit klidne i Nankang, naprosto bezproblemove OK Mne taky staci na auto jako A7G Tourer a jeho styl pouzivani Semperit SpeedLife nebo GY Efficient Grip, a to opravdu s rezervou. UHP by byly pro tenhle ucel naopak spatnym nakupem.

Obsah fóra Honda-club.cz   
Značky pneu a jejich výrobci
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
2
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina