Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[0]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Volby do PS 2013
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 4

tak koho?
Aktiv nezávislých občanů
0%
 0%  [ 0 ]
ANO 2011
22%
 22%  [ 11 ]
Česká pirátská strana
12%
 12%  [ 6 ]
ČSSD
4%
 4%  [ 2 ]
DSSS
14%
 14%  [ 7 ]
Hlavu vzhůru
0%
 0%  [ 0 ]
Klub angažovaných nestraníků
0%
 0%  [ 0 ]
KSČM
4%
 4%  [ 2 ]
Koruna Česká
0%
 0%  [ 0 ]
KDU-ČSL
0%
 0%  [ 0 ]
LEV 21
0%
 0%  [ 0 ]
Občané 2011
0%
 0%  [ 0 ]
ODS
2%
 2%  [ 1 ]
Politické hnutí Změna
0%
 0%  [ 0 ]
Romská demokratická strana RDS
0%
 0%  [ 0 ]
SPOZ
0%
 0%  [ 0 ]
Strana soukromníků ČR
0%
 0%  [ 0 ]
Strana svobodných občanů
8%
 8%  [ 4 ]
Strana zelených SZ
0%
 0%  [ 0 ]
Suverenita
0%
 0%  [ 0 ]
TOP 09
18%
 18%  [ 9 ]
Úsvit - Tomia Okamura
14%
 14%  [ 7 ]
Volte pravý blok
0%
 0%  [ 0 ]
nikam nejdu, je mi to jedno
0%
 0%  [ 0 ]
nikam nejdu, není koho volit
2%
 2%  [ 1 ]
Hlasovalo : 50
Celkem hlasů : 50

PeteZ je teď offline  PeteZ
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.10.2013 , 20:31   Citovat  

Jagi napsal:
Přelezu, přeskočím ale nepodlezu... nebudu dělat že nic, je to naše země, my tu máme právo, my tu máme právo rozhodovat, my jsme ti hlavní. jo a existujou ploty :hehe:

to je ale vážně k smíchu pořádnej výtlem
cikáni jsou taky občani ČR a můžou beztrestně řikat totéž HaHaaa
promiň ale to jsou takové dětské argumenty Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Jagi je teď offline  Jagi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2013 , 20:43   Citovat  

vespula.mortifer napsal:
Já se teda o politice nebavím zrovna rád, většinou když se chceš s někým pohádat tak tohle je jedna s nejjistějších cest.
Ale na tohle reagovat prostě musím a doufám že se neurazíš. přátele
Jistě se považuješ za rozumného člověka. Proto by sis měl doplnit vzdělání....
To co ty tady prezentuješ, to rozhodně není Patriotismus dokonce ani extrémní patriotismus.
Trošku si taky zopakuj dějepis, třeba to co se dělo v Německu od 20. let minulého století. Možná pak svůj názor přehodnotíš, protože zjistíš kam až taková zaslepenost může vést.
Jinak aby bylo úplně jasno, rozhodně nepatřím k těm, kdo by snad fandil cikánům, to určitě ne. Ale tak, jak to píšeš ty to řešit nelze a snad to ani svět po předchozích zkušenost v dějinách nedovolí.
A ještě něco - k tomu aby ses zastal Důchodce/ dítěte/ženy/ale třeba i zvířete, k tomu přece nemusíš být příznivcem DSSS, to může udělat i třeba komunista, to není o politickém, nýbrž o životním postoji. přátele

A volit jsem chtěl původně Babiše, ale hlas dám Pirátům. A když něco rozkradou aspoň udělaj čest svému názvu Úsměv

jako jo však neříkám že se mužeš zastat jen když budeš mít holou hlavu.. je to jak říkáš o životním postoji a názorech je to dobrý já se taky moc rád nebavím o politice a uplně mě naštvalo když jsem dneska zjistil že už maj i svou stranu. Piráti jsou piráti.. nevím co od nich čekat. možná je to výhado možná ne Úsměv
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2013 , 20:46   Citovat  

Jagi napsal:
Volím ted druhým rokem

no a kdyby si tohle napsal hned, tak jsem si ušetřil dlouhý čtení hromady nesmyslů...

PeteZ; přátele
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2013 , 20:54  Naposledy upravil Jagi dne 1.10.2013 , 21:04, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

Plnohodnotný názor HaHaaa jako tobě nevadí dnešní problémy v čr ? Nebo se bojíš říct naplno svuj názor.. hehe kuk

TO jestli jsi volil vícekrát nežli já není zrovna výhra Velmi šťastnýVelmi šťastný dnešní situace svědčí o tom že jsi zvolil fakt dobře, děkujeme Velmi šťastný a nevím proč se navážíš do mých názorů, jsi nevyrovnaná osobnost? to mi hlava nebere nebo to prostě jen blbě vyznělo...
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2013 , 21:03   Citovat  

Jagi napsal:
Plnohodnotný názor HaHaaa jako tobě nevadí dnešní problémy v čr ? Nebo se bojíš říct naplno svuj názor.. :hehe:

TO jestli jsi volil vícekrát nežli já není zrovna výhra Velmi šťastnýVelmi šťastný dnešní situace svědčí o tom že jsi zvolil fakt dobře, děkujeme Velmi šťastný a nevím proč se navážíš do mých názorů, jsi nevyrovnaná osobnost? to mi hlava nebere nebo to prostě jen blbě vyznělo... Tak to valím bulvy

ne mělo to znamenat, že tě tvůj věk omlouvá...

a jinak ano, nějaké problémy jsou, nicméně většina se má dobře

navíc většinou nejvíc řvou ty největší netáhla, který jsou přesvědčený, že rubou jak koně. přitom o práci nemaji ani páru...
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 1.10.2013 , 21:04   Citovat  

tudy odkaz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2013 , 21:06   Citovat  

Dejf napsal:

navíc většinou nejvíc řvou ty největší netáhla, který jsou přesvědčený, že rubou jak koně. přitom o práci nemaji ani páru...

pravdu máš že nějak extra nerubu , nemám nějak tvrdou práci... jde mi spíše o princip. A samo že jsem rád že tu není já nevím co že to ještě nějak jde, ale bojím se že to nikam do dobrých míst nevede. Tak prostě to chci co nejdřív.. zabrat.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2013 , 21:09   Citovat  

Hlavator napsal:
http://zpravy.idnes.cz/predvolebni-debata-stredoskolaku-s-politiky-fnf-/domaci.aspx?c=A130930_184351_domaci_jj

já myslím že se piráti už tento rok dostanou... šlo to rychle s nima... je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2013 , 21:28   Citovat  

Jagi napsal:
Plnohodnotný názor HaHaaa jako tobě nevadí dnešní problémy v čr ? Nebo se bojíš říct naplno svuj názor.. hehe kuk

TO jestli jsi volil vícekrát nežli já není zrovna výhra Velmi šťastnýVelmi šťastný dnešní situace svědčí o tom že jsi zvolil fakt dobře, děkujeme Velmi šťastný a nevím proč se navážíš do mých názorů, jsi nevyrovnaná osobnost? to mi hlava nebere nebo to prostě jen blbě vyznělo...

není to o tom že se někdo bojí něco říct ale tady na internetu můžeš křičet jako blázen a stejně to nebude mít moc váhu Úsměv
jinak tvé názory na menšiny jsou opravdu dost neonacistického rázu a nechci se tě dotknout ale je to podobný jako kdybych já jako někdo z Čech napsal že Moraváci jsou komouši,netáhla a občané ČR druhé kategorie a musej se u Jihlavy oplotit tak to by se ti asi hodně příčilo Chápeš! a čert vem že cikáni maj svojí stranu proč ti to vadí?
stranu má v týhle zemi kdejakej estébák tak proč né cikáni......
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2013 , 21:34   Citovat  

nejsem neonacista... znám jednu romskou rodinu a ta je fakt v pohodě, makaj jsou slušní, prostě pohoda... a vlatsně i tady v baráku je jedna romka a v klidu i když ji nějak blíže neznám. Mě je jedno nějaká barva či co.. prostě ale nepřízpusobiví [modří bílý žlutý černý fialový] se mi prostě nelíbí. Kdo ví jak to dopadne. Vím že na netu nic nevyřeším... Bueee to máš pravdu. pro mě je hlavní aby tam nebyl kalous... to je prioritní...
   Návrat  
Budizknicema je teď offline  Budizknicema
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2013 , 21:40   Citovat  

Ja se rozhoduji mezi tremi stranami. Ano, Pirati a Svobodni. Kazda strana ma neco co me zaujalo, ale svym zpusobem i odradilo.
Co se tyce ANO tak jejich program a celkovy postoj je mi velice sympaticky, stejne tak to ze Babis ma nahrabano dostatek(coz svym zpusobem neznamena ze by nechtel vic), ale jako clovek mi prijde sympaticky. Ale s cim nesouhlasim je jeho podnikani, ma prakticky zemedelsky monopol, coz mu na jednu stranu zavidim, na druhou je to neco co nici trh, nebo dost omezuje.
Co se tyce Piratu, tak jejich program je mi z 90% taky po srsti. Sice nema tak siroky zaber, ale alespon se muzou soustredit na par bodu. Pro zacatek dostacujici. Jenze v tom muze byt ve skutecnosti dost velky problem a to prave v malym zaberu temat. Pochybuju ze spoustu lidi bude zajimat legalizace mariuhany a svoboda informaci.
A co se tyce svobodnych, tak jejich program je mi asi nejsympatictejsi, ale zaroven nejvic utopisticky. Zruseni vice jak dvaceti uradu, zruseni dane z prijmu fyzickych osob... me velice laka a jejich argumenty jsou velice dobre citelny. Ale co se tyce prosazeni jejich programu, tak je to jak jsem jiz jednou psal utopie.
Cili jeste nejsem uplne rozhodnutej, mam dost casu na premysleni, ale rozhodne to bude jedna z techto tri stran.
Jeden nazor na "neprizpusobive", neni z me hlavy, ale ztotoznuji se Mrk

Od roku 1950 byly nainvestovány, k začlenění romských
spoluobčanů do většinové společnosti, miliardy korun.
Bez viditelného efektu!
Romové jsou přestěhováváni do průmyslových oblastí, na sever
naší země a to je špatné!
Řešení této situace ale existuje.
Nabídnout Romům bydlení v Praze.
Praha je totiž to jediné vhodné místo k dokončení toho, co se
nedaří,více jak 62 let.
Praha může přispět ke konečnému vyřešení romské otázky.
Pokud má být romský spoluobčan úspěšně začleněn do majoritní
společnosti, tak jedině v místě, kde je nejnižší
nezaměstnanost(2-4%) a v místě s nejvyšší průměrnou mzdou(25-
32 000 KČ). Kde mu může být Romům nabídnuta, dobře placená
práce, možnost vzdělání a adekvátního bydlení.A TO VŠE MŮŽE NABÍDNOUT JEDINĚ PRAHA.
Přestaňme romské spoluobčany urážet směšnými sociálními
dávkami a umožněme jim řádně pracovat a vzdělávat se.
DEJTE ROMŮM PRÁCI, aby obzvláště mladí romští spoluobčané,
tolik dychtící po práci, získali pracovní návyky.
Jedině tak jim můžeme pomoci. Praha je také region s dostatkem
vzdělávacích a kulturních možností, středních a vysokých škol,
kde není problém, ani se studiem při zaměstnání.
V Praze žijí a pracují významní odborníci,na problematiku
národnostních menšin, jako například: Michal Kocáb, Džamila
Stehlíková a další odborníci nebo vládní zmocněnci, kteří jsou
placeni za řešení v začleňování romských spoluobčanů do
většinové společnosti.
Kde jinde by mohli být Romům vytvořeny potřebné podmínky k
začlenění do naší společnosti, než právě v Praze?
Jen v Praze by pod dohledem senátorů, poslanců a celé vlády,
kteří by se mohli Romům stát příkladem skromnosti a
pracovitosti a kde by byla Romům zaručena i bezpečnost před
útoky rasistů. V Praze žije i většina romských aktivistů
(Veselý, Holomek, Giňa). Zajisté by rádi pomohli při
začleňování Romů do majoritní společnosti. Nabídli jim
pomocnou ruku, dočasné ubytování a spousty užitečných rad.
Názor občana České republiky.
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2013 , 21:44   Citovat  

PeteZ: je to dobrý jak si se vyjádřil, tak s tebou souhlasím a opakoval bych se

Vespula: přátele viceméně taky souhlas

jagi: promin, ale nebudu se k tomu vyjadřovat co si tu napsal, zbytečně bych si omačkal klávesnici Velmi šťastný ale dodělej si vzdělání v historii, probud se, zjisti si info o DSSS a různých typech těhlech hnutí a pak pochopíš že tudy cesta nevede a ani nepovede přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2013 , 21:51   Citovat  

Jagi napsal:
nejsem neonacista... znám jednu romskou rodinu a ta je fakt v pohodě, makaj jsou slušní, prostě pohoda... a vlatsně i tady v baráku je jedna romka a v klidu i když ji nějak blíže neznám. Mě je jedno nějaká barva či co.. prostě ale nepřízpusobiví [modří bílý žlutý černý fialový] se mi prostě nelíbí. Kdo ví jak to dopadne. Vím že na netu nic nevyřeším... Bueee to máš pravdu. pro mě je hlavní aby tam nebyl kalous... to je prioritní...

a proč by tam neměl bejt?je to sice napravenej lotr ale to že říká že lidi musej dělat a platit daně atd a jen nenatahovat ruku na něco zadarmo ještě neznamená že nemůže sedět v parlamentu.ono na druhou stranu ty lidi který si tam může přivíst Babiš nebudou jen miliardáři a příležitost dělá zloděje............
no vidíš že nejsou všichni cikáni jedna svoloč a když se rozhlídneš kolem sebe tak to potvrzuješ
ale ty jsi v prvopočátku nemluvil o všech nepřizpůsobivých(což jsou kolikrát i bílý) ale o konkrétní menšině...
a chtěl jsi je nahnat do slumů ,lágrů nebo jak to nazvat to snad ne
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.10.2013 , 21:55   Citovat  

BunGee: K té Praze - min. polovina těch nazaměstnaných je víc opálená... Velmi šťastný Přesunem do Prahy se akorát ta nezaměstnanost zvedne, páč oni makat nechtějí. Tvrzení, že nejvyšší průměrná mzda znamená dobře placenou práci je taky úsměvná - řekni to prodavačkám v Tescu, které mají 10 tis. (a nájem 12)... Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.10.2013 , 21:57   Citovat  

PeteZ napsal:
a proč by tam neměl bejt?je to sice napravenej lotr ale to že říká že lidi musej dělat a platit daně atd a jen nenatahovat ruku na něco zadarmo ještě neznamená že nemůže sedět v parlamentu.ono na druhou stranu ty lidi který si tam může přivíst Babiš nebudou jen miliardáři a příležitost dělá zloděje............
no vidíš že nejsou všichni cikáni jedna svoloč a když se rozhlídneš kolem sebe tak to potvrzuješ
ale ty jsi v prvopočátku nemluvil o všech nepřizpůsobivých(což jsou kolikrát i bílý) ale o konkrétní menšině...
a chtěl jsi je nahnat do slumů ,lágrů nebo jak to nazvat to snad ne

Myslíš, že Kalousek je napravenej,jo? to mi hlava nebere No věř dál... Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2013 , 22:04   Citovat  

Hellborn napsal:
Myslíš, že Kalousek je napravenej,jo? to mi hlava nebere No věř dál... Velmi šťastný

no minimálně se napravil tak aby na něj nic nevytáhli........zatím
ale o věření jsem nic nepsal Velmi šťastný
   Návrat  
LK8G je teď offline  LK8G
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.10.2013 , 22:04   Citovat  

je mi do pláče, když vidím, kolik lidí chce volit kalouska, proč ? bylo vám za poslední roky s ním nějak extra líp ? ..aby se dostal opět ke korytu a zametl všechnu špínu co do dnes nestihnul zamest - ten se spolčí s kýmkoliv jen aby se tam zase dostal a uklidil po sobě ...

babiše - který má dost peněz, ale nenašel on novou skulinku v jeho podnikatelském záměru ? (vzpomeňme si na radečka johna, vypadalo to že se něco změní ...)

opravdu vybrat si z té bandy nejde, aspoň já nějak nemůžu, to co tam bylo posledních pár let, už by tam být nemělo, dát šanci novým stranám je pěkné, ale má to cenu jim dát hlas, když je stejně rozdrtí čssd a bývalí komančové co se co si hrají na kapitalisty ? netvrdím, že vláda odborníků je něco úžasného (hlavně ministr dopravy-ty jeho bláboly), ale to je moje jediná vidina v lepší zítřky, bohužel nereálná ...

PS: volte koho chcete, lepší jít a zvolit někoho, než pak na ty blby nadávat a přitom nejít volit meetallll
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.10.2013 , 22:10   Citovat  

PeteZ napsal:
no minimálně se napravil tak aby na něj nic nevytáhli........zatím
ale o věření jsem nic nepsal Velmi šťastný

Taky je v "politice" od r.84 a od 93 se učil na obraně (větší černá díra na prachy snad není), teď se schovává za Káju... Umí v tom chodit dobře, to se mu musí nechat.
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2013 , 22:12   Citovat  

Má cenu natankovat za 200,- když mám prázdnou nádrž to mi hlava nebere
Asi ne co zzzzzzz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2013 , 22:15   Citovat  

LK8G napsal:
je mi do pláče, když vidím, kolik lidí chce volit kalouska, proč ? bylo vám za poslední roky s ním nějak extra líp ? ..aby se dostal opět ke korytu a zametl všechnu špínu co do dnes nestihnul zamest - ten se spolčí s kýmkoliv jen aby se tam zase dostal a uklidil po sobě ...

babiše - který má dost peněz, ale nenašel on novou skulinku v jeho podnikatelském záměru ? (vzpomeňme si na radečka johna, vypadalo to že se něco změní ...)

opravdu vybrat si z té bandy nejde, aspoň já nějak nemůžu, to co tam bylo posledních pár let, už by tam být nemělo, dát šanci novým stranám je pěkné, ale má to cenu jim dát hlas, když je stejně rozdrtí čssd a bývalí komančové co se co si hrají na kapitalisty ? netvrdím, že vláda odborníků je něco úžasného (hlavně ministr dopravy-ty jeho bláboly), ale to je moje jediná vidina v lepší zítřky, bohužel nereálná ...

PS: volte koho chcete, lepší jít a zvolit někoho, než pak na ty blby nadávat a přitom nejít volit meetallll

a bude nám s těma co slibujou to či ono zdarma(a kde na to chtěj vzít?)ještě líp?
ono to zas tak hrozný nebude lidi budou nadávat vždycky a bohužel ano nejvíc ty co pak řeknou že volit nešli proč by měli když je to furt stejný no a to je ten problém
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2013 , 22:20   Citovat  

To Hellborn: Vsak jasne, to mel byt jen takovy nejapny zert Mrk
   Návrat  
Loris Batacchi je teď offline  Loris Batacchi
PříspěvekZaslal: 1.10.2013 , 22:21   Citovat  

LK8G napsal:
je mi do pláče, když vidím, kolik lidí chce volit kalouska, proč ? bylo vám za poslední roky s ním nějak extra líp ?

Rozhodně nebylo hůř . Volil jsem ho v minulých volbách a s klidným svědomím ho zvolím i letos.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.10.2013 , 22:23   Citovat  

PeteZ napsal:
a bude nám s těma co slibujou to či ono zdarma(a kde na to chtěj vzít?)ještě líp?
ono to zas tak hrozný nebude lidi budou nadávat vždycky a bohužel ano nejvíc ty co pak řeknou že volit nešli proč by měli když je to furt stejný no a to je ten problém

nebude nám líp, ale asi nám není ani ještě tak zle, když si tohle co se děje necháme líbit, každopádně, myslím si, že se po volbách nezmění vůbec nic, ti co se o něco pokusí, tak stejně narazí-něco na ně vyhrabou a nebo je uplatí ...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.10.2013 , 22:27   Citovat  

Loris Batacchi napsal:
Rozhodně nebylo hůř . Volil jsem ho v minulých volbách a s klidným svědomím ho zvolím i letos.

tvoje volba, proč ne, lepší než nikoho nevolit Mrk
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2013 , 22:38   Citovat  

Ta bezmoc je silene deprimujici. A nechapu jak nekdo muze nas stat srovnavat s jinymi staty. To proste a jednoduse nejde. Kazdej stat je specificky. A je to nas stat a obraz nas vsech, ne jenom nekterych vyvolenych. IMHO jsme strasne ovlineni drivejsi dobou(socialismem). Driv se vsichni bali rict svuj nazor, zacali jsme byt odmereni vuci vsem a vsemu. To nam vycita spousta cizincu co tenhle druh vladnuti nikdy nezazili(a to pocitam i ty co zazili valku, ti prave byli neuveritelne soudrzni a vicemene jim to vydrzelo dodnes). Jen nechapu jak nekdo muze volit socany a komunisty, hodne rychle zapomneli na zverstva co se v te dobe pachaly.
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 1.10.2013 , 22:41   Citovat  

Dejf napsal:

a pak zkus řešit politiku v hospodě, jsem se málem porval před volbou prezidenta. Taky bych si rád seděl celej den v hospodě, o práci jen mluvil jak není a nadával jak většina hospodských pobudů naštvanej
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2013 , 22:48   Citovat  

Hellborn napsal:
Taky je v "politice" od r.84 a od 93 se učil na obraně (větší černá díra na prachy snad není), teď se schovává za Káju... Umí v tom chodit dobře, to se mu musí nechat.

jo to v tom chodit umí....no mě to může bejt jedno neb si myslim že ve středních Čechách stejně nekandiduje
ale jednou vlastností je mi sympatickej jenže to sem radši psát nebudu-žádnou flamewar nechci Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.10.2013 , 22:49   Citovat  

PeteZ napsal:
jo to v tom chodit umí....no mě to může bejt jedno neb si myslim že ve středních Čechách stejně nekandiduje
ale jednou vlastností je mi sympatickej jenže to sem radši psát nebudu-žádnou flamewar nechci Velmi šťastný

Že umí nasávat? Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2013 , 22:50   Citovat  

Lukas28 napsal:
a pak zkus řešit politiku v hospodě, jsem se málem porval před volbou prezidenta. Taky bych si rád seděl celej den v hospodě, o práci jen mluvil jak není a nadával jak většina hospodských pobudů naštvanej

pod tohle se ti klidně podepíšu přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2013 , 22:52   Citovat  

Hellborn napsal:
Že umí nasávat? Velmi šťastný

těsně vedle Velmi šťastný
   Návrat