Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Oktavka 1,9TDI VS VTI :-)
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 5
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.5.2008 , 13:16   Citovat  

Včera jsem jel s Mikim a říkal právě že mu chybí ten zátah vocpoda že mu ty TDí leží už dloho v hlavě a asi si nějakého pořídí místo skořápky HaHaaa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.5.2008 , 13:18  Naposledy upravil Kendik dne 12.5.2008 , 13:21, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Honda CRX 2G 1.6 DOHC 7.9s 0-100 km/h 96kW zdroj hondaclub.cz

Skoda Octavia 2.0 TDI PD 9.6s 0-100 km/h 103kW nejnovejsi model zdroj skoda-auto.cz

Par sprintu jsem s TDIckama vyzkousel a je pravda, ze zhruba prvni dve vteriny po startu vedly pak uz se to obratilo.
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 12.5.2008 , 13:18   Citovat  

Henges napsal:
Včera jsem jel s Mikim a říkal právě že mu chybí ten zátah vocpoda že mu ty TDí leží už dloho v hlavě a asi si nějakého pořídí místo skořápky HaHaaa

ha ha ha ..
   Návrat  
Lenny je teď offline  Lenny
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.5.2008 , 13:23   Citovat  

Musím se podělit: nedávno se u nás v práci strhla hádka když jsem prohlásila že fábie je :mravenec:ka a že bych si škodovku nikdy nepořídila, pustili se do mě tři kolegové jako kdybych urazila jejich vlastní rodinu.

Padaly argumenty jako že fábie je nejprodávanější auto ve střední třídě a že (škoda) dealeři ji vřele doporučují HaHaaa jo a že ve fabrice je krásně čisto.....

Mimochodem jsou to lidi kteří jinou značku nevlastnili natož řídili, takže mě hodně pobavila celá debata a nakonec hláška jednoho že by si nikdy nepořídil Honda asi to měl být útok na mě Velmi šťastný

Začínám mít pocit že jsou někteří snad zaplacení přímo od škodovky nebo co ....
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2008 , 13:27   Citovat  

Miki Civic napsal:
ha ha ha ..

pořádnej výtlem jj miki je na ne vysazenej ale když jsem videl ty jeho vysledky tak ho actavia strčí do kapsy šuk
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.5.2008 , 13:27  Naposledy upravil Hellborn dne 12.5.2008 , 13:31, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Lenny napsal:
Musím se podělit: nedávno se u nás v práci strhla hádka když jsem prohlásila že fábie je :mravenec:ka a že bych si škodovku nikdy nepořídila, pustili se do mě tři kolegové jako kdybych urazila jejich vlastní rodinu.

Padaly argumenty jako že fábie je nejprodávanější auto ve střední třídě a že (škoda) dealeři ji vřele doporučují HaHaaa jo a že ve fabrice je krásně čisto.....

Mimochodem jsou to lidi kteří jinou značku nevlastnili natož řídili, takže mě hodně pobavila celá debata a nakonec hláška jednoho že by si nikdy nepořídil Honda asi to měl být útok na mě Velmi šťastný

Začínám mít pocit že jsou někteří snad zaplacení přímo od škodovky nebo co ....

To víš, když je nová Fóbie za 3.500 měsíčně (ovšem,že při 70% akontaci - takže asi 180 klacků, reklama jaksi neřekne...). Ještě aby jí Škoda dealeři nedoporučovali, když jí prodávají... Úsměv Co má čistota ve fabrice dělat s kvalitou? Úsměv Jinde mají určitě špínu.. HaHaaa

Měli taky kolegové argument s drahými náhraními díly (který už dáávno neplatí)?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.5.2008 , 13:30   Citovat  

To ne, ale prej je škoda prodávaná po celym světě a to už o něčem svědčí pořádnej výtlem
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 12.5.2008 , 13:31   Citovat  

Marfi napsal:
pořádnej výtlem jj miki je na ne vysazenej ale když jsem videl ty jeho vysledky tak ho actavia strčí do kapsy šuk

co to kecáš? Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.5.2008 , 13:32   Citovat  

Lenny napsal:
To ne, ale prej je škoda prodávaná po celym světě a to už o něčem svědčí pořádnej výtlem

jo,třeba v USA... pořádnej výtlem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.5.2008 , 13:35   Citovat  

Jasan je i v každym americkym filmu, jen ve rychle a zběsile jsem ji nepostřehla pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Nick je teď offline  Nick
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.5.2008 , 13:37   Citovat  

Náhradní díly na VW jsou opravdu o dost levnější. Je to taky tím že se ty auta nejvíc kradou, když je poptávka a jezdí jich tu mraky... Ale já bych to těm lidem nebral, ať si to koupí, když se jim to líbí. Neni důvod se s někým hádat, a už vůbec ne se zarytým škodovkářem. Myslím si svoje. Je to takový zvláštní patriotismus a na mě osobně to působí naopak, nechci mít to co má každý a český/německý výrobky mě až na pár výjimek neberou.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 12.5.2008 , 13:38   Citovat  

Lenny napsal:
Jasan je i v každym americkym filmu, jen ve rychle a zběsile jsem ji nepostřehla pořádnej výtlem pořádnej výtlem

počkej, třeba bude ve 4ce pořádnej výtlem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.5.2008 , 13:39   Citovat  

Hellborn napsal:
jo,třeba v USA... pořádnej výtlem

V americkejch filmech vždycky teda vidím samý Hondy Je to tam. Škodovku jsem viděl v Ošklivce Betty (a to je ta Amerika tam dole) a pěkně jí to tam zdrbli Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.5.2008 , 13:43   Citovat  

Nick napsal:
Náhradní díly na VW jsou opravdu o dost levnější. Je to taky tím že se ty auta nejvíc kradou, když je poptávka a jezdí jich tu mraky... Ale já bych to těm lidem nebral, ať si to koupí, když se jim to líbí. Neni důvod se s někým hádat, a už vůbec ne se zarytým škodovkářem. Myslím si svoje. Je to takový zvláštní patriotismus a na mě osobně to působí naopak, nechci mít to co má každý a český/německý výrobky mě až na pár výjimek neberou.

Taky sem netušila jaký to v práci bude mít následek když jsem to prohlásila, po prvotním šoku z reakce už jsem se jen bavila nad argumenty a tím jak se mi snažili vnutit že je to nejlepší auto ve střední třídě.
Od lidí co si v životě nevyměnili ani olej to sedí ne OK
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.5.2008 , 13:51   Citovat  

Nick napsal:

No většina dílů je cenově srovnatelná (ne origo samozřejmě - ale stejné, stejný výrobce,jen nápisu Honda). Úsměv

Patriotismus to je fakt slušný! Kdyby byla už taková krize,že bych po ní musel šáhnout,tak si jí rozhodně nekoupím v ČR, když v Německu mě vyjde o desítky tis. levněji... Navíc na tom rčení,že Škodovku si člověk kupuje,aby v ní jezdil někdo jiný, něco bude... Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.5.2008 , 13:55  Naposledy upravil Hellborn dne 12.5.2008 , 13:59, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Lenny napsal:
Taky sem netušila jaký to v práci bude mít následek když jsem to prohlásila, po prvotním šoku z reakce už jsem se jen bavila nad argumenty a tím jak se mi snažili vnutit že je to nejlepší auto ve střední třídě.

Takže to mají pro přepravu z A do B,ne? A řízení jako zábava nebo dokonce požitek z jízdy jim nic neříká...

Nejsou zblblý reklamou? Přítelkyni (teď už manželce) jsem naštěstí hned zatrh takový představy,že rodinné auto musí být MPV nebo aspoň kombi,jak tlačí reklamy (pokud budu mít něco na blbnutí,takacco 2.4 Tourer možná - praktičnost mu neberu,ale požitek z jízdy je pro mě důležitější...).
   Návrat  
V@P je teď offline  V@P
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2008 , 13:55   Citovat  

Lenny napsal:

To je jak u nás v práci, na parkovišti stoji Octavia, fabia junior, octavia, octavia, fabia a Honda Prelude muhehe
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2008 , 13:59   Citovat  

V@P napsal:
To je jak u nás v práci, na parkovišti stoji Octavia, fabia junior, octavia, octavia, fabia a Honda Prelude muhehe

takže takoví vyrovnaný auta co Hihi
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.5.2008 , 14:03   Citovat  

Hellborn napsal:
No většina dílů je cenově srovnatelná (ne origo samozřejmě - ale stejné, stejný výrobce,jen nápisu Honda). Úsměv

Patriotismus to je fakt slušný! Kdyby byla už taková krize,že bych po ní musel šáhnout,tak si jí rozhodně nekoupím v ČR, když v Německu mě vyjde o desítky tis. levněji... Navíc na tom rčení,že Škodovku si člověk kupuje,aby v ní jezdil někdo jiný, něco bude... Úsměv

Třeba na novýho civica stojí plastový kryt motoru (ten vespod, ten malý kousek) kolem 14000,-. To asi u škodovky nestojí Velmi šťastný . Škodovkář by se z toho pos... . Ale stejně, tak by to šlo z havarijního Je to tam. . Jinak to je určitě výjimka, jiný díly stojí podobně a hodinová práce v autorizovanym servisu taky. Ale kdyby se lidi rozhodovali podle ceny náhradních dílů tak si koupí americký auto...
   Návrat  
Adamek je teď offline  Adamek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2008 , 14:07   Citovat  

Marfi napsal:
ta octavia na tom videu byla asi od abc tuning ne?jinak co to je za srovnání?to je jako by si dal fabii rs a civic 1.5.neřeknu nakou extra upravenou octavii ale tahle na to moc nevypadala to mi hlava nebere

tak stou mám zkušenost! s mou D15B2 jsem se cca 70ti začal cpát před fabii rs, po výjezdu ze táčky nás čekala dlouhá rovinka (cca2km). Jen jsem si nemyslel, že ten pán když uvidí jak jde vedle něj Honda že to zdupně. Viditělně podřadil aaaaa wc jeli jsme vedle sebe do nějakých 160 s tím, že jsem byl o čumák navrch. Ale pak se z těch dvou pruhů pro náš směr stal jeden, jenže já bych neunesl to že bych musel brzdit, když už jsem byl o půlku auta před ním naštvanej tak jsem neubral a jemu tam naštěstí jelo auto, takže musel na brzdičky pořádnej výtlem ale kdyby to bylo delší tak by mě určitě už tak po zařazení 4ky ve 190ti dostal to mi hlava nebere Jinak s Oktávkou RS II máme zlé zkušenosti s C4G D16A8 zmatenej sice ve dvou, ale vemte si že na mostě předjete 3 auta co jedou 50 a když se chcete zařadit najednou se vás snaží jedno nepustit, schválně! a přesto to tam švihnete. Bylo z toho pronásledování cca 15km!! a když nás po výjezdu z města ve 150ti začal brát tak ho kámoš nepustil tím stylem že ho prostě začal vytlačovat ven sice nás stíhal dál, ale povedlo se nám za pár zatáček ztratit a rychle odbočit. Takovoudle kudlou jsem jel stím člověkem po prvé a že jsme už zažily pár zatáček ve smyku! to snad ne Tak to jsou mé největší zážitky se silnějšími "simlply clever" G4G
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2008 , 14:10   Citovat  

kluci taky sem nasekal s 1.5 civicem bmw m3 ale to že na těch světlech nechal zuby od převodovky to už neřikám pořádnej výtlem neblázni s 1.5 na rs vuuubec :(jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se):
   Návrat  
SkodaRapid je teď offline  SkodaRapid
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.5.2008 , 14:19   Citovat  

no a co skoda rapid? Se stydím
   Návrat  
Adamek je teď offline  Adamek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2008 , 14:20   Citovat  

Marfi napsal:
neblázni s 1.5 na rs vuuubec :(jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se):

nj tak já si ani neuvědomoval, co se může stát když to zdupne! Ale psal jsem to pro příklad, že na něm bylo vidět, že nejede na nákup a netelefonuje OK
   Návrat  
Kovis je teď offline  Kovis
PříspěvekZaslal: 12.5.2008 , 14:21   Citovat  

kazdy 1.9 TDI v serii je pomala slupka co malo zere.

Jen pro srovnani Civic coupe 1.5 100ps vs Passat 1.9 TDI Chip na 96kw a uz na dvojku mu ujizdim, a kdyz radim 4ku (cca 140) tak jsem 4 auta pred nim....

Tkze vaha je svine, zase na druhou stranu treba bmw330d si ani neskrtnu.. (to ma ale skoro 200ps)..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2008 , 14:22  Naposledy upravil Marfi dne 12.5.2008 , 14:23, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

SkodaRapid napsal:

ano naka octavia a fabia rs nic ale rapid to je jina liga OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2008 , 14:22   Citovat  

Kovis napsal:
kazdy 1.9 TDI v serii je pomala slupka co malo zere.

Jen pro srovnani Civic coupe 1.5 100ps vs Passat 1.9 TDI Chip na 96kw a uz na dvojku mu ujizdim, a kdyz radim 4ku (cca 140) tak jsem 4 auta pred nim....

Tkze vaha je svine, zase na druhou stranu treba bmw330d si ani neskrtnu.. (to ma ale skoro 200ps)..

ty wole dit si sotva ujel smartu pořádnej výtlem
   Návrat  
SkodaRapid je teď offline  SkodaRapid
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.5.2008 , 14:25   Citovat  

Marfi napsal:
ano naka octavia a fabia rs nic ale rapid to je jina liga OK

óóóó moc děkuji přátele Honda
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 12.5.2008 , 14:25   Citovat  

ježiš Fobia RS chrochták je výsměch všeho, dyt to auto dělá stovku za 10 vteřin omg s tím si vytře (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se) i Targa Esi pořádnej výtlem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.5.2008 , 14:27   Citovat  

SkodaRapid napsal:

To klasika žádnej německej šunt svatoušek
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity