Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[0]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Nadáváme na vedení :)
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 4
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2013 , 12:38   Citovat  

Hellborn napsal:
Co je na dotazu partnerovi o vysvětlení za zákulisní jednání?

A to "vyhrožování" je dost nepřesný pojem. Pouze ve druhé zprávě Daver napsal šílencovi napsal, že bylo zvažováno ukončení jeho partnerství, ale chce i jeho vyjádření.

A pokud jde o výrobu "konkurenceschopných" výrobků, tak jednak si myslím, že jsou dost kvalitní a jednak se musíme zabývat i jinými aspekty, se kterými si Osiris hlavu neláme.

A jak si to oddělení představuješ? Budeme jen fótum a na ostatní aktivity se vykašleme?

Michal to určitě myslel tak, že vy máte dělat jen fórum a on se osobně postará o veškeré další aktivity (shop, srazy, partnery,..) je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.10.2013 , 13:04   Citovat  

jakubM napsal:
Michal to určitě myslel tak, že vy máte dělat jen fórum a on se osobně postará o veškeré další aktivity (shop, srazy, partnery,..) je to dobrý

Hlavně zabezpečení potřebných financí...
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2013 , 14:07   Citovat  

Daver napsal:
A mastere, jestli nebudeš pořádně číst, tak zavolám tvojí mámě! ... víš jak to vždycky končí křikem a pláčem kouř

Zavolej ona ti ráda poradí co s daněma a podobnejma právníma aspektama podnikání, v tom není problém, ale nevím co myslíš tím křikem a pláčem. Doufám že to nebude HC brát jako reklamu nebo nabádání k využívání našich služeb... to bych snad byl na blacklistu jako Osiris... kouř

PS: tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
petju je teď offline  petju
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2013 , 14:29   Citovat  

master88 napsal:
Zavolej ona ti ráda poradí co s daněma a podobnejma právníma aspektama podnikání, v tom není problém, ale nevím co myslíš tím křikem a pláčem. Doufám že to nebude HC brát jako reklamu nebo nabádání k využívání našich služeb... to bych snad byl na blacklistu jako Osiris... kouř

PS: tudy odkaz

Delas si pr*del?
Pravnicky s*a*ky jsou mi nekde a nechapu, proc o tehle s*a*kach musim cist v klubu o srazech majitelu aut znacky Honda! naštvanej
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2013 , 14:34   Citovat  

petju napsal:
Delas si pr*del?
Pravnicky s*a*ky jsou mi nekde a nechapu, proc o tehle s*a*kach musim cist v klubu o srazech majitelu aut znacky Honda! naštvanej

Daver se ptal.
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.10.2013 , 16:38   Citovat  

Protože to už patří k takovému obecnému koloritu, jednou za čas vynadat vedení, znectít je jak malý haranty, zprdnout je, jací jsou to náckové a despotové, jak to dělají špatně atd. (nebudu se tu o tom rozepisovat, kritici to stejně umějí mnohem lépe) a protože se to vždycky ocitne v nějakém tématu, kde se to pak musí mazat, protože to tam nepatří (i když je to spíš absolutistický projev potírání demokracie, že?), tak jsem se rozhodl založit tohle téma.
Ano, je to z mé strany ironie, přiznávám. Zároveň si ale myslím, že by to mohlo i fungovat a ušetřit moderátorům práci a možná by se ukázalo, že se některé výtky opakují nebo že se případně opakují nespokojenci.
A třeba by se tu mohla stabilně najít odpověď, proč nejde zrušit členství a uživatele kompletně z fora vymazat, jaké by to mělo následky pro systém atd.

Prosím adminy, pokud by jim to připadalo jako blbost, aby to smazali, zlobit se nebudu.
   Návrat  
Majlou je teď offline  Majlou
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2013 , 16:48   Citovat  

To smazani jsem bral obecne protoze vim ze zase neni uplne lehke zablokovat uzivateli pristup (nespocet IP adres atd), kdyz uz je nevhodne ho pro chod fora smarat na tvrdo z DB je to dobrý

Mohlo by se to tu nazvat vyplakej se Bueee
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2013 , 16:52   Citovat  

Když ono to brečení vždy vznikne na základě něčěho HaHaaa
Sám od sebe sem napíše možná tak někdo ukřivděný a to zas budou kecy zaslepeného uživatele, který se nedokáže podívat na věc z více úhlů, protože má zrovna v očích krev a tak jí chce vidět i všude kolem sebe HaHaaa

Tak já si stěžuju na Hellbíka, furt do mě ryje a já v tom lítam absolutně nevinně pořádnej výtlem

EDIT: mazání uživatel je povětšinou nemožný, protože každy příspěvek jeho navazuje na něco a pak by to udělalo v databázi takový bordel, že by bylo lepší vytvořit forum zcela nový cože cože ? (obrazně plácnuto)
   Návrat  
Sakul je teď offline  Sakul
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 18.10.2013 , 17:16   Citovat  

Daver se mi nelibi

smazat ho
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.10.2013 , 20:15   Citovat  

M@jk napsal:
Co tedy navrhuješ za to správné řešení???

Chce to řici A ale také B.

Děkuji
Při zaplacení členství možnost/nutnost koupě zboží s 15%slevou, to by se pak panečku provětral eshop.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2013 , 20:18   Citovat  

Cena: 330 Kč
Cena pro členy: 250 Kč

první položka co tam je to mi hlava nebere tak kecám, první ne, ale krom členství je pro členy vše levnější cože cože ?
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.10.2013 , 8:24   Citovat  

Minorku,
super téma.

To all: mě se toho nelíbí, začal jsem u sebe s tím mazáním - za poslední 2 měsíce: TELEFON - původně 1013, smazáno 610, zůstalo 403 kontaktů, ICQ - původně 485, smazáno 447, zůstatek 38kontaktů, FaceBook - původně 109, smazáno - 100 kontaktů, zůstatek 9.

Ad "vnitropolitická" situace:
Odvolání a Odstoupení současné rady OS, neboť je nesoudná, chová se přece prasácky a je zákulisnická a dovoluje si něco/někoho omezit.
Velmi šťastný
Předat řízení těm, kterým se to nelbíí a kteří navrhují jiná řešení.
Pluralita názorů je naprostou samozřejmou součástí demokratické společnosti, ale také to chce i odpovědnost.
přátele
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.10.2013 , 11:10   Citovat  

Tak to ze je nekdo v predsednictvu os nebo moderator jeste neznamena, ze je neomylnej a ze jeho nazory maj hodnotu jak slovo bozi.

Proto si myslim, ze urcita reflexe je dulezita treba aby se nad problemem zamyslelo vic lidi a dany problem se v idealnim pripade vyresil.

Kdyby se nekteremu z moderatoru chtelo presunout diskuzi z topicu mms chodov bylo by to fajn. Zda se, ze jsou lide, kteri na tema stale chteji reagovat a zneprehlednuje se tak topic jako takovy
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.10.2013 , 11:16   Citovat  

83427 napsal:
Tak to ze je nekdo v predsednictvu os nebo moderator jeste neznamena, ze je neomylnej a ze jeho nazory maj hodnotu jak slovo bozi.

Proto si myslim, ze urcita reflexe je dulezita treba aby se nad problemem zamyslelo vic lidi a dany problem se v idealnim pripade vyresil.

Kdyby se nekteremu z moderatoru chtelo presunout diskuzi z topicu mms chodov bylo by to fajn. Zda se, ze jsou lide, kteri na tema stale chteji reagovat a zneprehlednuje se tak topic jako takovy

Ahoj Radku,
s tímhle souhlasím. Mě spíše vadí, že se tu segregují party. Já se snažil vždy nějak kompromisně věci řešit a být spíše kosmopolitní.

M.
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.10.2013 , 11:33   Citovat  

master88 napsal:
je důležité a správné, když autorita neveřejně někomu vyhrožuje, aby podpořila svůj exponovaný názor... twl to už tady bylo.. a celkem dobře to tu funguje i dále v politice.. ale že to půjde tak daleko a bude se to řešit i v nevýdělečném hnutí typu honda club jsem nečekal... no je to vlastně nejen o hondách ale i lidech kolem nich... na to jsem zapomněl..

to co se tu řeší je fakt <-> nejvyššího kalibru a vedení by se mělo stydět... až bude HC shop prodávat konkurenceschopná trička, tak nebudou existovat prodejci typu osiris, jelikož toto HC neumí chce jen drtit konkurenci tak jako to uměli komančové, babiš a jiný FUJ!

Ty si komunisty zažil leda tak v Majorovi Zemanovi.
Až bude dotyčný prodávat konkurenceschopná trička, nebude potřebovat parazitovat na návštěvnosti H-C.
Stydět by ses měl hlavně Ty! A jestli nevíš proč, milerád Ti veřejně, abych nebyl nařčen ze zákulisních praktit připomenu proč!
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.10.2013 , 12:21  Naposledy upravil M@jk dne 19.10.2013 , 23:16, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Ola,
tak vše vyzobáno a sloučeno - diskuze zde, bud ji sloučíme po souhlasu s Minorkem, nebo necháme jen odkaz, co říkáš Minorku? Při sloučení by Ti zmizelo autorství tématu, kvůli časové posloupnosti, co říkáš?
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.10.2013 , 12:40   Citovat  

Proc nikde nevidim moznost kliknout na upozorneni moderatorum? Osobne vidim minimalne obchazeni filtru na vulgarity a to nekolikrat je to dobrý Takze by mela padnout karticka Mrk Tak stacilo 2x F5 a uz jsou i karticky (nekde chyba mezi dratkama Velmi šťastný je to dobrý
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.10.2013 , 12:55   Citovat  

gizmi napsal:
Proc nikde nevidim moznost kliknout na upozorneni moderatorum? Osobne vidim minimalne obchazeni filtru na vulgarity a to nekolikrat je to dobrý Takze by mela padnout karticka Mrk Tak stacilo 2x F5 a uz jsou i karticky (nekde chyba mezi dratkama Velmi šťastný je to dobrý

Mas to hned na prvnim radku u kazdeho prispevku, v radku s ikonkami "citovat" apod., je to ten modry ctverecek přátele
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.10.2013 , 12:55   Citovat  

Je mi to fuk, nejde mi o autorství, ale fungování klubu Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.10.2013 , 12:58   Citovat  

Ale pokud se někde zachová můj úvodní text, nebudu proti, ono to opravdu probíhá docela periodicky Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.10.2013 , 13:07   Citovat  

Minor napsal:
Ale pokud se někde zachová můj úvodní text, nebudu proti, ono to opravdu probíhá docela periodicky Úsměv

Přesně tak Minorku,
jde tu o klub a férovost, diplomicii a kompromisy. A ano, je to tu periodické: připadá mi, že při většinou to začínám koncem sezony, při zimě a zejména při dlouhotrvající zimě.

Text bude zachován, ale někde ke konci, protože začátek diskuze je datován k 16.10. a ty jsi zakádal téma 18.10.

Tudíž mohu sloučit???
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.10.2013 , 13:14   Citovat  

sluč Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.10.2013 , 13:23   Citovat  

Fertig gemacht.
přátele
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.10.2013 , 13:31   Citovat  

83427 napsal:

Jen bych konstatoval,že i když to není vidět,tak to neznamená,že se moderátoři nebo rada nedomlouvá na společném postupu. Minimum věcí rozhoduje jednotlivec (ten jen ty jasné).
Pokud se někomu zda nějaká otázka natolik zásadní,že by se nad ní mělo zamyslet víc lidí než rada a kontrolní komise,tak má možnost nechat svolat členskou schůzi (postup ve stanovách klubu).
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.10.2013 , 13:45   Citovat  

Bully: ja vim, ale nemel jsem je tam a nevim proc. F5 nepomohlo a az druhe F5 je nahodilo Velmi šťastný Proste nekdy chybka, ale uz OK je to dobrý
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.10.2013 , 15:26   Citovat  

gizmi napsal:
Bully: ja vim, ale nemel jsem je tam a nevim proc. F5 nepomohlo a az druhe F5 je nahodilo Velmi šťastný Proste nekdy chybka, ale uz OK je to dobrý

Aha, tak jsem to jenom nepochopil, no Se stydím
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 19.10.2013 , 21:27   Citovat  

Sakul napsal:
Daver se mi nelibi

smazat ho

Cje zase, nemám čas se furt holit Velmi šťastný
   Návrat  
cheerion je teď offline  cheerion
eShop manager
PříspěvekZaslal: 19.10.2013 , 21:43   Citovat  

sablos napsal:
Při zaplacení členství možnost/nutnost koupě zboží s 15%slevou, to by se pak panečku provětral eshop.

to nechápu, myslíš náš eshop??? tam ale členové slevy mají (jak Silver, tak Gold)
   Návrat  
cheerion je teď offline  cheerion
eShop manager
PříspěvekZaslal: 19.10.2013 , 21:45   Citovat  

Bubaak napsal:
Když jdeš mazat tak můžu plácat kraviny HaHaaa

Já a dospět? tomu nevěříš ani ty pořádnej výtlem

Pěkna je polokošile, jen nemám rád rudou a pak tohle možná, kdyby HaHaaa
Jinak je tam jen s proužkem type-r a to nejhezčí co bych si i koupil je jen ve velikosti S Bueee

tak to nevím, v jaké době jsi usnul, ale zrovna tohle tričko v L máme... jinak je dobrý nečekat půl roku, než se něco vyprodá, jako posledně je to dobrý
a že neumíš japonsky... v eshopu je jasně napsáno, co to znamená a klidně si to můžeš ověřit na googlu OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.10.2013 , 22:13   Citovat  

Kdo tady usnul? cože cože ?
tohle bylo jediné tričko které bych si možná koupil, kdybych zavřel oči, jediný v mé velikosti na shopu.... To co bych chtěl je pouze 2x skladem ve velikosti S, jak jsem v příspěvku správně uvedl, a je bílé to mi hlava nebere

citace:
Pěkna je polokošile, jen nemám rád rudou a pak tohle možná, kdyby

Ano měl jsem tam napsat tohle dole na obrázku, nebo "tohle" podbarvit odkazem na triko cože cože ?

Takže kdo tady kdy usnul, nebo snad tohle bílé tričko na fotce dole je v eLku??????????

EDIT: Tak teď koukám že ani tohle bych nechtěl, nemám žadno DOHCávku, takže se omlouvám, usnul jsem v době kamenné...

Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Nadáváme na vedení :)
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina