Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Koho budete volit?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16, 17, 18  Další 
Zaslat odpověď

Strana 15 z 18

Koho budete volit
Modrý komunisty (aka ODS)
1%
 1%  [ 3 ]
Oranžový komunisty (aka ČSSD)
1%
 1%  [ 2 ]
Rudý komunisty - KSČM
3%
 3%  [ 5 ]
STB podnikatelský projekt (aka ANO 2011)
17%
 17%  [ 26 ]
Podnikatelský projekt no. 2 (aka Úsvit)
16%
 16%  [ 25 ]
Extrémistický podnikatelský projekt (Svobodní)
6%
 6%  [ 10 ]
Hackery (aka Piráti)
23%
 23%  [ 35 ]
Kalouska (aka TOP09)
15%
 15%  [ 24 ]
Fašouny (aka DSSS)
3%
 3%  [ 5 ]
Někoho jiného
4%
 4%  [ 7 ]
Mám důležitejší věci na práci - nejdu
6%
 6%  [ 10 ]
Hlasovalo : 152
Celkem hlasů : 152

Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 16.10.2013 , 23:05   Citovat  

Hellborn napsal:
No ne, že by se Nečasova vláda rozhodnutí ÚS podřizovala. Velmi šťastný

promin, měl jsem se lépe vyjádřit. Reagoval jsem na hříchy členů SPOZ, které jsou v tom popsané. Když vidím bilboard u silnice a dole nápis: "Ministr " tak se říkám, jakou mají drzost to tam napsat. Vždyt je tam sotva pár dní a ještě nedostal důvěru...
Milošek to dobře vymyslel, jako ministři jsou lépe " prodejní " voličům.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PeteZ je teď offline  PeteZ
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.10.2013 , 23:14   Citovat  

Roverman napsal:
tak to je dobře je to dobrý škoda jen že TV Nova dělá jakoby hnutí úsvit neexistovalo a možná bude soud, Tomio už napsal dopis na vedení novy. S jejich sledovaností by to ovlivnilo volby dost.

a jak?že by většina jejich diváků reprezentujícich běžného závistivého,xenofobního občana této země řekla "ten pan Tomio je chudák tomu musíme pomoct.musíme jít volit nebudeme jen sedět doma a nadávat že za komunistů jsme se měli líp"to asi těžko.....a reportáž o tom udělá investigativní Láďa Hruška na veřejnejch hajzlikách pořádnej výtlem
   Návrat  
VlastaFR je teď offline  VlastaFR
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 17.10.2013 , 20:35   Citovat  

Volit by se mělo.

Dam Okamuru - proste nesouhlas stim dosavadnim a "nejvic se me zamlouva". Myslim, ze ho tam stejne prevalcujou a když nebude kopat za ne, tak za nikoho.... Je to vse tak prorostly smejdama, ze nemá nikdo s dobrym umyslem se chytnout

pifko
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Nový příspěvekZaslal: 17.10.2013 , 23:20   Citovat  

Koukal jsem na to vidko a kamuroušem, fakt mi sedí každé slovo, navíc japko, klubová povinnost Velmi šťastný

... tže asi dáme Empire of The Rising Sun je to dobrý
   Návrat  
misan je teď offline  misan
3 háčka
Nový příspěvekZaslal: 17.10.2013 , 23:22   Citovat  

já už jsem odvolil, Caltiger Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
Nový příspěvekZaslal: 18.10.2013 , 0:48   Citovat  

Daver napsal:
Koukal jsem na to vidko a kamuroušem, fakt mi sedí každé slovo, navíc japko, klubová povinnost Velmi šťastný

... tže asi dáme Empire of The Rising Sun je to dobrý

je to dobrý právě, třeba se dočkáme nižší sazby DPH na japonské vozy a legálně tu budeme moci přihlásit auta s řízením vpravo HaHaaa VTEC
   Návrat  
mirage21 je teď offline  mirage21
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 18.10.2013 , 1:06   Citovat  

Myslim, že po shlédnutí předvolební debaty lídrů ze středočeského kraje mám jasno. Kromě toho Kalousek se opět předvedl jako neskutečnej arogantní z..d, snad se opravdu na každou svini vaří voda Tak to valím bulvy
   Návrat  
3 háčka
Nový příspěvekZaslal: 18.10.2013 , 9:54   Citovat  

Kalousek je neskutečnej arogant, dřív mi byl sympatickej, věděl jak mluvit, to se musí nechat. Ale dneska bych mu fakt plivnul do tváře za to co předvádí, už jen v tý diskuzi. Tomio byl trochu indisponován, a bylo to na něm poznat trochu, byl prý pod práškama, leze na něj chřipka či co.
   Návrat  
mooonwalker je teď offline  mooonwalker
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 18.10.2013 , 10:32  Naposledy upravil mooonwalker dne 18.10.2013 , 10:39, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Kalousek je vylizanec, a jen vylizanec ho muze jit volit. Takze ja jdu volit Kalouska Úsměv
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
Nový příspěvekZaslal: 18.10.2013 , 10:38   Citovat  

mooonwalker napsal:
Kalousek je vylizanec, a jen vylizanec ho muze jit volit. Takze ja jdu volit Kalouska Úsměv

Si zabil pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
PeteZ je teď offline  PeteZ
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 18.10.2013 , 11:07   Citovat  

mooonwalker napsal:

OK
   Návrat  
Doomm je teď offline  Doomm
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 18.10.2013 , 18:26   Citovat  

ja mam kalouska rad, opravdu se vzdycky zasmeju, volit nebudu nikoho, ale doufam ze se do vlady dostane babis a okamura ... at to tam poradne rozviri a mozna jo a mozna ne neco zmeni ... pockam si na dalsi volby jak se nasi novacci ve vlade ukazou a podle toho se rozmyslim, a jak rikam ceska republika zeme neomezenych moznosti a cesi jsou nase narod neomezenych moznosti a napadu ....
zkratka, cesi jsou elita .... neobycejne nadany narod a clovek nikdy nevi Úsměv
   Návrat  
TargaMan je teď offline  TargaMan
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 18.10.2013 , 18:45   Citovat  

Mě se hrozně moc líbí, když ODS slovy paní Němcové začíná řešit možnou koalici s ČSSD. A věřím, že
pokud ČSSD nebude mít většinu s KSČM, tak do koalice s ODS velice rádi půjdou. Už nám to jednou ukázali.

Jasná ukázka toho, že jim o nějaké programy nejde. Jde jim jen o to mít moc a koryta a je jedno s kým se
spojí. Jsou to všechno kamarádi, který si posty přehazují pode hesla "já na bráchu a brácha na mě".

Je mi z toho to snad ne a nakopal bych je do kiss me

Proto bude raději volit pana STB Babiše, který alespoň něco v životě dokázal a bude zde alespoň naděje, že
je časem z parlamentu vyžene. A srovnávat ho s Bártou? To je pěkná blbost...
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 18.10.2013 , 20:02   Citovat  

jooo joo, jak zpívá jedna kapela:

politik je krytej, může nerušeně škodit,
mám ho volit?
to bych musel hulit třikrát tolik Velmi šťastný
   Návrat  
villik je teď offline  villik
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 18.10.2013 , 23:40   Citovat  

zatím mám pořád nejblíž k pirátům, tak budu volit opět je Mr. Green
   Návrat  
CAD je teď offline  CAD
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 19.10.2013 , 20:07   Citovat  

Já volit nejdu, jsem rád že v tomhle státě musím platit "jen" pojistky na auta a poplatky na dům. Jinak mne tenhle stát poslední 4 roky absolutně nezajímá. Na zprávy vůbec nekoukam a jestli mi jednou moje 5-letá dcera řekne, že chce z ČR tak ji ještě pomůžu zabalit a řeknu jí ať utíííká co nejdál.
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 19.10.2013 , 21:30   Citovat  

kdokoliv nepůjde volit z důvodu, že není koho nebo ho to nezajímá, tak ať si pak nestěžuje, jaký to tu je. radši dám hlas třeba úsvitu, pirátům či jiné menší straně, pořád lepší než sedět doma na zadku a blbě remcat jak to tu vypadá.
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Nový příspěvekZaslal: 20.10.2013 , 13:39   Citovat  

CAD napsal:
Já volit nejdu, jsem rád že v tomhle státě musím platit "jen" pojistky na auta a poplatky na dům. Jinak mne tenhle stát poslední 4 roky absolutně nezajímá. Na zprávy vůbec nekoukam a jestli mi jednou moje 5-letá dcera řekne, že chce z ČR tak ji ještě pomůžu zabalit a řeknu jí ať utíííká co nejdál.

Taky přístup ...
... já mám děti dvě a volit a rozhodně mne zajímá v čem vyrůstáme, v čem naše děti vyrůstají a v čem nepochybně budou. Tudíž vyberu si a půjdu volit.

A když už můj hlas nic nezmění či málo, tak jediný na koho se budu moci spolehnout budu stejně jen já a sám a moje rodina. Tudíž makám, chodím do práce, dělám bokem co mne baví a nestěžuji si.

Makám, makám, makám. Rozhodně ale nebudu způsobovat svým nekonáním rozvracení čehokoliv.

Pokud by to už bylo neúnosné, tak se asi zamyslím, zda-li setrvání v tomhle státě má smysl. Ale neúnosné to je jen z jednoho prostého důvodu: lidé se chovají jako Ty, kašlou na sebe, pak na druhé a vše se to nabaluje, nikdo nemá chuť nic dělat, změnit své chování, být k druhým ohleduplněji a tím to začíná, pak to tu vypadá, jak to vypadá.

Lidi spadnou od poctivosti a česnosti a z defenzivy, do nervů, následně do letargie, pak do agresivity, arogance a ofenzivy a průšvih je na světě a pak to vypadá tady, jak to vypadá.
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 20.10.2013 , 13:55   Citovat  

Včerejší účast na kampani před Futurem v Hradci Králové mě přesvědčila o tom, že velký problém letošních voleb je, že lidi odmítají volit strany, které jsou podle preferencí "malé" a projevuje se typický "volební" efekt, že volič raději podpoří velkou stranu, než aby jeho hlas jakoby propadl (=blbost).

Nebojte se podpořit i menší stranu, a hlavně k těm volbám sakra jděte! (svou příslušností k Pirátům se nijak netajím, ale zcela nestranně říkám, pokud vás srdce a názory táhnou k malé straně, nebojte se jí dát hlas, ať už to je kterákoliv)
   Návrat  
3 háčka
Nový příspěvekZaslal: 20.10.2013 , 14:07   Citovat  

Je to tak, většina lidí cítí potřebu velké změny v systému, proto pojďme k volbám a ukažme že nám to není jedno.
Přesně jak píše M@jk, jestli to budeme přehlížet budou zde brzy ještě vetší problémy.
Já jsem nechodil dřív k volbám, měl jsem vcelku v pohodě práci, kalili jsme, byla docela pohoda, dokud člověk nezačal sbírat info z netu jak je to tu v zadeli.

opravdu není normální a je to minimálně neetické, že prodavačka se 3 dětma v Tescu má 9tis plat, oproti řediteli ze ztrátovýho podniku ČD a dalších , kteří mají třeba 12mil. jenom odstupné...To už opravdu hraničí s otrokářstvím jak je toho teď plnej Internet.
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
Nový příspěvekZaslal: 20.10.2013 , 14:41   Citovat  

mooonwalker napsal:

Tak je nas vice. . poprve v zivote nebudu volit ODS z duvodu jejich rozbroje .. Kalousek zna cisla a umi s nima nakladat, at uz se to lidem libi ci ne. Takze muj hlas s Karlem 007 maji VTEC
   Návrat  
kingart je teď offline  kingart
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 20.10.2013 , 19:51   Citovat  

já pudu poprvé v životě půjdu volit (šance byla už dřív víckrát), tak nějak jsem se řídil tímhle

Odkaz

ale když vidím, jak je čím dál víc lidí v totálních sr***ách, tak se budu řídit tímhle a volit půjdu

Odkaz
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 20.10.2013 , 22:43   Citovat  

čtu program Zemanovců do školy, tohle mě zarazilo, cituji: "Programové dokumenty pro strukturální a kohezní fondy na následující období budou vycházet z důsledné analýzy skutečných potřeb regionů. Finanční prostředky budou zaměřeny pouze na nejpotřebnější oblasti, přednostně na páteřní infrastrukturu (doprava, širokopásmový internet) vědu, výzkum a vzdělávání."

Jak někdo může říci, co region potřebuje a který chci upřednostnit? když regiony mají bojoval mezi sebou. Tvl fakt komunisti...fakt bych byl na....ej jako staroste obce, kdyby mi nějakej trotl z prahy řekl, že čističku, dětské hřiště atd nepotřebuji
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Nový příspěvekZaslal: 21.10.2013 , 12:28   Citovat  

Je to kec nebo další nařízení ohledně zakřivení banánů? to mi hlava nebere Ale Babišovi by se to asi líbilo, co myslíte? Úsměv
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 21.10.2013 , 12:47   Citovat  

Roverman napsal:
Je to tak, většina lidí cítí potřebu velké změny v systému, proto pojďme k volbám a ukažme že nám to není jedno.
Přesně jak píše M@jk, jestli to budeme přehlížet budou zde brzy ještě vetší problémy.
Já jsem nechodil dřív k volbám, měl jsem vcelku v pohodě práci, kalili jsme, byla docela pohoda, dokud člověk nezačal sbírat info z netu jak je to tu v zadeli.

opravdu není normální a je to minimálně neetické, že prodavačka se 3 dětma v Tescu má 9tis plat, oproti řediteli ze ztrátovýho podniku ČD a dalších , kteří mají třeba 12mil. jenom odstupné...To už opravdu hraničí s otrokářstvím jak je toho teď plnej Internet.

Bohužel ale otroky už dávno všichni jsme, otroci peněz Tak to valím bulvy
   Návrat  
mirage21 je teď offline  mirage21
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 21.10.2013 , 12:53   Citovat  

Hellborn napsal:
Je to kec nebo další nařízení ohledně zakřivení banánů? to mi hlava nebere Ale Babišovi by se to asi líbilo, co myslíte? Úsměv

No jestli jim tohle projde, tak se hlásím do plánovaný reality show kolonizace Marsu to snad ne
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 21.10.2013 , 14:15   Citovat  

Nedavno me zaujala rec naseho nejznamejsiho lezce po horach (ano, ten co je skoro bez prstu na nohou a schazi mu po nekolikate "dotahnout" K2jka) a ten rikal: kazdy si tu stezuje, jak se mame spatne, ale nikdo z tech neopustil hranice CR na delsi dobu, aby si zkusil zit jinde. A neco na tom bude je to dobrý Zkuste se sebrat a jet do statu Velmi šťastný Prvni problem (staci bolavej zub) vas totalne posle na kolena...zkuste jet bydlet nekam do Afriky....do Ruska...do jizni Asie...ona i ta Evropa uz neni nikde zlata (vsak uz i cigani se vracej do CR)..Takze ja bych to zase tak blede nevidel. Uvidime ted volby (sam davam hlas nove strane, ktera se na 99% dostane, takze ani nemam pocit vyhozeneho hlasu), volil jsem vzdy (sakra, vzdyt je to skoro povinost kazdeho z nas!) a proste uvidime je to dobrý
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Nový příspěvekZaslal: 24.10.2013 , 9:50   Citovat  

Dnes jsem se rozhodl. volím svobodné. pifko
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Nový příspěvekZaslal: 24.10.2013 , 10:33   Citovat  

mirage21 napsal:
No jestli jim tohle projde, tak se hlásím do plánovaný reality show kolonizace Marsu to snad ne

Ale no taáááák, klid. Mirku, nic se nemá přehánět vy fobijníci. Moc to neprožívejte, stejně by na vás nezbylo místo, to aby jste si začali stavět soukromé rakety ... Hilter taky přišel a zbytek světa tomu ještě tleskal a podepisoval smlouvy ... apod.

K věci: Bud Svobodné či Piráty.
   Návrat  
Koubelec je teď offline  Koubelec
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 24.10.2013 , 13:25   Citovat  

Rozhodne pravici, i kdyz dnes uz se tezko pozna kdo je vpravo ci vlevo, ale koho konkretne se rozhodnu az u urny.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Koho budete volit?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16, 17, 18  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina