Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 74, 75, 76 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 75 z 486
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.10.2013 , 18:52   Citovat  

Do origo flat steracu Mitsuba se normalni gumicka nevejde, protoze OEM gumicky jsou uzsi (teda vejdou, ale chce to spoustu sily a trpelivosti a budete u toho rikat nepekne veci Úsměv ). Analogicky teda budou OEM gumicky v Bosch AeroTwin volne, tam jdou prozmenu dat i jakekoli jine noname gumicky.
Popravde trochu nechapu, proc nekoho vubec napada davat OEM Honda gumicky prakticky v cene tech Aerotwinu, kdyz si je muze koupit zrovna komplet nove nebo vymenit gumky za par drobnych.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
fero je teď offline  fero
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 24.10.2013 , 19:54   Citovat  

Hellborn napsal:
Na vysušení se sundavá guma na patici dálkového světla. Na "zabránění" mlžení se dával takový kovový klips (o jeho funkčnosti mám pochybnosti - mám je a trochu se mi mlží stejně, hlavně po mytí wapkou).

Já měl ve světlech toto: tudy odkaz
Od tý doby co jsem to vyndal při repasi parabol, tak pokud neparkuju v garáži, mám zamlženo. Přemýšlím, že si je objednám
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2013 , 20:25   Citovat  

fero napsal:
Od tý doby co jsem to vyndal při repasi parabol, tak pokud neparkuju v garáži, mám zamlženo. Přemýšlím, že si je objednám

a kam to tam strcit do toho svetla? Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 24.10.2013 , 21:30   Citovat  

Doktor napsal:
a kam to tam strcit do toho svetla? Úsměv

Tam je místa ... Úsměv tudy odkaz
Sundáš kryt potkávacího světla, a šoupneš to dovnitř. Původně to bylo přilepený nějakou extra silnou oboustrannou lepicí páskou na parabole, takže by bylo dobrý to nějak podobně zabezpečit proti pohybu. Jak se sáček protrhne, je toho plný světlo, a nezbavíš se toho - pak je to na výměnu světla. Když jsem repasoval paraboly, tak jsem sáčky při odlepování potrhal, tak už jsem je zpátky nevracel. Dalo by se to přilepit třeba na tělo světla, aby teplo z paraboly nevadilo lepidlu. Už jsem kontaktoval prodejce v odkazu, počkám na odpověď a uvidíme. Když bude příznivá cena, objednám. Pokud se bude chtít někdo přidat, můžem se domluvit. Pravda je, že když jsem měl ty sáčky ve světlech, problémům s mlžením jsem se jen smál Bueee
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2013 , 22:06   Citovat  

fero napsal:
Tam je místa ... Úsměv tudy odkaz
Sundáš kryt potkávacího světla, a šoupneš to dovnitř. Původně to bylo přilepený nějakou extra silnou oboustrannou lepicí páskou na parabole, takže by bylo dobrý to nějak podobně zabezpečit proti pohybu. Jak se sáček protrhne, je toho plný světlo, a nezbavíš se toho - pak je to na výměnu světla. Když jsem repasoval paraboly, tak jsem sáčky při odlepování potrhal, tak už jsem je zpátky nevracel. Dalo by se to přilepit třeba na tělo světla, aby teplo z paraboly nevadilo lepidlu. Už jsem kontaktoval prodejce v odkazu, počkám na odpověď a uvidíme. Když bude příznivá cena, objednám. Pokud se bude chtít někdo přidat, můžem se domluvit. Pravda je, že když jsem měl ty sáčky ve světlech, problémům s mlžením jsem se jen smál Bueee

pekny pekny Úsměv ale do toho nejdu nahoda je blbec a kvuli kulickam sundavat nebo menit svetlo Velmi šťastný co zkusit neco pohledat z ebaye? treba neco takovyho tudy odkaz
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 24.10.2013 , 23:43   Citovat  

Doktor napsal:
pekny pekny Úsměv ale do toho nejdu nahoda je blbec a kvuli kulickam sundavat nebo menit svetlo Velmi šťastný co zkusit neco pohledat z ebaye? treba neco takovyho tudy odkaz

Jestli to chápu dobře, tak se do toho boxu strkaj tablety, který pohlcujou vlhkost, a čas od času se musí vyměnit?
Jenže ten plastovej box se asi dovnitř do světla nevejde ...
Já jsem si sám ty sáčky poškodil svojí "šikovností", samy od sebe by se prothnout neměly (snad Velmi šťastný ).
Nic nevnucuju, to jemom že sám musím s příchodem chladného období nějak to mlžení pořešit (v létě to bylo v poho) kouř
   Návrat  
Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.10.2013 , 0:11   Citovat  

fero napsal:

Já před měsícem při výměně výbojek zjistil, že mám ve světle taky tento pytlík. Bohužel, zřejmě vlivem stáří se roztrhnul, a část se vysypala do světla. Je to nějaký veeeelice křehký granulát, který se rozdrobil na prach a dostal do takových částí světla, odkud jej nelze dostat, aniž by se světlo rozlepilo. A vypadá to faaakt bezvadně Smutný
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.10.2013 , 1:09   Citovat  

Newtom napsal:
Já před měsícem při výměně výbojek zjistil, že mám ve světle taky tento pytlík. Bohužel, zřejmě vlivem stáří se roztrhnul, a část se vysypala do světla. Je to nějaký veeeelice křehký granulát, který se rozdrobil na prach a dostal do takových částí světla, odkud jej nelze dostat, aniž by se světlo rozlepilo. A vypadá to faaakt bezvadně Smutný

Mne jednou nevim proc rupla zarovka v parabole, ty strepy slo normalne vysat. Zkus isolepou pripevnit tenci ohebnou hadicku na konec hubice, treba se s tim dostanes kam mas.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.10.2013 , 7:14   Citovat  

Bully napsal:
Mne jednou nevim proc rupla zarovka v parabole, ty strepy slo normalne vysat. Zkus isolepou pripevnit tenci ohebnou hadicku na konec hubice, treba se s tim dostanes kam mas.

Já se obávám, že s vysavačem nepochodí. Ten granulát se stářím rozpadne na prach, a zaleze do takvých míst, že asi půjde těžko vyssát. On je trochu rozdíl mezi tvrdými střpy v parabole a prachem v celém světlometu. Takže Newtome, nezbyde ti nic jinýho, než světlo rozlepit. Neboj, jde to docela dobře. Někde jsem kdysi četl návod (snad na Focus Clubu) někdo to světlo pekl normálně v troubě asi 15 min. na 70°C,a pak pomocí horkovzdušné pistole pomalu po kouskách odlepoval plexisklo. Neboj, ten plast i plexi vyrží opravdu hodně. Potom to zpátky slep Terostatem, silikon časem vysychá. Terostatem se lepí při výměně i autoskla. OK
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.10.2013 , 7:24   Citovat  

Newtom napsal:

Máš SZ
   Návrat  
Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.10.2013 , 8:03   Citovat  

Bully napsal:

Jak píše fero. Zkoušel jsem, nešlo. To by musel být takový sací výkon, který by světlo obrátil naruby Velmi šťastný
   Návrat  
Mino21 je teď offline  Mino21
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.10.2013 , 15:56   Citovat  

Newtom napsal:
Mně pomohla jen silikonová vazelína. Do injekční stříkačky, na ni dlouhou tenkou hadičku a jedině takto. Zkoušel jsem různé maziva ve spreji ale bez úspěchu.

Tak jsem zkoušel narvat spoustu silikonové vazelíny kolem té tyčky a něco dovnitř do toho otvoru, ale pořád to vrže. Takže tomu rozumím správně, že tu vazelínu mám narvat dovnitř do toho otvoru, který vznikne kolem té tyčky po zmáčknutí spojky, natolik, že ten vnitřek bude té vazelíny úplně plný?
   Návrat  
Chris je teď offline  Chris
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.10.2013 , 18:54   Citovat  

menil niekto latkove elektricke sedacky za elektricke polo-kozene sedacky s vyhrievanim ?
hadam Executive vybava mala nejaku predpripravu a staci zapojit nejake kable a ide to ?

Dalej neriesil niekto s hlucnejsou servo pumpou ? v US na 3.0 V6 to riesili vymenou gumicky, ide to v pripade aj 2.2 i-CTDI ?
   Návrat  
Hondak je teď offline  Hondak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.10.2013 , 20:37   Citovat  

Robil si nieco so servom doteraz? Alebo to zacalo robit same od seba? V prvom rade by som zacal vymenou kvapaliny v serve, ale ziadnu inu ako PSF do Hondy tam nedavat, to zdoraznujem.
   Návrat  
Johnie_Walker je teď offline  Johnie_Walker
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.10.2013 , 21:22  Naposledy upravil Johnie_Walker dne 31.10.2013 , 7:46, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

ještě jsem se nepodělil o opravu servo hadice iCTDi

takže: na hadici mi tekl ten váleček cca 20cm od pumpy - jedná se o nějaký anti-vibrační a zpětná ventil zároveň
- tudíž hadice ven,oprava v AKROV Slatiňany za 300kč ! a hadice nazpět + dolití ---- PSF (52,- v H.)

sakum prdum 1100kč - včetně práce mechanika za 600,-

pocity - servo se chová jak má,nechrčí,bez ucukávání do volantu,atd..
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.10.2013 , 20:16   Citovat  

Nerozebiral nekdo u 7g tourera komplet zadni dvere tzn. tapec a tu plastovou venkovni cast na zadnich dverich? chtel sem sundat orezly listky s tesnenim a opiskovat a nalakovat, ale levej sroub je vyrezlej a totalne se protaci...a nejde se k tomu dostat jinak nez z venku, ani kdyz strcim ruku dovnitr dveri tak tam nic neni jen plech tzn. jde to skruz pod tu plastovou venkovni cast viz foto

img_20131030_00268_959.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
img_20131030_00268_959.jpg, 126.26 kB
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 30.10.2013 , 20:29  Naposledy upravil SaKaL dne 30.10.2013 , 20:56, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Tohle by Ti nějakým způsobem nepomohlo?

Accord tailgate lining.png

Accord tailgate lining.png, 146.58 kB

Accord outer panels, rear panel.png

Accord outer panels, rear panel.png, 285.4 kB

Accord tailgate (power).png

Accord tailgate (power).png, 280.46 kB

Accord taillight, license light.png

Accord taillight, license light.png, 212.24 kB
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.10.2013 , 20:33   Citovat  

SaKaL napsal:
Tohle by Ti nějakým způsobem nepomohlo?

bohuzel ne...potrebuju se k tomu sroubu dostat zvenku tzn. sundat tu plastovou cast zvenku prave to mi hlava nebere
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.10.2013 , 20:57   Citovat  

Zdravím Honďákov!!
Chcem sa opýtať, či je normálny takýto zvuk motoru:
tudy odkaz

U mňa je zvuk úplne rovnaký, mam na počitadle 270tis.km a zdajú sa mi benzínové vstrekovacie trysky predsa len hlučné.
hlavne v porovnaní s tým, ako motor ztichne, keď prepne na LPG vstreky.
Dík za vaše postrehy.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 30.10.2013 , 20:57   Citovat  

Doktor napsal:
bohuzel ne...potrebuju se k tomu sroubu dostat zvenku tzn. sundat tu plastovou cast zvenku prave to mi hlava nebere

Vyeditoval (hrozný slovo Úsměv ) jsem svůj předchozí příspěvek a doplnil ještě další dva obrázky...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.10.2013 , 21:49   Citovat  

SaKaL napsal:
Vyeditoval (hrozný slovo Úsměv ) jsem svůj předchozí příspěvek a doplnil ještě další dva obrázky...

dikec...tak podle posledniho obrazku a podle infa od Petky je to cislo 22 tzn. protaci se ten hajzl plastovej s kovovym zavitem uvnitr...takze se k tomu tezko da dostat normalne... to zas soudruzi neco vymysleli Ble
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.10.2013 , 22:27   Citovat  

Co tak ten šroub podržet kleštěmi a odvrtat to přes hlavu? Nic moc řešení, ale možná by to za zkoušku stálo.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.10.2013 , 22:33   Citovat  

Stepa napsal:
Co tak ten šroub podržet kleštěmi a odvrtat to přes hlavu? Nic moc řešení, ale možná by to za zkoušku stálo.

dik za tip proc ne a pak se objednaj novy srouby atd kdyz uz, zkusim s nekym domluvit holt
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2013 , 0:05   Citovat  

Chris napsal:
menil niekto latkove elektricke sedacky za elektricke polo-kozene sedacky s vyhrievanim ?
hadam Executive vybava mala nejaku predpripravu a staci zapojit nejake kable a ide to ?

Dalej neriesil niekto s hlucnejsou servo pumpou ? v US na 3.0 V6 to riesili vymenou gumicky, ide to v pripade aj 2.2 i-CTDI ?

možná tam bude příprava ale netuším, vím jen že mám na kabely vytažené z pod koberce kde je rovnou konektor, možná to je tažené se svazkem pro airbagy ale myslím že u starších hond byly svazky a konektory pro bezpečnost barevně odlišné a možná tažené jinudy, nevím jak tady
   Návrat  
C.M.Burns je teď offline  C.M.Burns
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.11.2013 , 13:02   Citovat  

Mám dotaz ohledně toho kde bych si mohl připojit LED diody (je to do výkonu 5 W)? Nejvíce by se mi hodilo místo, poblíž toho středového kaslíku pod rádiem. Šlo by to třeba někde pod zapalovačem? Popř. kde jak se tam dostat?
Díky.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.11.2013 , 13:22   Citovat  

C.M.Burns napsal:
Mám dotaz ohledně toho kde bych si mohl připojit LED diody (je to do výkonu 5 W)? Nejvíce by se mi hodilo místo, poblíž toho středového kaslíku pod rádiem. Šlo by to třeba někde pod zapalovačem? Popř. kde jak se tam dostat?
Díky.

Myslim, že pokud to připojíš k zapalovači, tak to nebude problém...
A jak se tam dostat? tudy TAKHLE
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.11.2013 , 19:19   Citovat  

turkpet napsal:
Zdravím Honďákov!!
Chcem sa opýtať, či je normálny takýto zvuk motoru:
tudy odkaz

U mňa je zvuk úplne rovnaký, mam na počitadle 270tis.km a zdajú sa mi benzínové vstrekovacie trysky predsa len hlučné.
hlavne v porovnaní s tým, ako motor ztichne, keď prepne na LPG vstreky.
Dík za vaše postrehy.

???nikto neporadí Ble
   Návrat  
AntHraX je teď offline  AntHraX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2013 , 22:51   Citovat  

turkpet napsal:
???nikto neporadí Ble

Mam to stejne. Resil jsem to kdyz mel Acco najeto 80 tisic. V Honde mi bylo receno, ze jsou to vstriky a ze je to normalni.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.11.2013 , 9:49   Citovat  

AntHraX napsal:
Mam to stejne. Resil jsem to kdyz mel Acco najeto 80 tisic. V Honde mi bylo receno, ze jsou to vstriky a ze je to normalni.

..mna zarazilo, že keď mi namontovali LPG vstreky, tak sa mi zdali trošku hlučnejšie ako benzínové, teraz je to naopak a o dosť. Motor beží inak o.k., otáčky nekolisajú, spotreba asi tiež o.k (nepoznám, jazdím na LPG , akurat ranné štarty o trošku horšie(baterka nová, sviečky tiež). Vychádzam z info na:
tudy odkaz
   Návrat  
enzim je teď offline  enzim
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.11.2013 , 17:52   Citovat  

Dobrý den,

stal jsem se matitelem hondy accord a rád bych jí dal do slušnýho stavu.

Co se týče exteriéru, neplánuju změny protože by to bylo asi finančně náročný ( lak je politý nějakým odlakovačem, nebo tak něco ) .

Mám dotaz co se týče divného zvuku motoru/výfuku při akceleraci.

Když ráno jedu do práce, tak je při volnoběhu krásně tichý. Ale při sešlápnutí plynu se ozve zvuk jakoby dieslu/traktoru? Neni to až tak hlasitý, kdybych zapnul rádio tak bych si toho možná ani nevšim.

Na opravu mám současně víc věcí, abych ho měl ve stavu ucházejícím - tak jenom jestli s tím nesouvisí ?

Výměna zadních kotoučí s deskama
výměna obou lanek ruční brzdy
výměna horního levého ramene, když už tak i spodní rameno s čepem
dosazení venkovních manžet na poloosy - obě strany

únik oleje ze strany rozvodů - musim zjistit kde přesně to teče a nechat opravit

Jsem z Děčína, kdyby jste věděli o někom šikovnym z okolí kdo by byl ochotnej pomoct. Tak budu samozřejmě rád Úsměv .

Díky Dan Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 74, 75, 76 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina