Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Automotodrom Most 2018: ...
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 52, 53, 54  Další 
Zaslat odpověď

Strana 28 z 54
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.10.2013 , 12:28   Citovat  

padam napsal:
Majku nenech se rozhodit, většina lidí z normálního provozu na poprvé nebrzdí ani nešlape na plyn tak, jak je na okruhu potřeba. Je to prostě návyk z běžného provozu kde se prostě plyn ani brzda naplno používat nemusí. Stačí ale pár koleček a člověk se rychle začne zlepšovat a odstraňovat mentální bloky. Hezky je to vidět na situaci, kdy spolujezdec říká "plný plyn" ale řidič tomu mentálně nevěří a prostě ho nepodrží. Stačí si ale ozkoušet, že když se podrží tak, že se nic nestane a opravdu v tom konkrétním úseku tak jde jet, a hned je člověk o několik vteřin rychlejší. To samé platí o pro brždění. Důležité je, když má člověk mentora, který mu poradí a nemusí si přicházet na všechno úplně sám. To je mnohem náročnější.

Padame,
díky díky díky.

To jsem potřeboval slyšet. A já to moc dobře vím. A jak píšeš, tak i jezdím - lehká noha na plynu i brzdě. Okruh je jiný level.

Proto jsem ráno naléhal na Maxxiho, který v Pátek ještě chtěl jet a v Sobotu ráno se mu už nechtělo. Velmi šťastný Ale jeho spolujízda byla nakonec to nejlepší, co mohl udělat. Strasně mne to pomohlo.
Možná kdybych tam jel 2-3-4 další desetiminutovky , tak to zajedu jak psal maxxi.

Uvažuji, že se připojím ke klukům z Type R.cz s Maxxim a Danym a raději si dám někdy eventuelně a 1.100,- 25minut a pozvu manželku a budeme ukrajovat vteřinky oba!!!
Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
speedy_s je teď offline  speedy_s
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.10.2013 , 12:34  Naposledy upravil speedy_s dne 27.10.2013 , 12:35, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

však pohoda, rozmejšlel jsem se jestli ti tam mám vjet nebo ne, nakonec jsem zvolil to druhé s malým komentářem Úsměv
každopádně na poprvé hezká jízda, trochu odblokovat hlavu a bude to tam VTEC

Odkaz
   Návrat  
maxxi je teď offline  maxxi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.10.2013 , 12:35   Citovat  

padam napsal:
Majku nenech se rozhodit, většina lidí z normálního provozu na poprvé nebrzdí ani nešlape na plyn tak, jak je na okruhu potřeba. Je to prostě návyk z běžného provozu kde se prostě plyn ani brzda naplno používat nemusí. Stačí ale pár koleček a člověk se rychle začne zlepšovat a odstraňovat mentální bloky. Hezky je to vidět na situaci, kdy spolujezdec říká "plný plyn" ale řidič tomu mentálně nevěří a prostě ho nepodrží. Stačí si ale ozkoušet, že když se podrží tak, že se nic nestane a opravdu v tom konkrétním úseku tak jde jet, a hned je člověk o několik vteřin rychlejší. To samé platí o pro brždění. Důležité je, když má člověk mentora, který mu poradí a nemusí si přicházet na všechno úplně sám. To je mnohem náročnější.

Přesně jak píše Padam, třeba já jsem koukal na Danyho onboardy v jednom kuse no koukám na ně vlastně pořád Velmi šťastný když jsem byljá poprvé na okruhu jel jsem se Spidexem který mě dával rady a morální podporu hodně mi to pomohlo čas nebyl taky nic moc ale o ten napoprvé moc nejde přátele
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.10.2013 , 12:56  Naposledy upravil M@jk dne 27.10.2013 , 13:02, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

maxxi napsal:
Přesně jak píše Padam, třeba já jsem koukal na Danyho onboardy v jednom kuse no koukám na ně vlastně pořád Velmi šťastný když jsem byljá poprvé na okruhu jel jsem se Spidexem který mě dával rady a morální podporu hodně mi to pomohlo čas nebyl taky nic moc ale o ten napoprvé moc nejde přátele

Okay,
díky hoši.

Takže plán na sezonu 2014: zrušíme HONDA výlety a pojedu s Type R ...

Maxxi bez urážky, ale bude to chtít: vyhodit mentora, 98kg já, maxxi ty máš podobně???, sbf 10.2kg, lékarna, rezerva, povinná výbava, hever, klíče na kola 2 dětské sedačky ... takže se nedivte, že to bylo za 2:47.05. - TANK NA AUTODROMU.
Velmi šťastný

Takže namísto 985kg tam bylo tak 1300kg a 125PS na 985kg, tak si to spočítejte. No už mám plán, co přes zimu: sehnat 15" plechy, gumy předek mám, dojedu tyhle, z předku vyhodím, na zadek koupím s mnohem lepším vzorkem, nazuji na plecháče, repas předních brzdičů, nové desky na předek a zadek, odvzdušníme a na jaře se budu těšit.

Je to tam. Velmi šťastný

To Speedy_S: díky fakt sorry, nebyl úmysl Tě zavřít ... přátele
   Návrat  
petrp je teď offline  petrp
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.10.2013 , 12:58   Citovat  

Taky jsem se učil z onboardů. Je jedno s čím tam jedeš, hlavně že si to zkusíš. A hlavně věci na okruhu a ne někde v provozu nebo na sídlišti dělat blbosti.
Lepší si zaplatit 1100kč a zajezdit si 25 min kdy je volnější trat', někdy se tam můžeš potkat i s profíkama, ale pořád lepší než ten blázinec na dni otevřených dveří.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.10.2013 , 13:04   Citovat  

petrp napsal:
Taky jsem se učil z onboardů. Je jedno s čím tam jedeš, hlavně že si to zkusíš. A hlavně věci na okruhu a ne někde v provozu nebo na sídlišti dělat blbosti.
Lepší si zaplatit 1100kč a zajezdit si 25 min kdy je volnější trat', někdy se tam můžeš potkat i s profíkama, ale pořád lepší než ten blázinec na dni otevřených dveří.

Petře,
právě, právě ... no asi mám novou metu stanovenou maxxim na sezonu 2014 a to, dát Most za 2:15 ... Velmi šťastný
   Návrat  
petrp je teď offline  petrp
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.10.2013 , 13:12   Citovat  

No Majku, tak to se hodně snaž. Mrk
Určitě si vyhlídni termíny na webu Mostu. Vem dovču, přijed' tam, omrkni trat', vyber vhodnou hodinu, kdy tam je málo aut nebo nikdo a můžeš se soustředit jen na sebe... Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.10.2013 , 13:16   Citovat  

petrp napsal:
No Majku, tak to se hodně snaž. Mrk
Určitě si vyhlídni termíny na webu Mostu. Vem dovču, přijed' tam, omrkni trat', vyber vhodnou hodinu, kdy tam je málo aut nebo nikdo a můžeš se soustředit jen na sebe... Úsměv

Věřím, že když se to povede, tak alespon jednu 25ti minutovku s Type R.cz dám. Snad když vše z auta vyndám doma (SBF a dětské sedačky) a u někoho uschovám pak povinnou výbavu, rezervu atd., necham v Paddocku i strach a mentální bloky, tak to snad pomalu půjde.

Ale vteřiny jdou vždy nejpomaleji dolu.

Díky
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.10.2013 , 13:20  Naposledy upravil master88 dne 27.10.2013 , 13:24, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Moje včerejší jízda. Je to dost výletní, jelikož jsem brzdil pozvolna, ale v tom časově ty hlavní problémy nejsou. Zkoušel jsem hlavně to, jak auto sedí po úpravě podvozku a celkem mě překvapilo. Některý zatáčky jsem jel ale dost zbytečně pomalu, což se snad zlepší příště. A bohužel motor 1,8 není uplně dravec a to auto ze zatáčky ve středních otáčkách nevyrazí tak rychle jak jsem zvyklý z CTR, na druhou stranu jízda je plynulejší a dává mi víc času k experimentům.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kdulU-kFWv0[/youtube]
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.10.2013 , 13:22   Citovat  

M@jk napsal:
Maxxi bez urážky, ale bude to chtít: vyhodit mentora, 98kg já, maxxi ty máš podobně???, sbf 10.2kg, lékarna, rezerva, povinná výbava, hever, klíče na kola 2 dětské sedačky ... takže se nedivte, že to bylo za 2:47.05. - TANK NA AUTODROMU.
Velmi šťastný

pořádnej výtlem Velmi šťastný OK
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.10.2013 , 13:26   Citovat  

maxxi napsal:
pořádnej výtlem Velmi šťastný OK

Je tak??? Velmi šťastný
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.10.2013 , 15:31   Citovat  

Chudák Xenon a Kitty cože cože ?
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 27.10.2013 , 15:59   Citovat  

ReNo napsal:
2:47? To snad neee .. co si pamatuju .. tak Zemi zajel se seriovym Fiat Cinquecento kolem 2:30 Velmi šťastný a to tam mel snad 0.9 motor Velmi šťastný

Myslim ze 2.20-2.25 a nize to zajede kazdy prumerny ridic-nadsenec (samozrejme ne na poprve) s civicem 1.4 6g (a lepsim autem)...ale samozrejme kazdy si stanovi cil podle sebe... Úsměv abych neplacal do vzduchu a nebral nekomu motivaci, tak svojich 2.03 nepovazuju za buhvijaky vysledek a vim ze dobry ridic by to sthal minimalne o 5s-6s vterin Mrk

tim to ale nepisu majkovi, ale celkove lidem obecne Cool nechci nikoho demotivovat ale je si treba klast vyssi cile kouř
   Návrat  
rattray je teď offline  rattray
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.10.2013 , 16:37   Citovat  

jasný ukaz že ne každý má nadání na rychlou jízdu... nechci tu nikomu snižovat ambice,určitě je spousta lidí co si ten okruh chtějí opravdu jen prohlédnout,ale ty si určitě neměří čas a nezveřejnují ho Úsměv Jsou věci a časy které by jste si měli nechávat radši pro sebe a být se sebou sami spokojení Mrk
Viz včera se jízd zučastnil červený ford focus s celou rodinou na obutých funglnágl zimních matadorech,tipuju obsah 1,6i no a ze srandy změřeno asi 2,50...a to se opravdu kochal jak bylo vidno HaHaaa
muj kamarád tam se stařičkou mazdou323 ,je pravda vykuchanou a na BC ,ale zajel kolem 2,12 a to bych si troufl říct že to auto rozhodně nejede jako ESi Mrk přátele
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.10.2013 , 18:54   Citovat  

majk: z toho videa je vidět, že jsi na okruhu fakt poprvé, ale to nevadí, příště počkej na sucho, kup tak 3 jízdy a uvidíš jak v té třetí to budeš už drtit a nějakejch 2:20 a u tebe spíš 2:15 nebude problém. já jsem tam byl s C9G po prvé a hned 2:20 a to bylo výletním tempem, je fakt ale že ten okruh znám, resp. už jsem na něm kdysi párkárt jel CTR a nechal se kolikrát vozit od lepších řidičů než jsem já...
   Návrat  
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.10.2013 , 20:02   Citovat  

rattray napsal:
jasný ukaz že ne každý má nadání na rychlou jízdu... nechci tu nikomu snižovat ambice,určitě je spousta lidí co si ten okruh chtějí opravdu jen prohlédnout,ale ty si určitě neměří čas a nezveřejnují ho Úsměv Jsou věci a časy které by jste si měli nechávat radši pro sebe a být se sebou sami spokojení Mrk
Viz včera se jízd zučastnil červený ford focus s celou rodinou na obutých funglnágl zimních matadorech,tipuju obsah 1,6i no a ze srandy změřeno asi 2,50...a to se opravdu kochal jak bylo vidno HaHaaa
muj kamarád tam se stařičkou mazdou323 ,je pravda vykuchanou a na BC ,ale zajel kolem 2,12 a to bych si troufl říct že to auto rozhodně nejede jako ESi Mrk přátele
Jo pěkně si to napsal je to dobrý Honda
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.10.2013 , 20:10   Citovat  

Nahodu na to ze to Majk bezel tak zabehl slusnej cas;)
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.10.2013 , 20:19   Citovat  

Bud v klidu, M@jku a nenech se rozhodit. Kdyz jsem te videl na normalni okresce, auto plne lidi a ty jsi to prasil docela slusne- proste z toho mas respekt a kdyz budes chtit, tak se te zbytecne casti (respektu) zbavis.
Most bych si chtel taky nekdy zkusit, ja jsem toho vubec jeste moc nezkusil Se stydím
   Návrat  
JudyN15 je teď offline  JudyN15
PříspěvekZaslal: 27.10.2013 , 21:38   Citovat  

Chlapáci, za kolik cca Most jezdí serie CTR na UHP pneu? Já bych chtěl porovnání s mojí Primerou... Díky přátele
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.10.2013 , 21:52   Citovat  

Záleží na řidiči, jinak časy jsou zde tudy odkaz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.10.2013 , 21:54   Citovat  

JudyN15 napsal:
Chlapáci, za kolik cca Most jezdí serie CTR na UHP pneu? Já bych chtěl porovnání s mojí Primerou... Díky přátele

Já myslím tak 2:05-08 ale je to pouze můj odhad
   Návrat  
Ossi je teď offline  Ossi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.10.2013 , 22:16   Citovat  

Marfi napsal:
Nahodu na to ze to Majk bezel tak zabehl slusnej cas;)
pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.10.2013 , 22:29  Naposledy upravil M@jk dne 27.10.2013 , 23:37, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Díky hoši za informace a podporu.

Bully: no neboj, nenechám. S tím výletováním sis přál nějaké to svezení, tak jsme jeli a naštěstí jsem měl na palubě lidi, co jizdu sviznější mají rádi. Trochu to bylo svižnější svezení. Abych řekl pravdu, po té nehodě - ťukanci, jsem se dost uklinil a mám respekt.

Marfi: Jo okruh byl premiéra na závěr léta po letech práce na autě, jsem to prostě chtěl zkusit.

JudyN15: Vy jste jezdili se stříbrnou a scirocco bronzovou na orkuhu???

Rattay: jo, chápu. Já byl nadšený a rád se podělím, nemám problém s kritikou ani sebekritikou. Není problém. Jestli to chápu, tak jsem raději měl tedy mlčet? Okay díky za radu.
   Návrat  
padam je teď offline  padam
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 27.10.2013 , 22:57   Citovat  

Bubaak napsal:
Záleží na řidiči, jinak časy jsou zde tudy odkaz

Ještě pár časů je zde: tudy odkaz
Jinak Maxxiho odhad je podle mě přesný.
   Návrat  
chatek je teď offline  chatek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2013 , 0:22   Citovat  

padam napsal:
chatek: neni problem. Mrk

ahoj Pane:) ještě jednou děkuji za svezení po okruhu a odvozu domůÚsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2013 , 0:25  Naposledy upravil chatek dne 28.10.2013 , 1:03, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

padam napsal:
Petk@: právě že odpoledne to bude nejlepší. Jestli vyjde dobré počasí tak:
1) první dvě jízdy budou super (málo lidí, nikomu se nechce vstávat)
2) pak začne být kolona, klidně na 30-40 min. čekání
3) kolem poledne to bude masakr, díky kterému ale dost lidí odpadne (nebude je bavit čekat)
4) kolem 15h provoz opadne, protože kdo nevydržel jel domu a kdo jezdil tak už toho bude mít dost, no a zůstanou už jen skalní VTEC

-----

co jsem za ten den počítal tak tam mohlo být tak cca 300 aut Úsměv a jezdilo se i po 16 hÚsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2013 , 0:28   Citovat  

Hondza napsal:
Koukám Hond bude dost, plánuji taky dorazit na devátou.

Není problém Úsměv

ahoj závodníku:) máš dobrej závodní stroj:) OK
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2013 , 0:30   Citovat  

L-E-J-Č-I napsal:
přijedu se jen podívat jak vám to lítá Cool

TEBE jsem tam s autem nezahlédl Úsměv Mr. Green
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2013 , 0:33   Citovat  

M@jk napsal:
To chatek: hele v 7h na zastávce IKEM??? Jestli chceš jet, tak Tě tam přivezu rád?

M@jký díky za bezva ráno Úsměv A skvělej pokec Úsměv OK škoda že jsi musel tak brzy jet:)

M@jk napsal:
Dobré ráno,
tak hygiena a jdu na garáž a pomalu vyrazím.
přátele je to dobrý VTEC

To zas bude ostuda ...

já radši ani nespal abych nezaspal je to dobrý HaHaaa Velmi šťastný

M@jk napsal:
Ahoj,
no na MMS Chodov jsem mluvil s Wheelmanem a ten říkal, že to hned tu neděli uděláme. Já mu pucoval ATRko asi 3hodiny a on za 1hodinu měl vyměněné oba čepy, já měním vždy pár.

Už jsem zpět. byl jsem tam v 8,30h. koupil 11 lupenú pro Dutche a Hondzu a 1 pro mne. S maxxim jsme vyrazili asi až v 9:30 do startovní sekce, pak čekali, protože to tam svěsil Bitkař. Ale vše ok. Jel jsem přesně dle instrukcí "pilota" maxxiho. No GoPro se mu nějak pokazilo, tak natáčel Full HD mobilem.
- prý jsem moc brzy brzdil, neboť to prý opravdu hodně dobře brzdí
- na to, že jsem byl prvně na okruhu, tak jsme zajeli 3 kola a pak šup do boxů
- teplota chladící kapaliny se ani nehla, aby ne u N/A a s 27mm chladičem
- Bridgestone Turanze ER300 fungovaly nádherně

Resumé:
- auto fungovalo parádně
- já jsem byl nějak moc překvapený, že první kolo mě jako zelenáče, jsme zajeli na můj vkus nějak rychle
- žádné hodiny, žádný powerslide, žádný smyk

JSEM NADŠENÝ!!!

Maxxi přidá do video časy, tak uvidíme, kolik to bylo.

P.S.: mihnul se tam Bubaak či se mi to zdálo a bylo jen shoda?

ahoj tak i pocestě na autodrom v těch vesničkách ti o dobře brzdilo:) OK jo bubu jel poslední kolo jako první Velmi šťastný jinak jseM ho vÍdÁval bojovat s červenou octavkou rs Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2013 , 0:58   Citovat  

JudyN15 napsal:

jezdilA tam i primera GT:) asi nějakej gang s 6 auty ale ostatní auta zřejmě už jen slabší verze Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Automotodrom Most 2018: ...
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 52, 53, 54  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina