Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Dlužníci
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13, 14, 15  Další 
Zaslat odpověď

Strana 5 z 15
petrp je teď offline  petrp
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.10.2013 , 22:29   Citovat  

Ono je to těžký...
Tady většinou každý posílá zboží až mu přijdou peníze.
Všude jsou svině. Něco jinýho je když se s někým znáš osobně a pár let přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.10.2013 , 11:57  Naposledy upravil 83427 dne 19.11.2013 , 9:19, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Zdendad je teď offline  Zdendad
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 27.10.2013 , 12:10   Citovat  

83427 napsal:
a co teprve když jde o partnera klubu Tak to valím bulvy První nákup byl v pohodě ale u druhýho když jsem se po tejnu od odeslání peněz pídil po balíku mi napsal že prachy přišly teprve včera. Cože? Od kdy cestujou prachy mezi bankama tejden? To je první podezřelá věc protože i do zahraniční to trvá 2 dny, v rámci čr jsou banky povinný platbu připsat do 24h. Takže to byla první lež. Nicméně od tý doby ticho po pěšině a jsou to další tři tejdny

Tak to zamrzí..... partner klubu by tady v žádném případě neměl být v takovém topicu!!!!! Tak to valím bulvy Tak to valím bulvy
Kolik jsi mu prosímtě posílal a co ti mělo dojít? kuky kuk
   Návrat  
petrp je teď offline  petrp
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.10.2013 , 12:50   Citovat  

Kdysi jsem si od něho něco objednával a vše OK.
Pokud je to pravda, mělo by se to co nejdříve vyřešit a popř. vyloučit jako partnera H-C
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.10.2013 , 12:54   Citovat  

83427 napsal:
... v rámci čr jsou banky povinný platbu připsat do 24h.

Drobná korekce za bankovní sektor Úsměv Je to do druhého prac. dne, takže teoreticky, když se sejde "blbě" víkend s dny prac. volna může se to natáhnout.
Na druhou stranu transakce v rámci jedné banky bývají připisovány téměř okmažitě u většiny bank.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.10.2013 , 17:16   Citovat  

já to posílal v úterý
   Návrat  
chalejkum je teď offline  chalejkum
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.10.2013 , 17:28   Citovat  

83427 napsal:
majorhonda - je to skoro měsíc co jsem poslal peníze za zboží a dodnes jsem nic nedostal. Na SZ nereaguje

Hanz - před rokem jsem mu půjčil na finanční výpomoc 6000kč a nic, dělá mrtvýho brouka

...a zkusil jsi mu i zavolat? zrovna minuly vikend jsem byl staveny u neho a makal i cez vikend ale jeho povestny notas sem nikde nevidel :/...

AFY
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.10.2013 , 18:15   Citovat  

nevolal, nemam rád telefonování. Na poslání měl skoro měsíc, na sz nereaguje. I kdyby měl notes nefunkční, mohl ty krámy poslat když mi psal že to hned druhej den odešle.
   Návrat  
Jofrey je teď offline  Jofrey
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2013 , 16:02  Naposledy upravil Jofrey dne 4.11.2013 , 9:45, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

EDIT: vyřešeno OK
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.11.2013 , 18:03   Citovat  

83427 napsal:
a co teprve když jde o partnera klubu Tak to valím bulvy První nákup byl v pohodě ale u druhýho když jsem se po tejnu od odeslání peněz pídil po balíku mi napsal že prachy přišly teprve včera. Cože? Od kdy cestujou prachy mezi bankama tejden? To je první podezřelá věc protože i do zahraniční to trvá 2 dny, v rámci čr jsou banky povinný platbu připsat do 24h. Takže to byla první lež. Nicméně od tý doby ticho po pěšině a jsou to další tři tejdny

Kemo,
to je, protože i do zahraničí to trvá i méně než 24hodin, viz platební styk ČSOB CZ vs. ČSOB SK a naopak.

je to dobrý přátele
   Návrat  
Blackburn je teď offline  Blackburn
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2013 , 20:38  Naposledy upravil Blackburn dne 4.11.2013 , 10:11, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Když se chce, všechno jde přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2013 , 14:35  Naposledy upravil Jofrey dne 4.11.2013 , 9:46, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Blackburn napsal:
Jsem zvědav jak to dopadne.
Ponaučení do budoucna.

EDIT: vyřešeno OK
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.11.2013 , 14:54   Citovat  

Jofrey napsal:
Najednou to všechno jde, když se člověk ozve! Sedačka je prý do pátku u mě doma OK

A řekl i do kterého pátku?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2013 , 15:00  Naposledy upravil Jofrey dne 4.11.2013 , 9:46, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Hellborn napsal:
A řekl i do kterého pátku?

OK
   Návrat  
Blackburn je teď offline  Blackburn
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2013 , 15:16   Citovat  

Jofrey napsal:
Ano Úsměv

Že bych se s ní ještě zhledal Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2013 , 15:24  Naposledy upravil Jofrey dne 4.11.2013 , 9:46, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Blackburn napsal:
Že bych se s ní ještě zhledal Úsměv

OK
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2013 , 19:53   Citovat  

2bep napsal:
Drobná korekce za bankovní sektor Úsměv Je to do druhého prac. dne, takže teoreticky, když se sejde "blbě" víkend s dny prac. volna může se to natáhnout.
Na druhou stranu transakce v rámci jedné banky bývají připisovány téměř okmažitě u většiny bank.

myslim, ze to je porad pouha teorie
podle me bezne prachy z vikendu chodi ve cvrtek.
takze esi to borec odeslal v utery, neni podle me nemozny, aby nedorazily az v pondeli
je taky sranda, ze borec ho pise do dluzniku, ale pri tom mu jeste ani nezavolal, to jako nene Velmi šťastný KO
   Návrat  
Honzax2 je teď offline  Honzax2
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.11.2013 , 21:00   Citovat  

Milý Jofrey.
Než mě dáš do dlužníků ,tak si LASKAVĚ uvědom že jsi prodával auto i se sedačkou a JÁ se ti nabídl ,že jestli ji chceš ,tak ti ji dáme ,že jde do auta originální.
Byli jsme domluveni ,že až pojedeš na Honday ,že se pro ni stavíš.Nejspíš jsi na Honday nebyl ,ale to není můj problém.
Navíc jsi neprodal auto mě ,ale jistému (ano mému kamarádovi) Petru Vodičkovi.
Jestli ty máš tři kiss me času ,tak já ne!!!
Byla to moje dobrá vůle ,že ti ji pošleme ,ale mám svých starostí a práce dost.
Žádám OMLUVU za NAŘČENÍ ,že ti něco DLUŽÍM!!!!!!!
Měl ses pro ni stavit a sám ses na to vykašlal ,tak si prosím tyhle připomínky nech!
Nikdy jsem nikomu nic nedlužil a pár uživatelů zde může potvrdit ,že když jsem si nechal poslat něco na dobírku ,tak vše proběhlo v pořádku a nestojím o špatné jméno díky tvé osobě.
Poštu nestíhám jelikož jsem v práci v čase když je otevřená a dovolenou si bohužel vybrat nemůžu ,protože mě ji šéf nedá.
Takže si to vyřiď s majitelem vozu a mě do toho netahej a neházej na mě špínu!!!
Ještě přidám adresu:

Jan Mach
Hvozdnice 43
Lhota pod Libčany
503 27
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2013 , 22:43   Citovat  

HonDan napsal:
takze esi to borec odeslal v utery, neni podle me nemozny, aby nedorazily az v pondeli
je taky sranda, ze borec ho pise do dluzniku, ale pri tom mu jeste ani nezavolal, to jako nene Velmi šťastný KO

tak to se prober. Zákon je zákon. tejden peníze neputujou nikam. Neni mojí povinností někomu volat abych slyšel lži. O tom, co mi má poslat ví, adresu má, peníze mi potvrdil že dostal a dva měsíce zboží nemam. Na SZ nereaguje i když vim že online následně byl tak asi nebude problém v tom, že jsem mu nezavolal abych mu sdělil že je id**t meetallll
   Návrat  
Zdendad je teď offline  Zdendad
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.11.2013 , 22:50   Citovat  

83427 napsal:
tak to se prober. Zákon je zákon. tejden peníze neputujou nikam. Neni mojí povinností někomu volat abych slyšel lži. O tom, co mi má poslat ví, adresu má, peníze mi potvrdil že dostal a dva měsíce zboží nemam. Na SZ nereaguje i když vim že online následně byl tak asi nebude problém v tom, že jsem mu nezavolal abych mu sdělil že je id**t meetallll

Mám chuť mu zavolat za tebe.........

edit: někteří nemají rádi komunikaci přes SZ, sms, e-mail a podobně, zvláště pokud jsou časově vytíženi... Proto být tebou v pondělí zvednu telefon a zavolám mu jak se k tomu vyjádří... pokud ti telefon celý den brát nebude -> napiš to tady, že ti nebere ani telefon a zkusil bych řešit rázněji... Mrk

edit2: nechce se mi věřit, že by chtěl okrádat zákazníka... je divné, že jsi jediný (asi)... pokud by bylo víc takových případů než jen jeden, mění to úplně celou situaci...
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2013 , 23:32   Citovat  

83427 napsal:

ja jsem probranej Mrk
nejak jsem si nevsiml, ze je to uz tak dlouho, nicmene bych stejne v prve rade zavolal Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.11.2013 , 5:36   Citovat  

HonDan napsal:

Není,
peníze skutečně chodí do 2 pracovního dne.
I když to vyjde na víkend, tak v pondělí, max úterý jsou na účtu. A to mám UniCreditBank. Někdy jsou peníze ještě týž den na účtu, a to když to někdo posílá třeab z mBank, AirBank apod.

M.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.11.2013 , 8:55   Citovat  

jo, mam mbank mimochodem Velmi šťastný. Každopádně nejdůležitější vždycky je, v kolik hodin to člověk posílá. Některý banky končej ve tři odpoledne takže jak to pošleš třeba v půl čtvrtý, peníze jdou dva dny, protože to tvoje banka zpracuje až druhej den ráno. mbank v tomhle celkem funguje. i když jsem posílal peníze někdy v 5 odpoledne tak druhej den dorazily
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.11.2013 , 9:44   Citovat  

Ahoj Honzo, jsem moc rád, že ses konečně ozval, když na SZ nereaguješ a nezvedáš telefony ani neodpovídáš na sms, ať už z jakéhokoliv čísla.

Do dlužníků jsem tě dal z důvodu upozornění, abychom už věc, naší dohodu, po deseti měsících vyřešili.

Stavit jsem se měl několikrát, ano, poté co jsi mi slíbil, že sedačku pošlete, neposlali. Měl jsem přijet, ale nikdy nedopadnul termín návštěvy, protože už jsi nikdy neodpověděl. HONDAy nedopadnul z mé strany, měl jsem na starosti příjemnější věci a po HONDAy jsme se domlouvali přes SMS opět na poště a poté opět na návštěvě, ale opět bez tvé odpovědi, proto má reakce takovýmto způsobem, aby se ledy hnuly, když jsi na poslední SZ opět nereagoval. Reagoval jsi pouze, když šlo o díly z ATR od Standy a Adama z Písku.

Času nemám tři zadky, ale ta minuta, až pět se na SZ, SMS, telefon vždy najde. Pošta funguje i o víkendech do 12:00 hod a hodina se za deset měsíců také najde, když se chce.

S Petrem Vodičkou už jsme se po telefonu vstřícně domluvili o zaslání sedačky, napsal mi o telefon i adresu po mém kontaktování na FB, zavolal mi a domluvili jsme se, bohužel až po zveřejnění tohoto mého upozornění, což mě mrzí.

Abych to shrnul, můj první příspěvek mažu, beru celou věc za vyřízenou s Petrem Vodičkou.
Vím, že nejsi žádný posírač, na to jsem se taky informoval, proto mi vůbec nešlo do hlavy, proč se mnou nekomunikuješ.

!!TOBĚ SE ZDE TÍMTO PŘED CELÝM H-C HLUBOCE OMLOUVÁM ZA NAŘČENÍ ZA DLUH!!

Honzax2 napsal:
Milý Jofrey.
Než mě dáš do dlužníků ,tak si LASKAVĚ uvědom že jsi prodával auto i se sedačkou a JÁ se ti nabídl ,že jestli ji chceš ,tak ti ji dáme ,že jde do auta originální.
Byli jsme domluveni ,že až pojedeš na Honday ,že se pro ni stavíš.Nejspíš jsi na Honday nebyl ,ale to není můj problém.
Navíc jsi neprodal auto mě ,ale jistému (ano mému kamarádovi) Petru Vodičkovi.
Jestli ty máš tři kiss me času ,tak já ne!!!
Byla to moje dobrá vůle ,že ti ji pošleme ,ale mám svých starostí a práce dost.
Žádám OMLUVU za NAŘČENÍ ,že ti něco DLUŽÍM!!!!!!!
Měl ses pro ni stavit a sám ses na to vykašlal ,tak si prosím tyhle připomínky nech!
Nikdy jsem nikomu nic nedlužil a pár uživatelů zde může potvrdit ,že když jsem si nechal poslat něco na dobírku ,tak vše proběhlo v pořádku a nestojím o špatné jméno díky tvé osobě.
Poštu nestíhám jelikož jsem v práci v čase když je otevřená a dovolenou si bohužel vybrat nemůžu ,protože mě ji šéf nedá.
Takže si to vyřiď s majitelem vozu a mě do toho netahej a neházej na mě špínu!!!
Ještě přidám adresu:

Jan Mach
Hvozdnice 43
Lhota pod Libčany
503 27
   Návrat  
drachir24 je teď offline  drachir24
PříspěvekZaslal: 4.11.2013 , 13:45   Citovat  

no nechci se do toho michat ale taky jsem bojoval s clovekem co porad tvrdil ze nema cas se nekde sejit a vratit mi dluh a nakonec jsem zjistil ze ho travi doma u TV nebo v hospode.Jen mne ty pohadky o silenem shonu a nemiti casu strasne bavi.Vsichni si hrajou na super podnikatele kteri chudaci nevi kde jim hlava stoji a ze by potrebovali aby den mel 50 hodin.Blbost.Je to jen vymluva protoze se proste z toho gauce nechce.Kdyby byli casove vytizeni ze i minuta je pro ne draha uz davno by skoncili nekde na kapackach a rozhozenym EKG a vsichni by byli ve vate z tech kseftu ktere nestihaji odbavit.Prestante delat ze sebe dulezite lidi ze jste v jednom kole a ze druzi vam nedoprejou ani vterinu oddechu jak jste potrebni.Neni to pravda casu mate habadej.
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.11.2013 , 15:54   Citovat  

drachir24 napsal:
no nechci se do toho michat ale taky jsem bojoval s clovekem co porad tvrdil ze nema cas se nekde sejit a vratit mi dluh a nakonec jsem zjistil ze ho travi doma u TV nebo v hospode.Jen mne ty pohadky o silenem shonu a nemiti casu strasne bavi.Vsichni si hrajou na super podnikatele kteri chudaci nevi kde jim hlava stoji a ze by potrebovali aby den mel 50 hodin.Blbost.Je to jen vymluva protoze se proste z toho gauce nechce.Kdyby byli casove vytizeni ze i minuta je pro ne draha uz davno by skoncili nekde na kapackach a rozhozenym EKG a vsichni by byli ve vate z tech kseftu ktere nestihaji odbavit.Prestante delat ze sebe dulezite lidi ze jste v jednom kole a ze druzi vam nedoprejou ani vterinu oddechu jak jste potrebni.Neni to pravda casu mate habadej.

porid si firmu, zmirnis nazor, mozna i budes drzet pusinku Úsměv
(kdybys chtel videt moje EKG, pis do SZ)

EDIT: a verejne se priznavam ze dluzim MisakoviITR 8000,- za papuče. Protoze jsme oba hrozne byzi podnikatele, nema cas mi napsat cislo uctu a ja jeho prudit. Tak to jenom hlasim, az mu nahodou pred Vanocema vypadne kseft tak aby me tady z nudy rovnou nenaprášil Úsměv
   Návrat  
Honzax2 je teď offline  Honzax2
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.11.2013 , 17:46   Citovat  

Jofrey napsal:
Ahoj Honzo, jsem moc rád, že ses konečně ozval, když na SZ nereaguješ a nezvedáš telefony ani neodpovídáš na sms, ať už z jakéhokoliv čísla.

Do dlužníků jsem tě dal z důvodu upozornění, abychom už věc, naší dohodu, po deseti měsících vyřešili.

Stavit jsem se měl několikrát, ano, poté co jsi mi slíbil, že sedačku pošlete, neposlali. Měl jsem přijet, ale nikdy nedopadnul termín návštěvy, protože už jsi nikdy neodpověděl. HONDAy nedopadnul z mé strany, měl jsem na starosti příjemnější věci a po HONDAy jsme se domlouvali přes SMS opět na poště a poté opět na návštěvě, ale opět bez tvé odpovědi, proto má reakce takovýmto způsobem, aby se ledy hnuly, když jsi na poslední SZ opět nereagoval. Reagoval jsi pouze, když šlo o díly z ATR od Standy a Adama z Písku.

Času nemám tři zadky, ale ta minuta, až pět se na SZ, SMS, telefon vždy najde. Pošta funguje i o víkendech do 12:00 hod a hodina se za deset měsíců také najde, když se chce.

S Petrem Vodičkou už jsme se po telefonu vstřícně domluvili o zaslání sedačky, napsal mi o telefon i adresu po mém kontaktování na FB, zavolal mi a domluvili jsme se, bohužel až po zveřejnění tohoto mého upozornění, což mě mrzí.

Abych to shrnul, můj první příspěvek mažu, beru celou věc za vyřízenou s Petrem Vodičkou.
Vím, že nejsi žádný posírač, na to jsem se taky informoval, proto mi vůbec nešlo do hlavy, proč se mnou nekomunikuješ.

!!TOBĚ SE ZDE TÍMTO PŘED CELÝM H-C HLUBOCE OMLOUVÁM ZA NAŘČENÍ ZA DLUH!!

Přiznávám že jsem strašlivě nespolehlivej ale nikomu nic nedlužím.
Proto jsem ti ani nesliboval poslaní přes poštu(narozdíl od Petra) a byl jsem pro osobní předání protože vím že nemám chuť to zařizovat a nesnáším lidkou společnost(Tím míněňo že nikam nejdu sám a ani na benzínku si nedojedu aniž by někdo byl se mnou a šel zaplatit).
Jsem rád že jste se domluvili a já nemusím nic zařizovat.
Ohledně telefonu-cizí čísla téměř nezvedám a nevím o nepřijatém hovoru od tebe.
Docela mě překvapilo jak ses zachoval jenom kvůli tomu že jsem neodepsal.Nečekal jsem to od tebe a přišlo mi to upřímně líto.
Doufám že tě po tomhle všem můžu považovat za kamaráda a zapomeneme na to.
Děkuju za omluvu a také se omlouvám že jsem nereagoval ale nesnáším když mě někdo uhání a pak vypínám a nereaguji.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2013 , 8:24   Citovat  

Honzax2 napsal:
Přiznávám že jsem strašlivě nespolehlivej ale nikomu nic nedlužím.
Proto jsem ti ani nesliboval poslaní přes poštu(narozdíl od Petra) a byl jsem pro osobní předání protože vím že nemám chuť to zařizovat a nesnáším lidkou společnost(Tím míněňo že nikam nejdu sám a ani na benzínku si nedojedu aniž by někdo byl se mnou a šel zaplatit).
Jsem rád že jste se domluvili a já nemusím nic zařizovat.
Ohledně telefonu-cizí čísla téměř nezvedám a nevím o nepřijatém hovoru od tebe.
Docela mě překvapilo jak ses zachoval jenom kvůli tomu že jsem neodepsal.Nečekal jsem to od tebe a přišlo mi to upřímně líto.
Doufám že tě po tomhle všem můžu považovat za kamaráda a zapomeneme na to.
Děkuju za omluvu a také se omlouvám že jsem nereagoval ale nesnáším když mě někdo uhání a pak vypínám a nereaguji.

OK OK Beru to také za vyřízenou věc jak od tebe, tak od Petra, mrzí mě celá situace, hážu to za hlavu a zapomínám... Každý máme svojí povahu, taky jí nemám ideální to snad ne

Petrovi jsem poslal odkazy, že je to mezi námi vyřízené, tak zatím draku a ať se daří přátele
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 6.11.2013 , 12:54   Citovat  

Pánové,
promazáno od off topiců.

Na diskutování o čas, OSVČ, firmách a organizaci práce si kdyžtak můžete založit jiné téma.

M.
přátele
   Návrat  
Swensson je teď offline  Swensson
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.11.2013 , 14:53   Citovat  

Nevím kam to napsat, tak to zkusím zde.. Nezná nebo nemá někdo kontakt na Karlose?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Dlužníci
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13, 14, 15  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina