Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Preludáři spojme se :)
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 235, 236, 237 ... 270, 271, 272  Další 
Zaslat odpověď

Strana 236 z 272
666potky je teď offline  666potky
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.10.2013 , 11:15   Citovat  

L-E-J-Č-I napsal:
To já taky jsem zvedav.rychle to bohuzel nejde... do jara to ale musí být naladené.Jsou tam na předělání kraviny který nejdou na venek vidět.Však to sám víš o čem mluvim.Musim posunout chladič do srany, dnes jsem předělal držák motoru.Jinak by překážel hadici k intercooleru.Dával jsem jiné čelo protože to moje bylo po bouračce v hnusném stavu... to nemluvim o mazání turba a vedení vyfuku u alternátoru... jinak tobě už to jezdí??

my sme celo vyrezali, aj tu spodnu vyztuhu a spravili novy nosnik 15cm blizsie k narazniku, na alternator sa vyrabal relocator, je na mieste klimy

cez leto som odjazdil 1000km este v atmo setupe, 3vymeny oleja a filtrov, momentalne je motor von, idu sa casovat vacky BC a naspat pojde uz so sekvenciou
vyhodil som ABS a momentalne riesim pancierovky na brzdy a cely novy obvod ale casu je malo Smutný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
mirage21 je teď offline  mirage21
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.10.2013 , 11:52   Citovat  

DanTe napsal:
Nějaký návod jak zjistit, zda čidlo funguje? Úsměv

Vezmeš multimetr, rozpojíš konektory a změříš odpor. Kdyžtak ti s tim helpnu, multimetr mám a už jsem takhle proměřoval čidla, který jsem pak poslal jazzikovi je to dobrý

Takže jsem zkoušel teď vyblikat chyby a mám posun, po otočení klíčkem ABS rozsvítí zhasne a pak jednou blikne a nic víc, znamená to teda 1 ? A nemělo by se to opakovat? Blikne jenom po tom, co vypnu zapalování a opět zapnu cože cože ?
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 23.10.2013 , 13:38   Citovat  

DanTe napsal:
Tak mně to dělá to, že klasicky otočím klíčkem, nastartuju, kontrolky zhasnou, ujedu asi tak 20 metrů, rozsvítí se kontrolka ABS, ujedu asi tak dalších 100 metrů a rozsvítí se 4WS Smutný Mám podezření na ty čidla ABS, přecijen co jsem tak nějak pochytil, tak 4WS jde nějak ruku v ruce s ABS?

mirage21 napsal:
Vezmeš multimetr, rozpojíš konektory a změříš odpor. Kdyžtak ti s tim helpnu, multimetr mám a už jsem takhle proměřoval čidla, který jsem pak poslal jazzikovi je to dobrý

Takže jsem zkoušel teď vyblikat chyby a mám posun, po otočení klíčkem ABS rozsvítí zhasne a pak jednou blikne a nic víc, znamená to teda 1 ? A nemělo by se to opakovat? Blikne jenom po tom, co vypnu zapalování a opět zapnu cože cože ?

ABS zacina fungovat az za jizdy od urcite rychlosti, protoze jinak nema sanci zjistit jestli spravne funguji napriklad ty cidla. Takze otocis klicem, kontrolky sviti, nastartujes, kontrolky zhasnou (pokud nenajde nejakou kritickou chybu). Rozjedes se, ABS jednotka zkontroluje cidla, spusti cerpadlo a zkusi natlakovat system. Kdyz se ji to nepovede vyhlasi chybu. V pripade ze nemuze spravne fungovat a posila dalsi udaje nepriklad do 4WS, nemuze fungovat ani 4ws a taky vyhodi chybu. Vadne cidlo dela celkem 50% vsech ABS zavad a zbylych 50% je zavada modulatoru (chyba cislo 1), jinou zavadu ABS jsem jeste nevidel.
Vadne cidlo se da vymenit, proste vyblikas chybu, zmeris cidlo na ktere to ukaze, vymenis a hotovo.
Kdyz budes poradne poslouchat tak u chyby cislo 1 uslysis jak se po rozjeti sepne motor ABS a zacne tlakovat system, po dosazeni spravneho tlaku se ma zastavit. Kdyz to neudela do urciteho casu, at uz kvuli spatnemu tlakovemu cidlu, zpetnemu ventilu nebo cerpadlu, ABS vyhlasi chybu, to znamena ze uslysis cvaknout relatko a v tu chvili se rozsviti ABS kontrolka. Modulator jsem zatim nikoho opravit nevidel, takze taky jen vymena. Tesne pred Hondayem jsem si kvuli tomu menil modulator na moji P4G...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.10.2013 , 14:42   Citovat  

Aha, takže to opravdu vypadá na tu závadu s modulátorem, tady je i návod jak tu závadu odstranit je to dobrý tudy odkaz
Po víkendu dám vědět, jestli jsem uspěl Velmi šťastný
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 23.10.2013 , 20:56   Citovat  

mirage21 napsal:
Aha, takže to opravdu vypadá na tu závadu s modulátorem, tady je i návod jak tu závadu odstranit je to dobrý tudy odkaz

dobry navod OK pomuze ale pouze v pripade, ze je sekle cerpadlo. Pokud je zavada treba ten tlakovy spinac, nebo prepoustak, jak jsem psal, stale je to chyba 1 a tenhle navod nepomuze.

Jinak preju dobrou chut s vyndanim ale hlavne s vracenim modulatoru. Je tam pristup jak k penezum... Drzim palce at to jde hladce OK
   Návrat  
L-E-J-Č-I je teď offline  L-E-J-Č-I
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2013 , 9:08   Citovat  

666potky napsal:
my sme celo vyrezali, aj tu spodnu vyztuhu a spravili novy nosnik 15cm blizsie k narazniku, na alternator sa vyrabal relocator, je na mieste klimy

cez leto som odjazdil 1000km este v atmo setupe, 3vymeny oleja a filtrov, momentalne je motor von, idu sa casovat vacky BC a naspat pojde uz so sekvenciou
vyhodil som ABS a momentalne riesim pancierovky na brzdy a cely novy obvod ale casu je malo Smutný

Tak jsem včera zkoušel dát nárazník.. malinko seříznu horní výstuhu nárazníku a pásne tam ... Bude to akorát.Jediné co tak budu muset nějak upravit ty horní otvory...Tam na vršku to trochu překáží..
   Návrat  
Madmax - civic 91 je teď offline  Madmax - civic 91
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.11.2013 , 19:43   Citovat  

Čau Preludáři papa

Chci se zeptat jestli někdo neuvažoval, nebo nerealizoval swap z Legenda do P4G??
Motory už se dají sehnat za normální peníze a jejich výdrž je neuvěřitelná pokud vím.
Akorát nevím jestli se mi tam ten motor vleze a určitě by s tím bylo dost starostí.

Kdyby jste to někde už viděli, nebo o tom četli tak hoďte prosím link. Celkem mě to zajímá Úsměv

Díký přátele
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2013 , 22:13   Citovat  

Do P3G se vleze 2.7 V6 legend 1G ale nemůžu najít video je to dobrý
Tohle by mělo být P4G tudy odkaz
   Návrat  
mjkin je teď offline  mjkin
PříspěvekZaslal: 22.11.2013 , 20:53   Citovat  

Ahoj , měl bych prosbičku... mam svého preluda 4G na vyvaření prahů. A známej nemůže přijít na to, jak se sundávají ty plastové prahy. Rád bych vás poprosil o radu děkuji Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.11.2013 , 20:45   Citovat  

mjkin napsal:
Ahoj , měl bych prosbičku... mam svého preluda 4G na vyvaření prahů. A známej nemůže přijít na to, jak se sundávají ty plastové prahy. Rád bych vás poprosil o radu děkuji Úsměv

ve předu jsou dva šroubky v podběhu a prahu,dole je práh přidělaný plastovejma čudlkama a poté co to vše odšroubujete a vyndáte čudlíky,zatlačíš na něj od zadního kola směrem dopřeru.vysune se.neboj se do něj rukou bouchnout.. Bílé čudliky ti zustanou na autě a ty sundáš pootočením ...
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 23.11.2013 , 22:11   Citovat  

a pokud gumové čumprdlíky ze spoda z prahů zničíš, zajdi do autokelly a prodají ti podobné OK
   Návrat  
mjkin je teď offline  mjkin
PříspěvekZaslal: 24.11.2013 , 8:45   Citovat  

Ok, děkuji za vyčerpávající informace je to dobrý
   Návrat  
Deka je teď offline  Deka
PříspěvekZaslal: 27.11.2013 , 13:29   Citovat  

Ahoj. Zajímalo by mě kdo máte jakou anténu na P4g, jak sundat origo vysouvací. Na sundání je potřeba nějaký přípravek? Co jsem našel, tak jeden šroub je v kufru a druhý je vnější. S tím se mi nedaří hnout. Anténa je přidřená a volná. Musí dolů i kvůli laku. Dělal jste někdo nějakou jednoduchou modifikaci?
   Návrat  
jazzik je teď offline  jazzik
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.11.2013 , 14:03   Citovat  

Deka napsal:
Ahoj. Zajímalo by mě kdo máte jakou anténu na P4g, jak sundat origo vysouvací. Na sundání je potřeba nějaký přípravek? Co jsem našel, tak jeden šroub je v kufru a druhý je vnější. S tím se mi nedaří hnout. Anténa je přidřená a volná. Musí dolů i kvůli laku. Dělal jste někdo nějakou jednoduchou modifikaci?

ja to teda zatim nekoumal,ale vevnitr mas ten mechanismu na sroubkach a zvenku je jakoby maticka na ty antene,normalne to ma dve drazky naproti sobe,predpokladam ze tim by to melo jit vysroubovat a pak vyndat vnitrkem
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 27.11.2013 , 14:08   Citovat  

jazzik napsal:
ja to teda zatim nekoumal,ale vevnitr mas ten mechanismu na sroubkach a zvenku je jakoby maticka na ty antene,normalne to ma dve drazky naproti sobe,predpokladam ze tim by to melo jit vysroubovat a pak vyndat vnitrkem

presne tak, matici zvenku sundat treba spicatejma kombinackama, uvnitr matka myslim staci povolit, odpojit konektory a antenu vyhaknout a vytahnout dolu vnitrkem. Bacha ale at ti ty spicaty kleste neujedou, at si neudelas ryhu do blatniku.
   Návrat  
Deka je teď offline  Deka
PříspěvekZaslal: 27.11.2013 , 14:47   Citovat  

Špičatý kleště mě nenapadli. Vezmu zahnutý a bude. Zkusím, díky za typ.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.11.2013 , 23:25   Citovat  

Deka napsal:
Špičatý kleště mě nenapadli. Vezmu zahnutý a bude. Zkusím, díky za typ.

pokud je to zatuhlé tak to jde dost blbě.. sikovkama přez hadr Mrk
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 29.11.2013 , 21:02   Citovat  

ahoj preludari, nevite nekdo co by mohlo zpusobovat, ze na na budikach P4G (poface = cela palubka podsvicena i tacho a otacky) tak ukazatele paliva, teploty a vsechny kontrolky na tomto panelu funguji, ale na tom druhem panelu kde jsou otacky, tachometr, kontrolka begu a taky 4WS tak nejde vubec nic, cim to? nejaky tip? to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2013 , 0:05   Citovat  

Nevím jestli je to výstřel do prázdna ale pokud se nepletu tak je rozdíl v el. co je v palubovce.Mělo by to postrádat kostru.
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 30.11.2013 , 9:55   Citovat  

Prelude napsal:
Nevím jestli je to výstřel do prázdna ale pokud se nepletu tak je rozdíl v el. co je v palubovce.Mělo by to postrádat kostru.

zkusime, ale kostry jsem hledal vsude a vsechny jsou snad pripojene... jinak mame teda podezreni ze umrela ta krabicka co je nalevo od budiku jakoby za vyskovym repro, jak poznat jestli je KO nebo ne? (jsou to budiky ty podsvicene trubicema, takze pri vypnutem klicku neni nic videt az po zapnuti se to cele rozne...) ale kdyby odesel jen ten starter, tak by to aspon reagovalo na blinkry, ktery taky nejdou (resp. nemame je zapojene, ale kontrolky blinkru neblikaji a kontrolka dalkovych taky neblika i kdyz rele dalkovych svetel cvaka... to mi hlava nebere
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2013 , 10:33   Citovat  

mot napsal:
zkusime, ale kostry jsem hledal vsude a vsechny jsou snad pripojene... jinak mame teda podezreni ze umrela ta krabicka co je nalevo od budiku jakoby za vyskovym repro, jak poznat jestli je KO nebo ne? (jsou to budiky ty podsvicene trubicema, takze pri vypnutem klicku neni nic videt az po zapnuti se to cele rozne...) ale kdyby odesel jen ten starter, tak by to aspon reagovalo na blinkry, ktery taky nejdou (resp. nemame je zapojene, ale kontrolky blinkru neblikaji a kontrolka dalkovych taky neblika i kdyz rele dalkovych svetel cvaka... to mi hlava nebere

To by mě zajímalo zda jdou nahradir staré budíky z 92r.v. za nové.. pasuje to co se týče kabeláže? akorát nevím jak to pak je s počítadlem km. když na novejch je digitální počítadlo to mi hlava nebere
   Návrat  
LadyImagine je teď offline  LadyImagine
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2013 , 12:33   Citovat  

novej model Prelude Lucy
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2013 , 12:35   Citovat  

LadyImagine napsal:
novej model Prelude Lucy

Zrovnato to sem jdu postnout Velmi šťastný
   Návrat  
Klidas je teď offline  Klidas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2013 , 19:50   Citovat  

LadyImagine napsal:
novej model Prelude Lucy

Raděj zůstanu u svého poloveterána. Velmi šťastný Přece jenom cena,spotřeba, parkování atd by byl neřešitelnej problém i v tomto státě, kde je možné cokoliv. Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2013 , 18:40   Citovat  

mirage21 napsal:

Takže, konečně jsem se dostal k tomu, abych napsal, jak jsem dopadl Velmi šťastný
Podařilo se mi vyndat a vyčistit ABS-pumpu bez demontáže modulátoru (byl to ale sakra "vopruz") a kontrolka ABSka tedy už zhasíná, ale problem to nevyřešilo, stále ABS nefunguje, vyzkoušeno na mokrém asfaltu Ble Žádná další chyba se už neobjevila. V návodu na vyčištění pumpy je i odvzdušnění (v manuálu je na to jakýsi "bleeder T-Wrench", který nevedu Tak to valím bulvy ), to se mi ale nepodařilo, mohlo by to být tím? Proč ale tedy nehlásí už žádné chyby? zmatenej
A ještě jeden dotaz bych měl. Řešil někdo z vás na P4G neorigo repráčky dozadu? Vzhledem k tomu, že si je odnesli zloději se vším všudy, zbyly mi vzadu jen díry v platu, sehnal jsem neorigo Pioneer, ale kvůli pružinám nebo nevím jak to nazvat, které vedou přímo pod otvory na repro, se tam nevejdou. Není ani moc místa mezi platem a oknem pro přizvednutí zmatenej Nějaké nápady, jak by to šlo pořešit?
Díky za tipy je to dobrý
   Návrat  
jazzik je teď offline  jazzik
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.12.2013 , 9:45   Citovat  

mirage21 napsal:
Řešil někdo z vás na P4G neorigo repráčky dozadu? Vzhledem k tomu, že si je odnesli zloději se vším všudy, zbyly mi vzadu jen díry v platu, sehnal jsem neorigo Pioneer, ale kvůli pružinám nebo nevím jak to nazvat, které vedou přímo pod otvory na repro, se tam nevejdou. Není ani moc místa mezi platem a oknem pro přizvednutí zmatenej Nějaké nápady, jak by to šlo pořešit?
Díky za tipy je to dobrý

ahoj,hele ja to taky resil,jeste sem se do toho nepoustel,ale zvazoval sem s golfiim,ze tam udelame proste redukci,ale naklopenou dopredu,tim padem by ti nemuselo snad okno vadit,respektive sem ani nepoznal,ze by tam bylo az tak malo mista.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.12.2013 , 20:39   Citovat  

Mám v zadu neorigo repro a jsou na nich posazene krytky.Značka repra je magnat ale uz se nevyrabí takže to jde.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.12.2013 , 17:05   Citovat  

Krásné vánoce přeju kamarádi preludáři Úsměv
   Návrat  
petju je teď offline  petju
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.12.2013 , 17:10   Citovat  

Napodobne! Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.12.2013 , 18:40   Citovat  

Šťastné a veselé Vánoce vám všem preludáři.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Preludáři spojme se :)
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 235, 236, 237 ... 270, 271, 272  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina