Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
s2000 divný zvuk + díly + rozvody ??
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Johnie_Walker je teď offline  Johnie_Walker
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 22.6.2012 , 12:53   Citovat  

poradtě, na S2k vydává nějaký dovný zvuk na volnoběhu, takovej divněj klapot. jakoby ventil..
nemůže být něco s rozvody? už to tu někdo měnil, dají se vůbec sehnat, jinde než v H.?
nebo máte někdo díly z bouračky nebo tak něco ??
dík
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Bullseye je teď offline  Bullseye
2 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 22.6.2012 , 13:48   Citovat  

sice z jiného soudku, ale třeba to pomůže: když jsme před nějakou dobou kupovali Hondu CBR, tak nám byla prodávána se závadou motoru (údajně ventil, také to klapalo i na volnoběh) údajně na to týpek koukali s mechanikem, měli odstrojeno a bude to ventil, doma jsme odkryli kapoty a zjistili, že je to fouká kolem těsnění výfuku a to dělalo ten klapot..

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Branislav je teď offline  Branislav
0
PříspěvekZaslal: 1.7.2012 , 11:06   Citovat  

Ahoj ,je to napinak retaze TCC co vydava taky rincavy zvuk ,da sa to spravit svojpomocne ,robil som to pred dvoma mesiacmi a je to taka bezna vec u s2000.

ARMIK je teď offline  ARMIK
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.7.2012 , 11:21   Citovat  

Branislav napsal:
Ahoj ,je to napinak retaze TCC co vydava taky rincavy zvuk ,da sa to spravit svojpomocne ,robil som to pred dvoma mesiacmi a je to taka bezna vec u s2000.

A jak se to da spravit svepomocne ??

0
PříspěvekZaslal: 1.7.2012 , 13:12   Citovat  

vybrat ,rozobrat (vlasne on sa rozoberie sam ak uz klepe) , vycistit ,trocha opieskovat ,alebo prebrusit sneka ,zlozit (ale treba mat nato aspon neake pomocky na zlozenie). A hura jazdi sa bez divneho zvuku. Keby si bol nahodou v BA tak by som ti to spravil ,kedze naradie nato mam Velmi šťastný Ale odporucam pouzit internet a zadat tam taku krasnu frazu "s2000 tct" a najde par navodou a dokonca aj neake videa s tutorialom ako nato. Popripade fraza aj "s2000 timing chain tensioner" .
Potom je aj moznost kupit novy Velmi šťastný

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.7.2012 , 14:02   Citovat  

Branislav napsal:
vybrat ,rozobrat (vlasne on sa rozoberie sam ak uz klepe) , vycistit ,trocha opieskovat ,alebo prebrusit sneka ,zlozit (ale treba mat nato aspon neake pomocky na zlozenie). A hura jazdi sa bez divneho zvuku. Keby si bol nahodou v BA tak by som ti to spravil ,kedze naradie nato mam Velmi šťastný Ale odporucam pouzit internet a zadat tam taku krasnu frazu "s2000 tct" a najde par navodou a dokonca aj neake videa s tutorialom ako nato. Popripade fraza aj "s2000 timing chain tensioner" .
Potom je aj moznost kupit novy Velmi šťastný

O TCT vim, jen jsi prvni koho znam, ze to sam opravovoal, do BA to mam relativne kousek :twisted:

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.7.2012 , 14:23   Citovat  

Tady je primo video jak na to, akorat tam neni ukazane jak ten TCT dostal ven.
Odkaz

0
PříspěvekZaslal: 1.7.2012 , 15:16   Citovat  

hej toto je dobre video... ale neviem ci je cele ,ale nevadi.
Ono to drzi na dvoch sroboch rovno pod solenoidom. Ja som musel vybrat aj solenoid ,aby som mal lahsi vyberanie von. Len treba si dat pozor aby sa ti to nerozletelo pri vyberani. A potom uz len trocha pouzit brusky ,smyrglu alebo pieskovacky. Ono ten snek sa casom "vylesti" a tym padom sa potom ten housing samovolne pohybuje dopredu dozadu a to vydava ten divny zvuk.
Ako problem to neni ,mne to nezabralo ani hodinu ,no dobre viac ,ale to som zhanal dlhy srobik s motylikom Velmi šťastný

Laci1 je teď offline  Laci1
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.7.2012 , 19:46   Citovat  

Branislav napsal:

Mužů potvrdit už mám v s2k 2 kus naštvanej

Dj RE5PECT je teď offline  Dj RE5PECT
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.11.2013 , 8:10   Citovat  

koupil jsem S2K s tim, že TCT už chrastilo ( díky Laci, že jsi mi řekl, že je to keramická spojka, ať to neřešim mravenec ) ale jde mi o to, že jsem ho vyměnil a začlo to po dvou měsících chrastit znova, to znamená, že by odešel už asi po třetí, musí tam bejt něco špatně, někdo nějakej nápad? díky

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.11.2013 , 10:07   Citovat  

Dj RE5PECT napsal:
koupil jsem S2K s tim, že TCT už chrastilo ( díky Laci, že jsi mi řekl, že je to keramická spojka, ať to neřešim mravenec ) ale jde mi o to, že jsem ho vyměnil a začlo to po dvou měsících chrastit znova, to znamená, že by odešel už asi po třetí, musí tam bejt něco špatně, někdo nějakej nápad? díky

Ted to nechapu jak je to mysleno...na chrasteni TCT (ktere v dobe prodeje bylo velmi slabe,vzpomen hlavu sme davali az k motoru pod kapotu aby to bylo slyset)sem ti rek ze je to sponovak ktery staci vycistit a ze sem na to mel v honde objednany rozvod sadu ( cena do 10 000),keram spojku sem zminoval skrze zvuk drhnuti pri jednicce na rozjezd s delsi spojkou ( je tam plna keram. bez pruzinek ).

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.11.2013 , 10:44   Citovat  

to neni pravda, o rozvodech nepadlo ani slovo, navic jsem se te jasne ptal, jestli to bylo bourany, rekl jsi mi do oci, ze ne a pak jsem doma nasel fotky na tvejch strankach tudy odkaz

to mi neprijde moc normalni naštvanej

ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.11.2013 , 10:52   Citovat  

Dovolim si zde rici, ze jsem vezl Respecta pro dane vozidlo. Byl jsem pri koupi defakto celou dobu (krom projizdky).
A ano, bohuzel bylo receno, ze dany HnusZvuk dela keramicka spojka.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.11.2013 , 11:25   Citovat  

Dj RE5PECT napsal:
to neni pravda, o rozvodech nepadlo ani slovo, navic jsem se te jasne ptal, jestli to bylo bourany, rekl jsi mi do oci, ze ne a pak jsem doma nasel fotky na tvejch strankach tudy odkaz

v tu dobu auto nebylo moje se podivej do TP...a pokud me to zataji predchozi majitel tak to asi nemuzu vedet Ble

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.11.2013 , 11:28   Citovat  

ReNo napsal:
Dovolim si zde rici, ze jsem vezl Respecta pro dane vozidlo. Byl jsem pri koupi defakto celou dobu (krom projizdky).
A ano, bohuzel bylo receno, ze dany HnusZvuk dela keramicka spojka.

to hluboke seveleni na neutral ano to dela ta spojka, ale TCT CVAKA (cvrka) a na to jseme davali hlavu dolu a jeste sem ukazoval kde je. A ano zminoval sem rozvody s cenou.

Chlapi to me nedeljte nikdy sem tady nikomu nic nezatajil Bueee

MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.11.2013 , 13:36   Citovat  

no mozna bych se k tomu taky rad vyjadril i kdyz do toho nemam co mluvit (co probehlo mezi vami nevim a nebudu se do toho montovat...) kazdopadne tvrdit o autu ze nebylo bourany kdyz chvilku pred prodejem bylo u nas na klempirske oprave se mi nezda uplne fer... to ze to nebyla zadna velka klempirina uz je vec druha ale za zminku si myslim ze to stalo....
vec druha je ze sem objednal lacimu rozvody na dobry slovo bez zalohy a doted je mam skladem - to mi taky jako fer jednani neprijde. omluvu za vzniklou situaci sem obdrzel asi po roce, po nekolika urgencich, na ktere nebyla zadna odezva...
myslim ze vychazim spouste lidem vstric ohledne objednavek bez zalohy a nasledne rozesilani na dobirku atp. o zjistovani servisni historie, cisel dilu, cen atp ani nemluvim..
kazdopadne pokud bude vic takovych lidi jako je laci budu nucen brat zalohu na kazdou blbost a tim se vsechno zbytecne akorat komplikuje a prodluzuje, zvlast kdyz na dily clovek specha ze...
rozhodne vim, ze pri jednani s timto clovekem si dam priste pozor a muze si ted rikat co chce.. tohle je proste zkusenost ne vymysl....

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.11.2013 , 16:32   Citovat  

mimochodem...jak sem ti mohl ricte ze nebylo bourane kdyz ani ne mesic pred prodejem tobe sem tady v honda dnes daval fotky a diskutoval s ostatnima jak me jedna Pxxx tesne po folii karbon stipla predni naraznik a tobe sem ukazoval na boku zadniho narazniku trhlou folii od toho jak me nekdo odrel...A JAK SEM PSAL NIZE .... JA TO KOUPIL JAKO NEBOURANE ...
Basta dal bez diskuze...nehodlam si tady cist nejake vytazene reci... nikdy sem nikoho nenatahl,ani si nikdo nestezoval a tak to zustane.

MRZÍ mě tvá reakce a sem dost Tak to koukám!

PS. nemusel si kupovat, nenutil sem tě...měl sem i jiné zájemce.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.11.2013 , 16:38  Naposledy upravil Laci1 dne 20.11.2013 , 16:51, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

MattiK: vsak to vedel i tady na H byly fotky a diskuze k tomu.Jeste sem mu nabízel původní náhradní přední nárazník.A za rozvody sem se ti omluvi,ze tvi kamaradi co me k tobe odkazali a byl si s nema v kontaktu nerekli co a jak...za to ja nemuzu.Az mej M@jk otevrel tady ucet tak sem ti hned psal osobni SZ s omluvou.A on vedel ze sem mel objednane rozvody u tebe i to ze ten TCT sem s tebou resil: cim to a prisla moznost rozvodu.
A zalohu sem ti preci NAVRHOVAL, rekl si ze neni potreba ( toho sem si cenil)...hodne sem cestoval atd.

Jen je zajimave ze tady nemluvis o ostatnich, kteri ti udelali horsi pruser a ja nemuzu za tve kamarady kteri me za tebou poslali...kdyz sem se jich ptal tak ti to vyridili.Vse sem platil hotove a hned i auto sem vratil vcas a ciste.Nemuzu za tve dobre zname ze ti nic nerekli i kdyz me rekli ze ti to rekli a vse je vyrizene.

Tak to koukám!

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.11.2013 , 16:45   Citovat  

ano, predni naraznik jsi nabizel, ze te odrela zenska na parkovisti, to jsi rikal, ale, ze to bylo tukly na pravej predek jsi asi zapomnel i kdyz jsem se ptal...

taky jsem cekal pres mesic na velkej technicak s debilnima vymluvama, s tim, ze je to davno odhlaseny, pritom jsem videl na technicaku, ze to bylo odhlaseny 3 dny pred tim, nez jsi mi to poslal.

proste ulhany koste, tim tady koncim veskerou diskuzi a lituju, ze jsem s tebou kdy neco mel

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.11.2013 , 16:53  Naposledy upravil Laci1 dne 21.11.2013 , 9:52, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Dj RE5PECT napsal:
ano, predni naraznik jsi nabizel, ze te odrela zenska na parkovisti, to jsi rikal, ale, ze to bylo tukly na pravej predek jsi asi zapomnel i kdyz jsem se ptal...

taky jsem cekal pres mesic na velkej technicak s debilnima vymluvama, s tim, ze je to davno odhlaseny, pritom jsem videl na technicaku, ze to bylo odhlaseny 3 dny pred tim, nez jsi mi to poslal.

proste ulhany koste, tim tady koncim veskerou diskuzi a lituju, ze jsem s tebou kdy neco mel

co kecas...si nejprve rikal ze pojedes kolem a vyzvednes...pak nic a na konec domluva na odhlaseni a poslani... Dete se bodnout s takovim napadanim.

Jak sem ti mohl rit ze neni bourana kdyz sem tu sam zalozil topic infarkt

FAKT ZA DOBROTU NA ZEBROTU...tak pod cenou sem ti dal a jeste kopes...

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.11.2013 , 17:01   Citovat  

No dobrá zpráva je,že Mattik má rozvody na skladě. Úsměv

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.11.2013 , 17:21   Citovat  

Hellborn napsal:
No dobrá zpráva je,že Mattik má rozvody na skladě. Úsměv
OK

Zemi je teď offline  Zemi
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 21.11.2013 , 9:23   Citovat  

MattiK napsal:
kazdopadne pokud bude vic takovych lidi jako je laci budu nucen brat zalohu na kazdou blbost a tim se vsechno zbytecne akorat komplikuje a prodluzuje, zvlast kdyz na dily clovek specha ze...

Tohle praktikuju uz par let a moje nervy si odpocinuly... Úsměv Je to tu plny plevelu..... Myslim celou CR...

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 21.11.2013 , 9:56   Citovat  

Dj RE5PECT napsal:

Hele dj a ostatní,
dost důležitá otázka, koupil si to někdy květen červen 2012??? To si mne volal, že Laciho naháníš. U kšeftu jsem nebyl a ani se k ničemu, co tu řešíte nebudu vyjadřovat. K jedné věci se ale ano:

Tohle řešiš na pozdim roku 2013? Asi si čekal, že to vyřešíš? Nebo chceš nějakou kompenzaci? Lítal jsi s ní na okruhu atd. Mám dojem, že když je člověk nespokojený, tak to reklamuji ihned a ne po 1.5 roce a lítání na okruhu. Takže pokud se Ti to nezdálo při koupi, neměl jsi auto kupovat. Viz koupě mého auta v roce 2006, byl jsem blbej a doplatil na to.

Jinak to chlapci řešte a hlavně vyřeště k oboustranné spokojenosti.

Držím palce.

přátele

To Mattik: Ahoj, Tvé práci čest, a to všechna. Nemyslím si, že to je Lacim (jenom). Já už to dávno nedělám, až na vyjímky a těm děkuji za férovost.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.11.2013 , 12:46   Citovat  

M@jk napsal:
Hele dj a ostatní,
dost důležitá otázka, koupil si to někdy květen červen 2012??? To si mne volal, že Laciho naháníš. U kšeftu jsem nebyl a ani se k ničemu, co tu řešíte nebudu vyjadřovat. K jedné věci se ale ano:

Tohle řešiš na pozdim roku 2013? Asi si čekal, že to vyřešíš? Nebo chceš nějakou kompenzaci? Lítal jsi s ní na okruhu atd. Mám dojem, že když je člověk nespokojený, tak to reklamuji ihned a ne po 1.5 roce a lítání na okruhu. Takže pokud se Ti to nezdálo při koupi, neměl jsi auto kupovat. Viz koupě mého auta v roce 2006, byl jsem blbej a doplatil na to.

Jinak to chlapci řešte a hlavně vyřeště k oboustranné spokojenosti.

Držím palce.

přátele

To Mattik: Ahoj, Tvé práci čest, a to všechna. Nemyslím si, že to je Lacim (jenom). Já už to dávno nedělám, až na vyjímky a těm děkuji za férovost.

hele pane nejchytrejsi a nebudu se vyjadrovat, nedoslo ti treba, ze se na to prislo az ted, ze to je divny, kdyz odesel treti napinak rozvodu? Pri koupi nic divnyho nebylo, nevedel jsem, ze se mu neda verit a ze nevi o cem mluvi, kdyz mi nakukal, ze to je spojka, ale to jsem psal v prvnim prispevku, nebudu se opakovat. Auto jsem koupil v zari a nechci zadnou kompenzaci, jen me stve, ze tady lze se vsim co napsal krom toho, ze mi nabizel predni naraznik. Kdyz jsem mu volal po ceste z SK, ze jedu pres Brno a ze chci ten technicak po mesici, tak mi rek, ze ho ma ve Zline a ze mi ho proste posle, stejne jsem cekal dalsich 14dni nez to odhlasil a tady napise, ze jsme se domluvili, ze si to vyzvenu, az pojedu okolo... Z Mostu do Brna pojedu okolo, tak to je fakt moc na me. Tak to valím bulvy

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.11.2013 , 13:38   Citovat  

Dj RE5PECT napsal:

JAKE MOJE STRANKY ?? Tak to koukám! Tak to koukám! nevim ze bych to byl ja odkaz
kdyz si ten napinak vymenil poprve, proc si se neozval aspon tady na SZ ? Rikal sem ti kdyby neco tak se o radu mas ozvat, ze sem na H.
tel. cislo sem vracel fime.

M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 21.11.2013 , 13:57   Citovat  

Prosím Tě,
Já to nedělám, tak taky tady neútoč a neurazdej .
Myslel jsem to v dobrý,provoze Vás tak trochu znám z fóra oba, mi to celé přijde minimálně divné.
Ty říkáš, ze lze a vlastně i on říká, ze nemluvís pravdu. Nikdo z nás u obchodu nebyl, víte to jen vy dva.

Tím, ze se to stalo tedy nyní,chápu a za to jediné Ti patří omluva~
Ale mne to tak přišlo, nebot od koupi uběhla dlouhá doba.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.11.2013 , 14:04   Citovat  

Laci1 napsal:
JAKE MOJE STRANKY ?? Tak to koukám! Tak to koukám! nevim ze bych to byl ja odkaz
kdyz si ten napinak vymenil poprve, proc si se neozval aspon tady na SZ ? Rikal sem ti kdyby neco tak se o radu mas ozvat, ze sem na H.
tel. cislo sem vracel fime.

prosimte, kdyz jsem to kupoval, tak jsi mi rek, ze to ma samosvor jen na jednicku a pak se "vypne" plus, ze jsi tam lil 0w60 TWS olej, kdyz se mi opakovane rozsvicel check engine, tak jsem ti psal sms slusne jestli nevis co s tim a rek jsi mi, ze to bude asi zkrat, kdyz je po ranu chladno, takze ne diky, nepotreboval jsem zadny rady uz pořádnej výtlem a timhle to cely uzaviram, napsal jsem co se stalo a stejne se to prevratilo proti me. cau

ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 21.11.2013 , 14:25   Citovat  

M@jk napsal:
Prosím Tě,
Já to nedělám, tak taky tady neútoč a neurazdej .
Myslel jsem to v dobrý,provoze Vás tak trochu znám z fóra oba, mi to celé přijde minimálně divné.
Ty říkáš, ze lze a vlastně i on říká, ze nemluvís pravdu. Nikdo z nás u obchodu nebyl, víte to jen vy dva.

Tím, ze se to stalo tedy nyní,chápu a za to jediné Ti patří omluva~
Ale mne to tak přišlo, nebot od koupi uběhla dlouhá doba.

M@jku, cti poradne. Ja u obchodu byl.
Vozidlo bylo udajne nehavarovane a melo mit perfektni lak pod folii.
Vozidlo delalo divne zvuky .. coz melo byt nasledkem pouzite keramicke spojky.
Respect se mnou resil i doklady, ktere mu ne a ne Laci dodat.
Potrebujes dalsi pravdu nebo umis prispevky lidi i cist a nejen se do nich zbytecne vrtat?

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.11.2013 , 14:41   Citovat  

Dj RE5PECT napsal:
prosimte, kdyz jsem to kupoval, tak jsi mi rek, ze to ma samosvor jen na jednicku a pak se "vypne" plus, ze jsi tam lil 0w60 TWS olej, kdyz se mi opakovane rozsvicel check engine, tak jsem ti psal sms slusne jestli nevis co s tim a rek jsi mi, ze to bude asi zkrat, kdyz je po ranu chladno, takze ne diky, nepotreboval jsem zadny rady uz pořádnej výtlem a timhle to cely uzaviram, napsal jsem co se stalo a stejne se to prevratilo proti me. cau

nerikal sem zkrat, ale ze je spatny konektor cidla klepani...konektor je lepeny

OK uzavreno

Obsah fóra Honda-club.cz   
s2000 divný zvuk + díly + rozvody ??
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další