Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 114, 115, 116 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 115 z 333
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 22.11.2013 , 21:03   Citovat  

enzim napsal:
Všiml sem si že anténu má dost lidí jinak.

Jakou máte? Já tu nevysouvací nad víčkem nádrže.
Ja mam zlomenou vysouvaci uz od koupe.Mela by byt vysouvaci.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
enzim je teď offline  enzim
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.11.2013 , 21:15   Citovat  

elpin napsal:
Tak teď ti zas jednu věc musím zkazit. Ona by vysouvací být měla... jinak předface má tu vysouvací u výka nádrže, poface na střeše.

Vůbec nevadí, čim víc toho řekneš tim líp pro mě.

Uvidíme jak na tom bude po prohlídce, když v rámci možností dobře, tak předělám na tu vysouvací. Ale až po celolaku Honda
   Návrat  
forever222 je teď offline  forever222
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2013 , 21:54   Citovat  

Nedalo mi to a šel jsem se kouknout jestli mám podsvícenou tu přihrádku no viděl jsem tam přez tu mřížku žárovku ale nesvítí takže zitra to zkusim rozebrat Velmi šťastný A ja mam taky vysouvací a zlomenou ale štval mě ten zvuk toho motorku furt pri startování a vypínání tak jsem to odpojil Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2013 , 22:01   Citovat  

forever222 napsal:
Nedalo mi to a šel jsem se kouknout jestli mám podsvícenou tu přihrádku no viděl jsem tam přez tu mřížku žárovku ale nesvítí takže zitra to zkusim rozebrat Velmi šťastný A ja mam taky vysouvací a zlomenou ale štval mě ten zvuk toho motorku furt pri startování a vypínání tak jsem to odpojil Velmi šťastný
Delala mi antena to samy tak jsem to taky odpojil.Signal mam sice na prd, ale me to nevadi radio moc neposloucham.
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2013 , 22:06   Citovat  

Kendik napsal:
Delala mi antena to samy tak jsem to taky odpojil.Signal mam sice na prd, ale me to nevadi radio moc neposloucham.

Stačí odpojit kontakty k motoru vysouvání, koax k rádiu nech zapojený. A máš pak funkční vysouvací anténu na ruční pohon... Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2013 , 22:09   Citovat  

Ja jsem odpojil jen na ten motorek antenu nechávám pořád venku a raádio hraje dobře Úsměv akorát na nerovnostech se trošičku zasouvá Smutný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2013 , 22:11   Citovat  

piskot napsal:
Stačí odpojit kontakty k motoru vysouvání, koax k rádiu nech zapojený. A máš pak funkční vysouvací anténu na ruční pohon... Velmi šťastný
Ty tam ten prut mas vevnitr?Jojo k antene to mam zapojeny, ale ona tam zadna neni.Jenom 1cm pahylek Velmi šťastný

SNC07036.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
SNC07036.jpg, 1.24 MB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2013 , 22:48  Naposledy upravil piskot dne 22.11.2013 , 22:51, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Kendik napsal:
Ty tam ten prut mas vevnitr?Jojo k antene to mam zapojeny, ale ona tam zadna neni.Jenom 1cm pahylek Velmi šťastný

Jo, anténu (prut) mám jak má být. Jen se díky tomu poškozenému bazmeku nepohybuje, Tedy pohybuje, vysouvám a zasouvám ji ručně. Zasouvám pro jistotu na parkovištích, abych neodjel jen s centimetrovým pahýlkem... HaHaaa Doma (před barákem) nechávám vytaženo... Velmi šťastný
Jak tak koukám na tu fotku, ty nemáš chráněné hrany podběhů?
   Návrat  
handsome je teď offline  handsome
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.11.2013 , 22:51   Citovat  

Mňa tá anténa tiež s°ala už dlhší čas a aj keď som ju opravil, nebol príjem práve najlepší (skôr veľmi slabý) a aj keď sa zasúvala, tak nie úplne a človek ju aj tak musel zastrčiť dole, inač tam natiekla voda a v zime to zamrzlo atď atď... naštvanej tak som sa rozhodol, že si dám anténu na strechu tak ako to má accord poFL... signál je perfektný, anténa na streche vyzerá dobre a netrápi ma žiaden hukot pri vysúvaní a zasúvaní starej je to dobrý

K tej priehradke...

Mám ju polstrovanú aj ja a otvor na svetlo (skutočne veľmi efektný, ďakujeme Honda [sarkazmus]) je na ľavej stene, ako to tu už niekto spomínal, ja som tam dal bielu ledku s tým, že som ju nasmeroval smerom k mriežke a svieti to teraz omnoho lepšie...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2013 , 23:00   Citovat  

piskot napsal:
Jo, anténu (prut) mám jak má být. Jen se díky tomu poškozenému bazmeku nepohybuje, Tedy pohybuje, vysouvám a zasouvám ji ručně. Zasouvám pro jistotu na parkovištích, abych neodjel jen s centimetrovým pahýlkem... HaHaaa Doma (před barákem) nechávám vytaženo... Velmi šťastný
Jak tak koukám na tu fotku, ty nemáš chráněné hrany podběhů?

Myslis takovou tu tvrdou gumu na hrane lemu blatniku?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2013 , 23:06   Citovat  

Kendik napsal:
Myslis takovou tu tvrdou gumu na lemech blatniku?

Tvrdou gumu...? V podstatě je to lemovka hran plechů. Ale možná myslíme oba to samé. Technicky je to hlinkový profil (U-pásek) obalený gumou. Tím U je to nasazený na hranu.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2013 , 23:07   Citovat  

handsome napsal:

K tej priehradke...

Mám ju polstrovanú aj ja a otvor na svetlo (skutočne veľmi efektný, ďakujeme Honda [sarkazmus]) je na ľavej stene, ako to tu už niekto spomínal, ja som tam dal bielu ledku s tým, že som ju nasmeroval smerom k mriežke a svieti to teraz omnoho lepšie...
Jaká patice tam patří ?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2013 , 23:18   Citovat  

piskot napsal:
Tvrdou gumu...? V podstatě je to lemovka hran plechů. Ale možná myslíme oba to samé. Technicky je to hlinkový profil (U-pásek) obalený gumou. Tím U je to nasazený na hranu.
Jojo to je ono sundal jsem to.V Honde mi rekli, ze je to dobry zlo ze se pod tim drzi voda a sul a nejvic to tam hnije.A asi maji pravdu.Levy lem je uz zraly na vyvareni.Kdyz jsem tu pasku-chranic sundal lekl jsem se jak to pod tim vypada.Foto po sundani bohuzel nemam.Trochu jsem to obrousil a nalakoval.V tech mistech to na Accach nejcasteji pry koroduje tak jsem ho sundal i z druhe strany.Na jare pujde zdravejsi lem z jineho Acca.Origo se bohuzel nedelaji. Smutný

SNC07308.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
SNC07308.jpg, 792.48 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.11.2013 , 9:40   Citovat  

Kendik napsal:
Jojo to je ono sundal jsem to.V Honde mi rekli, ze je to dobry zlo ze se pod tim drzi voda a sul a nejvic to tam hnije.A asi maji pravdu.Levy lem je uz zraly na vyvareni.Kdyz jsem tu pasku-chranic sundal lekl jsem se jak to pod tim vypada.Foto po sundani bohuzel nemam.Trochu jsem to obrousil a nalakoval.V tech mistech to na Accach nejcasteji pry koroduje tak jsem ho sundal i z druhe strany.Na jare pujde zdravejsi lem z jineho Acca.Origo se bohuzel nedelaji. Smutný

Fuj, ty puchýře nejsou hezký... Tak to koukám!
Tu lemovku jsem zatím nikdy nesundaval a asi to nikdy neudělám, abych nebyl překvapený... Ale viditelně nikde nic nerezaví. A to je auto posledních 9 let bez garáže léto-zima.
   Návrat  
chalejkum je teď offline  chalejkum
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.11.2013 , 11:11   Citovat  

[quote="handsome" naštvanej tak som sa rozhodol, že si dám anténu na strechu tak ako to má accord poFL... signál je perfektný, anténa na streche vyzerá dobre a netrápi ma žiaden hukot pri vysúvaní a zasúvaní starej je to dobrý
[/quote]

...naposledy kdyz jsem opravoval ostrik zadniho okna /kluci s liftbackem pls jak moc vam zadni ostrikovac strika? Velmi šťastný/ jsem si vsimnul pod polstrovanim ze asi v miste kde muze byt umistnena antena je neco jak "plomba" tak mne taky napadlo ze radeji dat antenu na strechu a ktomu mam dva dotazy...
...kudy si tahnul draty a jakym zpusobem jsi zaslepil puvodni misto anteny? Velmi šťastný...

AFY
   Návrat  
chalejkum je teď offline  chalejkum
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.11.2013 , 11:15   Citovat  

varuj napsal:

Zrovnanie A6G a C8G vychadza jednoznacne v prospech Civy. Je to predsa len nova technologia, zase plati: motor, podvozok, prevodovka, super sedacky (a to nehovorim o tych z CTR), riadenie... proste vsetko a to auto sa aj v serii velmi malo naklana pri prejazde zakrutami. Uz samotna karoseria je konstrukcne velmi pevna a aj seriovy podvozok na hrbolatej ceste dost natriasa (mame pneu 225/45/17) a zenu nemozem prehovorit do sportoveho podvozku Velmi šťastný
Takze by som jednoznacne volil C8G je to dobrý (a pre seba verziu TypeR) svatoušek

...no budu se muset poohlednou po nejake zkusebni jizde v c8g pac estli bude odhlucneni na rovnake nebo lepsi urovni jak a6g tak asi vyjezdim plyn a koupim c8g v plne palbe Bueee ...

AFY
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.11.2013 , 14:06   Citovat  

chalejkum napsal:
...kudy si tahnul draty a jakym zpusobem jsi zaslepil puvodni misto anteny? Velmi šťastný...

Káble som ťahal od stredu strechy, teda od antény, cez C stĺpik, dole a popri kábloch na pôvodnú anténu, cez ľavé prahy až k rádiu. Otvor na anténu som klasicky vyvŕtal s tým, že som použil hluché miesto na streche, keďže vzadu úplne je výstuha a pred ňou mi už zasa zavadzal mechanizmus strešného okna. Bolo tam miesto, resp. pás voľnej strahy široký cca 10 cm tak som po presnom vycentrovaní anténu dal tam.

Pôvodné miesto na anétnu som nezaslepil niejako, je tam zatiaľ klasická origo anténa, zasunutá uplne dole. Ak nájdem nejakú adekvátnu záslepku, tak potom uvidím...

přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.11.2013 , 15:28   Citovat  

elpin napsal:
Polstrování kaslíku jsem teda nedělal... to on normálně není? Asi za příplatek... HaHaaa

Jinak šroubky tam jsou, ale pořád nechápu odkud ta žárovka do kaslíku svítí. Žádná díra nebo sklíčko tam fakt neni.
Tak jsem koukal a mam stejne polstrovani v kastliku jako Ty Úsměv
   Návrat  
nota11 je teď offline  nota11
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.11.2013 , 20:16   Citovat  

Nasiel som tuto lambda sondu Denso. Co mslite bude fongovat ak je to denso ?? ak hej nie je tam ani zla cena .
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
enzim je teď offline  enzim
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.11.2013 , 20:40   Citovat  

nota11 napsal:
Nasiel som tuto lambda sondu Denso. Co mslite bude fongovat ak je to denso ?? ak hej nie je tam ani zla cena .

mrkni tady, ale nevim jestli posílaj na SK.
tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.11.2013 , 21:30   Citovat  

enzim napsal:
mrkni tady, ale nevim jestli posílaj na SK.
tudy odkaz

-SLOVENSKO -Zasíláme balíky i na sk pouze službou PPL která doručuje do 48h od odeslání.Cena poštovného je 250 kč při platbě předem,300kč při dobírce.
   Návrat  
nota11 je teď offline  nota11
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.11.2013 , 9:30   Citovat  

Otazne je ci bude fungovat, lebo cena je skoro polovicna oproti Hooonde, no kedze vsetci pisu ze prvu lambdu dat jedine z Hondy a ta tusim dava lambdu Denso.
   Návrat  
amatér je teď offline  amatér
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.11.2013 , 22:02   Citovat  

Nevi nekdo kam se vepredu montuje tazny oko ? Ja sem mozna slepej ale nenasel sem to dik
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.11.2013 , 22:28   Citovat  

koukni pod auto, měli by tam být dvě, jedno na levo a druhý na pravo, osa je zhruba s mlhovkama, cca. 20 cm za nárazníkem, jsou součástí auta to mi hlava nebere
   Návrat  
sunnx je teď offline  sunnx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.11.2013 , 10:15   Citovat  

Jako sorry za offtopic ale to už dneska nejsou lidi schopný se podívat pod auto? nebo je jednoduší se tady zeptat? Ty ole. Co by si delal kdyby si najednou potřeboval to auto táhnout? a našel si někde snad nějaké oko na našroubovani?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.11.2013 , 10:19   Citovat  

sunnx napsal:
Jako sorry za offtopic ale to už dneska nejsou lidi schopný se podívat pod auto? nebo je jednoduší se tady zeptat? Ty ole. Co by si delal kdyby si najednou potřeboval to auto táhnout? a našel si někde snad nějaké oko na našroubovani?

Co ty víš, třeba chce nějaké Acco čórnout, tak se ptá, kde to lano zachytit... Velmi šťastný
   Návrat  
sunnx je teď offline  sunnx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.11.2013 , 10:21   Citovat  

O důvod víc ohnout záda a kouknout pod káru cože cože ?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.11.2013 , 11:06   Citovat  

sunnx napsal:
O důvod víc ohnout záda a kouknout pod káru cože cože ?

To je přeci nápadný. A navíc nevíš, kdo mu stojí za zády... HaHaaa
   Návrat  
amatér je teď offline  amatér
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.11.2013 , 18:11   Citovat  

vim že sou ty dvě pod autem zas takovej ko..t nejsem ale po bejvalym majtely bylo v kufru oko co se šroubuje tak se jenom ptám takže to je nejspíš z něčeho jinýho jinak hoši co maj debilní narážky klid naštvanej
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.11.2013 , 20:18   Citovat  

přátele

Priznám sa, že keď som hľadal ťažné oko na accorde prvý krát, tiež mi to chvíľu trvalo a nepomohlo ani obligatórne zohnutie chrbta a pozretie sa pod auto Se stydím
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 114, 115, 116 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina