Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
jsou tu volné hondařky ?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 18, 19, 20  Další 
Zaslat odpověď

Strana 7 z 20
Kondik je teď offline  Kondik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.11.2013 , 18:50   Citovat  

Tady je topic pro me a nikdo me nenotifikoval, mame vazny problem panove a mistni damy naštvanej
Jestli se tady rozhazovali cisla a otisky zadnich partii ze scanneru jak rikaji filmy jako : "Busty Angels in the Office"nebo slagr "Reality agent gets pounded on a copy machine" tak bych se rad ucastnil vyberoveho rizeni o Pilota Wermachtu , teda Tatinka jsem myslel, v pripade ze se jedna o pozice "One night stand"s moznosti obcasneho prodluzovani, staci mi pouze vymenit Leteckou Bundu za kravatu.

Pro pripadne zajemce nebo zajemkyne ( zajemci budou zotroceni a budou u me v dilne makat jako fretky, sermu se neucastnim ) ( zajemkyne velebeny a budou se mit jako prasata v zite a andele v sudu medu ). Ze zacatku je aplikace "Partnerova Kreditka" neaktivni a bude povolena az na vyssim levelu, pro zacinajici partnerky je moznost libovolneho odberu pozadovaneho oleje jakekoliv specifikace ze sudu, co vy jakozto majitele H+ jiste odcenite Je to tam.

Nic hadi ,na zde pritomne zeny Japonce a na zde pritomne pany cernocha z pralesa po notnem jidelnicku slozeneho pouze z klobasy mleka fazole a zeli aby jste vedeli od ceho je pozadi !
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.11.2013 , 20:29   Citovat  

Kondik napsal:
Tady je topic pro me a nikdo me nenotifikoval, mame vazny problem panove a mistni damy naštvanej
Jestli se tady rozhazovali cisla a otisky zadnich partii ze scanneru jak rikaji filmy jako : "Busty Angels in the Office"nebo slagr "Reality agent gets pounded on a copy machine" tak bych se rad ucastnil vyberoveho rizeni o Pilota Wermachtu , teda Tatinka jsem myslel, v pripade ze se jedna o pozice "One night stand"s moznosti obcasneho prodluzovani, staci mi pouze vymenit Leteckou Bundu za kravatu.

Pro pripadne zajemce nebo zajemkyne ( zajemci budou zotroceni a budou u me v dilne makat jako fretky, sermu se neucastnim ) ( zajemkyne velebeny a budou se mit jako prasata v zite a andele v sudu medu ). Ze zacatku je aplikace "Partnerova Kreditka" neaktivni a bude povolena az na vyssim levelu, pro zacinajici partnerky je moznost libovolneho odberu pozadovaneho oleje jakekoliv specifikace ze sudu, co vy jakozto majitele H+ jiste odcenite Je to tam.

Nic hadi ,na zde pritomne zeny Japonce a na zde pritomne pany cernocha z pralesa po notnem jidelnicku slozeneho pouze z klobasy mleka fazole a zeli aby jste vedeli od ceho je pozadi !

Slávku příteli,
si zabil.

Jak Tě znám, tak tohle si psal s grácií a úsměvem Tebe hodným na líci. Asi Tě budu muset navštívit cestou z Motstu 14.12. ... snad už budeš v náručí s nějakou přítulnou slečnou, kterážto bude nosit Tvojí košili či bundu, což? Nebo není zatím žádná hodna?

Velmi šťastný je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.11.2013 , 20:46   Citovat  

M@jk napsal:
Slávku příteli,
si zabil.

Jak Tě znám, tak tohle si psal s grácií a úsměvem Tebe hodným na líci. Asi Tě budu muset navštívit cestou z Motstu 14.12. ... snad už budeš v náručí s nějakou přítulnou slečnou, kterážto bude nosit Tvojí košili či bundu, což? Nebo není zatím žádná hodna?

Velmi šťastný je to dobrý

Nestras. Jak to ma kola a kozy tak s tim budou brzy problemy. A jelikoz kola mam pohanene na Lanyze a Sneky, tak s tim bude problem jeste driv nez se nazdame.

Dama by podle me mela kluka doplnovat a proto mi tohle hledani na komunitnich forech a seznamkach prijde usmevne. Ale jsem stare testo ktere kdyz vztah neobsahuje ruzy, vino, rameno, nabidnuti kabatu, otevreni dveri a preneseni prez louzi ... tak to neni ono. Proste starej vul :hehe:

Ikdyz je dnensi spolecnost rychla a vse se dneska da nahradit rychle, auta, jidlo v prasku, a tim padem i vztahy ze skumavky HaHaaa
   Návrat  
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
PříspěvekZaslal: 30.11.2013 , 22:23   Citovat  

Hondarky jsou beztak nezajimavy, az na Vercu Úsměv Tu musim velebit, bo je to hodna holka a mam od ni to nejlepsi co me zatim potkalo, Jacka Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.12.2013 , 0:09   Citovat  

Kondik napsal:
Nestras. Jak to ma kola a kozy tak s tim budou brzy problemy. A jelikoz kola mam pohanene na Lanyze a Sneky, tak s tim bude problem jeste driv nez se nazdame.

Dama by podle me mela kluka doplnovat a proto mi tohle hledani na komunitnich forech a seznamkach prijde usmevne. Ale jsem stare testo ktere kdyz vztah neobsahuje ruzy, vino, rameno, nabidnuti kabatu, otevreni dveri a preneseni prez louzi ... tak to neni ono. Proste starej vul :hehe:

Ikdyz je dnensi spolecnost rychla a vse se dneska da nahradit rychle, auta, jidlo v prasku, a tim padem i vztahy ze skumavky HaHaaa

Slávku,
asi jsme ze staré školy oba, ale myslím, že jsou ještě ženy, které to ocení.

je to dobrý Je to tam.
   Návrat  
Verča je teď offline  Verča
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2013 , 19:46   Citovat  

Lubosh napsal:
Hondarky jsou beztak nezajimavy, az na Vercu Úsměv Tu musim velebit, bo je to hodna holka a mam od ni to nejlepsi co me zatim potkalo, Jacka Úsměv

krásně napsáno...jsem ráda, že je v těch nejlepších rukách a v H+ rodině Mrk

pánové, dnešní potencionální budoucí otcové HaHaaa většinou ani nemaj páru o tom, jak se chovat k ženě..jsou nesamostatní, sobečtí, bydlí s maminkama a nechtěj ani slyšet o tom, že by v životě měli sdílet společný bydlení s někým jiným.. KO směruje to všechno do kiss me KO Stará škola rulezzzz... OK
   Návrat  
Carloscz je teď offline  Carloscz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.12.2013 , 20:57   Citovat  

Jsem taky ze starý školi Se stydím
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2013 , 21:06   Citovat  

ano, tak já jsem tudíž taky stará škola, ač mi je 26 to mi hlava nebere
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.12.2013 , 21:07   Citovat  

Verča napsal:

pánové, dnešní potencionální budoucí otcové HaHaaa většinou ani nemaj páru o tom, jak se chovat k ženě..jsou nesamostatní, sobečtí, bydlí s maminkama a nechtěj ani slyšet o tom, že by v životě měli sdílet společný bydlení s někým jiným.. KO směruje to všechno do kiss me KO Stará škola rulezzzz... OK

Verčo,
nejhorší na tom všem je: ŽE TO JE PRAVDA!!!

Ale ne každý takový je. Ono je třeba se dívat na věci z obou stran.

Některé dnešní dívky/ženy si myslí, že vše jde jen přes peníze a jak chlap nemá peníze, je to o ničem. On každý chlap umí něco jiného, ono nikdy to nebude tak, že krásní budou jako J.P.Belmondo, namakaní jako Vin Diesel a prachatí jako Rockefeler a šikovní jako Kutil Tim či vzdělaní jako bankéři a zároveň super milenci, otci od rodin, zároveň výborní mechanici, chlapi v domácnosti ... a zároveň, budou stále doma a po ruce.

Vždy je potřeba na obou stranách ulevil/slevit z představ ideálů a ideály měnit podle kvalit/schopností druhého.

Sobeckost patří do vztahu, ale taková ta zdravá a sportovní. Ne ta špatná, která způsobuje většinu příkoří a v důsledku rozkolů.
je to dobrý přátele

přátele přátele
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.12.2013 , 1:32   Citovat  

Verča napsal:

Ale jako, tohle se mě dotklo Bueee Po tom co se otec odstěhoval a děda zemřel, budiž mu země lehká, su jediný "chlap" (chápejte ten, na kterého je spoleh a dokáže něco zařídit a udělat) v rodině, bo brácha je sobec a dělá jen problémy a ségra studuje na VŠ na sestřičku a furt je u přítele. Nebýt mě, tak může maminka barák prodat, ségru s bráchou vyslat pod most a sama jít bydlet kdoví kam, protože by ho neutáhla. Navíc v 47 letech s občasnými epileptickými záchvaty a ne moc zářnou prací nejsou její vyhlídky na budoucnost přímo růžové. Vím, když budu jen sedět doma a dělat něco kolem baráku, aut a chodit do práce, tak si žádnou nenajdu, ale nemůžu si pomoct...ta ženská mě porodila, vychovala a tak cítím jako svou morální povinnost jí to vše oplatit, aspoň z části. Nikomu z vás nepřeju se v noci dívat na vlastního rodiče jak má křeče a slintá po sobě a když to poleví, tak vás pomalu dvě hodiny nepoznává a jen něco žvatlá protože mozek si s tím vším neumí poradit. Pocit bezmoci je neuvěřitelnej. Ale to už bych tady rozebíral svůj nezajímavej osobní život, a nechci nikoho obtěžovat vlastníma starostma, každej má nějaký. Za chvíli bych si stěžoval i na práci, auto atp. Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.12.2013 , 1:36   Citovat  

Verča napsal:

Ja byl v tom, ze dnesnim zenam, damam, se odruda "stylovych metrosexualu s Iphony v brylych s tlustym limcem s 0 dioptriema" proste libi. Mrkvove kalhoty jsme obdivoval uz pred XX lety na tridni na gymplu, ktere bylo 58.

Ja si nesmim delat se svych zakazniku pri svem hobby srandu, ale clovek co mi nechtel podat ruku protoze moje byla spinava z prace na jeho voze me fakt zahrala u srdicka. Se stydím

dj-bobr napsal:
ano, tak já jsem tudíž taky stará škola, ač mi je 26 to mi hlava nebere

Netusim z ktere odrudy modrokrvych slechticu jste pane, ale vase prezentace, kdy se misto uklonu otocite ke me zadni palubou a psouknete si, jsi nejsem tak uplne jistej timto tvrzenim.

Jedine ze by jste byl prastary klan Plynniku Kaukazkych Hihi
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.12.2013 , 1:50   Citovat  

Slávku, ty jsi ale muž, to je jinej level Chápeš! Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.12.2013 , 5:43   Citovat  

Lubosh napsal:
Ale jako, tohle se mě dotklo Bueee Po tom co se otec odstěhoval a děda zemřel, budiž mu země lehká, su jediný "chlap" (chápejte ten, na kterého je spoleh a dokáže něco zařídit a udělat) v rodině, bo brácha je sobec a dělá jen problémy a ségra studuje na VŠ na sestřičku a furt je u přítele. Nebýt mě, tak může maminka barák prodat, ségru s bráchou vyslat pod most a sama jít bydlet kdoví kam, protože by ho neutáhla. Navíc v 47 letech s občasnými epileptickými záchvaty a ne moc zářnou prací nejsou její vyhlídky na budoucnost přímo růžové. Vím, když budu jen sedět doma a dělat něco kolem baráku, aut a chodit do práce, tak si žádnou nenajdu, ale nemůžu si pomoct...ta ženská mě porodila, vychovala a tak cítím jako svou morální povinnost jí to vše oplatit, aspoň z části. Nikomu z vás nepřeju se v noci dívat na vlastního rodiče jak má křeče a slintá po sobě a když to poleví, tak vás pomalu dvě hodiny nepoznává a jen něco žvatlá protože mozek si s tím vším neumí poradit. Pocit bezmoci je neuvěřitelnej. Ale to už bych tady rozebíral svůj nezajímavej osobní život, a nechci nikoho obtěžovat vlastníma starostma, každej má nějaký. Za chvíli bych si stěžoval i na práci, auto atp. Velmi šťastný

Dobré ráno,
slečny, ženy - nevím, jak Vás, ale vzhledem k tomu, že s Luboshovic rodinou nás pojí už několik let přátelství, tak mohu jeho slova potvrdit.

Tohle mne po ránu zároveň zabolelo u srdíčka, ale také i zahřálo. Neboť Lubosh je sympatickej, hodnej a opravdu odpovednej kluk s velkým srdcem, sice blázen a "kluk", ale to je každý chlap.

Zasloužil by pozornost nějaké sympatandy, co ví, že život není peříčko.

přátele
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.12.2013 , 9:15   Citovat  

Každý muž i pokročilém věku je v jádru malým chlapcem :twisted:
   Návrat  
beruska.evuska je teď offline  beruska.evuska
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.12.2013 , 9:20   Citovat  

Verča napsal:

Přesně tak...Veru. A pak si vlastně uvědomí, že ani neví co chtějí... KO
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.12.2013 , 9:28   Citovat  

beruska.evuska napsal:

no tak zase ženský mají co do toho mluvit, když se chlap ženskou na barák (na vesnici) tak to je hedat jehlu v kupce sena. To je furt kafička, s diskošky. Když něco uvaří nedá se to jíst, když něco vyperou je to zapraný. Pak se diví, že na baráku se nežije zadarmo ale že jsou výdaje a musí se něco dělat... takže bych váma mlčel Velmi šťastný

to Lubosh: jsme na tom skoro stejně akorát já mám maminku starou a zdravou, ale žiju od malička na baráku a můj táta mi v 19 zemřel a od té doby jsem na všechno sám, nikdo mi nepomáhá. sem tam nevlastní bratr, když něco potřebuje, ale vše musím dělat sám... ale jak si psal nebudeme rozebírat zde svoje životy, stejnak to nikdo nepochopí kdo to nezažije přátele
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.12.2013 , 9:40   Citovat  

Lubosh napsal:
Každý muž i pokročilém věku je v jádru malým chlapcem :twisted:

A rostou s ním i hračky a jejich cena... Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.12.2013 , 9:41   Citovat  

beruska.evuska napsal:

A když si to uvědomí, co či koho chtějí, tak to/je zase nechcete vy ... to je stále Evi dokola.

Je to tam.
Kdo je venku, chce dovnitř, kdo je uvnitř, chce ven.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.12.2013 , 9:45   Citovat  

Dutch napsal:
no tak zase ženský mají co do toho mluvit, když se chlap ženskou na barák (na vesnici) tak to je hedat jehlu v kupce sena. To je furt kafička, s diskošky. Když něco uvaří nedá se to jíst, když něco vyperou je to zapraný. Pak se diví, že na baráku se nežije zadarmo ale že jsou výdaje a musí se něco dělat... takže bych váma mlčel Velmi šťastný
přátele

Sem holka z vesnice a vím, co je na baráku potřeba a co kolik stojí. Jenže vždy sme si jako ženy na baráku dělaly všechno samy, protože sem vyrůstala bez otce... A toho se každej chlap bojí, že sme moc soběstačný. Nejsem žádná namyšlená pipinka, zažila sem si toho už dost za svůj život.
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.12.2013 , 9:55   Citovat  

beruska.evuska napsal:
Sem holka z vesnice a vím, co je na baráku potřeba a co kolik stojí. Jenže vždy sme si jako ženy na baráku dělaly všechno samy, protože sem vyrůstala bez otce... A toho se každej chlap bojí, že sme moc soběstačný. Nejsem žádná namyšlená pipinka, zažila sem si toho už dost za svůj život.
pokud to tak je, tatě to šlechtí Velmi šťastný a jsi ještě pravá žena je to dobrý ale jak říkám jsi ta jehla v kupce sena. Když vidím některé přítelkyně kamarádů, kolegů atd. tak bych s nimi nevydržel ani jeden den pořádnej výtlem
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.12.2013 , 9:58  Naposledy upravil M@jk dne 2.12.2013 , 9:59, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

beruska.evuska napsal:

Evi,
tak tak, kdo nic nezažil. Může jen teoretizovat.

Takže ono to chce prostě najít "toho správného"!!!

Dutch napsal:
pokud to tak je, tatě to šlechtí Velmi šťastný a jsi ještě pravá žena je to dobrý ale jak říkám jsi ta jehla v kupce sena. Když vidím některé přítelkyně kamarádů, kolegů atd. tak bych s nimi nevydržel ani jeden den pořádnej výtlem

A já blázen se chtěl loni rozvést už nikdy. Teď máme nejkrásnější období života. Vše jsme srovnali. A to mám "holku" z vesnice taky. Oba jsme zvyklí makat a že nic není zadarmo.

Dutchi, vždyť to víme a známe.
   Návrat  
LadyImagine je teď offline  LadyImagine
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.12.2013 , 9:59   Citovat  

Dutch napsal:

je to tak, Evinu už nějakou dobu znám, a je to skvělá ženská Mrk Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.12.2013 , 10:01   Citovat  

LadyImagine napsal:
je to tak, Evinu už nějakou dobu znám, a je to skvělá ženská Mrk Úsměv

Ale ženská vždy vidí to jinak, tak nějak žensky/zaujatě.
Ale to nemění nic na faktu, že je skvělá.
Takže tam není ta objektivita ... Velmi šťastný je to dobrý
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.12.2013 , 10:02   Citovat  

Dutch napsal:

Dutchi ty kjávo, pravá žena si má dělat věci sama Cooo??? pořádnej výtlem

Já si myslím, že je to na rovnováze. Nejde brát pozici chlapům, hele tohle zvládnu, tohle taky, tohle taky, tak na co potřebuješ kurna partnera? Aby si se měla ke komu přitulit když čučíš po stomiliontý na modrou lagunu?. Ale zase nejde si hrát na fiflenu. Jdu na kafíčko, jdu na vínečko, koupila sem si tohle a tohle a tohle a do vejplaty mi zbejvá jen 500,- a ještě musím jít cvičit.

Já si teda myslím, že základ je si vonět a zbytek je o kompromisech. Ale mne jako vztahovýho ztroskotance neposlouchejte pořádnej výtlem
Nicméně dnes už vím co chci a pod jakou cenu za žádných okolností nepujdu pifko
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.12.2013 , 10:08   Citovat  

crxmann napsal:
Dutchi ty kjávo, pravá žena si má dělat věci sama Cooo??? pořádnej výtlem

Já si myslím, že je to na rovnováze. Nejde brát pozici chlapům, hele tohle zvládnu, tohle taky, tohle taky, tak na co potřebuješ kurna partnera? Aby si se měla ke komu přitulit když čučíš po stomiliontý na modrou lagunu?. Ale zase nejde si hrát na fiflenu. Jdu na kafíčko, jdu na vínečko, koupila sem si tohle a tohle a tohle a do vejplaty mi zbejvá jen 500,- a ještě musím jít cvičit.

Já si teda myslím, že základ je si vonět a zbytek je o kompromisech. Ale mne jako vztahovýho ztroskotance neposlouchejte pořádnej výtlem
Nicméně dnes už vím co chci a pod jakou cenu za žádných okolností nepujdu pifko

Ola,
tak to je to, co jsem myslel viz pár řádků výše.

přátele
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.12.2013 , 10:19   Citovat  

M@jk napsal:
Dobré ráno,
slečny, ženy - nevím, jak Vás, ale vzhledem k tomu, že s Luboshovic rodinou nás pojí už několik let přátelství, tak mohu jeho slova potvrdit.

Tohle mne po ránu zároveň zabolelo u srdíčka, ale také i zahřálo. Neboť Lubosh je sympatickej, hodnej a opravdu odpovednej kluk s velkým srdcem, sice blázen a "kluk", ale to je každý chlap.

Zasloužil by pozornost nějaké sympatandy, co ví, že život není peříčko.

přátele

Odkaz
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.12.2013 , 10:21   Citovat  

ReNo má bludišťáka ... pořádnej výtlem
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.12.2013 , 10:42   Citovat  

crxmann napsal:
ReNo má bludišťáka ... pořádnej výtlem

Dekuji .. vymenim ho na HD 2014 za malinovku Lucy
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.12.2013 , 10:43   Citovat  

Dutch napsal:
shodou okolnosti jsme s přítelkyni pořídil barák,včera jsme skládal kuchyň,kdyz jsme ji zavěšovali tak přítelkyně mi kradla aku šroubovák a rovnala skříňky,když jsem se zeptal proč to dělá tak mi odpověděla ze přece nebude sedět někde s kamaradkama na kafíčku atp a ze by rada měla kuchyň hotovou,čuměl sem jak puk a zároveň respekt.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.12.2013 , 10:50   Citovat  

Proto řikam, tím že je žena soběstačná, tak se jí muži bojí. Takže teď už jen muže pro společný život Mrk
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
jsou tu volné hondařky ?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 18, 19, 20  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina