Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Obuv do auta - bolest paty
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.7.2010 , 17:14   Citovat  

VlastaFR napsal:
.

kolega tenkrat spucoval cesky policajty za to ze mu vlezly do nakladaku s botama a hned na to dostal flastr, ze on sam ridi bos. Bos ridi proste kazdej, kdo jezdi dalky,nebo to ma jao povolani..

pořádnej výtlem dobre on, noo.... i oni Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.7.2010 , 17:15   Citovat  

Jezdim casto svych dalnicnich 1000 km s minimalnimi prestavkami a v pohode. Je fakt, ze maji Hondy docela tvrdy chod pedalu, ale zase je konkretne plyn aspon u Acco 7G ukotveny v podlaze, tak neni prece problem si najit takovou polohu, kdy noha vlastne jenom svou vahou drzi plyn v patricne poloze bez jakehokoli tlaku. Tempomat skoro nepouzivam, predne u nej usinam, ale bud je velky provoz a nebavi me ho porad nastavovat, nebo je volno a to potom v rychlostech okolo MACH2 :twisted: mam radsi absolutni kontrolu nad vozem.
   Návrat  
Pablo je teď offline  Pablo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.7.2010 , 17:37   Citovat  

Bully napsal:
Jezdim casto svych dalnicnich 1000 km s minimalnimi prestavkami a v pohode. Je fakt, ze maji Hondy docela tvrdy chod pedalu, ale zase je konkretne plyn aspon u Acco 7G ukotveny v podlaze, tak neni prece problem si najit takovou polohu, kdy noha vlastne jenom svou vahou drzi plyn v patricne poloze bez jakehokoli tlaku. Tempomat skoro nepouzivam, predne u nej usinam, ale bud je velky provoz a nebavi me ho porad nastavovat, nebo je volno a to potom v rychlostech okolo MACH2 :twisted: mam radsi absolutni kontrolu nad vozem.

Tady nejde o tlak na pedál, ten já vůbec necítím. Bolí mě pata, ne ploska nohy nebo nějaký sval. Dělá mi to Galant, A7G, C6G 3D, C6G kombi (ničím jiným jsem dálku nejel), takže chodem pedálu, sedačkou a asi ani posedem to nebude, to je v každém autě trochu jiné. Buď mám troje blbý boty, co mi tlačí na něco na co nemají, nebo s tou patou asi fakt něco mám.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2010 , 18:35   Citovat  

Ještě mě napadla jedna věc, ve zdravotnických potřebách nebo v obuvi koupíš takové gelové polštářky, co si baby dávaj do bot na vysokejch jehlách, aby neměly otlaky. Zkus si je koupit, stojí to pár kaček a na místo, kde máš opřenou patu při řízení si jeden nebo oba dej a zkus to. Samozřejmě, když pojedeš naboso HaHaaa Jinak už nevím, sám jezdím občas dálky, ale tohle se mi ještě nikdy nestalo to mi hlava nebere
   Návrat  
kachnacrx je teď offline  kachnacrx
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2010 , 19:04   Citovat  

Pořidte si tempomaty Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2010 , 19:27   Citovat  

Bully napsal:

No ja bych prave po x-letech jezdeni v A7G rekl, ze ten tolikrat opevovany pedal ukotveny v podlaze "ala Porsche 911" dovoluje mensi pocet poloh paty vuci podlaze nez nahore ukotvenej .. Ale me osobne to po par naucenejch tricich taky pri 1.000 ++ km cestovanim problem nedela. Navic ted tyto trasy absolvuji vetsinou v jinym aute a Acco si setrim .. Hihi HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2010 , 19:30   Citovat  

Jinak - chvalim autora za zalozeni odlehceneho a vlastne humorneho topicu je to dobrý , ty seriozni veci me posledni dobou opravdu nejak prestaly bavit .. zmatenej
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.7.2010 , 7:44   Citovat  

trocha pichlavé ironie:

tudy odkaz

zde vy bolestnohy najdete řešení ,buď ruční ovládání ,nebo pedáli k spolujezdci kterej to na chvilku odšlape aby jste si nohy protáhli Velmi šťastný

PS: bolí vás něco jak koně? kupte si koňskou mast....
   Návrat  
georgo je teď offline  georgo
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2010 , 8:28   Citovat  

Pablo napsal:
Tady nejde o tlak na pedál, ten já vůbec necítím. Bolí mě pata, ne ploska nohy nebo nějaký sval. Dělá mi to Galant, A7G, C6G 3D, C6G kombi (ničím jiným jsem dálku nejel), takže chodem pedálu, sedačkou a asi ani posedem to nebude, to je v každém autě trochu jiné. Buď mám troje blbý boty, co mi tlačí na něco na co nemají, nebo s tou patou asi fakt něco mám.

Tak máš ostruhu. Taková blbá pakárna co bolí víc nebo míň a je jen k vzteku. Měl jsem stejný problém a nejen u řízení auta.
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.7.2010 , 8:36   Citovat  

JJ...ostruhy na pate to je super vec..mam diky praci taky a muzu doporucit .. prijemna bolest.. ja resim sepšl vložkama do bot na miru..drzi mi klenbu chodidla + maji vybranou patu aby to tak nebolelo! jednoduse ti rekne doktor jestli je mas..

nastesti me jeste paty u rizeni neboli,ale nejaky tisice km nejzdim! Tak max treba 300km takze cajicek..to spis zada a zadek jsou v KO Mr. Green

ale jinak bez vlozek do bot vydrzim tak 20min v metru a uz se kroutim bolesti pořádnej výtlem a njn.prací ku zdraví se ríká! Skoda,ze rehabka se uz v praci nedockam kdyz nas ted poradne sejmou na platu a buhvi cem jeste aby civilove nebreceli jak se mame dobre Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2010 , 8:40   Citovat  

Lidi vy me desite Tak to koukám! .. Kdyz jeste ostruhu nemam, co mam delat, aby se mi nevytvorila?? Tak to koukám! to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2010 , 8:47   Citovat  

alicante napsal:
Lidi vy me desite Tak to koukám! .. Kdyz jeste ostruhu nemam, co mam delat, aby se mi nevytvorila?? Tak to koukám! to mi hlava nebere

To neni tak jednoduchý. Když ji máš mít, tak ji máš. Má ji hromada lidí akorát někdo trpí míň a někdo víc. Většinou vznikne z nějakého důsledku např. zranění, bolest zad. přetížení jedné strany těla, špatná chůze, nevhodná obuv atd. První struhu jsem léčil 2 měsíce a pohoda. Teď ji mám na druhé noze už rok a je to děs. Lepší se to, ale musím nosit spec. vložky na míru.

Ty můžeš mít jiný problém, ale k doktorovi si zajdi. Nohy obzvláště chodidlo je obrazem celého těla.

Dříve jsem na to kašlal a po třicítce se mi to vrací jak bumerang.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.7.2010 , 8:50   Citovat  

Neudelas nic proto aby si ji nemel..staci nejaka nevyvazenost a proste se ti to muzu objevit na chodidle zmatenej nejhorsi je kombinace spatne obuvi a dlouheho stani napr.

likviduje se to i ultrazvukem atd..kazdopadne je to cože cože ?
   Návrat  
Pablo je teď offline  Pablo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.7.2010 , 9:42   Citovat  

georgo napsal:
Tak máš ostruhu. Taková blbá pakárna co bolí víc nebo míň a je jen k vzteku. Měl jsem stejný problém a nejen u řízení auta.

Právě jsem volal doktorce, zítra se tam stavím a dá mi doporučení na ortopedii. Píšeš "měl", takže se to povedlo vyléčit?
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.7.2010 , 9:50   Citovat  

Pablo napsal:
Právě jsem volal doktorce, zítra se tam stavím a dá mi doporučení na ortopedii. Píšeš "měl", takže se to povedlo vyléčit?

pokud se ti to potvrdi coz vubec nemusi!! Tak pocitej s tim,ze to neni tak jednoduchy a ze budes za vodou pokud si od toho pomuzes..znam hodne lidi v praci co s tim mame problemy a kazdej se radeji smiril Tak to valím bulvy
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2010 , 10:00   Citovat  

Pablo napsal:

Jak píšu víše. Na jedné noze jsem ji vyléčil v pohodě. Druhá mě trápí už rok. Mám ale jiné zdravotní problémy, které mi brání ji snáze vyléčit.
Jinak ostruha jako taková zůstane každému kdo ji kdy měl. Léčí se jen zánět, který v důsledku ostruhy vzniká.
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 25.12.2013 , 11:08   Citovat  

Ola,
tak roky uběhly, jaké jsou Vaše zkušenosti nyní, máte nějaké doporučení???

Já fasoval v práci jisté Adidas - q22310, Duramo 5 M a mohu říci, že výborné, pata je na "vzduchovém poštáři" a po xyz km je ok. Fakt super, za pár korun.

Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2013 , 15:16   Citovat  

M@jk napsal:
Ola,
tak roky uběhly, jaké jsou Vaše zkušenosti nyní, máte nějaké doporučení???

Já fasoval v práci jisté Adidas - q22310, Duramo 5 M a mohu říci, že výborné, pata je na "vzduchovém poštáři" a po xyz km je ok. Fakt super, za pár korun.

super, mate volna mista? pořádnej výtlem
   Návrat  
ExEricss je teď offline  ExEricss
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2013 , 15:32   Citovat  

No mě při řízení v osobáku vadí na sportovních botách právě ta "nekulatá" pata.
Na ježdění na dálku si beru tyhle, kteréžto se ale nehodí na celodenní nošení. Proto si vozím ještě sportovní běžecké boty Úsměv

Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.12.2013 , 15:38   Citovat  

ExEricss napsal:
No mě při řízení v osobáku vadí na sportovních botách právě ta "nekulatá" pata.
Na ježdění na dálku si beru tyhle, kteréžto se ale nehodí na celodenní nošení. Proto si vozím ještě sportovní běžecké boty Úsměv

Ondro,
model/typ? Ať mužeme hledat cenovku?
   Návrat  
ExEricss je teď offline  ExEricss
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2013 , 15:40   Citovat  

Puma DRIFT CAT 4 BLACK-WHITE
A3 sport
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.12.2013 , 15:48   Citovat  

ExEricss napsal:
A3 sport

Super,
děkujeme, cenově asi jako adidas Duramo 5 ... nebo ve stejné relaci, je vidět, že za ty 3 roky, ceny šly trochu dolů.

přátele
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.12.2013 , 15:50   Citovat  

ExEricss napsal:
A3 sport

Super,
děkujeme, cenově asi jako adidas Duramo 5 ... nebo ve stejné relaci, je vidět, že za ty 3 roky, ceny šly trochu dolů.

přátele
   Návrat  
martinpetricek2 je teď offline  martinpetricek2
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.12.2013 , 16:02   Citovat  

Já teda na řízení mám závodnický boty od GEOX Red Bull oficiální boty a jako mužu říct že to je fakt pecka, pohodlný, nepotící se pevná noha, super Úsměv

tudy odkaz
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.12.2013 , 23:24   Citovat  

Ja mam tyhle tudy odkaz Alpinestars, cena ve vyprodeji zhruba tretinova oproti tem z predchoziho prispevku a jsou super. Kazdopadne dobre ridit se da v kazdych botach, co drzi pevne na noze (zadne sandaly apod.) a s co nejtenci podrazkou, podle me neni potreba kupovat nutne hned neco specialniho.
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2013 , 23:25   Citovat  

me se teda nejlip ridi na boso Se stydím
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2013 , 23:50   Citovat  

Koukam zadny Japanofil v zabkach Velmi šťastný Jinak kdyz jsem se naucil ridit i v kanadach, tak uz je mi to fuk Úsměv Ve finale nejlepsi na rizeni jsou u me "lakyrky" - maji tenkou podrazku a proste citim se v nich dobre..
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.12.2013 , 0:27   Citovat  

gizmi napsal:
Koukam zadny Japanofil v zabkach Velmi šťastný Jinak kdyz jsem se naucil ridit i v kanadach, tak uz je mi to fuk Úsměv Ve finale nejlepsi na rizeni jsou u me "lakyrky" - maji tenkou podrazku a proste citim se v nich dobre..

Taky uz jsem jezdil i v CTR parkrat v pracovnich "komulich" se zeleznou spici a na normalni presun nebyl problem, ale jsou na to i vhodnejsi boty, co si budem povidat Velmi šťastný Jasne, ze treba prave ty lakyrky budou lepsi volba nez nejaka bezecka obuv.
Treba nechapu zeny, co dokazou "ridit" v botach s podpatkem 10cm+. Tam prece uz nejde ani vic propnout spicka? Nebo se dupe na pedaly tou jehlou 1cm2 pod patou? Vysvetli mi to nektera z dam? Nerikejte mne, ze mate v tom patnim nastavci nejaky cit to mi hlava nebere
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2013 , 0:35   Citovat  

Možná nejezdí pata/špička HaHaaa

Jinak mě pata vždy děsně bolela ve Fabii II, poloha sedadla, pedálů a podlahy byla snesitelná na maximálně 200km.... a to jsem tam zkoušel změnit polohu sezení (to pomohlo, ale necitíl jsem se pak tělem přirozeně), obuv, bos.... nikdy nic nepomohlo, bolest vždy přešla, když jsem sedl do Accuš Tak to valím bulvy to mi hlava nebere
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.12.2013 , 0:39   Citovat  

Bubaak napsal:
Možná nejezdí pata/špička HaHaaa ...

S podobnou obuvi pujde prave spis o styl vypnuto/zapnuto (= "nic/kopyto") Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz