Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Passat B5.5
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 5
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.1.2014 , 16:08   Citovat  

area07 napsal:
Taky nám tu jeden hondař z okolí zběhnul ke koncernu Velmi šťastný ani ne po 14ti dnech litoval Velmi šťastný Sice hezký že najede na nádrž 800 nebo kolik kilometrů ale tim to začíná a taky končí Velmi šťastný Přesně jak psal DanTe na rovinku dobrý, jinak nuda, která nenahradí ani tu jakože úsporu v naftě (než přijde u Pasata přední náprava minimálně, dvojhmota atd Velmi šťastný ) .... ale pokud chceš vypouštět hejna černých vran, kup ho Velmi šťastný

Koho myslíš? Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Jofrey je teď offline  Jofrey
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2014 , 16:18   Citovat  

Hellborn napsal:
Nedávno jste s Evičkou na xichtbůku psali jinak... Velmi šťastný Buď jsi kecal tam nebo tady nebo ses konečně probral... Velmi šťastný

Tak to valím bulvy Né asi HaHaaa HaHaaa HaHaaa HaHaaa HaHaaa HaHaaa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.1.2014 , 16:24   Citovat  

Hellborn napsal:
Nedávno jste s Evičkou na xichtbůku psali jinak... Velmi šťastný Buď jsi kecal tam nebo tady nebo ses konečně probral... Velmi šťastný

Asi jsem se konečně probral Velmi šťastný
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 10.1.2014 , 19:02   Citovat  

DanTe napsal:
Asi jsem se konečně probral Velmi šťastný

Velmi šťastný OK

někdy si je sám sobě třeba ukázat a dokázat kudy cesta nevede ... přátele
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2014 , 3:04   Citovat  

rotker napsal:
Koho myslíš? Velmi šťastný

Láďa z Doks, nejdřív měl Civica kupéčko, pak Acco a teď TDI HaHaaa
   Návrat  
Jofrey je teď offline  Jofrey
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2014 , 12:17   Citovat  

Jako velice dobrou alternativu k ekonomice provozu ti doporučuju i kombíkovou Toyotu Corollu, naftová čtrnáctka D4D, 66 kW, rok 2004 a výš. Zapomeň na model s robotizovanou převodovkou MMTi, to je moc průserová záležitost.
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.1.2014 , 12:46   Citovat  

Dnes čítam svět-motorů a... šok, lapám dych...sa mi to zdá, bluzním, či krutá realita?
Jedna sa Octavku r.2011

image.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
image.jpg, 1022.92 kB
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2014 , 14:53   Citovat  

Co se Ti nezdá? Ten nájezd, nebo to, jak ten prodejce ojebával ty kupující?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.1.2014 , 14:58   Citovat  

Stepa napsal:
Co se Ti nezdá? Ten nájezd, nebo to, jak ten prodejce ojebával ty kupující?

To ojebavanie jev ČR jasnačka, ale aj napriek nájazdu km je za 2 roky 6 oprav v rámci záruky hodně.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2014 , 15:15   Citovat  

Když vezmeš, že za ty 2 roky najel majitel přes 100tkm...tady tak normálně potřebuješ na 100tkm alespoň 4-5 let, když to není služebák.

Z těch 6ti záručních oprav jsou 4 v jeden termín a týkají se ložisek na obou stranách. Spíš než počtu se divím tomu, že ta ložiska vydrží jenom 100tkm.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.1.2014 , 15:20   Citovat  

Stepa napsal:
Když vezmeš, že za ty 2 roky najel majitel přes 100tkm...tady tak normálně potřebuješ na 100tkm alespoň 4-5 let, když to není služebák.

Z těch 6ti záručních oprav jsou 4 v jeden termín a týkají se ložisek na obou stranách. Spíš než počtu se divím tomu, že ta ložiska vydrží jenom 100tkm.

To je to čo ma tiež zarazilo, ta slabá vydrž. Ja mam na H 280tis(+min.50 tis bazarovych) a aj ložiska stále pôvodné
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2014 , 18:52   Citovat  

Block43 napsal:
přišla doba kdy je potřeba nafta do domu

No comment..nebo snad jo.Provoz auta se nepočítá jen na spotřebu PHM,ale i na vačky,tlumiče,ložiska,turba a dvouhmotové setrvačníky a spotřebu ne zrovna levného oleje...jinak diesel je k dětem opravdu ideální volba KO
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2014 , 21:57   Citovat  

turkpet napsal:
To je to čo ma tiež zarazilo, ta slabá vydrž. Ja mam na H 280tis(+min.50 tis bazarovych) a aj ložiska stále pôvodné

mam vti od 145 000 km do 220 000 km a loziska uz jsem menil 2 a ted huci dalsi (mozna uz to menene, nevim),
zalezi kdo jak jezdi, vemes pekne diru a papa lozisko
a pokud borec najezdil 80 000 za rok tak asi ve stylu "duchdce v sobotu do kauflandu" nejezdil
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2014 , 11:04   Citovat  

to HonDan: a měníš za originály/kvalitní? Nechce se mi věřit, že to vydrží tak málo...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2014 , 12:50   Citovat  

Stepa napsal:
to HonDan: a měníš za originály/kvalitní? Nechce se mi věřit, že to vydrží tak málo...

nevim co mi tam davali, to zadni stalo asi 3500 a ted nevim jestli to bylok lozisku nebo k vejfuku (delalo se oboji v te dobe), ale vim ze o jednom z tehle dilu rikali, ze neni k sehnani a ze objednavali origo z hondy
jinak i kdyby cokoliv, tak oproti kolegovi, ktery ma pri 280 tis vsechny loziska puvodni jsem jsem ja prvni menil pri 145 000, druhy pri 200 000
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.1.2014 , 16:13   Citovat  

Možno mám veľke oči, ale mať nove auto 2roky a mať za sebou 6oprav v rámci záruky by mi vadilo.. jasne, ide aj o km....Inak ročne s H najazdím 35 tis.Pre objektivitu: pri 250 tis. som mal čep horneho ramena už načaty a aj kostičky zadneho stabilisatora, tak su už nove, pri 270 tis jedna cievka zapaľovania...ale stale povodná spojka, vyfuk, tlmiče, ložiska...aj sa tomu už divím Úsměv
   Návrat  
Aidiantes je teď offline  Aidiantes
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.1.2014 , 20:25   Citovat  

Jestli přemýšlíš o TDi, tak skutečně radši Octávku s rotačkou. Ty PDčka jsou zrádný, zejména pak s ohledem, jak velké procento aut se prodává stočené. Mám Passata před faceliftem taky v rotačce a kromě té nápravy, kterou vážně dvakrát nevymysleli, je to bez větších připomínek. Jenže na Octávku, to aby člověk ani nekupoval bez kompletního pojištění, minimálně proti krádeži a poškození.

Když chceš Passata B5,5, co popřemýšlet o 1,8T + LPG? Stejně tak už ale můžeš přemýšlet o něčem jiném. Z TDiček tam je 2,5ka, ideálně 132kW, jenže tam počítej se spotřebou reálně kolem 8 litrů. Takže jestli koncern, tak vážně asi Octávku v 66kW a pojistit. Jestli Octu v 1.6ce, to už radši Aerodecka v 1,6ce a LPG.

Každopádně přeji štastnou ruku!
   Návrat  
Block43 je teď offline  Block43
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2014 , 0:56   Citovat  

Pročetl jsem co šlo a passata važně asi ne v tydnu se jedu podivát na par Octavek a zustanu asi u ty rotačky 66kw nebo 81kw tak uvidíme snad bude něco v rozumným stavu...
   Návrat  
Jagi je teď offline  Jagi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2014 , 1:09   Citovat  

ano oktávka a pokud chceš naftu tak bych šel do 66kW a načipovat na těch 84kw jak se dělá... a ukradení? No nevím pokud to není leštěnka či krásně čistě nový auto tak to nikdo nechce... je to dobrý zas tak bych se toho nebál...
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2014 , 2:16   Citovat  

Jagi napsal:
ano oktávka a pokud chceš naftu tak bych šel do 66kW a načipovat na těch 84kw jak se dělá... a ukradení? No nevím pokud to není leštěnka či krásně čistě nový auto tak to nikdo nechce... je to dobrý zas tak bych se toho nebál...

Komplet možná ne... ale takovej bag, světlo, kapota... to se na náhradní díly zlodějům hodí vždycky papa Tak to valím bulvy
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.1.2014 , 9:04   Citovat  

Jagi napsal:

Jestli budu mít někdy chvilku, tak si dám práci a budu to počítat. Úsměv Za část minulého týdne si pamatuju asi 3-4 kusy Škodovek ukradených a několik airbagů taky bylo... Úsměv A to jen v rámci "jedné čtvrti".
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2014 , 9:55   Citovat  

Hellborn napsal:
Jestli budu mít někdy chvilku, tak si dám práci a budu to počítat. Úsměv Za část minulého týdne si pamatuju asi 3-4 kusy Škodovek ukradených a několik airbagů taky bylo... Úsměv A to jen v rámci "jedné čtvrti".

Tady u nás na severu v kiss me (rouměj Děčín) taky mizej jak na běžícím páse to snad ne Dokonce vím o člověku co si OcI koupil, vzhledově žádná hitparáda a přesně po týdnu vlastnictví vylomený zámek a wc spínačka. Jediný důvod, proč to neukradli, byl, že 2 dny před krádeží si nechal namontovat tajňák na palivový čerpadlo...ale i tak ho čeká výměná zámků a spínačky, pokud chce zůstat u jednoho klíče + byl problém ještě s IMO, jelikož rozlámali i ten snímací věneček na spínačce...Dokonce vím o případě, kdy OcI zamčenou ukradli i z garáže. Takže Jagiho reakce na to, že se tak moc nekradou je úplně lichá Úsměv Ostatně z koncernu VW se krade snad vše to mi hlava nebere
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2014 , 20:30   Citovat  

Myslím že se krade všechno... a to že vedou škodovky je i tím že když zloděj vleze do podzemní garáže a vykrade všechny auta, tak 50% z nich jsou škodovky. Jinak ano, kradou se více... i když o nic míň než Honda znaky z kufrových dveří naštvanej naštvanej naštvanej naštvanej
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.1.2014 , 9:02   Citovat  

Jagi napsal:
Myslím že se krade všechno... a to že vedou škodovky je i tím že když zloděj vleze do podzemní garáže a vykrade všechny auta, tak 50% z nich jsou škodovky. Jinak ano, kradou se více... i když o nic míň než Honda znaky z kufrových dveří naštvanej naštvanej naštvanej naštvanej

Já nepsal o vykradechých (tedy o tom, že někdo do auta vnikne kostkovou metodou a šlohne sako - nějaká vybraná Honda tam taky byla,ale když někdo nechá tašku v autě...),ale o ukradených kompletně nebo o ukradených dílech (přední světla s xenonem, airbagy, navigace) - v tom vedou Škodovky a VW. O ukradeném airbagu z Hondy jsem za svou praxi ještě neslyšel. Ano, kradli CR-V, protože se nějak zalíbily UKčků a Bělorusům místo X3-5.
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.1.2014 , 9:09   Citovat  

Nejkradenejsi auta v CR.Aby jste se tu neskorpili co se krade vic a co min Úsměv
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.1.2014 , 9:48   Citovat  

Kendik napsal:
Nejkradenejsi auta v CR.Aby jste se tu neskorpili co se krade vic a co min Úsměv

To sedí, přesně takhle to mám v práci 100 oktávek na jednoho focuse, nebo megana. Hondu jsem měl 3x 2xCR-V a 1x Acco 7g, Kia ani jednou, Hyundai ani jednou, takže pokud kupovat auto, kupte si Hyundai nebo Kiu, žádnej přiblblej koncern a máte o starost míň Velmi šťastný BMW a MB tu mám taky dost často, ale na Škodu to prostě nemá a okeny vedou. Co se týká vykradení, tak oktávky neustále Columbusy, xenony, airbagy. Zloději už jsou tak daleko, že u dvojkový okeny vlezou dovnitř bez poškození čehokoli a, vymontujou navigaci a ještě zamknou! Fakt paráda to snad ne Člověk pak přijde k autu, klasicky odemkne a najednou čumí do díry v palubce.
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 14.1.2014 , 9:51   Citovat  

stejně to měl kamarád na nové oktě z maloměsta, u baráku ze zahrady oba xenony. 14tis škoda bez poškození vozidla a ještě zamknuli Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.1.2014 , 14:52   Citovat  

DanTe napsal:
To sedí, přesně takhle to mám v práci 100 oktávek na jednoho focuse, nebo megana. Hondu jsem měl 3x 2xCR-V a 1x Acco 7g, Kia ani jednou, Hyundai ani jednou, takže pokud kupovat auto, kupte si Hyundai nebo Kiu, žádnej přiblblej koncern a máte o starost míň Velmi šťastný BMW a MB tu mám taky dost často, ale na Škodu to prostě nemá a okeny vedou. Co se týká vykradení, tak oktávky neustále Columbusy, xenony, airbagy. Zloději už jsou tak daleko, že u dvojkový okeny vlezou dovnitř bez poškození čehokoli a, vymontujou navigaci a ještě zamknou! Fakt paráda to snad ne Člověk pak přijde k autu, klasicky odemkne a najednou čumí do díry v palubce.

No ještě aby ty Columbusy nebyly, když to mají z auta do 20s i v pozici, když mají nohy venku z okýnka...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.1.2014 , 16:59   Citovat  

DanTe napsal:

neexistuje nekde porovnani s poctem pojistnych smuv treba?
jinak to je dobry, jsem dycky myslel, ze to je trosku precitlivelost Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.1.2014 , 22:31   Citovat  

bych za to sekal ruce... naštvanej
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Passat B5.5
Fórum: Volná diskuze