Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[0]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Passat B5.5
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 
Zaslat odpověď

Strana 5 z 5
handsome je teď offline  handsome
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.1.2014 , 21:30   Citovat  

AntHraX napsal:
To je jasné, že to je jiná liga, srovnáváš auta jiných tříd - Accord je střední třída a A6 je vyšší střední Se stydím Jinak na použití co píšeš, určitě není nafta podmínka.

Pôvodne som aj ja hľadal A4, no po obhliadnutí cca 20ks u nás na slovensku, som zistil, že slušnú b6 za rozumný peniaz nezoženiem, tak som si doviezol zo zahraničia rovno A6 C5 kouř Išlo mi aj o priestor v kurfi, no aj o to aby to bol diesel. Je mi jasné, že diesel v mojom prípade nebol podmienkou, no spríjemnením bol, tobôž v A6, kde ho takmer ani nie je počuť, teda pokiaľ sa neotvoria dvere, potom je to klasický traktor Velmi šťastný Tak či onak, je príjemné nevoziť sa ekonimcky priemerne za 8, ale svižne za 6, ak porovnám a6 s accordom. Na benzín som ale nezanevrel, len si ho viac vychutnám na dvoch kolesách ako na štyroch Mrk

Týmto sa ospravedlňujem za offtopic Se stydím
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.1.2014 , 21:58   Citovat  

mad_zed napsal:
Provozování osobního "auta"na naftu je totální bezohlednost.To může jen člověk který nemá rád nikoho,nejspíš ani sebe.Už se to tu kdysi rozebíralo...nemá cenu rozebírat znovu.Je to stejné jako pálit odpadky v krbu...kdo to dělá?Zas jen bezohlední sobci.
Že jsou saze u nafty to nejmenší svinstvo ví každý,co je horší je myslet si,že to zachrání DPF a chcanky tzv.blue svinstvo.I tak je diesel mnohem víc škodlivější než benzín.Oboje má jiné splodiny,mezi které nejde dát znamínko =.Ty u diesela jsou bohužel mnohem škodlivější a karcinogení.Přidejte si ten smarad,co z toho letí a je Vám jasné kdo volbu tohoto pohonu obhajuje a jsme zase u věty číslo 1 Úsměv .
Mrzí mě,že mám z cestování čímdál menší radost,protože jet za nafťákem se dá jen s vnitřní cirkulací a v tomto počasí se auto hodně mlží.Člověk je jak v plynové komoře to snad ne

prave jsi tu naprosto vsechny utloukl argumenty! myslim, ze ted uz nikdo nema nejmensi sanci ti jakkoli rozporovat Velmi šťastný
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2014 , 22:02   Citovat  

HonDan napsal:
prave jsi tu naprosto vsechny utloukl argumenty! myslim, ze ted uz nikdo nema nejmensi sanci ti jakkoli rozporovat Velmi šťastný
Neco na tom bude Úsměv Sorry za offtopic
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.1.2014 , 23:17   Citovat  

Bully napsal:
Tak jsme se dozvedeli, ze soucasne moderni turbodiesely jsou bezne 40x min skodlive nez soucasne turbobenziny (co se karcinogenu tyka). Coz je ponekud v rozporu s benziny, co pousti z vyfuku "pouze vodni paru, CO2 a N" a tim, ze na rozdil od nich "diesel zabiji". Ona je ta pravda jednou tam, pak zase uplne jinde. Posuzujte auta podle konkretniho typu a prestante byt zabednenymi fanatiky přátele

Pokud bude misto prispevku k tematu dal pokracovat tahle nesmyslna diskuze o nicem, zamknu tema.

Ano, máš pravdu. Současné nafťáky s filtrem pevných částic mají skutečně relativně čisté emise.
Jenže kolik takových aut jezdí? A kolik takových aut ještě nemá ten filtr vymontovaný?
Každopádně se tady řeší auto do 90 000,-Kč a to mít filtr pevných částic na 95% mít nebude.
Oproti tomu jakýkoliv atmosférický benzín s katalyzátorem bude mít mnohem méně škodlivé emise.
To jenom pro pořádek, jaké konkrétně motory jsem při tomto srovnání měl na mysli.

Ale abychom se vrátili k tématu.
Buď jsem to přehlídnul nebo to tady není napsané, ale zakladatel tématu nenapsal, ja bude to auto provozovat, jaké bude jezdit vzdálenosti.
Jestli uvažuje o naftě, tak teda předpokládám, že najede denně alespoň 60 km, aby to mělo smysl.
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.1.2014 , 0:43   Citovat  

den jsem to tu nečetl a už se tu rozjíždějí žabomyší války které auto je škodlivější které má drahé rozvody a podobné nesmysly, je jasné že někdo se známým s servisu bude mít rozvody levnější o 50% a ještě nebude platit za práci protože to kámošovi u basy piva pomůže a někdo to dá do drahýho servisu a o nic se nesrará,

druh paliva je obhajován každým jinak, stejně nafta v současné době vyhrává protože co jiného koupit z koncernové nabídky než audi vw nebo škodovku v naftě, každý si libuje na spotřebě ale už nevidí ten servi, je jasné že každ může koupit auto u kterého bude měnit jen provozní věci a kapaliny ale někdo holt turba, váhy vzduchu a jiné dražší srandy, past může být jak v naší oblíbené hondě tak i ve zmíněné audi, je to kus od kusu přátele
   Návrat  
Block43 je teď offline  Block43
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.1.2014 , 15:32   Citovat  

Takže po všem tom čtení na internetu a bezesných nocí co koupit jsem zustal u Honda Zakoupil jsem Hondu civic 8G tak snad bude sloužit jak ma je to dobrý
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.1.2014 , 17:25   Citovat  

Block43 napsal:
Takže po všem tom čtení na internetu a bezesných nocí co koupit jsem zustal u Honda Zakoupil jsem Hondu civic 8G tak snad bude sloužit jak ma je to dobrý

No a tedy benzín nebo naftu? Úsměv
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.1.2014 , 17:28   Citovat  

Gratuluju.To je dobře,že to takhle dopadlo.Doufám,že Honda bude sloužit dlouho bez problémů.Ještě chvilku hádání a Bully by nás zamknul Úsměv .
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.1.2014 , 17:51   Citovat  

mad_zed napsal:
Gratuluju.To je dobře,že to takhle dopadlo.Doufám,že Honda bude sloužit dlouho bez problémů.Ještě chvilku hádání a Bully by nás zamknul Úsměv .

A co když koupil 2.2? Cool
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.1.2014 , 18:11   Citovat  

Když Hondu jedině benzin Úsměv Se stydím
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.1.2014 , 19:47   Citovat  

Block43 napsal:

Gratuluju k rozumnému rozhodnutí. Co se týká značky i motoru je to dobrý
Budeš spokojený i se spotřebou. Teda pokud se ovládneš Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.1.2014 , 19:49   Citovat  

Petr 78 napsal:
Gratuluju k rozumnému rozhodnutí. Co se týká značky i motoru je to dobrý
Budeš spokojený i se spotřebou. Teda pokud se ovládneš Úsměv

Diky. Na lepší projeti mam vti takže myslim, že spotřeba by mohla zustat rozumně dole Úsměv
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.1.2014 , 23:31   Citovat  

Hellborn napsal:
A co když koupil 2.2? Cool

O stránku předtím psal o 1.8 210tis.najeto Mrk
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.1.2014 , 0:44   Citovat  

Block43 napsal:
Když Hondu jedině benzin Úsměv Se stydím

Ja jsem na to pred par lety sel z druhe strany- kdyz naftu, tak jedine Hondu Velmi šťastný A od te doby jsem Hondak Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.1.2014 , 10:02   Citovat  

mad_zed napsal:
O stránku předtím psal o 1.8 210tis.najeto Mrk

Tohle byla zajimavá nabídka ale auto bohužel už mělo něco za sebou hlavně interierově. a i "kilometrově" takže nakonec jsem šel jinou cestou a auto se dovezlo ze zahraniči...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Passat B5.5
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina