Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Prodám MG ZR 1.8VV "C" ! :D
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Delatore je teď offline  Delatore
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 20:30  Naposledy upravil Delatore dne 11.11.2013 , 22:18, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Zdrávím prosím neberte tohle jako offtopic Mé srdce patří Honda Úsměv.

Značka: MG
Model: ZR
Karoserie: Sportovní hatchback
Palivo: Benzín
Poháněná kola: Přední
Barva: Černá Metalíza
Rok výroby: 2003
Najeto: 145 800 Km
Výkon: 118 kW (160 PS)
Zdvihový objem: 1800 ccm
Pohotovostní hmotnost: 1260 Kg
Maximální rychlost: 215 Km/h

Klima,elektrická okna + zrcátka,výškově stavitelná sedadla, Autorádio, 17" letní kola + pneu 70%, 15" zímní kola +pneu 80%.Kouřová okna,sportovní podvozek,filtr sání, výfuk, nové brzdy...

Cena je 65 000, pro H+ club je možná sleva Mrk

Auto bylo koupeno s tím že utíká voda-což je jásné těsnění pod hlavou hlava byla na tlacích a srovnání.
Vyměněno těsnění, vodní pumpa, termostat,olej+filtr,svíčky...

Tohle je u rovera/mg klasika kolem 100 000 až 150 000 zaleží na stylu jízdy...
Koupil jsem ho na opravu, svezení je luxusní bohužel jsem ještě neměl tu čest řídit Vti takže nemohu srovnat.
Ale kamošovo BMW E36 328i 148KW vidělo jen SPZ :hehe:

IMAG0750.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMAG0750.jpg, 1.73 MB

IMAG0754.jpg

IMAG0754.jpg, 1.25 MB

IMAG0758.jpg

IMAG0758.jpg, 1.12 MB

IMAG0760.jpg

IMAG0760.jpg, 1.42 MB

IMAG0780.jpg

IMAG0780.jpg, 990.09 kB

IMAG0776.jpg

IMAG0776.jpg, 1015.88 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
dominikr je teď offline  dominikr
PříspěvekZaslal: 18.10.2013 , 0:04   Citovat  

Po ZR už koukám nějakou dobu. Tohle jsem potkával v servisu v Ostravě a moc bych ho nedoporučoval. Předchozí majitelka byla paní. To, že tekla voda je možná pravda, ale majitelka to zjístila, až už byla bez vody! to snad ne
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 18.10.2013 , 4:25   Citovat  

dominikr napsal:
Po ZR už koukám nějakou dobu. Tohle jsem potkával v servisu v Ostravě a moc bych ho nedoporučoval. Předchozí majitelka byla paní. To, že tekla voda je možná pravda, ale majitelka to zjístila, až už byla bez vody! to snad ne

Byvalý majitel byl pán, jinak asi jsi to poznal podle SPZ že je to to samé ZRko Mrk a nevšiml jsem si že bych v textu uvedl kupováno v OSTRAVĚ HaHaaa Ať žije offtopic
   Návrat  
dominikr je teď offline  dominikr
PříspěvekZaslal: 18.10.2013 , 7:49   Citovat  

Delatore napsal:
Byvalý majitel byl pán, jinak asi jsi to poznal podle SPZ že je to to samé ZRko Mrk a nevšiml jsem si že bych v textu uvedl kupováno v OSTRAVĚ HaHaaa Ať žije offtopic

Možná offtopic, možná někomu ušetřím spoustu starostí. Napsáno bylo na pána, ale jezdila s tím jeho žena. Já jsem o tom, že si auto koupil v Ostravě neřekl ani půl slova. Bylo na prodej ve Frýdku - Místku před týdnem za 20 000. kouř
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 18.10.2013 , 11:14   Citovat  

dominikr napsal:
Možná offtopic, možná někomu ušetřím spoustu starostí. Napsáno bylo na pána, ale jezdila s tím jeho žena. Já jsem o tom, že si auto koupil v Ostravě neřekl ani půl slova. Bylo na prodej ve Frýdku - Místku před týdnem za 20 000. kouř

jo za 20 000 ano Velmi šťastný mam takovy dojem že spíše majitele znas ... auto stalo vice ale hned prvni den jsem zjistil ze se ta voda ztraci... dobré je že majitel se cukal Velmi šťastný a ty to víš Velmi šťastný no každopádně jsem cenu stahl jeste dost dolu Velmi šťastný a o co jde kdyz zavada byla odstranena....
   Návrat  
POG je teď offline  POG
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 6.11.2013 , 12:34   Citovat  

Delatore napsal:
jo za 20 000 ano Velmi šťastný mam takovy dojem že spíše majitele znas ... auto stalo vice ale hned prvni den jsem zjistil ze se ta voda ztraci... dobré je že majitel se cukal Velmi šťastný a ty to víš Velmi šťastný no každopádně jsem cenu stahl jeste dost dolu Velmi šťastný a o co jde kdyz zavada byla odstranena....

Neprodas prahove lipy? Docela by se sikly HaHaaa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Trunda je teď offline  Trunda
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.11.2013 , 17:21   Citovat  

Pokud bylo těsnění vyměněno za vícevrstvé kovové, plastové středící kolíky vyměněny za kovové, byly vyměněny šrouby (mají cca 45 cm a doporučuje se jejich výměna - taková specialitka Mrk), pokud byl šroub do klikovky fest dotažen a nejlépe zalepen a pokud bude majitel měnit olej za kvalitní a nejlépe po cca 10 tis. km, tak ten motor vydrží klidně dalších 100 tis. km...
A pro ty, co by ohrnovali nos, tak přední náprava je shodná s evropskou Hondou Concerto Mrk .... teda krom tlumičů a pružin samozřejmě Velmi šťastný

.... a poznámka pro prodávajícího - není to VVt, ale VVC Mrk (Variable Valve Control)
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 11.11.2013 , 21:09   Citovat  

Sorry lip neprodám Úsměv prodám to jako celek Mrk trundo díky Úsměv jo už jsem zjistil že je to vvc Velmi šťastný marné no Velmi šťastný ja myslel ze to neni control ale timing nebo tak něco Velmi šťastný ano všechno to stálo dost peněz a času okolo té hlavy ale stoji to za to nepohřbít takové autko Úsměv když podělá 7g civic type-r Tak to koukám! každopádně se blíží výměna spojky , teď jsem vyměnil spojovačky už se ozvaly... auto jsem taky naceňil rychle a ukvapeně ma nějaké kosmetické vady a proto jdu s cenou na 55 000 při rychlém jednání sleva na 50,000... bohužel na prodej bude až od prištího týdne až se vrátím Úsměv papa
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 11.11.2013 , 21:12   Citovat  

Jo kdyby to někoho zajímalo cena byla 30 000 se skrytou vadou Úsměv takže jsem bojoval a vyšlo mě ve finále na 20 000 Úsměv ale je v nim už přes 15000 Mrk
   Návrat  
Trunda je teď offline  Trunda
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.1.2014 , 14:29   Citovat  

Copak se stalo? tudy odkaz
Že tys tam dal silikonové těsnění místo kovového vícevrstvého? A co kontrola přesahu vložek válců? Plastové kolíky vyměněny za kovové? Není od věci repasi motoru nechat na někom, kdo s ním má zkušenost a nebo to s ním aspoň řádně konzultovat.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 17.1.2014 , 22:33   Citovat  

Trunda napsal:
Copak se stalo? tudy odkaz
Že tys tam dal silikonové těsnění místo kovového vícevrstvého? A co kontrola přesahu vložek válců? Plastové kolíky vyměněny za kovové? Není od věci repasi motoru nechat na někom, kdo s ním má zkušenost a nebo to s ním aspoň řádně konzultovat.

Nene to tam dával kámoš , auto jezdí už mám za sebou 2200 km Úsměv ale je na prodej do zítra do 12. Za 35
   Návrat  
Civiks je teď offline  Civiks
PříspěvekZaslal: 17.1.2014 , 22:53   Citovat  

Taky jsem na ten bazoš koukal. NO COMENT
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Prodám MG ZR 1.8VV "C" ! :D
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: