Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Kresby aut na zakázku
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 4
civicpower je teď offline  civicpower
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.1.2014 , 12:31   Citovat  

Ty kráso, všeci máte u mě respekt! To je nádhera Tak to koukám! Já nenakreslím ani kolo, na tož tak celé auto to mi hlava nebere
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
xJoseph je teď offline  xJoseph
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.1.2014 , 12:49   Citovat  

Popravdě mi nepřijde moc složité kreslit auta, zvlášť kreslit podle fotografií nebo jiných reálných aut. To vše je o cviku, prostě kreslíš, kreslíš, kreslíš a pak to umíš. To zvládne každý, horší je kreslit vlastní auta, návrhy, koncepty a to vše tak, že to vypadá reálně. To je teprve to pravé kreslení Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Jofrey je teď offline  Jofrey
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.1.2014 , 13:09   Citovat  

xJoseph napsal:
Popravdě mi nepřijde moc složité kreslit auta, zvlášť kreslit podle fotografií nebo jiných reálných aut. To vše je o cviku, prostě kreslíš, kreslíš, kreslíš a pak to umíš. To zvládne každý, horší je kreslit vlastní auta, návrhy, koncepty a to vše tak, že to vypadá reálně. To je teprve to pravé kreslení Úsměv

Tak pojď a nakresli mi legenda jen tak z frku zmatenej Fotky mám v garáži nesouhlas
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.1.2014 , 14:00   Citovat  

Jofrey napsal:
Tak pojď a nakresli mi legenda jen tak z frku zmatenej Fotky mám v garáži nesouhlas

Může být tahle? - tudy odkaz
Začnu nad tím pracovat v pondělí odpo, dneska stěhuju, zítra přijedou naši a v pondělí ráno mám zkoušku. Myslím, že pro demonstraci formát A4 bude stačit Úsměv V úterý bys to tu mohl mít.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.1.2014 , 14:02   Citovat  

xJoseph napsal:
Může být tahle? - tudy odkaz
Začnu nad tím pracovat v pondělí odpo, dneska stěhuju, zítra přijedou naši a v pondělí ráno mám zkoušku. Myslím, že pro demonstraci formát A4 bude stačit Úsměv V úterý bys to tu mohl mít.

Jsem zvědav cože cože ?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.1.2014 , 14:18   Citovat  

OK, jsme domluveni Mrk jediný štěstí, že máš stříbrný auto, nevím kde bych sháněl přímo barvy vozu. Stříbrná je vděčná barva, stejně jako bílá.
   Návrat  
Zdendad je teď offline  Zdendad
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.1.2014 , 17:13   Citovat  

Opravdu všechno (I HLAVNÍ OBRYSY) krešlíš jen tak od ruky - tedy se jen díváš na fotku a podle ní kreslíš?
Není to náhodou slabounce předtisklý a pak jen obkresluješ a vybarvuješ? Hodně lidí takto auta na zakázku totiž kreslí.. vyříznou si z fotky samotné auto a upraví kontrast a expozici -> vytisknou a obkreslí, vybarví Úsměv
Případně hodí fotku pod papír a překreslují...

Neber to jako rýpání, ale trošku mi to tak z tvých obrázků přijde… něco je až moc dokonalé (podezřele) a něco je horší jakoby to kreslil jiný člověk to mi hlava nebere to mi hlava nebere
Já osobně bych nenakreslil ani drát HaHaaa HaHaaa ale na druhou stranu neberu za to peníze, žejo... Se stydím

edit: Tady té mé "teorii" pak i hodně sedí ten čas 7hodin co jsi tu psal, že ti trvá jedeno auto na A4.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.1.2014 , 17:59   Citovat  

7 hodin, to jsem nikde nepsal. Osobně nedokážu odhadnout kolik mi tak práce zabere, je to různý a nestopuju si to xD
Je fakt, že čím je práce větší, tak se tím lépe kreslí od ruky, nevím proč, ale asi mě tak vycepovali ze školy, kde jsme kreslili minimálně na A3 a větší. Je fakt, že si některý detaily musí přenést přes pečící papír, řešil jsem tak třeba logo Mustangu, který jsem snad na desetkrát zkoušel nakreslit na druhý papír a prostě to zaboha nešlo. Jinak se snažím kreslit opravdu od ruky, popř. mi pomáhají pravítka, křivítka či kružítko Úsměv Jinak možná máš na mysli světlo u Mustanga, to ještě není ani zdaleka hotový stejně tak jako disky, tohle je jen tmavě šedá jako základ. Taky přemýšlím nad úpravou mřížky v nárazníku, přijde mi moc tlustá i když je sice dobře vystínovaná.

Původně jsem kreslil podle perovek (černě obtáhlý obrys auta) a to většinou proto, že to bylo zadání soutěže popř. jen proto, že bylo daleko snažší jen obkreslit hlavní rysy a zbytek dovybarvit. Úsměv

A neboj, neberu to jako rýpání Úsměv Já osobně moc zakázek nemám, jelikož se za prvé nikdo neozve a za druhé osobně nemám čas vyhledávat zákazníky, jelikož mám spoustu jiných věcí na práci Úsměv

Btw. vytisknout si lehce obrysy na papír a ty pak vybarvit mi nepřijde jako kreslení, to jsou omalovánky pro děti...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.1.2014 , 19:46   Citovat  

xJoseph napsal:
7 hodin, to jsem nikde nepsal. Osobně nedokážu odhadnout kolik mi tak práce zabere, je to různý a nestopuju si to xD
Je fakt, že čím je práce větší, tak se tím lépe kreslí od ruky, nevím proč, ale asi mě tak vycepovali ze školy, kde jsme kreslili minimálně na A3 a větší. Je fakt, že si některý detaily musí přenést přes pečící papír, řešil jsem tak třeba logo Mustangu, který jsem snad na desetkrát zkoušel nakreslit na druhý papír a prostě to zaboha nešlo. Jinak se snažím kreslit opravdu od ruky, popř. mi pomáhají pravítka, křivítka či kružítko Úsměv Jinak možná máš na mysli světlo u Mustanga, to ještě není ani zdaleka hotový stejně tak jako disky, tohle je jen tmavě šedá jako základ. Taky přemýšlím nad úpravou mřížky v nárazníku, přijde mi moc tlustá i když je sice dobře vystínovaná.

Původně jsem kreslil podle perovek (černě obtáhlý obrys auta) a to většinou proto, že to bylo zadání soutěže popř. jen proto, že bylo daleko snažší jen obkreslit hlavní rysy a zbytek dovybarvit. Úsměv

A neboj, neberu to jako rýpání Úsměv Já osobně moc zakázek nemám, jelikož se za prvé nikdo neozve a za druhé osobně nemám čas vyhledávat zákazníky, jelikož mám spoustu jiných věcí na práci Úsměv

Btw. vytisknout si lehce obrysy na papír a ty pak vybarvit mi nepřijde jako kreslení, to jsou omalovánky pro děti...

Ja nereagoval na tebe, ale na autora tohoto topicu pořádnej výtlem pořádnej výtlem HaHaaa HaHaaa
OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.1.2014 , 20:03   Citovat  

Aha Mr. Green
   Návrat  
David Růžička je teď offline  David Růžička
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.1.2014 , 18:30   Citovat  

Zdendad napsal:
Opravdu všechno (I HLAVNÍ OBRYSY) krešlíš jen tak od ruky - tedy se jen díváš na fotku a podle ní kreslíš?
Není to náhodou slabounce předtisklý a pak jen obkresluješ a vybarvuješ? Hodně lidí takto auta na zakázku totiž kreslí.. vyříznou si z fotky samotné auto a upraví kontrast a expozici -> vytisknou a obkreslí, vybarví Úsměv
Případně hodí fotku pod papír a překreslují...

Neber to jako rýpání, ale trošku mi to tak z tvých obrázků přijde… něco je až moc dokonalé (podezřele) a něco je horší jakoby to kreslil jiný člověk to mi hlava nebere to mi hlava nebere
Já osobně bych nenakreslil ani drát HaHaaa HaHaaa ale na druhou stranu neberu za to peníze, žejo... Se stydím

edit: Tady té mé "teorii" pak i hodně sedí ten čas 7hodin co jsi tu psal, že ti trvá jedeno auto na A4.

No asi takhle: jak píšeš s tím obkreslováním tak podobně jsem začínal asi před 6 roky Úsměv spíš jsem používal perovky jak psal xJoseph, možná to mě naučilo prespektivitu aut, už mi tak 70% aut nedělá problém jen tak přenést na čistý papír Úsměv ale zbylých 30% aut prostě nezvládnu a když to nejde tak to prostě nejde Velmi šťastný takže musím použít mojí přenášecí techniku Velmi šťastný a to je klasická síťovka udělám si na obrázek síť třeba 6 x 10 políček a to samé slabě na papír a tím mám zachycené různé body od kterých to celé auto jde krásně dotáhnout do finálního tvaru Úsměv

Rozhodně bych neobkresloval fotku a pak to prodával, to by člověka ani netěšilo vůbec by mě to nezlepšovalo nemohl bych se posouvat do předu a znám také pár kreslířů co to takhle dělají Mrk ale to já neuznávám.

Vše je o cviku, postupem času ten tvar auta sám vleze do ruky Úsměv furt to mám někde pochroumané, pokřivené rozhodně si ne myslím že je to perfektní každé auto má chyby a asi vždy bude Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.1.2014 , 18:31   Citovat  

Jofrey napsal:
Jsem zvědav cože cože ?

Challenge completed!

Dneska jsem nad tím strávil v kuse tak 3,5 hodiny maximálně. Je to na A4, Promarker, Faber-Castell, Polycolor, HB tužky. Osobně s tím nejsem moc spokojený, ale myslím, že na ten čas se to dá. Po kresbě světel a kol mě to tak brutálně nebavilo, že jsem se na interiér raději vykašlal, snad ti to tak nevadí. A pozadí - na fotce katastrofa a musím se učit na zkoušku, tak nic vymýšlet nebudu Mrk
Místy jsou chyby, vím o nich, blbě jsem si to rozčrtnul, ale perspektiva by měla sedět v pohodě, rozhodně lépe než u Davida, kdy levá strana vepředu je brutálně šikmo (ano vím, že Legend nemá rovnej předek).

Našel jsem, že ti tvoje auto kreslil i David, tak ho sem dám pro porovnání.

JB art:

David:

Doufám, že jsem tě přesvědčil. Hihi
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.1.2014 , 19:42   Citovat  

Nějaké neautomobilové tvorby:

DJ Wich.png

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DJ Wich.png, 1.28 MB

82d1540406_57933502_o2[1].jpg

82d1540406_57933502_o2[1].jpg, 302.36 kB

101_7501.JPG

101_7501.JPG, 1.24 MB

2013-03-17-376.jpg

2013-03-17-376.jpg, 716.63 kB
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2014 , 14:39   Citovat  

No člověk musí mít určitej talent a cit, aby mohl kreslit. Říct, že to může dělat každej je blbost. Ano základy se naučí, ale když ten člověk nemá prostě ten správnej cit, nebude to nikdy, ale nikdy ono. Třeba můj kámoš, to je typickej sedlák s vrozenýma genama sedláka s velkejma rukama a nemá jakoby ten titěrnej cit jako já. Ten by se určitě kreslit nenaučil, dřív by tu tužku zlomil jedním prstem a šel podojit kravky. HaHaaa

Jak xJoseph tak i David si to dávají parádně, zřejmě bych byl možná na stejné úrovni, kdybych neskončil s kreslením.
Kreslení aut a nejen aut byla moje hlavní náplň na střední škole v nudných hodinách. Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2014 , 7:44   Citovat  

xJoseph napsal:
Challenge completed!
Doufám, že jsem tě přesvědčil. Hihi

Perfektní Chápeš! Oba máte v ruce svůj originální styl kresby OK Jeden trochu ležérně rozevlátý, druhý téměř perfekcionistický, děkuji za ukázku je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.2.2014 , 15:10   Citovat  

Sice to není automobilově zaměřeno, ale dá se to sem zahrnout. Momentálně pracuji na posledních úpravách pokoje přítelkyně. Tohle je takový stěžejní nápis. Velikost cca 100 x 60 cm. Tohle je pouze přibližná podoba, na zdi to upravím k dokonalosti.

V levém horním rohu je šablona a na pravé straně se nachází rýsovací pomůcka.

V případě zájmu o mé služby -> Follow me via http://facebook.com/JBArt.portfolio
   Návrat  
skritek je teď offline  skritek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2014 , 20:20   Citovat  

Jsi fakt magor Velmi šťastný smekam před tvou sikovnosti Moooooc dekuju Michal

DSCN1497m.jpg

DSCN1497m.jpg, 99.54 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.2.2014 , 21:21   Citovat  

Kdyby tu byl zájem o moje služby, tak neváhejte a napište - nějak se domluvíme.

Pokoj mojí přítelkyně, teď vlastně i trochu můj. Stěžejním prvkem jsou hvězdičky uspořádané do křivek, které zkrášlují prostor. Daný efekt se promítnul i na nábytek. Nápis "Follow your dreams" snad překládat nemusím a nápis "new york" jen podtrhuje obraz a zároveň místo, které chceme navštívit.

1656100_420847798050855_956329511_n.jpg

1656100_420847798050855_956329511_n.jpg, 43.52 kB

1779176_420847971384171_1655295800_n.jpg

1779176_420847971384171_1655295800_n.jpg, 51.54 kB

1798594_420847908050844_1155250042_n.jpg

1798594_420847908050844_1155250042_n.jpg, 46.96 kB

1891077_420847834717518_504363054_n.jpg

1891077_420847834717518_504363054_n.jpg, 47.92 kB

1907567_420848091384159_455893873_n.jpg

1907567_420848091384159_455893873_n.jpg, 55.8 kB
   Návrat  
Gulash je teď offline  Gulash
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.3.2014 , 11:20   Citovat  

naprosta spokojenost!!!!
jeste jednou dekuju, skvela prace! je to dobrý je to dobrý je to dobrý je to dobrý

20140320_122114.jpg

20140320_122114.jpg, 1.58 MB
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.3.2014 , 12:53   Citovat  

Moc hezký, až opravím civica, tak udělám nějakou pěknou fotku a nechám si ho taky namalovat, ať má Rose na zdi kamaráda je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.4.2014 , 19:53   Citovat  

Přidávám vaše autíčka, které jste si nechali ode mě namalovat Úsměv

102_1030.JPG

102_1030.JPG, 3.36 MB

102_1064.JPG

102_1064.JPG, 3.83 MB

102_1082.JPG

102_1082.JPG, 3.23 MB

Nissan 300zx.jpg

Nissan 300zx.jpg, 2.26 MB

Scan0012.jpg

Scan0012.jpg, 2.87 MB

Scan0013.jpg

Scan0013.jpg, 2.39 MB

Scan0012.jpg

Scan0012.jpg, 2.05 MB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.5.2014 , 9:57   Citovat  

Zdravim Honďáky :)potřeboval bych od Vás podporu v soutěži na Facebooku, když dáš like budu ti vděčný Úsměv

tudy odkaz
   Návrat  
Pjétro je teď offline  Pjétro
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.5.2014 , 15:49   Citovat  

David Růžička napsal:
Zdravim Honďáky :)potřeboval bych od Vás podporu v soutěži na Facebooku, když dáš like budu ti vděčný Úsměv

tudy odkaz

Maluješ super, ale to se jako snažíš za každou cenu vyhrát v dětský soutěži, že tam máš "profi" kresbu jenom ty a zbytek jsou malůvky od dětí kolem 11 let?? To seš teda hrdina OK
   Návrat  
chatek je teď offline  chatek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2014 , 13:26   Citovat  

Pjétro napsal:
Maluješ super, ale to se jako snažíš za každou cenu vyhrát v dětský soutěži, že tam máš "profi" kresbu jenom ty a zbytek jsou malůvky od dětí kolem 11 let?? To seš teda hrdina OK

PJETROO TAK MU NEZAVID - SOUTEŽ JE PRO VŠECHNY je to dobrý
   Návrat  
chatek je teď offline  chatek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2014 , 13:27   Citovat  

David Růžička napsal:

tudy odkaz
¨

DAL JSEM HLAS LIKE A PŘEPOSLAL VŠEM ZNÁMÍM KONTAKTUM NA FB, XCHATU,ATD je to dobrý
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.5.2014 , 15:05   Citovat  

Pjétro napsal:

Soutěž je pro všechny, pokud ještě chodí na střední školu tak OK, ale spíše mi "vadí" to prosení o hlasy všude možně, sdílení, atd atd…
To pak ani není o malování, ale sdílení a podpoře kamarádů a známých…

Nicméně věřím, že i tak by David vyhrál… ten obrázek tam vyčnívá Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.5.2014 , 21:43   Citovat  

Jo, všecky máte svým způsobem pravdu, po pravdě dělám to nerad ale dělám to kvůli učiteli který mě do této školní soutěže přihlásil a nařídil mi abych to aspoň trochu rozeslal. Mě to de taky dost proti srsti Velmi šťastný ale Učiteli dost dlužím a tak jsem mu chtěl vyhovět a třeba i vyhrát v soutěži jako první cena jsou fotbalové míče pro školu a tak podobně, takže výhra není ani tak pro mě jako pro učitele.
A mimochodem žádná soutěž na Facebooku spravedlivá není Velmi šťastný Takže těm co se to tady nelíbí tak se omlouvám a "lajkovat" rozhodně nemusí Úsměv
   Návrat  
Pjétro je teď offline  Pjétro
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.5.2014 , 19:20   Citovat  

Zdendad napsal:
Soutěž je pro všechny, pokud ještě chodí na střední školu tak OK, ale spíše mi "vadí" to prosení o hlasy všude možně, sdílení, atd atd…
To pak ani není o malování, ale sdílení a podpoře kamarádů a známých…

Nicméně věřím, že i tak by David vyhrál… ten obrázek tam vyčnívá Velmi šťastný

Ale jo tak to prosení kamarádů o hlasy je klasika to je tak všude. Mě spíš zarazilo že jsem kliknul na obrázek a řekl jsem si mrknu i na další, no a všechny ostatní tam jsou v porovnání jen "dětský malůvky"... pravidla jsem nestudoval, jen mi přišlo divný že by tam teda těch lepších dílek nebylo víc kouř

To je jako by jsi jel sprint s Ferrari proti Stodváce (samozřejmě bez sportovních úprav...jinak by to bylo sporný) Velmi šťastný
   Návrat  
Mick je teď offline  Mick
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.5.2014 , 20:53   Citovat  

Prosim tě, kdo si nechal namalovat moji černou EK4? Velmi šťastný To by mě fakt zajímalo Je to tam.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.6.2014 , 7:21   Citovat  

Mick napsal:
Prosim tě, kdo si nechal namalovat moji černou EK4? Velmi šťastný To by mě fakt zajímalo Je to tam.

Hele objednal si to: Jenda.4g, tak nevím co spolu mate společného Velmi šťastný jen doufam že sem něco "nepo*ral" Tak to koukám!
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Kresby aut na zakázku
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina