Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Soused hovado - jak na něj?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
Monia je teď offline  Monia
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.1.2014 , 23:56   Citovat  

pokud je tam žlutý značení, tak se tam fakt parkovat nesmí, tudíž mu PČR nebo měšťáci můžou dát pokutu Úsměv a volala bych je pořád a pořád Úsměv policajti si přijdou na dobrý prachy a myslím, že souseda brzo přestane to pořád dokola platit, protože to má min. za 500 Mrk nemá tam co stát Se stydím a pokud ti bude dělat naschvály potom a podobně, tak ho dát k soudu nebo na něj podat žalobu... nenech se jím takhle buzerovat, protože evidentně to po dobrým nejde, tak to musí jít po zlým Mrk
hodně štěstí přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 18.1.2014 , 0:11   Citovat  

Monia napsal:
pokud je tam žlutý značení, tak se tam fakt parkovat nesmí, tudíž mu PČR nebo měšťáci můžou dát pokutu Úsměv a volala bych je pořád a pořád Úsměv policajti si přijdou na dobrý prachy a myslím, že souseda brzo přestane to pořád dokola platit, protože to má min. za 500 Mrk nemá tam co stát Se stydím a pokud ti bude dělat naschvály potom a podobně, tak ho dát k soudu nebo na něj podat žalobu... nenech se jím takhle buzerovat, protože evidentně to po dobrým nejde, tak to musí jít po zlým Mrk
hodně štěstí přátele

zijes v cr, papirek za okno -> vemes, zmuchals zahodis .... odfukl ho vitr, dokud nepridje predvolani.. tak je to k nicemu, botu mu nedaj, maj jich malo.... odtah nehrozi

navic potrebujes odjet..... a ne volat policajty a hodinu cekat

sel bych za nim a domluvil mu.... pokud by to nepomohlo, domluvil bych mu duraznej....
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Monia je teď offline  Monia
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.1.2014 , 0:17   Citovat  

Newer napsal:
sel bych za nim a domluvil mu.... pokud by to nepomohlo, domluvil bych mu duraznej....

žiješ v ČR... Mrk tady nikdy nic po dobrým a hned nešlo... Ble Mrk
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 18.1.2014 , 0:25   Citovat  

Monia napsal:
žiješ v ČR... Mrk tady nikdy nic po dobrým a hned nešlo... Ble Mrk

to uz zalezi na tom z jakeho konce to domlouvani vezmes no....
   Návrat  
Zdendad je teď offline  Zdendad
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.1.2014 , 0:26   Citovat  

Newer napsal:
to uz zalezi na tom z jakeho konce to domlouvani vezmes no....

Zapálit mu barák je taky řešení… Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 18.1.2014 , 0:36   Citovat  

Zdendad napsal:
Zapálit mu barák je taky řešení… Velmi šťastný Velmi šťastný

pak musis rychle hasit tu svou pulku... xD
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 18.1.2014 , 0:47   Citovat  

Hele nešlo by do silnice mezi ty vaše dvě garáže dát nějakou překážku .. třeba sloupek, nebo betonové svodidlo?

Zkusil bych se dotázat na magistrátu, jestli není nějaká možnost tam toto trvale umístit, třeba i na tvé náklady ?
   Návrat  
pata.vfr je teď offline  pata.vfr
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.1.2014 , 10:48   Citovat  

Pozvi ho na pivo a až budete v náladě, řekni mu, že je sice fajn soused, ale parkuje jako kiss me Velmi šťastný
Rozhodně bych hned nevykopával válečnou sekeru - i za cenu toho, že mu to auto několikrát odtáhneš Mrk

citace:
takhle se my Češi nálepky postkomunistických dutohlavů asi nezbavíme........

Souhlas Chápeš!
   Návrat  
xJoseph je teď offline  xJoseph
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.1.2014 , 11:47   Citovat  

Taky bych to řešil nejprve domluvou Úsměv Nějaký hřebíky pod kola či trhání ventilků je blbost, zbytečně tím přileješ olej do ohně. MP popř. PČR bych prozatím nevolal. Pokud se s ním nepůjde normálně domluvit, tak můžeš přejít na volání policajtů. Ale pokud to není nějaký mravenec tak se s ním půjde domluvit.

Momentálně řeším obdobný problém s parkováním, v Brně za barákem máme plochu pro stání. Problém je v tom, že zezadu parkuje tak cca 6-7 aut. A nevím proč, ale lidi se naučili parkovat místa za barákem podélně, tj. vlezou se tam jen 3 auta, ale když by člověk parkoval šikmo, tak by se sem v klidu vlezlo i 6 aut pomalu... Předtím mě to tak neštvalo, protože jsem tu parkoval málokdy, ale když tu teď pravidelně stojím, tak mě to celkem štve. Především neschopnost majitelky Fabie pochopit problém s argumentací, že tak parkuje roky a nehodlá na tom nic měnit (škoda, že nezmínila to, že po minulý 3 roky se takhle učila parkovat a trvalo ji to při nejmenším 10 minut než podélně zaparkovala). Ale doufám, že po přesvědčení ostatních majitelů vozu se podvolí většině.
   Návrat  
nexus_cz je teď offline  nexus_cz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.1.2014 , 15:39   Citovat  

To že to tak dělá léta je skvělej argument. Dělám to tak léta (špatně) a tak je to prostě dobře a basta.
   Návrat  
xJoseph je teď offline  xJoseph
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.1.2014 , 16:36   Citovat  

Vysvětli jí to ale. Pro názornou demonstraci jsem si stáhl výpis z katastru, poměřil délku, našel si stanovené rozměry parkovacích míst, úhly. Vše to zanesl do jednoduchýho plánku, kde jde názorně vidět, že při parkování podélně sem vlezou max. 3 auta (a to jen když někdo umí parkovat) a při parkování šikmo do úhlu 45° 4 auta a při úhlu větším než 45°až 6 aut teoreticky. Ale fakt mě dostalo, když mi říkala, že tak parkuje roky a nic na tom nehodlá měnit. pořádnej výtlem
   Návrat  
Mick je teď offline  Mick
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.1.2014 , 16:46   Citovat  

V Ml. Boleslavi je to to stejný... stačí zavolat MP a kluci to nechaj rádi odtáhnout je to dobrý
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2014 , 12:38   Citovat  

Necetl jsem cele, ale soused jeste zije? (dle skvelych rad nekterych uz asi nikoliv) Velmi šťastný

PS: toho nadelas s parkovanim, to u nas se parkuje na dvore viz fotka odeme z okna (pokazde kdyz nekdo neznalej prijede, tak jen kouka Velmi šťastný ) Nekteri clenove potvrdi, ze to je opravdu realita Velmi šťastný Ju a vsuvka: nejsou to auta jednoho majitele (snad jen ty 4gcka za sebou a ty dva stribrny mergly), jinak ze nevyjede spousta aut je proste realita :o) Dost casto to funguje tak, ze jeden vyrazi v 5 rano, tak zatarasuje toho, co jede v pul 6 a ten zadelava toho, co jezdi v 7 do prace Velmi šťastný

2013-04-01 15.29.26.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
2013-04-01 15.29.26.jpg, 1.49 MB
   Návrat  
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2014 , 13:15   Citovat  

gizmi : na tý fotce jsou jen 2 ( vlastně 3 ale tam záleží kdo přijel dřív)auta , který to celý blokujou. A podle mně teda ten člověk je buď trouba nebo namyšlenej , nebo si tím honí ego, nebo se tím snaží ukázat, že je něco víc. A docela bych se vsadil , že i ten golf nebo co to je ,tam přijel dřív něž ten mergl. Z toho plyne, že až na jednoho člověka tam všichni parkujete v pohodě. Protože tam to blokujou jen ty mercedesi. Pokud teda ten golf nepřijel poslední.
P.S. Mě by zajímalo, co byse stalo, kdybyste se domluvili a zablkokovali všema těma kárama tty mergly ? Úsměv
   Návrat  
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2014 , 13:18   Citovat  

Jo a na takovýho souseda by mohlo platit ještě jedno řešení. Koupit nějakou schnilou plechovku a prostě se nevejít do toho vjezdu do své garáže. Pak zazvonit a říct. Sousede, jsem se trochu nevešel, budem to nějak řešit nebo je vám to jedno, když tam furt parkujete ? Není- hmm tak zavolejta policajty, já to mám pojištěný....
   Návrat  
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2014 , 13:47   Citovat  

Mick napsal:
V Ml. Boleslavi je to to stejný... stačí zavolat MP a kluci to nechaj rádi odtáhnout je to dobrý

jj, vyzkoušeno, asi 3 min než přijela městská , pak zavolali a odtahovka do 5 minut, pražákovi se fotbal asi prodražil Úsměv
   Návrat  
Jagi je teď offline  Jagi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2014 , 13:53   Citovat  

vespula.mortifer napsal:
Jo a na takovýho souseda by mohlo platit ještě jedno řešení. Koupit nějakou schnilou plechovku a prostě se nevejít do toho vjezdu do své garáže. Pak zazvonit a říct. Sousede, jsem se trochu nevešel, budem to nějak řešit nebo je vám to jedno, když tam furt parkujete ? Není- hmm tak zavolejta policajty, já to mám pojištěný....
je to dobrý
   Návrat  
Jazzi je teď offline  Jazzi
PříspěvekZaslal: 21.1.2014 , 14:05   Citovat  

kdyžtak sežeň traktor a otáhni mu to 20km od baraku a maš pokoj
   Návrat  
PeteZ je teď offline  PeteZ
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2014 , 15:14   Citovat  

To jsou rady to bych blil.., naštvanej
všechny ty odtahy traktorem,hřebíky,odření jinym autem....no naschvály
Vy poraděnkové vy si pak půjdete na hodiny a hodiny za tazatele sednout před přestupkovou komisi nebo k soudu až to udělá a soused ho udá a i ty policajty zavolá první
Asi né co?
tak by to asi chtělo právně nenapadnutelný rady Chápeš!
a argument že když to po dobrým nejde že se musí agresivně asi určitě před mnou citovanejma institucema uspěje.... to snad ne
   Návrat  
Paolo.n je teď offline  Paolo.n
PříspěvekZaslal: 21.1.2014 , 15:34   Citovat  

HaHaaa Díky za dobrý rady, to si musím pamatovat, některý bych teda fakt nevymyslel Cool
Se sousedem je to tak, že tam parkuje vyloženě z ignorantství a lenosti, protože vyždycky se dá v ulici najít místo, kde nikomu nepřekáží, a je max. do 50 m daleko. To mi asi na tom vadí nejvíc.
Zatím jsem to začal řešit troubením, má nad těma garážema okna, což zatím funguje.
S měšťákama, to vím, že je na jistotu, ale právě se zatím nechci pouštět do války, to jenom v případě, že to bude nevyhnutelný, nenávidí nás tam skoro celej barák, takže bysme byli proti přesile...
   Návrat  
PeteZ je teď offline  PeteZ
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2014 , 15:50   Citovat  

Paolo.n napsal:
HaHaaa Díky za dobrý rady, to si musím pamatovat, některý bych teda fakt nevymyslel Cool
Se sousedem je to tak, že tam parkuje vyloženě z ignorantství a lenosti, protože vyždycky se dá v ulici najít místo, kde nikomu nepřekáží, a je max. do 50 m daleko. To mi asi na tom vadí nejvíc.
Zatím jsem to začal řešit troubením, má nad těma garážema okna, což zatím funguje.
S měšťákama, to vím, že je na jistotu, ale právě se zatím nechci pouštět do války, to jenom v případě, že to bude nevyhnutelný, nenávidí nás tam skoro celej barák, takže bysme byli proti přesile...

tak to by jakýkoliv tvoje agresivní jednání bylo dost kontraproduktivní když se vaše obliba v bydlišti limitně blíží nule,to bude asi snad lepší ustoupit a odstěhovat se nebo zůstat u toho troubení
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2014 , 17:00   Citovat  

vespula.mortifer: s tim odrenim nedoporucuji, protoze to stoji body a penize za pokutu je to dobrý A k tomu dvoru: civic je zataraseny golfem, protoze v te dobe to byla oboji ma auta a ten Ackovej mergl je taky v pohode, protoze to tak bylo domluvene (kdyz s 4g chci vyjet, tak si odjedu s golfem, vytahnu ho a zajedu zpet = idealni napad jak stat 2ma autama na jednom miste) a ten novej mergl je taky OK, protoze odjede na noc pryc a vraci se buh vi kdy (kamionak).. Skoda ze aktualne se uz tak pekne lidi nejsou schopny domluvit Smutný
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2014 , 18:03   Citovat  

gizmi napsal:
vespula.mortifer: s tim odrenim nedoporucuji, protoze to stoji body a penize za pokutu je to dobrý A k tomu dvoru: civic je zataraseny golfem, protoze v te dobe to byla oboji ma auta a ten Ackovej mergl je taky v pohode, protoze to tak bylo domluvene (kdyz s 4g chci vyjet, tak si odjedu s golfem, vytahnu ho a zajedu zpet = idealni napad jak stat 2ma autama na jednom miste) a ten novej mergl je taky OK, protoze odjede na noc pryc a vraci se buh vi kdy (kamionak).. Skoda ze aktualne se uz tak pekne lidi nejsou schopny domluvit Smutný

hlavne mi prijde, ze kdyby ste se zamysleli a domluvili, ppripadne namalovali nake cary (treba kolmo u baraku), tak se tam ty auta vejdou vsechna aniz by se navzajem blokovala ne?
   Návrat  
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2014 , 20:29   Citovat  

Paolo.n napsal:

Já myslím, že jsi právě asi přišel na to proč to dělá. Když Vás tam nenávidí celej barák tak se ani nedivím, že takhle parkuje. Co jsi tomu baráku tak zlého udělal, že Vás tak milují, protože to není samo sebou aby jsi naštval celý barák tohle se musí umět.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2014 , 20:35   Citovat  

HonDan: 2 roky jsem bojoval za legalni znacku zakaz vjezdu, nez se podarilo. Rok jsem bojoval za klec pro kontejnery prodejny, atd atd.. ty lajny zaplati kdo? Jak zaridis, ze tam nikdo 1 den nebude stat? Bydli tu mraky kretenu, s kteryma se FAKT nedomluvis a jsem rad, ze to funguje alespon obcas takto.. je to dobrý Prat si a realita jsou dva rozdilne svety..
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2014 , 20:48   Citovat  

optimas napsal:
Co jsi tomu baráku tak zlého udělal, že Vás tak milují, protože to není samo sebou aby jsi naštval celý barák tohle se musí umět.

no jestli tam takhle denně vytrubuje souseda aby přeparkoval tak bych se ani neptal
   Návrat  
nexus_cz je teď offline  nexus_cz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.1.2014 , 9:25   Citovat  

Úsměv
   Návrat  
jenda200 je teď offline  jenda200
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.1.2014 , 18:06   Citovat  

Slušná práce, to vypodložení řetězu je doslova " vymazlený " Velmi šťastný To je z netu nebo osobně focené ?
   Návrat  
Sethox je teď offline  Sethox
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.1.2014 , 19:17   Citovat  

Tyhle ty ochránce soukromého pozemku mám nejraději. Na hodku tam zaparkujete a můžou se mravenec . Nechci návštěvníky? Oplotit! Úsměv
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.1.2014 , 19:31   Citovat  

Sethox napsal:
Tyhle ty ochránce soukromého pozemku mám nejraději. Na hodku tam zaparkujete a můžou se mravenec . Nechci návštěvníky? Oplotit! Úsměv

offtopic tohle už je trochu moc, ne? Osobní vlastnictví Ti nic neříká? To že to není Tvoje a není oplocené, neznamená že to můžeš užívat podle libosti...pak se nedivte, že to tady vypadá, jak vypadá a domluvit se dá téměř vždy přátele
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Soused hovado - jak na něj?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina