Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Parkovani a MP Brno
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Mr.Konik je teď offline  Mr.Konik
PříspěvekZaslal: 18.5.2008 , 14:38   Citovat  

Zdravim, tak jsem nasel za steracem listecek k podani vysvetleni od MP Brno za stani v zakazau zastaveni. Na miste jsem stal cca 2 hodiny, ale byli celkem rychli, protoze listecek uz tam byl asi 10 minut po zaparkovani. Co ted?? Dle meho jsem na miste, kde jsem stal, nikoho zvlast neomezoval, ale to uz je vec nazoru. Auto je sluzebni - operativni leasing, tudiz muj zamestnavatel neni provozovatel vozidla. Zmackat a zahodit, nebo sklopit usi a zaplatit?? Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Henďas je teď offline  Henďas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.5.2008 , 14:47   Citovat  

Myslím že když tam skočíš, uznáš svou chybu a vše vysvětlíš budeš to mít max. za 100,-...Za přepážkama pokud vím jsou celkem hodný policistky...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 18.5.2008 , 14:53   Citovat  

Tak me spis uz z principu vytaci, ze bych mel sponzorovat ,,vyzirky". Kazdopadne diky za tip. je to dobrý
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.5.2008 , 14:55   Citovat  

tak aspon vis jak funguje česká policie. potřebujou taky naky prachy.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 18.5.2008 , 15:02   Citovat  

Vim, jak to funguje. Jeden cas jsem byl jejich pravidelny sponzor. Proto tato diskuze. Úsměv
   Návrat  
Ondras je teď offline  Ondras
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.5.2008 , 15:24   Citovat  

Pokud je to od MP, tak zmačkat a zahodit. Přečti si co je na lístku - "Předvolání k sepsání zápisu o podaném vysvětlení". K ničemu jinému tě MP nemůže předvolat. Jelikož jsi patrně vysvětlení nepodal, tak není co sepisovat. K "podání vysvětlení" tě může předvolat jen PČR.
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.5.2008 , 16:10   Citovat  

Henďas napsal:
Myslím že když tam skočíš, uznáš svou chybu a vše vysvětlíš budeš to mít max. za 100,-...Za přepážkama pokud vím jsou celkem hodný policistky...

proc nejsu z Brna, to v Praze jsem narazil na pekne hnusnyho neustupnyho policistu Se stydím
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 18.5.2008 , 19:05   Citovat  

Ondras napsal:
Pokud je to od MP, tak zmačkat a zahodit. Přečti si co je na lístku - "Předvolání k sepsání zápisu o podaném vysvětlení". K ničemu jinému tě MP nemůže předvolat. Jelikož jsi patrně vysvětlení nepodal, tak není co sepisovat. K "podání vysvětlení" tě může předvolat jen PČR.

Tak sem pro to schvelne skocil do auta a cituji ,,MP Brno Vas upozornuje, ze jste podezrely z prestupku, ktery byl spachan stanim nize uvedeneho vozidla v rozporu s ust. paragraf 22 zakona 200/1990 Sb. v platnem zneni. K projednani prestupku se dostavte do peti kalendarnich dnu na .........
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 18.5.2008 , 19:10   Citovat  

Z tohoto zneni je jasne, aspon tak jak to chapu ja, ze jsem zadne vysvetleni nepodal a predvolani neni z duvodu sepsani jiz podaneho vysvetleni. Muze me MP predvolat k podani vysvetleni jako takoveho? Z toho co jsem zatim precetl jsem pochopil, ze to muze pouze Policie CR. ??? Úsměv
   Návrat  
V@P je teď offline  V@P
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.5.2008 , 19:57   Citovat  

Hele tohle by mě taky zajímalo vzhledem k tomu že jsem našel uplně stejnej lístek ve stejnej den a taky v Brně a taky po 10min. asi policajti dělali nějakej zatah na Hondy Mr. Green Ale podle mě jsem na zákazu nestál policajti asi viděli pěkný auto tak záviděli Smutný

A kde jsi stál jestli jsme nestáli vedle sebe pořádnej výtlem
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 18.5.2008 , 20:15   Citovat  

Úsměv Stal jsem na Besedni, je tam ted nove opraveny parkoviste. Kdyz prijizdis je silnice rozdelena na dva pruhy, v pravym muzes pokracovat rovne ke garazim, v levym se odbocuje k parkovisti. Tak sem to postavil na konec toho pravyho pruhu, auto prede mnou uz stalo ve chlivku vyznacenym na silnici - parkoviste, ja bohuzel ne. Mista hafo, nikoho sem neomezoval. A s Hondou sem tam nestal, jen firemni rencek KO wc
   Návrat  
Doomm je teď offline  Doomm
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.5.2008 , 21:08   Citovat  

ja sem dostal pri vyjizdeni z kruhace (nedal sem blinkr (znameni o zmene smeru jizdy)) taky za 100.- a mohl mi dat az 2000
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.5.2008 , 22:30   Citovat  

Mr.Konik napsal:
Muze me MP predvolat k podani vysvetleni jako takoveho? Z toho co jsem zatim precetl jsem pochopil, ze to muze pouze Policie CR. ??? Úsměv

Ano, je to přesně tak. Lístek od MP nemá žádnou váhu a pokud se dostavíš, je to jen tvá dobrá vůle a poctivost, že se přiznáváš k přestupku. Co by jsi dělal, kdyby ti lístek ukradlo nějaké dítě? Taky nic, takže teď ten, na nějž je auto registrováno, nechť očekává dopis. Vsadím se, že příjde nedoporučeně. Tedy jako by nedošel...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.5.2008 , 7:40   Citovat  

Jen malá poznámka - četli jste § 11 zákona o obecní (nebo taky městské) policii?
   Návrat  
LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
PříspěvekZaslal: 19.5.2008 , 7:43   Citovat  

Ty cislilka za tim divnym klikyhakem jsou jen pro ozdobu Velmi šťastný ...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.5.2008 , 8:24   Citovat  

Hellborn napsal:
Jen malá poznámka - četli jste § 11 zákona o obecní (nebo taky městské) policii?

Nojo, ale proč odpírat vysvětlení, když tě ani nemohou vyzvat k jeho podání...
   Návrat  
V@P je teď offline  V@P
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.5.2008 , 9:32   Citovat  

To by mě zajímalo komu ten dopis pošlou když původní majitel už auto odhlásil a já ho na sebe ještě nepřihlásil.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.5.2008 , 9:39   Citovat  

V@P napsal:
To by mě zajímalo komu ten dopis pošlou když původní majitel už auto odhlásil a já ho na sebe ještě nepřihlásil.

Nejspíš tomu, na koho je odhlášeno.
   Návrat  
fall999 je teď offline  fall999
PříspěvekZaslal: 19.5.2008 , 9:45   Citovat  

Doporučuji využít § 11 odstavec 3 zákona č. 553/1991 Sb. o obecní policii pořádnej výtlem .......pokud tě nechytnou, že s autem přijedeš osobně a zaparkuješ Se stydím
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.5.2008 , 9:48   Citovat  

ja uz sem si taky rek 2x ze ten listek co sem mel za steracem znicil dest bo ho nekdo skodolibej ukrad ;) a co se stalo? nic. At si poslou dopis jestli jim to za to stoji. (btw: byl jsem v pravu, takze no fear, proc to nezkusit. Jen si cajti vykladaj zakon dle sebe).
   Návrat  
Rysa je teď offline  Rysa
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.5.2008 , 11:01   Citovat  

jenom vas vyvedu ted s omylu co se tyka zahazovani listku od MP totiz stal jsem taky na miste kde sem nemel tusim to bylo na chodniku a dostal sem listecek tak sem letel na policajty na mp a tam me rekli ze mam stesti ze sem prisel protoze uz jsem v exekucnim rizeni - bez toho ze by me poslali jedinej dopis nebo me jakkoliv upozornili jsem zjistil ze dluzim 500kc za parkovani pred kotelnou a parkovani v obratisti kde sem listek nedostal ale pokutu ano a kdyby me nedali listek na te posledni pokute a nesel bych tam tak me uz zabavili veskerej majetek a ty kecy okolo ze vas exekutor je povinen upozornit nejakym doporucenym dopisem ze neco dluzite neberte vazne proste pride a vybere vam kvartyr a pak se bude teprve resit co kdo mel upozornit a neupozornit a nakonec vam stejne nedaji nic protoze ste ty pokuty dostal a ze ste to nevedeli to nikoho nezajima(takhle me to bylo vysvetleno od odbornika)
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.5.2008 , 11:07   Citovat  

prosim o smazani tech duplicitnich nejak me blbne asi net tak sem mackal odeslat a nic se nedlo a ted vidim tohle
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.5.2008 , 11:19   Citovat  

Já bych smazal nejen duplicitní posty, ale komplet vše od Rýši, neb to prostě není pravda.
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.5.2008 , 11:33  Naposledy upravil PAKO dne 19.5.2008 , 11:35, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

je to bezinteligentní pakáž na pár vjímek...vyžírkové šikanéři a prudéři národa...neustále po mě chtěj pokuty za to že stojím na místě určeném k parkování našeho rodiného domu zřízeném to místě oficiálně obcí ke konkrétní nemovitosti.Stojím náklaďákem a dodávkou mimo komunikaci,dle nich ne,ale že v ulici stojej osobáky v obytné zóně na místech nevyznačenejch pro parkování přejdou bez mrknutía i to že nedodržej rozměry pro průjezdnost ... zaparkuji li osobákem kolem na obrubníku hádaj se se mnou že to není silnice.vyprávěj báchorky o tom že křižovatka u parkoviště vlastně není křižovatka a neruší zákazové značky ,ale že tam musím dávat přednost z prava na dotaz jak se na tom "téčku mám chovat".že si zaparkujou MPící kde chtěj jak chtěj ,neuměj ani mluvit ,neznaj ani zákon krom pár napapouškovanejch paragrafů.Ohrožují svým chováním plynulost provozu a životy ostatních,jsou mezi nimi psychicky labilní jedinci se zbraní v ruce.Jezdí s technicky nespůsobilíma autama.Minulí měsíc mě 3kráte stavěli za to že na 50 jedu 50 ale že jsem se moc rychle rozjel...to je šikana...to že mi přímo před domem místo lístku nejsou schopni zazvonit na zvonek,to je demence.Je to jen represivní složka,která může jen na lid počestný ,ale když potřebuje lid počestný ochránit,tak se zjistí že vlastně ho ani ochránit nemohou.Že nemají kapacity na to ,aby zajistili nalezené vozidlo(které bylo ukradené ,či vykradené)jen to nahlásí,ať se majitel stará.Žádná odtahovka a na hlídané parkoviště. Pořád je tu presumce neviny...oni musí dokazovat.Vyhnat je ve špičce do křižovatek a rozdat píšťalky,hlídat nebezpečné úseky pro pěší ve městech(parky nádraží a podobně)naučit je číst,aby mohli na katastrálním úřadě zjistit co je komunikace a co ne.Vysvětlit jim že prostě když vyhláška jasně udává jak má značka vypadat a jaké má rozměry včetně barev ,že prostě ostatní pokusy o značky respektovat nebudem,včetně jejich umístnění.Povinou účast u psychiatra,aby věděli že jen dement skočí před 5tunové auto s plácačkou v ruce na poslední chvíli atd...
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.5.2008 , 11:33   Citovat  

no kdyby to bylo takle tak jednoduchy navod jak nekoho znicit. By bylo ze si pockas az bude nekde blbe parkovat, nebo tomu nejak dopomoct, pak zavolat cajty a v zapeti ztopit ten listek. :D

jo jinak pako to vystihl dost presne. pod to bych se podepsal s tim ze se to tyka vsech obycejnych slozek.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.5.2008 , 12:08   Citovat  

Rysa napsal:
jenom vas vyvedu ted s omylu co se tyka zahazovani listku od MP totiz stal jsem taky na miste kde sem nemel tusim to bylo na chodniku a dostal sem listecek tak sem letel na policajty na mp a tam me rekli ze mam stesti ze sem prisel protoze uz jsem v exekucnim rizeni - bez toho ze by me poslali jedinej dopis nebo me jakkoliv upozornili jsem zjistil ze dluzim 500kc za parkovani pred kotelnou a parkovani v obratisti kde sem listek nedostal ale pokutu ano a kdyby me nedali listek na te posledni pokute a nesel bych tam tak me uz zabavili veskerej majetek a ty kecy okolo ze vas exekutor je povinen upozornit nejakym doporucenym dopisem ze neco dluzite neberte vazne proste pride a vybere vam kvartyr a pak se bude teprve resit co kdo mel upozornit a neupozornit a nakonec vam stejne nedaji nic protoze ste ty pokuty dostal a ze ste to nevedeli to nikoho nezajima(takhle me to bylo vysvetleno od odbornika)

No že jsi v exekučním řízení a ani se o tom nedozvíš možné je - pokud se nezdržuješ v místě trvalého bydliště, někdo Ti krade oznámení o uložení zásilky na poště nebo je pošťák(čka) debil (kráva) a falšuje podpis na doručence dopisu do vlastních rukou.který se pak ze schránky ztratí apod., ale za špatné parkování, kdy je tam pouze auto (věc) a pachatel (majitel nebo jiný řidič) tam není (dkyž tam nejsi,tak nelze vydat "blokovou pokutu"),tak Ti to nemají jak dokázat! Takže nemůžou vydat příkaz (rozhodnutí bez jakéhokoli jednání) a napřed bude muset proběhnout jednání, kde se přiznáš nebo Ti budou muset dokázat,žes tam zaparkovat zrovna Ty (někdo (asi víc než jeden člověk) by Tě musel vidět a dosvědčit to), jinak papa !
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.5.2008 , 13:20   Citovat  

jo dokazat muzou vsehcno meli fotky ukazovali me je na tech preparkach jak sem platil takze KO at uz je to jak chce, na jedne veci se shodneme porad musi clovek hlidat a kontrolovat jinak je pruser a jeste obhajovat svoji nevinnu
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.5.2008 , 13:26   Citovat  

Rysa napsal:
jo dokazat muzou vsehcno meli fotky ukazovali me je na tech preparkach jak sem platil takze KO at uz je to jak chce, na jedne veci se shodneme porad musi clovek hlidat a kontrolovat jinak je pruser a jeste obhajovat svoji nevinnu

Jak můžou dokázat? To jsi na těch fotkách byl Ty, jak tam parkuješ nebo jenom auto?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.5.2008 , 13:29   Citovat  

jenom auto ale je napsany na me
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.5.2008 , 13:31   Citovat  

Rysa napsal:
jenom auto ale je napsany na me

Tak v tom případě bych neplatil nic! Skutečnost, že tam to auto stojí neprokazuje, že ho tam zaparkoval jeho majitel!

Pokud na základě pouze těchto fotek vydali nějaké rozhodnutí o přestupku,tak je to nejspíš špatně...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Parkovani a MP Brno
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina