Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[0]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 154, 155, 156 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 155 z 333
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.2.2014 , 20:14   Citovat  

TMisa090 napsal:
heleďte, mám origo subwoofer tak trochu K.O., nemáte někdo zkušenost v zástavbě jiného repro místo origo? Nechci nějakou obrovskou krá*u do kufru kde mi bude zabírat místo Mrk
Jak jsi poznal, ze je KO?Nehraje?Pokud tam nemas original radio, tak nemusi byt nefunkcni, jen je treba nezapojeny.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2014 , 20:28   Citovat  

Je ještě další verze dálkového ovládání, moje...Úsměv

Fotografie2804.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Fotografie2804.jpg, 444.79 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2014 , 20:36   Citovat  

Nejsi sam Úsměv V tomhle ne Velmi šťastný [url=http://www.remotekeyrepairs.com/shop/honda/honda-2-button-key-fob-repair-service/#!prettyPhoto]tady[/url]
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2014 , 20:43   Citovat  

Pánové, koukněte a řekněte mi, co to je.
Auto 100 % parkuje právě pravou stranou směrem ke slunci, je možné, že je to vysvětlení?
Podotýkám, že auto nebylo nijak bourané či dodatečně v těch místech lakované.

Fotografie2801.jpg

Fotografie2801.jpg, 471.98 kB
   Návrat  
chalejkum je teď offline  chalejkum
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2014 , 20:54   Citovat  

Bubaak napsal:
U poface byl dostupny z prostřední mřížky (k chladiči), byl třeba dlouhý cca. 30cm dlouhý nástavec to mi hlava nebere

...u predface taky...vzdyt jsou tam zdirky a staci nasunout vymontovat Úsměv jsem to delal sam s udelatkem a netrvalo to dlouho (po litry vina Velmi šťastný)...
...skur otazka jestli neni ty mlhovky nejakym spusobem potrebne nastavit Úsměv...

...dotaz dva pac mi to neni jasne...u hatchu bylo i automaticke otvirani kufru?? Úsměv...

AFY

PS kdyz sem tam nekde psal hazavost lozisek sem myslel naboje Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2014 , 21:09   Citovat  

piskot napsal:
Pánové, koukněte a řekněte mi, co to je.
Auto 100 % parkuje právě pravou stranou směrem ke slunci, je možné, že je to vysvětlení?
Podotýkám, že auto nebylo nijak bourané či dodatečně v těch místech lakované.
To nevypada moc hezky.Muze to byt vyrobni vada a slunce tomu mohlo napomoci.Obcas se to taky stava, kdyz nekdo nespravne pouziva chemii na lak.Myslim tim, pasty, vosky atd. Smutný
Na autech jinych znacek je to celkem bezna vec.Napriklad Skodovky, Peugeoty atd..
Zrovna dnes nam pred barakem stala Octavie s osklive sloupanym bezbarvym lakem. Po celem aute fleky.
   Návrat  
TMisa090 je teď offline  TMisa090
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.2.2014 , 21:51   Citovat  

Kendik napsal:
Jak jsi poznal, ze je KO?Nehraje?Pokud tam nemas original radio, tak nemusi byt nefunkcni, jen je treba nezapojeny.

Hraje, ale chraptí. Zesilovač je tam jiný, pohrál jsem si s s nastavením a je to lepší ale furt to má zvuk na nic ... už má něco za sebou no Úsměv

Napadla mě totiž taková věc. Nahradit původní SW jiným a udělat ozvučnici z místa kde jsou na stropu kufru kabely. Ale nevím jestli by to šlo.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2014 , 22:10   Citovat  

TMisa090 napsal:
Hraje, ale chraptí. Zesilovač je tam jiný, pohrál jsem si s s nastavením a je to lepší ale furt to má zvuk na nic ... už má něco za sebou no Úsměv

Napadla mě totiž taková věc. Nahradit původní SW jiným a udělat ozvučnici z místa kde jsou na stropu kufru kabely. Ale nevím jestli by to šlo.
Skoda, asi to nekdo prehnal Smutný Ja myslim, ze by to urcite slo je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2014 , 11:43   Citovat  

Kendik napsal:
To nevypada moc hezky.Muze to byt vyrobni vada a slunce tomu mohlo napomoci.Obcas se to taky stava, kdyz nekdo nespravne pouziva chemii na lak.Myslim tim, pasty, vosky atd. Smutný
Na autech jinych znacek je to celkem bezna vec.Napriklad Skodovky, Peugeoty atd..
Zrovna dnes nam pred barakem stala Octavie s osklive sloupanym bezbarvym lakem. Po celem aute fleky.

Netušil jsem, že je na barvě ještě další vrstva čehosi. Vypadá to jako slída... Ono vůbec za tu pravou stranu budu muset při případném prodeji dát slevu:-). Ta černá lišta na spodku okna se oloupala na kov, pravé zadní dveře mi kdysi někdo poškrábal, na předních dveřích je vyšisovaný flek po magnetické ceduli...Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2014 , 11:53   Citovat  

piskot napsal:
Netušil jsem, že je na barvě ještě další vrstva čehosi. Vypadá to jako slída... Ono vůbec za tu pravou stranu budu muset při případném prodeji dát slevu:-). Ta černá lišta na spodku okna se oloupala na kov, pravé zadní dveře mi kdysi někdo poškrábal, na předních dveřích je vyšisovaný flek po magnetické ceduli...Úsměv
To myslis vazne nebo jsi zapomnel pripsat 1.4.? Velmi šťastný
Pokud je to metaliza nebo perlet, tak je na barve jeste bezbarvy lak a ten se Ti prave loupe, protoze Ty mas dle popisu ve Tve garazi perlet. Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2014 , 12:36   Citovat  

Kendik napsal:
To myslis vazne nebo jsi zapomnel pripsat 1.4.? Velmi šťastný
Pokud je to metaliza nebo perlet, tak je na barve jeste bezbarvy lak a ten se Ti prave loupe, protoze Ty mas dle popisu ve Tve garazi perlet. Úsměv

Tentokrát jsem 1.4. nepřidal, protože je to fakt pro mě novum, že na laku ještě nějaká ochranná vrstva je. Barva je pojmenovaná Sicilian Red Pearl 49 (CET), opsáno z techničáku, tzn. to není metalícký lak...? Tak to koukám!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2014 , 13:37   Citovat  

piskot napsal:
Tentokrát jsem 1.4. nepřidal, protože je to fakt pro mě novum, že na laku ještě nějaká ochranná vrstva je. Barva je pojmenovaná Sicilian Red Pearl 49 (CET), opsáno z techničáku, tzn. to není metalícký lak...? Tak to koukám!
Sicilska cervena perlet Úsměv .Nejsem autolakyra, ale myslim ze perlet a metaliza jsou rozdilne.Metalicka barva obsahuje stribrne castecky a perletova zrna perleti, ktera pri ruznem uhlu pohledu meni odstin a je mnohem krasnejsi.Perlet je rozhodne kvalitnejsi a lepe kryje nez metaliza.To obycejna barva nedokaze.Pokud se mylim opravte me.
Kazdopadne obe musi mit jeste na sobe bezbarvy ochranny lak.Oni Japonci si s tema barvama opravdu vyhraji Velmi šťastný
Takze ten vrchni bezbarvy lak se Ti loupe.Nemam moc kvalitni fotak v mobilu, ale i tak je trochu to zrno perleti videt na ukazku staci je to dobrý Perlet dava laku hloubku.Vypada jako by mel prinejmensim cm a ne 0,prdprd mm Úsměv Zelena perlet.

SNC06277.jpg

SNC06277.jpg, 1.23 MB

SNC07566.jpg

SNC07566.jpg, 1.04 MB
   Návrat  
amatér je teď offline  amatér
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.2.2014 , 16:37   Citovat  

Myslim ze sikovnej lakyrnik by si s tim za par korun poradil
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2014 , 20:28   Citovat  

amatér napsal:
Myslim ze sikovnej lakyrnik by si s tim za par korun poradil

Nejde ani tak o cenu, jako o kvalitu případné opravy. Lak je v pořádku, je potřeba nějak opravit tu krycí vrstvu. Z laického hlediska vidím problém v tom, jak ji "napojit" na stávající ochrannou vrstvu.
   Návrat  
Speedey je teď offline  Speedey
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2014 , 20:34   Citovat  

piskot napsal:
Nejde ani tak o cenu, jako o kvalitu případné opravy. Lak je v pořádku, je potřeba nějak opravit tu krycí vrstvu. Z laického hlediska vidím problém v tom, jak ji "napojit" na stávající ochrannou vrstvu.

úplně jednoduše obrousit celej díl od hrany ke hraně a znovu nalakovat nic se nenapojuje Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2014 , 20:36   Citovat  

chlapci jaký máte vepředu odklony když se podíváte zepředu na auto? jsou lehce do Ačka jako zadek nebo naopak jsou trochu dole sevřený? mám pořád problém s taháním auta doleva a těžkým zatáčením a kdosi mě říkal že to může být i odklonama nebo zatuhlým horním uložením tlumičů??
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2014 , 20:36   Citovat  

Tohle je ta lišta na okně a vyšisovaný obdélník. Překvapilo mě, že se barva změnila pod tou magnetickou cedulí. Dlužno dodat, že i na pravých dveřích zbyl po ceduli vyšisovaný flek.
Edit : Teď mě napadá, není ten flek jen změna průhlednosti té krycí vrstvy?

Fotografie2806.jpg

Fotografie2806.jpg, 580.45 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2014 , 20:41   Citovat  

Speedey napsal:
úplně jednoduše obrousit celej díl od hrany ke hraně a znovu nalakovat nic se nenapojuje Úsměv

Proč brousit, když je barva v pořádku...? A když, co ta krycí vrstva?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2014 , 20:44   Citovat  

piskot napsal:
Proč brousit, když je barva v pořádku...? A když, co ta krycí vrstva?

a jak někdo obrousí jenom lak aby se nedotkl barvy? Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2014 , 20:49   Citovat  

Speedey napsal:
chlapci jaký máte vepředu odklony když se podíváte zepředu na auto? jsou lehce do Ačka jako zadek nebo naopak jsou trochu dole sevřený? mám pořád problém s taháním auta doleva a těžkým zatáčením a kdosi mě říkal že to může být i odklonama nebo zatuhlým horním uložením tlumičů??

Zatuhlé horní uložení tlumičů...?
Než začneš číst Harryho Pottera (1.4.), co takhle přeměřit geometrii? Profík ti udělá geometrii nejen předku, ale i zadku, třeba nemáš dvoustopé ale čtyřstopé auto...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.2.2014 , 20:52   Citovat  

Uplne normalne me tak strikaly opravovanej blatnik barvou se bral jen flek zbytek dilu se obrousil lehce pod vodou a na konec cely dil nastrikaly lakem nebylo to ani poznat
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2014 , 20:53   Citovat  

Speedey napsal:
a jak někdo obrousí jenom lak aby se nedotkl barvy? Velmi šťastný

Nerozumím... Se stydím
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2014 , 20:53   Citovat  

piskot napsal:
Zatuhlé horní uložení tlumičů...?
Než začneš číst Harryho Pottera (1.4.), co takhle přeměřit geometrii? Profík ti udělá geometrii nejen předku, ale i zadku, třeba nemáš dvoustopé ale čtyřstopé auto...

Harryho Pottera jsem fakt nečetl a geometrie byla první věc co se dělala po výměně čepů řízení Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2014 , 20:55   Citovat  

Speedey napsal:
Harryho Pottera jsem fakt nečetl a geometrie byla první věc co se dělala po výměně čepů řízení Mrk

No právě, geometrie jen předku nebo celého auta...?
Jestli to dobře chápu, tak po té výměně se to chová tak, jak popisuješ?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2014 , 20:58   Citovat  

amatér napsal:
Uplne normalne me tak strikaly opravovanej blatnik barvou se bral jen flek zbytek dilu se obrousil lehce pod vodou a na konec cely dil nastrikaly lakem nebylo to ani poznat

Tenhle postup chápu, pokud navrch není ta krycí vrstva... Ble
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2014 , 20:59   Citovat  

piskot napsal:
No právě, geometrie jen předku nebo celého auta...?
Jestli to dobře chápu, tak po té výměně se to chová tak, jak popisuješ?

tak myslim že rozhozená geometrie vzadu nebude mít vliv na tuhost řízení ale dejme tomu, dělalo to i předtím a v domění že to bude onen klepající čep řízení kterej už dost vrzal tak to dělá pořád proto potřebuju nějakej postřeh jestli to někdo neřešil...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2014 , 21:08   Citovat  

Speedey napsal:
tak myslim že rozhozená geometrie vzadu nebude mít vliv na tuhost řízení ale dejme tomu, dělalo to i předtím a v domění že to bude onen klepající čep řízení kterej už dost vrzal tak to dělá pořád proto potřebuju nějakej postřeh jestli to někdo neřešil...

Obě nápravy mohou mít geometrii v pořádku, avšak jako celek může v pytli. Když ti to zatáčí (táhne) doleva, tak může být zadek posunutý doprava vůči předku. Kdysi jsem to řešil u C4G kdy pravá strana se nadměrně sjížděla, jemné korekce volantem do přímého směru byly pravidlem. Po srovnání geometrie jsem konečně zažil ten příjemný pocit řídit motokáru jménem C4G.
A při brzdění ti jede auto bez držení volantu rovně? Vím, že to je především test brzd, ale i tu geometrii to odhalí.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2014 , 21:14   Citovat  

piskot napsal:
Obě nápravy mohou mít geometrii v pořádku, avšak jako celek může v pytli. Když ti to zatáčí (táhne) doleva, tak může být zadek posunutý doprava vůči předku. Kdysi jsem to řešil u C4G kdy pravá strana se nadměrně sjížděla, jemné korekce volantem do přímého směru byly pravidlem. Po srovnání geometrie jsem konečně zažil ten příjemný pocit řídit motokáru jménem C4G.
A při brzdění ti jede auto bez držení volantu rovně? Vím, že to je především test brzd, ale i tu geometrii to odhalí.

při brždění to tahá taky doleva, brzdy jsou teď po repasi takže ty za to nemůžou, dávám 70% že to budou ty odklony a celková geometrie, pak už jenom to horní uložení (myslim tím tuhost zatáčení a tahání doleva), taky mám pocit že když jedu do trochu prudší zatáčky a trochu přidám tak předek ujíždí a volant jde najednou zlehka, je to celý divný a jestli tohle vyřešim tak se snad ožeru Velmi šťastný nezbývá než zajet na pořádnou 3D geometrii a tam se uvidí..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.2.2014 , 21:34   Citovat  

[quote="piskot"]Tenhle postup chápu, pokud navrch není ta krycí vrstva... Ble[/quote]

Prave ze to byla taky metla tou se strik jen opravovany kus na zbytku dilu se lehce obrousil bezbarvy lak a cely dil se striknul jenom tim nejlip udelas kdyz zajedes nekam do lakovny tam ti poradi
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2014 , 22:03   Citovat  

Speedey napsal:
Me moje predni kola prijdou spis rovne.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 154, 155, 156 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina