Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDAy 2013 - 26. - 28.7.
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 
Zaslat odpověď

Strana 42 z 42
cheerion je teď offline  cheerion
eShop manager
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 15.2.2014 , 23:21   Citovat  

Wena.Honda napsal:
zajmavé že Crown of Insane má už zaregistrovanej termín v datumu loňského HD a přitom se neřadí do seznamu festivalových skupin Velmi šťastný pokud teda budu počítat s tím že datum nebude znám dříve než budou obsazeny všechny festivalové termíny,můžu si zařadit HD do seznamu ztrátových aktivit,který prostě tenhle rok nestihnu....to abych začal jezdit na Týnec snad to snad ne Úsměv))

nevím co tu vyšilujete, prostě až budeme znát termín, tak ho sem co nejdřív dáme!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.2.2014 , 23:29   Citovat  

Wena.Honda napsal:
zajmavé že Crown of Insane má už zaregistrovanej termín v datumu loňského HD a přitom se neřadí do seznamu festivalových skupin Velmi šťastný pokud teda budu počítat s tím že datum nebude znám dříve než budou obsazeny všechny festivalové termíny,můžu si zařadit HD do seznamu ztrátových aktivit,který prostě tenhle rok nestihnu....to abych začal jezdit na Týnec snad to snad ne Úsměv))

Hele,
tak nikdo nikoho nenutí jezdit, ale ani nejezdit. To, že to v uplynulých letech bylo známo pomalu v listopadu, prosinci - bylo díky. Lokalitě. Tak je od loňska jiná. Tak jsou i jiná pravidla.

Kdo chce, zařídí se a pojede, i kdyby se to měl dozvědět měsíc dopředu. Všichni chodíme do práce - C´est la vie.

Mě to třeba přestalo bavit jezdit na velké akce a raději jezdím takové ty komornější srazy, jako: del Sol day, Honda Relax Meeting na Slovensku, Valašská zima, Výlety apod. Je to o volbě každého.

Věřím, že to dopadne dobře, uvidíš!!!

je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Wena.Honda je teď offline  Wena.Honda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2014 , 23:38   Citovat  

jojo,dáme třeba výpověď Velmi šťastný nic,zdar a sílu přátele
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
PříspěvekZaslal: 15.2.2014 , 23:39   Citovat  

Termín je rezervovaný už od začátku roku, ale jelikož nikdo z nás nevysolí 150k za běžnou cenu, kterou to tam stojí, tak musíme počkat do konce února, jestli se majiteli náhodou nenaskytne lepší příležitost, jak vydělat prachy. Samo nějaké páky tam máme, ale je to spíše škrabkání prstíčkem ... takže tak.

Myslím že 5 měsíců předem si snad dokáže dovolenou zařídit každý a kdo ne, ten s tím musí počítat, když má takové zaměstnání.
   Návrat  
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.2.2014 , 18:17   Citovat  

Wena.Honda napsal:
zajmavé že Crown of Insane má už zaregistrovanej termín v datumu loňského HD a přitom se neřadí do seznamu festivalových skupin Velmi šťastný

A na to jsi přišel jak???
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2014 , 22:15   Citovat  

Dany napsal:
A na to jsi přišel jak???

Neřeš...o týden se seknul. Důvod nadávat se najde vždycky Velmi šťastný
   Návrat  
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.2.2014 , 22:40   Citovat  

Ja prave, ze tam mame ten termin blokovany my asi uz pul roku, nicmene stale to nemam potvrzene na 100%, proto kluci nemuzou ten termin potvrdit oficialne. Zacal jsem to resit hned po lonskem HD, ale jsou veci, kterym nemuzu konkurovat... Pro info, pokud je tam standardni akce o vikendu, tak pronajem vcetne doplnkovych sluzeb je kolem 250tis, my tam jsme za mene nez polovinu a pokud tam je festak, tak je zisk nasobne vyssi... Abychom dostali levnejsi ceny, je proste treba vydrzet delsi dobu, ale asi se to spatne chape...

Samozrejme se snazim, aby to vyslo a nic se nemenilo, ale obcas se najdou komentare, ktere me docela berou chut to delat znovu, lepsi je totiz nedelat nic a kybicovat pořádnej výtlem

Loni jsme termin dali az v pulce brezna a taky se to stihlo, nicmene kdo chce psa byt, vzdy si hul najde...
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.2.2014 , 0:03   Citovat  

Dany napsal:
Ja prave, ze tam mame ten termin blokovany my asi uz pul roku, nicmene stale to nemam potvrzene na 100%, proto kluci nemuzou ten termin potvrdit oficialne. Zacal jsem to resit hned po lonskem HD, ale jsou veci, kterym nemuzu konkurovat... Pro info, pokud je tam standardni akce o vikendu, tak pronajem vcetne doplnkovych sluzeb je kolem 250tis, my tam jsme za mene nez polovinu a pokud tam je festak, tak je zisk nasobne vyssi... Abychom dostali levnejsi ceny, je proste treba vydrzet delsi dobu, ale asi se to spatne chape...

Samozrejme se snazim, aby to vyslo a nic se nemenilo, ale obcas se najdou komentare, ktere me docela berou chut to delat znovu, lepsi je totiz nedelat nic a kybicovat pořádnej výtlem

Loni jsme termin dali az v pulce brezna a taky se to stihlo, nicmene kdo chce psa byt, vzdy si hul najde...

Dane,
to je klasika.
   Návrat  
Wena.Honda je teď offline  Wena.Honda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2014 , 0:32   Citovat  

nikdy sem neřek že vaše práce stojí za hov.. wc jsem si dostatečně vědom toho kolik času,úsilí a financí všechna taková realizace stojí.máte za to moje uznání a obdiv a já sám sem rád za takovou akci.je to pro mne svátek a většinou taky jediná "dovolená" za celej rok-od toho se odvíjí výše mnou napsané viz. dovolená,takže mi tu nevkládejte do úst co jsem neřekl ani nenapsal,protože kdybych to chtěl říci,nebo napsat,tak bych to bez okolků napsal sám a bez pomoci někoho dalšího,jako spoustu dalších věcí.co na srdci,to na jazyku,víc nepotřebuju...

jediný,co jsem chtěl vědět,jestli už je nějaké info,naloženo se mnou bylo patřičně,šup šutrákem do ksichtu.jestli jste si to vzali jako útok,budiž,každej se zařídí sám podle sebe

stačilo jen napsat co tu bylo vypsáno a to-blíže určíme okolo konce února.téééčka ... každej prostě nemá ty free pracovní možnosti

když se vrátim k COI-vycházel jsem z datumu co mi přišel jako pozvánka.Jelikož jsem odmítl účast,další aktualizace či úpravy šli mimo mě...

doufám že jsme si vše patřičně vysvětlili a ujasnili.řekl bych že už jsme dostatečně dospělí lidé,na nějaké takové zbytečné strkanice

takže Zdar! a ať se daří,Vám realizace dalšího ročníku,mě jeho účast a stejně tak i dalším H+ bláznům tohohle clubu
   Návrat  
cheerion je teď offline  cheerion
eShop manager
PříspěvekZaslal: 17.2.2014 , 13:42   Citovat  

Dany napsal:
Ja prave, ze tam mame ten termin blokovany my asi uz pul roku, nicmene stale to nemam potvrzene na 100%, proto kluci nemuzou ten termin potvrdit oficialne...

OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Johanick je teď offline  Johanick
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.2.2014 , 22:23   Citovat  

crxmann napsal:
Ha našel sem v kraťasech dokument s výsledkama, hlasování myš Honday.

č - počet hlasů
301 - 14
266 - 2
254 - 1
57 - 1
204 - 9
120 - 21
104 - 2
187 - 6
276 - 4
184 - 1
218 - 2
37 - 5
195 - 10
222 - 1
246 - 3
89 - 17
46 - 1
56 - 2
298 - 1
56 - 2
96 - 1
174 - 1
124 - 2
210 - 2
218 - 3
123 - 1
173 - 2
68 - 1
250 - 1
216 - 2
122 - 1
76 - 1

pifko

jeden hlas=cena utechy od spolujezdce? Velmi šťastný samo ne vsichni je to dobrý
   Návrat  
Johanick je teď offline  Johanick
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.2.2014 , 22:35   Citovat  

HD teda v HK ? ja sem radsi pro svijany ale na HD pojedu i kdyby to bylo na louce Velmi šťastný
   Návrat  
_DoDo_ je teď offline  _DoDo_
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.10.2014 , 23:25   Citovat  

Zdravíčko Úsměv
nezůstali někomu nebo nemá někdo Honday srazovky 2013 a 2014 ???
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
PříspěvekZaslal: 7.10.2014 , 0:16   Citovat  

Napiš na eshop@honda-club.cz, měly by tu být ... bé tě to stát 30kč za obálku Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDAy 2013 - 26. - 28.7.
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina