Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Civic 6G Aerodeck
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 25, 26, 27  Další 
Zaslat odpověď

Strana 18 z 27
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.2.2014 , 23:54   Citovat  

Shimmi napsal:
Možná proto,že si zvyklí na B16A2. Většina se shodne,že je dravější. Pokud ale přesedláš z D15B7,tak ten rozdíl bude hodně znát.

Ano přesně tak je to dobrý
A to i navzdory tomu, že D15B7 je opravdu povedenej motor, kterej taky jede moc hezky.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2014 , 14:20   Citovat  

1.8Vti a 1.6Vti jsou hodne rozdilne auta. 1.8 kord v kombiku umi byt velmi zajiimavy kompromis praktictnost / zabava (a taky i cena, 1.8Vti je vetsinou stejne drahy, drive i levnejsi nez 1.6ky), jediny zasadni problem vidim v kratke 5ce, protoze to degraduje prakticnost pouze na okresky, kde se da dosahout velmi dobre spotreby pokud zrovna nezavodite. Dalnice je zlo, 130kmh, spotreba vyskoci hodne nahoru, auto zbytecne moc toci a je uz relativne hlucne a clovek se neustale kontroluje aby mu neujela noha na 140+kmh.
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2014 , 21:32   Citovat  

ja sem reagoval na zabavnost auta jak psal Petr, nevidim na tom nic zabavnyho, krome toho ze se do kufru vejde kocarek a 40 malejch psu.
podle me to je proste prakticky auto kam se vpohode vleze kocarek a deti, je to desne pohodlny oproti EK4, proti tomu nic. Sam sem si poridil anglana na normalni jezdeni, strasne rychle sem si na nej zvyknul, na to pohodli, nemusim se neustale vyhejbat mensim vymolum proste je poklne. jestli nekomu prijde zabavny zvracejici dite na zadnich sedackach tak prosim Velmi šťastný

jinak Petre tohle je tay atmo, podle me rodinak co ma koule pořádnej výtlem
hlavne to ber s nadsazkou přátele

3.0 V6 24V - 147kW (1994 - 1997)
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.2.2014 , 22:26   Citovat  

Becky: sakra, tak tohle je těžký kalibr Velmi šťastný
No jo, ale tak jak to píšeš ty, tak to vypadá, že 1,8 VTI je nudný auto, který nevyniká ničím jiným než pohodlím a praktičností a že je vladtně nesmysl mít pod kapotou ten skvělý a univerzální motor.
Právě díky tomu, že je B18C4 naladěná spíše "na pohodu" než "do ostra" tak umožňuje jak klidnou a pohodlnou jízdu s nízkou spotřebou tak i rychlý přesun s bezpečným předjížděním. A to podle mně už zábava je.

Ten zvuk...... VTEC

odkaz
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2014 , 22:35   Citovat  

ja nerikam ze je nudny, jen mi proste prijde vtipny psat ze je zabavny, to je vse Je to tam.

kdyz das rouru na D14 tak to ma taky krasnej zvuk Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.2.2014 , 22:46   Citovat  

Becky napsal:
ja nerikam ze je nudny, jen mi proste prijde vtipny psat ze je zabavny, to je vse Je to tam.

kdyz das rouru na D14 tak to ma taky krasnej zvuk Velmi šťastný

Tak jasný, pro každýho je měřítko zábavy jinde. Pro mě bylo 1.8 VTI zábavný. Toť vše přátele
Jo, máš pravdu. Sportovní sání na 1.4 udělá pěknej zvuk, ale to je asi tak všechno. Ale i to se může považovat za zábavu Velmi šťastný
   Návrat  
georgin je teď offline  georgin
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.2.2014 , 22:03   Citovat  

Chlapi, potřebuji poradit. Už nějakou dobu mi něco klepe či ťuká ve dveřích řidiče při sebemenších nerovnostech. Dělá to při zavřeném okně, jakmile ho stáhnu, je klid. Všiml jsem si, že sklo má docela vůli, jel jsem s tím do servisu a při převzetí mi řekly, že tam plandal kus nějaké těsnící gumy, která tam prý být nemusí. Vůle v mechanismu opravena, ale klepe to dál... Další věc je i to, že když zavírám dveře, sklo tam pěkně klepe. Dveře u spolujezdce to při staženém okně nedělají. Help, hrozně mě to klepání vadí Ble
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.2.2014 , 22:58   Citovat  

Tak asi "mistři" v servisu vyhodili nějakou gumu, která tam asi musí být. U Hondy není žádná součástka zbytečná.
No jo: "svěřte své auto odborníkům" Tak to valím bulvy

Takhle na dálku se těžko radí co je ve tvých dveřích špatně, ale existuje jednoduchá pomoc jak to zjistit.
Sundej tapecírunk z řidičovo i spolujezdcovo dveří a hledej rozdíl. V řidičovo dveřích bude něco chybět.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.2.2014 , 23:27   Citovat  

Na tyhle věci jsem trochu levej ÚsměvK tomu mechanikovi jezdím 4 pomalu 4 roky a hodně věcí jsme spolu na autě vyřešili. Dříve jsem jezdil k jinému zde známému členovi, ale s tím jsem zdaleka nebyl tak spokojen s prací. Ta guma byla už utržená, tak jí jen vyndal a mechanismus už nemá vůli. Bude to řešit hned po dovolené. Jen pátrám, jestli se vám to taky nestalo. Sám si na to netroufám, když nevím kam sáhnout
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.2.2014 , 23:49   Citovat  

georgin napsal:
Na tyhle věci jsem trochu levej ÚsměvK tomu mechanikovi jezdím 4 pomalu 4 roky a hodně věcí jsme spolu na autě vyřešili. Dříve jsem jezdil k jinému zde známému členovi, ale s tím jsem zdaleka nebyl tak spokojen s prací. Ta guma byla už utržená, tak jí jen vyndal a mechanismus už nemá vůli. Bude to řešit hned po dovolené. Jen pátrám, jestli se vám to taky nestalo. Sám si na to netroufám, když nevím kam sáhnout

No tak asi bude potřeba tu gumu sehnat novou. Ve dveřích je akorát guma v kolejnicích, ve kterých jezdí sklo, tak jestli neplandala její spodní část.
Ale fakt tažko radit takhle na slepo.
Třeba fotka vnitřku dveří by pomohla.......
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.2.2014 , 0:00   Citovat  

Díky za radu
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.2.2014 , 10:06   Citovat  

georgin napsal:
Chlapi, potřebuji poradit. Už nějakou dobu mi něco klepe či ťuká ve dveřích řidiče při sebemenších nerovnostech. Dělá to při zavřeném okně, jakmile ho stáhnu, je klid. Všiml jsem si, že sklo má docela vůli, jel jsem s tím do servisu a při převzetí mi řekly, že tam plandal kus nějaké těsnící gumy, která tam prý být nemusí. Vůle v mechanismu opravena, ale klepe to dál... Další věc je i to, že když zavírám dveře, sklo tam pěkně klepe. Dveře u spolujezdce to při staženém okně nedělají. Help, hrozně mě to klepání vadí Ble

Taky mi ve dveřích řidiče něco lehoulince poťukává, v sobotu to budu rozebírat.
   Návrat  
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.2.2014 , 20:26   Citovat  

Guma je jeste kolem tahla ke koliku zamku, tahla tam plandaj docela volne, muze to ted bez gumy tukat o sklo.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.2.2014 , 21:32   Citovat  

DrSlimm napsal:
Guma je jeste kolem tahla ke koliku zamku, tahla tam plandaj docela volne, muze to ted bez gumy tukat o sklo.

A taky ještě můžou rachtat táhla mezi zámkem a vnitřní páčkou. Z továrny jsou podložené kouskem filcu, aby neťukaly do plechu dveří.
   Návrat  
Klasounek je teď offline  Klasounek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.3.2014 , 9:50   Citovat  

Zdravím Vás,

budu svého anglána vyměňovat za Aero od Roma, ale není v něm klima. Zato mám klimu ve svém anglánovi - má někdo zkušenosti s přehozením? Zeptám se svého H+ servisáka, jestli by se do toho pustil.

Ale ještě mě zajímá, jak já lajk zjistím, že ten Aero má nějakou přípravu na klimu, konektory, kabeláž, atp...? Kde mám hledat nějakej konektor, kterej mi to napoví (a bude se mi lépe spát )?
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 11.3.2014 , 10:38   Citovat  

Klima prohodit jde uplne v pohode. Je i vcelku jedno jestli je auto predfacelift nebo pofacelift. V Praze bych Ti to klidne prehodil, zas takova operace to neni. Jedine co by "neslo" by byla klima z 1,4 ; 1,5 ; 1,6 do VTi a naopak.

Pripravu ma kazda honda.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.3.2014 , 10:41   Citovat  

ninja napsal:
Klima prohodit jde uplne v pohode. Je i vcelku jedno jestli je auto predfacelift nebo pofacelift. V Praze bych Ti to klidne prehodil, zas takova operace to neni. Jedine co by "neslo" by byla klima z 1,4 ; 1,5 ; 1,6 do VTi a naopak.

Pripravu ma kazda honda.

No tak to jsi mě potěšil! Uvidíme, jak se na to bude tvářit můj známej a pak bych se klidně domluvil s tebou, kdybys na to měl chuť a čas - kolik zhruba by to koštovalo (jen nástřel)?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.3.2014 , 10:44   Citovat  

Podle casu, realne to vidim klidne do 1000,-
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.3.2014 , 11:03   Citovat  

Tak super, díky za info a eventuelně bych se včas ozval!
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.3.2014 , 8:40   Citovat  

ninja napsal:

Pripravu ma kazda honda.

Heleť, na jak dlouho ten úkon asi tak může být? Bavil jsem se s člověkem, co dělá hondy tady u nás a říkal, že jednou přehazoval klimu u C6G 3D a prý to bylo děsný sraní, včetně skoro komplet elektriky...tak teď nevím... Tak to koukám!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.3.2014 , 9:00   Citovat  

To same jsem delal brachovi. Vyndani bylo zhruba na hodinku a nandani do auta na dve. elektrika se resi uplne jednoduse. Za airboxem je konektor a odpoji se kratky kabelovy svazek a v interieru se pouze vynda a prehodi tlacitko. Nic se tahat nemusi, vsechno je pripravene.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.3.2014 , 9:29   Citovat  

A palubka kvůli tomu "radiátorku" musí ven, nebo ne?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.3.2014 , 9:45   Citovat  

Nemusi. Staci vyndat kastlik a jeho vyztuhu.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.3.2014 , 10:10   Citovat  

Hmm, hele, pokud se tu klimu rozhodnu přehodit...a asi jo, tak bych to možná udělal přes tebe, pokud bys měl zájem, než se s ním tady dohadovat. Nebo jestli nevíš o někom víc na Sever, kdo by to zmáknul?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.4.2014 , 13:44   Citovat  

Tak už patřim mezi "Vás" - díky Rome přátele

c.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
c.jpg, 506.28 kB
   Návrat  
Sethox je teď offline  Sethox
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.4.2014 , 13:53   Citovat  

Krasavec! je to dobrý Měl jsem jít taky do kombíka, no to už je jedno. Se stydím Ať slouží a jezdí co nejlíp! Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.4.2014 , 13:58   Citovat  

Díky. Já teď 4 roky jezdil v 5D (viz. foto, moje malá sbírka Úsměv ) a taky posloužila dobře holka...a slouží doteď. Po složení sedaček toho odvozila taky hafo. Ale kombík je kombík + nosiče na střechu, kola, atd...má to výhody. Co jsem ale teď nasadil ty hezký kola, tak jsem se do ní zamiloval a kombi se mi líbí víc než 5D Je to tam.

a.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
a.jpg, 514.33 kB
   Návrat  
Sethox je teď offline  Sethox
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.4.2014 , 14:05   Citovat  

Jo tak já jsem zatím chudý student, takže mám zatím jen jedno/první auto a to právě 5D po face (taky v téhle modré HaHaaa ). Původně jsem to auto měl na dojíždku 10km, takže velký auto bych moc nevyužil (navíc si myslím, že ta 1,4 by se s tím trápila při velkým nákladu, ale možná se pletu. Když to porovnám s skorotchánovou jedničkovou lagunou v kombi, tak i přesto, že je to 1,6 tak když byla naložená, tak jsem myslel, že nevyjedem kopec pořádnej výtlem ). Takže vyhrál liftback (fastback). Ale stejně se mi líbí víc kombík. Úsměv jo mimochodem, jsem teď docela rád za to zadní křídlo, sice malinký, ale koukám, bez něj to vypadá tak nějak jinak. (Možná zvyk jen).

EDIT: Krásná sbírka. Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.4.2014 , 14:13   Citovat  

Já mám všechny 3 kousky 1,4i (66 kW) a na nějaký velký náklady to taky není (mám na mysli třeba 4 dospěláci, rakev na střeše a tadá k moři), ale pro dva, nebo malou rodinu v pohodě. Nutno ale říct, že 4 dospělí, kufr plnej kufrů a sprint na letiště do Phy (120km) zvládla 1.4ka 5D uplně v pohodě, až jsem se divil (ale je fakt, že jsem ji už točil víc než obvykle) Úsměv Úsměv 1,6 musí jezdit fajnově, ne?

Kombíka mám týden, tak uvidíme jak se těžší karoserie podepíše na "slabém" motoru, taky jsem se toho trošku bál...ale snad Honda nezklame Velmi šťastný
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 1.4.2014 , 20:07   Citovat  

Klasounek napsal:
... kombi se mi líbí víc než 5D Je to tam.

já to vidím taky tak Úsměv
a 1.4ky se není třeba "bát" ani v Aeru, je pěkně zpřevodovaná a bez problému strčí do kapsy třeba 1.6ku v Rencku Madžáne
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Civic 6G Aerodeck
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 25, 26, 27  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina