Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 161, 162, 163 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 162 z 333
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 21.2.2014 , 17:15   Citovat  

isulsten napsal:
Chlapy mám doma a nic. Jeden už líže 1 mega km a nic, vše jak má být. Honda dvě po 200 tis.kaput třetí zatím drží. Čím to asi bude?

nohama? rukama? Velmi šťastný
a měl si ty Honda od samého začátku?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
chalejkum je teď offline  chalejkum
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.2.2014 , 18:10   Citovat  

Spock napsal:
Zdravím pánové, potřeboval bych od vás prosím poradit. Z ničeho nic mi nejdou otevřít dvířka nádrže (páčkou vedle levé nohy), mrazem to není, v Brně je teplo Úsměv Samozřejmě jsem to zjistil na benzince a zkoušel jsem to tam jak trotl asi 100x. Nechci tomu ublížit, tak jsem to zbytečně nepáčil. 1)Je nějaká jiná cesta, jak to otevřít? Třeba z kufru? 2)Je možnost to sám opravit? Je to asi čistě mechanická věc, ne? Ještě teda doufám, že těm dvířkům brání v otevření jenom nějaký smetí nebo něco a třeba zítra už to půjde Úsměv Jinak mám Accorda 6G předface.. díky za každou radu !

...drz se rady bubaaka...taky se mi to stalo a duvod proste prilis zridkave otevirani a pruzinka se unavila a uz vyko neodskocilo :/...ja to podlozil cigaretovym zapalovacem Velmi šťastný...

forever222...osobne bych asi sel uz do face verze...krom toho ze sezenes mlhovky tak nemusis resit vicero malickosti...krom toho ja taky kupoval predface s cca 185tis a co tam zahucelo penez Velmi šťastný...

AFY
   Návrat  
isulsten je teď offline  isulsten
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.2.2014 , 18:14   Citovat  

Ne, neměl. Nikdy žádný. Já bych za to ty prachy nikdy nedal Velmi šťastný . Accouš je od nového zatím v po ho ale je fakt že má teprve 99 tis. km.
   Návrat  
nik221 je teď offline  nik221
PříspěvekZaslal: 21.2.2014 , 18:24   Citovat  

Zdravim už nějakou dobu hledám nějakýho accorda cena kolem 35000, chtěl bych znát váš názor na tyto accordy, jestli nějakej stojí za to... ten druhý se mi moc nezdá...

odkaz

2 accord
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.2.2014 , 18:41   Citovat  

Forever222 Ten je opravdu moc pěknej! To třetí brzdový je super takhle v křídle, už nějakém čas po něm koukám. VTEC
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.2.2014 , 18:44   Citovat  

Nik221: Za ty peníze nečekej žádnej zázrak, to tažný mi zrovna moc u toho modelu nesedí. Záleží kolik chceš investovat, auto není prasátko, to peníze nešetří. je to dobrý je to dobrý je to dobrý je to dobrý
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 21.2.2014 , 18:56   Citovat  

isulsten napsal:
Nik221: Za ty peníze nečekej žádnej zázrak, to tažný mi zrovna moc u toho modelu nesedí. Záleží kolik chceš investovat, auto není prasátko, to peníze nešetří. je to dobrý je to dobrý je to dobrý je to dobrý

A co by se tam tak pokazit? zajímalo by mě na co accord nejvíc trpí, ikdyž to hlavně záleží na majiteli jak se stará...
   Návrat  
Speedey je teď offline  Speedey
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.2.2014 , 19:22   Citovat  

nik221 napsal:
A co by se tam tak pokazit? zajímalo by mě na co accord nejvíc trpí, ikdyž to hlavně záleží na majiteli jak se stará...

Nechám ti mojeho za 30 tisíc a můžeš pokračovat už jen v pár maličkostech na opravách, stačí tomu rozvody, vodní pumpa a vychytat pár kravin, já do něj teď investoval cca 15tis. komplet přední náprava po repasi, novej řemen na pumpě a altíku ,nově mám objednanou lambdu, original box filtru, všechny filtry-kabinovej, palivovej, vzduchovej, budu měnit olej a dělat 3D geometrii i odklony, takže pokud bys měl zájem tady je tudy odkaz jo a jsou nově rozleštěný přední světla..
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 21.2.2014 , 19:39   Citovat  

Speedey napsal:
Nechám ti mojeho za 30 tisíc a můžeš pokračovat už jen v pár maličkostech na opravách, stačí tomu rozvody, vodní pumpa a vychytat pár kravin, já do něj teď investoval cca 15tis. komplet přední náprava po repasi, novej řemen na pumpě a altíku ,nově mám objednanou lambdu, original box filtru, všechny filtry-kabinovej, palivovej, vzduchovej, budu měnit olej a dělat 3D geometrii i odklony, takže pokud bys měl zájem tady je tudy odkaz jo a jsou nově rozleštěný přední světla..

Na tohohle sem taky koukal, jenom škoda tý nehody dobrýho mechanika aby člověk pohledal Bueee kolik si myslíš že je třeba investovat ??
   Návrat  
TMisa090 je teď offline  TMisa090
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.2.2014 , 19:48   Citovat  

nik221 napsal:
Zdravim už nějakou dobu hledám nějakýho accorda cena kolem 35000, chtěl bych znát váš názor na tyto accordy, jestli nějakej stojí za to... ten druhý se mi moc nezdá...

odkaz

2 accord

Prvního accorda pán prodával za 20 tis a udělal na mě podraz když řekl že ho chtěl jeho bratr. Má špatnou mlhovku a vadnou lambdu. Víc mi do telefonu neřekl.
   Návrat  
Speedey je teď offline  Speedey
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.2.2014 , 20:55   Citovat  

nik221 napsal:
Na tohohle sem taky koukal, jenom škoda tý nehody dobrýho mechanika aby člověk pohledal Bueee kolik si myslíš že je třeba investovat ??

nebudu ti mazat med kolem huby tak jako ostatní prodejci, počítej rozvody,časem spojka, přední brzdy tak 20tis.km a taky výměna, chce to vychytat začínající orezlinky na lemech a dveřích. Záleží co od auta chceš, a jestli chceš udělat z 15 let starýho křápu TOP tak klidně 50 tisíc HaHaaa , reálně pro běžný ježdění a žádnou divočinu zatim nic a pokud bys to chtěl tak jak já mít ve 100% spolehlivým stavu tak do 10tis investice...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.2.2014 , 21:37   Citovat  

Davcar napsal:
to by me taky zajimalo protoze me tece

mě už neteče Úsměv
hadice sem přesponkoval a čerpadlo komplet rozebral a vše gumové vyměnil + zkontroloval opotřebení kov.částí a ložiska
vše funguje jak má, čerpadlo šlape tiše a hlavně bez prolínání kapaliny je to dobrý

i s náplní PSF-S to vyšlo na necelých 1.500,-
   Návrat  
enzim je teď offline  enzim
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.2.2014 , 23:07   Citovat  

Rasta: Bavíte se o servu?Nekde taky ztracim kapalinu.Za 2-3 mesice od merky max mi zmizelo k min - to muze byt tak 50ml? Co se vsechno da pretesnit,presponkovat? Staci orientacne,ale cena opravy je zajimava,kdyz jen servoolej vyjde na 600,- Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.2.2014 , 14:53   Citovat  

enzim napsal:
Rasta: Bavíte se o servu?Nekde taky ztracim kapalinu.Za 2-3 mesice od merky max mi zmizelo k min - to muze byt tak 50ml? Co se vsechno da pretesnit,presponkovat? Staci orientacne,ale cena opravy je zajimava,kdyz jen servoolej vyjde na 600,- Úsměv

jj, o servu Úsměv

čerpadlo:

těsnění kolem hřídele, 2x o-kroužek vstup + výstup, těsnění zadního víka, 3x o-kroužek do útrob Velmi šťastný
což vyjde cca 1.200,- (v té ceně, co jsem psal předtím bylo omylem gufero vyv.hřídele Se stydím )
pokud máš F motor, můžu ti napsat čísla dílů

vedení kap./přesponkování:
od nádobky k čerpadlu, hned vedle ta vracečka (konec hadice sem musel seříznout a nebo jedině vyměnit celou),
nad nápravnicí/nad servem jsou 2 spony, ale přístup jak k penězům HaHaaa
- to jsou nejčastější místa
jinak jak tady bylo psáno, projít celý okruh - asi 7 nebo 8 spojů guma/kov
a dost často bývají vyrezlé právě ty trubky (na cenu nového vedení sem se radši neptal, ale počítám tak 10-12tis.)
zkontrolovat tu tlakovou hadici (servo tlačí kolem 70 atmo Tak to koukám! , docela mazec)

servo:
dost často teče z domečku šneka (to je názvosloví pořádnej výtlem ) - možná by se dali objednat těsnění
jinak pokud servo teče hodně = repas nebo výměna za nový
repas stávajícího cca 5-7tis.
výměnou za repas cca 14tis.
nové řízení 37tis. pořádnej výtlem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.2.2014 , 20:26   Citovat  

koupena nová lambda a cukání a padání volnoběhu stále stejné, tak jsem vyčistil klapku vzduchu a furt stejné ba dokonce i horší. Dneska už mi to i chcíplo na volnoběh.
Asi půjde novej motor ...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.2.2014 , 20:38   Citovat  

TMisa090 napsal:
koupena nová lambda a cukání a padání volnoběhu stále stejné, tak jsem vyčistil klapku vzduchu a furt stejné ba dokonce i horší. Dneska už mi to i chcíplo na volnoběh.
Asi půjde novej motor ...

ecu si resetoval po tom všem?
chcíplo na volnoběh za studena?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.2.2014 , 20:57   Citovat  

RASTA napsal:
ecu si resetoval po tom všem?
chcíplo na volnoběh za studena?

Jojo právě jsem resetoval jednotku podle jednoho návodu na prelude, ale výsledek stejný ... Nastartoval jsem asi po hodině co auto stálo zahřáté a chcíplo to .... pak jsem to raději držel pod plynem. Jinak když jsem dojel domu tak to krásně drželo těch 900 ot/m ale pak asi po 10s to zase spadlo na 300-400
Dříve to dělalo to, že na volnoběh to běželo v pohodě, ale když jsem přidal tak se mi zdálo jako kdyby se to trochu přidusilo, a když jsem pustil plyn tak nejprve klesly otáčky na těch 300-400 a pak zase na normál, měl jsem taky na OBD chybu v chudé směsi. Tak jsem vyměnil tu lambdu, vymazal a už se neobjevila.
Jinak co jel dneska za mnou kámoš tak říkal že mi to dost hulí.
A ještě když jsem přidal do otáček na neutrál tak mi trochu střelilo do výfuku a nechtělo se tomu do otáček ...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.2.2014 , 21:03   Citovat  

TMisa090 napsal:
Jojo právě jsem resetoval jednotku podle jednoho návodu na prelude, ale výsledek stejný ... Nastartoval jsem asi po hodině co auto stálo zahřáté a chcíplo to .... pak jsem to raději držel pod plynem. Jinak když jsem dojel domu tak to krásně drželo těch 900 ot/m ale pak asi po 10s to zase spadlo na 300-400
Dříve to dělalo to, že na volnoběh to běželo v pohodě, ale když jsem přidal tak se mi zdálo jako kdyby se to trochu přidusilo, a když jsem pustil plyn tak nejprve klesly otáčky na těch 300-400 a pak zase na normál, měl jsem taky na OBD chybu v chudé směsi. Tak jsem vyměnil tu lambdu, vymazal a už se neobjevila.
A ještě když jsem přidal do otáček na neutrál tak mi trochu střelilo do výfuku a nechtělo se tomu do otáček ...

koukal si jak vypadá palec a víčko rozdělovače?
jak vypadají svíčky?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.2.2014 , 21:07   Citovat  

RASTA napsal:
koukal si jak vypadá palec a víčko rozdělovače?
jak vypadají svíčky?

Palec,víčko, kabely a svíčky mají najeto asi tak 1000km tak myslím si že v tom to nebude ... i když se raději na to zítra kouknu, ale nemyslím si že by to bylo tím. Jinak lambdy jsou obě nové a originál denso, nový vzduchový a palivový filtr, vyčištěna klapka a EGR (odpojil jsem ho a beze změn)
Nejen že padá na volnoběh, ale cuká kolem 2tis ot ...
   Návrat  
xps je teď offline  xps
PříspěvekZaslal: 22.2.2014 , 21:13   Citovat  

TMisa090 napsal:

Možná by pomohla on-line diagnostika pomocí androida - aplikace Torque OBD Pro, OBD bluetooth modul a zjistit co to bere za vstupy - čidla teploty vzduchu vody, podtlak v sání, poloha klapky, atd atd.

Takový vtíravý dotaz - hodilo to někdy MIL (žlutá ikonka motoru)? Funguje? Neodpojil ji někdo v minulosti kvůli problémům?

xps
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.2.2014 , 21:18   Citovat  

TMisa090 napsal:
Palec,víčko, kabely a svíčky mají najeto asi tak 1000km tak myslím si že v tom to nebude ... i když se raději na to zítra kouknu, ale nemyslím si že by to bylo tím. Jinak lambdy jsou obě nové a originál denso, nový vzduchový a palivový filtr, vyčištěna klapka a EGR (odpojil jsem ho a beze změn)
Nejen že padá na volnoběh, ale cuká kolem 2tis ot ...

svíčky počítám, že NGK a víčko s palce origo,že? Velmi šťastný
výfuk je průchozí, není přicpaný?
zkoušel si měřit průtok benzinu a tlak na liště?
co kostry na motoru a kabely k baterce?
baterka ok?
vstřiky ok?
rozvody ok?
předstih ok?
pak bych zkusil proměřit snímač polohy klapky OK
ještě popřemýšlim, co se dá Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.2.2014 , 21:32   Citovat  

RASTA napsal:
svíčky počítám, že NGK a víčko s palce origo,že? Velmi šťastný
výfuk je průchozí, není přicpaný?
zkoušel si měřit průtok benzinu a tlak na liště?
co kostry na motoru a kabely k baterce?
baterka ok?
vstřiky ok?
rozvody ok?
předstih ok?
pak bych zkusil proměřit snímač polohy klapky OK
ještě popřemýšlim, co se dá Velmi šťastný

Baterku jsem zkusil dát jinou, beze změn, rozvody jsou před výměnou, předstih jsem nekontroloval, jak proměřím snímač polohy ??? komplet kostry jsem dělal nový, tlak benzínu jsem nedělal svíčky, kabely, víčko a palec dělal předchozí majitel před prodejem viz: tudy odkaz
Kat už tam není, zadní díl je nový, střední se mi zdá v poho.
Vypadá že jsou už pístní kroužky K.O.
Chci prostě to auto dát za každou cenu do kupy ... mám ale na to omezený rozpočet cca 10 tis.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.2.2014 , 21:37   Citovat  

xps napsal:
Možná by pomohla on-line diagnostika pomocí androida - aplikace Torque OBD Pro, OBD bluetooth modul a zjistit co to bere za vstupy - čidla teploty vzduchu vody, podtlak v sání, poloha klapky, atd atd.

Takový vtíravý dotaz - hodilo to někdy MIL (žlutá ikonka motoru)? Funguje? Neodpojil ji někdo v minulosti kvůli problémům?

xps

to OBD mám objednaný abych si jí nemusel z práce furt pujčovat Velmi šťastný Kontrolka funguje Mrk kdyby mi to házelo chybu nějaké součástky tak bych to vyřešil, ale nic .... naposled byla ta lambda, ta byla vyměněna a od tý doby jen chyba s egr protože jsem ho odpojil ....
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.2.2014 , 21:53   Citovat  

TMisa090 napsal:
Baterku jsem zkusil dát jinou, beze změn, rozvody jsou před výměnou, předstih jsem nekontroloval, jak proměřím snímač polohy ??? komplet kostry jsem dělal nový, tlak benzínu jsem nedělal svíčky, kabely, víčko a palec dělal předchozí majitel před prodejem viz: tudy odkaz
Kat už tam není, zadní díl je nový, střední se mi zdá v poho.
Vypadá že jsou už pístní kroužky K.O.
Chci prostě to auto dát za každou cenu do kupy ... mám ale na to omezený rozpočet cca 10 tis.

právě proto bych víčko, palec a svíčky zkontroloval, důvěřuj, ale prověřuj OK
aby nebyl problém v absenci katu, kort když tam jsou dvě lambdy
docela se divim, že check engine drží hubu to mi hlava nebere
u TPS se dá proměřit odpor a taky voltáž mezi kontaktama při otočenym klíčku v poloze před startem
při zavřené klapce ca 0.5V při plně otevřené ca 4.5V
je to klasika poťák, takže ta voltáž s otevírající se klapkou stoupá a naopak - dá se tedy zjistit např. jestli reaguje plynule
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.2.2014 , 21:59   Citovat  

RASTA napsal:
právě proto bych víčko, palec a svíčky zkontroloval, důvěřuj, ale prověřuj OK
aby nebyl problém v absenci katu, kort když tam jsou dvě lambdy
docela se divim, že check engine drží hubu to mi hlava nebere
u TPS se dá proměřit odpor a taky voltáž mezi kontaktama při otočenym klíčku v poloze před startem
při zavřené klapce ca 0.5V při plně otevřené ca 4.5V
je to klasika poťák, takže ta voltáž s otevírající se klapkou stoupá a naopak - dá se tedy zjistit např. jestli reaguje plynule

Uvidim, během příštího týdne mi přijde to bluetooth OBD a tam si budu kontrolovat live data Mrk zítra zkontroluju, změřím a dám vědět Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.2.2014 , 22:06   Citovat  

TMisa090 napsal:
Uvidim, během příštího týdne mi přijde to bluetooth OBD a tam si budu kontrolovat live data Mrk zítra zkontroluju, změřím a dám vědět Mrk

Jinak mám nabídku na motor za 3 tis s najetýma 190 tis a se zárukou ..... tak ho vezmu, nakopu tam moje sání a svody, komplet vyčisti, dám včechny podlakový hadičky nový, komeplet prostě dám předek do kupy i za to že týden budu jezdit s babi thalií Velmi šťastný
jen ještě musím dokoupit nářadí co nám ukradli naštvanej
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.2.2014 , 22:19   Citovat  

TMisa090 napsal:
Jinak mám nabídku na motor za 3 tis s najetýma 190 tis a se zárukou ..... tak ho vezmu, nakopu tam moje sání a svody, komplet vyčisti, dám včechny podlakový hadičky nový, komeplet prostě dám předek do kupy i za to že týden budu jezdit s babi thalií Velmi šťastný

Předtim ti jel taky tak špatně? Nebude to jenom tim EGRem ( IACV)? Zkus ho vrátit do funkčního stavu, vsadil bych se, že to může být ta příčina.

A lambdy si zkontrolij podle OEM, jak psali kluci třeba jsou sice od Densa, ale nejsou "origo". Třeba jsme se tu spletli, že jsou od Densa.

Myslim si, že motoru je škoda. Přijedu si pro něj dištak Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.2.2014 , 22:20   Citovat  

TMisa090 napsal:

ALL: To je ono ? Asi si to taky pořídim
tudy odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.2.2014 , 22:22   Citovat  

enzim napsal:
ALL: To je ono ? Asi si to taky pořídim
tudy odkaz

Toto je zbytečně drahý ... postačí ti toto: tudy odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.2.2014 , 22:35   Citovat  

RASTA napsal:
jj, o servu Úsměv

čerpadlo:

těsnění kolem hřídele, 2x o-kroužek vstup + výstup, těsnění zadního víka, 3x o-kroužek do útrob Velmi šťastný
což vyjde cca 1.200,- (v té ceně, co jsem psal předtím bylo omylem gufero vyv.hřídele Se stydím )
pokud máš F motor, můžu ti napsat čísla dílů

vedení kap./přesponkování:
od nádobky k čerpadlu, hned vedle ta vracečka (konec hadice sem musel seříznout a nebo jedině vyměnit celou),
nad nápravnicí/nad servem jsou 2 spony, ale přístup jak k penězům HaHaaa
- to jsou nejčastější místa
jinak jak tady bylo psáno, projít celý okruh - asi 7 nebo 8 spojů guma/kov
a dost často bývají vyrezlé právě ty trubky (na cenu nového vedení sem se radši neptal, ale počítám tak 10-12tis.)
zkontrolovat tu tlakovou hadici (servo tlačí kolem 70 atmo Tak to koukám! , docela mazec)

servo:
dost často teče z domečku šneka (to je názvosloví pořádnej výtlem ) - možná by se dali objednat těsnění
jinak pokud servo teče hodně = repas nebo výměna za nový
repas stávajícího cca 5-7tis.
výměnou za repas cca 14tis.
nové řízení 37tis. pořádnej výtlem

Díky za info , určitě se k tomu po čase vrátim je to dobrý
Budu muset mrknout, kde to teče. Ale asi to nebude tak znatelný, když za takovou dobu unikne relativně málo.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 161, 162, 163 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina