Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[0]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Sraz Brno: Renocar - 18.5. 2008
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 5
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 19.5.2008 , 12:41   Citovat  

kamol napsal:
nejake komplet vysledky jsou uz nekde?

zatím jen incomplet .. nemají tam doteď ani z Příbramy ..

superměřiči kteří dají na první místo auto s časem 0.28 .. amaterři to jsou KO doteď mi to hlava nebere jak navíc můžou něco takovýho vyhlásit ...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 19.5.2008 , 12:43   Citovat  

Btw. nefotil nekdo neco?
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.5.2008 , 12:55   Citovat  

vti [906team] napsal:
pozrem vecer na logy z gtechu mojich jazd, lebo ja som mal najlepsiu cca 14.1s a oni namerali 13.44s a je fakt, ze ked som siel na brzdy az podla Gtechu ked mi blikol, ze som presiel 1/4mile, tak som bol minimalne 30m za fotobunkou...

ale vysledky v kategorii do troch litrov dopadli pozitivne:
1. marat 4x4 turbo b16a/1.8bar - 10.9
2. 906team turbo b16a2/0,6bar - 12.73
3. 906team turbo d15b7/0.6bar - 13.44

a do 1.6 vsetkych deklasoval eso s casom 12.77 !!!

divne je, ze za mnou bola nejaka nexia s casom 13.55...
a aj to uno turbo bolo nejake slusne - 13.11

p.s. ja som mal plnu nadrz a komplet interier, akurat sla von rezerva a siel som na slickoch.
Ta Nexia je Ivan z Tuning-fora ne? Má tam swapovaný motor ale ted kurna nevím jaký...myslím že z Calibry 2,5???
   Návrat  
vti [906team] je teď offline  vti [906team]
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.5.2008 , 13:16   Citovat  

dark napsal:
aneb TAKHLE PRESNE VZNIKAJI LZI A NEPRAVDY NA DISKUSNICH FORECH.

A proto se od jiste doby podobnych akci s nasimi BRNENSKYMI CHCIPLYMI KONEMI meetallll neucastnim.

nuz ludia, ktori to videli z tribuny to videli presne tak, ako to bolo napisane. mam aj jedno video maratovej jazdy a je fakt, ze cobra bola v cieli prva.
z tribuny nevidis uplne idealne start, takze tam nejaka desatinka hore-dole nie je vidiet, ale fotobunka to zachyti spravne. takze neviem preco z toho teraz vznika flame. na vysledkoch (ktore su sice tiez spochybnene niektorymi anomaliami) je ale vidiet ako to naozaj chodi. takze ak sa chciple kone neboja, tak by bolo zaujime zmerat sily s casomierou.
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 19.5.2008 , 13:35   Citovat  

vti [906team] napsal:
nuz ludia, ktori to videli z tribuny to videli presne tak, ako to bolo napisane. mam aj jedno video maratovej jazdy a je fakt, ze cobra bola v cieli prva.
z tribuny nevidis uplne idealne start, takze tam nejaka desatinka hore-dole nie je vidiet, ale fotobunka to zachyti spravne. takze neviem preco z toho teraz vznika flame. na vysledkoch (ktore su sice tiez spochybnene niektorymi anomaliami) je ale vidiet ako to naozaj chodi. takze ak sa chciple kone neboja, tak by bolo zaujime zmerat sily s casomierou.

pořádnej výtlem pořádnej výtlem PS: chybí ti tam to "brněnské" co Darka pořád tak rajcuje Mr. Green
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.5.2008 , 13:37   Citovat  

dark napsal:
aneb TAKHLE PRESNE VZNIKAJI LZI A NEPRAVDY NA DISKUSNICH FORECH.

A proto se od jiste doby podobnych akci s nasimi BRNENSKYMI CHCIPLYMI KONEMI meetallll neucastnim.
Jasně jsem hroznej vocas a moje oči asi lžou. Neříkal jsem žádny časy, viděl jsem jednu jízdu a tu jsem popsal, stal jsem vzadu a start neviděl. Marat to uvedl na pravou míru ale nic co není pravda jsem nenapsal ale ano udělej ze mě lháře a debi*a OK
   Návrat  
dark je teď offline  dark
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.5.2008 , 14:28   Citovat  

Miki Civic napsal:
pořádnej výtlem pořádnej výtlem PS: chybí ti tam to "brněnské" co Darka pořád tak rajcuje Mr. Green

No to vis, jsem z toho celej nadrzenej Úsměv šuk
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 19.5.2008 , 14:36   Citovat  

dark napsal:
No to vis, jsem z toho celej nadrzenej Úsměv šuk

náhodou "brněnské chcíplé koně" aspiruje na hlášku jara Úsměv) vždycky u toho málem brečím smíchy, díky Reno a spol pořádnej výtlem
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.5.2008 , 14:40   Citovat  

koliik teda zajela ta cobra?
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.5.2008 , 14:41   Citovat  

vti [906team] napsal:

Jenze to je prave ten problem. On je rozdil mezi tim zda se casomira pousti v treninkovem(ci kvalifikacnim) nebo zavodnim rezimu. V kvalifikacnim blikne zelene svetlo, a ty mas obvykle 5 sekund na start, takze je uplne jedno kdo je v cili prvni, ale jaky jsou casy, ve kterych neni reakcni doba ridice obsazena. A tohle je prave ten rezim, kterej je zpravidla na Renocaru pouzivanej.

A proto nemam rad, kdyz nekdo na zaklade toho ze "nekde neco videl " dela takovyhle zavery. Jeden se toho chyti, pribarvi se to, a drb je na svete a hrne se rychlosti svetla.

Kdyz jde o nejakyho dejchavicnyho civika 1,5 ekonom, tak je mi to ukradeny, ale pokud jde o nekoho kdo do toho jde naplno, tak me to :mravenec:. A proc vlastne? No protoze o nas se toho taky rika milion veci a 90% z toho je lez. Navic Hengesek se vzdycky tak krasne urazi a zacne se vztekat .... je to dobrý

Sily muzem klidne zmerit, rad se domluvim, ikdyz my moc po sprintech nejezdime.. spis jsme tady kdyz je cas a penize.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.5.2008 , 15:04   Citovat  

no takovou casomiru si predstavuju.ze se meri od reakce auta a ne na svetla kde nekdo muze vyjet pozdeji a ztrati cas.takze na fotobunku je to urcite lepsi a presnejsi nez jenom na svetla tak jak tomu bylo na HSV

ale tak me to nevadi bylo to pro zabavu.pobavil sem se na sraze a o to slo.ale kdyby to bylo jinde tak by me to nastvalo ze to tak je.
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.5.2008 , 15:06   Citovat  

dark napsal:
Jenze to je prave ten problem. On je rozdil mezi tim zda se casomira pousti v treninkovem(ci kvalifikacnim) nebo zavodnim rezimu. V kvalifikacnim blikne zelene svetlo, a ty mas obvykle 5 sekund na start, takze je uplne jedno kdo je v cili prvni, ale jaky jsou casy, ve kterych neni reakcni doba ridice obsazena. A tohle je prave ten rezim, kterej je zpravidla na Renocaru pouzivanej.

A proto nemam rad, kdyz nekdo na zaklade toho ze "nekde neco videl " dela takovyhle zavery. Jeden se toho chyti, pribarvi se to, a drb je na svete a hrne se rychlosti svetla.

Kdyz jde o nejakyho dejchavicnyho civika 1,5 ekonom, tak je mi to ukradeny, ale pokud jde o nekoho kdo do toho jde naplno, tak me to xxxx. A proc vlastne? No protoze o nas se toho taky rika milion veci a 90% z toho je lez. Navic Hengesek se vzdycky tak krasne urazi a zacne se vztekat .... je to dobrý

Sily muzem klidne zmerit, rad se domluvim, ikdyz my moc po sprintech nejezdime.. spis jsme tady kdyz je cas a penize.
Jj v poslední dobe jsem nějakej.. asi mám měsíčky Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.5.2008 , 15:36   Citovat  

dark napsal:

Kdyz jde o nejakyho dejchavicnyho civika 1,5 ekonom, tak je mi to ukradeny, ale pokud jde o nekoho kdo do toho jde naplno, tak me to xxxx. A proc vlastne? No protoze o nas se toho taky rika milion veci a 90% z toho je lez. Navic Hengesek se vzdycky tak krasne urazi a zacne se vztekat .... je to dobrý

ale o tom to cele je, kolkokrat sa stane, ze ludia len vidia ako tie auta slapali a ci niekto ulial start alebo zaspal uz nikto riesit nebude... casomiera sa spustala aj v treningu aj v ostrych az potom ako preslo auto, takze podmienky boli stale rovnake. inak v brne sa teraz startovalo na mavnutie vlajkou co bolo podla mna uplne zle, lebo nebolo jasne, kedy presne odstartovat a kazdy startoval inokedy.

a co sa tyka merania sil, tak to nie je o mne, ale o tom, ze sa tu povrava kolko koni ma odmerane kdejake auto a nikde ziadne porovanie. a otvorene poviem, ze som videl kdejake bludy na papieroch a stale neverim, ze v cechach beha 1.6ka s 186Nm a 216ps ci kolko presne to bolo...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.5.2008 , 16:50   Citovat  

vti [906team] napsal:

a co sa tyka merania sil, tak to nie je o mne, ale o tom, ze sa tu povrava kolko koni ma odmerane kdejake auto a nikde ziadne porovanie. a otvorene poviem, ze som videl kdejake bludy na papieroch a stale neverim, ze v cechach beha 1.6ka s 186Nm a 216ps ci kolko presne to bolo...

Presne z duvodu podobnych pochyb ted Alien i ja doporucoval Renovi, aby si auto odvezl na nezavislou brzdu, nejen kvuli cislu, ale i treba kvuli porovnani grafu prubehu vykonu, protoze kazdy vyrobce pouziva trochu jine techniky mereni, jine systemy valcu apod.

Az se nekde potkame, muzu ti jen nabidnout svezeni v aute ktery pouzivame my na zavody dovrchu, myslim si ze se ti to bude libit.
   Návrat  
eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.5.2008 , 22:24   Citovat  

no a kluci te svezou civicem co delali na sprinty a myslim ze se vam to bude libit dvojnasob Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.5.2008 , 22:39   Citovat  

Jak to že to bylo v Nedeli? Vždycky když jsem jezdil tak byla sobota. Tak to koukám!
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.5.2008 , 23:14   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Jak to že to bylo v Nedeli? Vždycky když jsem jezdil tak byla sobota. Tak to koukám!

protoze v sobotu byl na masaryku sraz sportovnich aut OK
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.5.2008 , 8:21   Citovat  

eso-sannycars napsal:
no a kluci te svezou civicem co delali na sprinty a myslim ze se vam to bude libit dvojnasob Mrk

Jj, my mame moc radi auta co jsou staveny na jizdu rovne Úsměv
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 20.5.2008 , 9:08   Citovat  

tudy odkaz

už jsou kupodivu výsledky

omg proč když kliknu na Brno otevřou se výsledky z JH ...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 20.5.2008 , 10:12   Citovat  

hmm...kategroie do 1800 HaHaaa vice srazu s takovouhle kat kouř
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.5.2008 , 10:21  Naposledy upravil kamol dne 20.5.2008 , 10:30, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

jo no koukam na to ze to otevre vysledky jindrichuv hradec.holt profici Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2008 , 10:25   Citovat  

dark napsal:
Jj, my mame moc radi auta co jsou staveny na jizdu rovne Úsměv

preto napr. jeden civic jazdi vcelku uspesne slalom kouř

kaslime na flame, mna nezaujima ako to jazdi, ale ako je naladeny motor a preto ma zaujima naozaj relevantny graf z brzdy...
nic viac, nic menej.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2008 , 10:31   Citovat  

kamol napsal:
a kde je marat vysledek atak?a eso tam ma pres 13 a vy ste psali 12.7

zjavne vysledky z J.Hradca a Renocaru su tie iste... takze vysledky z brna zatial nie su a dali tam omylom vysledky z hradca - ked si to otvoris ktorukolvek kategoriu, tak to tam hore mas napisane.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.5.2008 , 10:33   Citovat  

vti [906team] napsal:
zjavne vysledky z J.Hradca a Renocaru su tie iste... takze vysledky z brna zatial nie su a dali tam omylom vysledky z hradca - ked si to otvoris ktorukolvek kategoriu, tak to tam hore mas napisane.

jj uz sem na to koukal ze se otevre pdf z jindrichova hradce:)lamy no
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.5.2008 , 12:42   Citovat  

vti [906team] napsal:
preto napr. jeden civic jazdi vcelku uspesne slalom kouř

kaslime na flame, mna nezaujima ako to jazdi, ale ako je naladeny motor a preto ma zaujima naozaj relevantny graf z brzdy...
nic viac, nic menej.

Ja flame neodstartoval Úsměv moje vcerejsi nabidka byla seriozni, a ja zas moc na grafy nejsem, radeji se v necem svezu a zhodnotim si to sam, proto jsem ti to nabizel. Kde bezne brzdite auta ?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2008 , 12:51   Citovat  

dark napsal:
Ja flame neodstartoval Úsměv moje vcerejsi nabidka byla seriozni, a ja zas moc na grafy nejsem, radeji se v necem svezu a zhodnotim si to sam, proto jsem ti to nabizel. Kde bezne brzdite auta ?

u nas v BA na brzde MAHA LPS 3000.
ja sa rad preveziem, ale je fakt, ze tieto subjektivne dojmy su velmi zradne... napr. moje teraz nie je ani moc lahke, ani moc vykonne, ale priebeh krutiaceho momentu je taky, ze ked fukne turbo tak pocit velmi impresivny na rozdiel od 'suchej' atmosfery (ktora zase taha stale a aj lepsie)...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2008 , 14:07   Citovat  

kamol napsal:
jj uz sem na to koukal ze se otevre pdf z jindrichova hradce:)lamy no

uz je to opravene a aj pozmenene, ales s2000 uz ma normalny cas a zmena nastala dokonca aj na stupnoch - na moje tretie miesto sa tesne dostala impreza a odsunula ma na 4te Smutný
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.5.2008 , 14:34   Citovat  

to jsou zase veci Úsměv
toz ano, alien s darkem mi rekli, at zkusim jeste nejakou brzdu, coz udelam jen co bude motor trochu zajetejsi. Nehodlam ho vystavit peklu aniz bych si uzil muhehe
ale dobre je, ze ted po vymene servopumpy pujde gtech, doufam ... zmerim a pak ukazu rozdil pred a po svatoušek

Skoda ze nebylo auti ok, kdyz vidim opet ty skvostne vysledky tam je to dobrý
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 20.5.2008 , 14:48   Citovat  

Skoda ze nebylo auti ok, kdyz vidim opet ty skvostne vysledky tam je to dobrý[/quote]

mi povídej, bych byl druhej Smutný
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.5.2008 , 14:51   Citovat  

Miki Civic napsal:
Skoda ze nebylo auti ok, kdyz vidim opet ty skvostne vysledky tam je to dobrý

mi povídej, bych byl druhej Smutný[/quote]

toz ja bych byl az xtej ... ale s casem pod 13.5 HaHaaa
   Návrat