Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDAy 2014: afterparty :)
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 28, 29, 30  Další 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 30
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.3.2014 , 1:21   Citovat  

Svijany byly super, Czechring ještě lepší a letos ? to bude naprostá pecka H+
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.3.2014 , 5:44   Citovat  

mirage21 napsal:
No páni, tady se to rozjelo, já nevim, co tu všichni řešíte Ble Zažil jsem 2 předchozí HD ve Svijanech a ten první v podstatě celej propršel, koupání v bazénu v jednu v noci v šílenym chcavci bylo nezapomenutelný a z druhého mám pohárek ze sprintů, z toho mám pořád obrovskou radost Velmi šťastný Loňský i přesto šílený vedro byl podle mě ale bezkonkurenčně nejlepší, takhle si prostě představuju sraz sportovních aut, pálení gum a benzínu a podpořený výborným cateringem, byl tam i prostor pro pokec. Myslim si, že kdo chtěl, měl možnost se zabavit podle svýho a kdo nechtěl, našel si něco ke kritice.
Každopádně na další ročník přijedu stejně, ať už bude kdekoliv je to dobrý
A s tím tlakem na "vedení" parku jsem to myslel s nadsázkou Se stydím Neznám podrobnosti a nechtěl jsem se někoho dotknout přátele

Napsal jsi to pěkně. Otázka je, že osobně znám pár lidí, kteří na HD nepojedou, kdyby měl být daleko (třeba u Ostravy či na jihu Moravy a jsou třeba z Prahy či Karlových Varů. Protože to je o financích. Bohužel, to si musí každý zařídit, když chce jet na HONDAy, třeba si odkládat 200,- měsíčně a ono to za půl roku hodí nějakou kačku nebo vydělat.

665+1: je to dobrý

Tak ony tlaky jsou dobrý kouř přátele
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.3.2014 , 9:56   Citovat  

Já myslím, že po sobotní schůzce rady můžu říct, že máme dost energie a nadšení (kupodivu) do toho jít, akorát jediný co řešíme je prostor a nápady jsou.

Kemp ve Svijanech přestal stačit z mnoha a mnoha důvodů.

Jedinej problém jsou lidské zdroje, které po CELOU dobu srazu budou fungovat na požádání.

665+1: z Tvýho příspěvku soudím, že v roce 16 nebo 17 budeme už na zeleným pekle Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.3.2014 , 10:07   Citovat  

crxmann napsal:
Já myslím, že po sobotní schůzce rady můžu říct, že máme dost energie a nadšení (kupodivu) do toho jít, akorát jediný co řešíme je prostor a nápady jsou.

Kemp ve Svijanech přestal stačit z mnoha a mnoha důvodů.

Jedinej problém jsou lidské zdroje, které po CELOU dobu srazu budou fungovat na požádání.

665+1: z Tvýho příspěvku soudím, že v roce 16 nebo 17 budeme už na zeleným pekle Úsměv

Pepo: dobře vy ... Chápeš!
   Návrat  
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2014 , 11:53   Citovat  

crxmann napsal:

Hlásím se do služeb Úsměv
   Návrat  
CJMonty je teď offline  CJMonty
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 5.3.2014 , 12:51   Citovat  

Kdyz jsme u tech lidskych zdroju. Moje dostupnost bude letos asi minimalni... 25.7 mame rodit... Se stydím

Nicmene pokud bude jiny nez standartni termin konani, tak bych se asi mohl ze soboty na nedeli ukazat a spachat minimalne nocni zavod, pokud o nej bude zajem.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.3.2014 , 13:00   Citovat  

26.6.-6.7. máme rodinnou dovolenou a 9.-11.8. jsem mimo. Jinak mohu pomoci a hlásím se.

přátele
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.3.2014 , 13:06   Citovat  

CJMonty napsal:
Kdyz jsme u tech lidskych zdroju. Moje dostupnost bude letos asi minimalni... 25.7 mame rodit... Se stydím

Nicmene pokud bude jiny nez standartni termin konani, tak bych se asi mohl ze soboty na nedeli ukazat a spachat minimalne nocni zavod, pokud o nej bude zajem.

Na NZ mám v hlavě další zpeštření... Lucy Pokud mi do toho nevlítne dovolená, tak jdu do toho. Máš mít děti na jaře nebo na podzim a ne se trefovat do půlky léta... Tak to valím bulvy
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.3.2014 , 13:14   Citovat  

Hellborn napsal:
Na NZ mám v hlavě další zpeštření... Lucy Pokud mi do toho nevlítne dovolená, tak jdu do toho. Máš mít děti na jaře nebo na podzim a ne se trefovat do půlky léta... Tak to valím bulvy

Tywe Pavle,
si zabil. Tak určitě plánují oplodnění samičky a míru ... předpokládám, že máš děti jarní a podzimní Velmi šťastný

Sám mám dcerku letní a synátora zimního ... Je to tam.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.3.2014 , 13:18   Citovat  

M@jk napsal:
Tywe Pavle,
si zabil. Tak určitě plánují oplodnění samičky a míru ... předpokládám, že máš děti jarní a podzimní Velmi šťastný

Sám mám dcerku letní a synátora zimního ... Je to tam.

Péťa chtěla být těhotná přes léto, takže starší je 5.10., mladší 1.10.... Hihi HaHaaa
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.3.2014 , 13:21   Citovat  

Hellborn napsal:
Péťa chtěla být těhotná přes léto, takže starší je 5.10., mladší 1.10.... Hihi HaHaaa

Hehe ...

"Si zasemenil ... " ... pořádnej výtlem
   Návrat  
Tomas Civic je teď offline  Tomas Civic
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2014 , 13:39   Citovat  

Ja jsem taky z k. Varu a do hradce jsem to mel cca 400km + finance okolo
   Návrat  
CJMonty je teď offline  CJMonty
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 5.3.2014 , 14:35   Citovat  

Hellborn napsal:

Nj uz podruhe, ze jo Velmi šťastný a ja blbec se nepoucil to mi hlava nebere

Ale jak rikam snad se ze soboty na nedeli dostanu... V utery budu vedet zase trochu vic Úsměv
   Návrat  
Petra Baková je teď offline  Petra Baková
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2014 , 14:53   Citovat  

tak letos naše (moje a Sten-liho) účast asi taky nebude nějak extra valná.
já bohužel nepojedu určitě. a u muže nevím jak se mu bude beze mě chtít, a pokud hlavně ještě bude mít čím Velmi šťastný

Každopádně k mojím zkušenostem s HD, byla jsem 2x. a obě akce byli velice povedené a v tom Hradci sem se dokonce i parádně opálila Velmi šťastný, takže doufám že pořadatelé zvolí správně Úsměv
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2014 , 15:13   Citovat  

Bully napsal:
Jak to tu tak ctu, tak je uplne jedno kde bude Honday a kdy bude. Vzdycky se najde fura remcalu, co vidi zasadni duvody proti.
Zkusme neco najit a vychazejme z toho. Lamentovani nad vhodnou lokalitou, z toho plynouci napln srazu, datum, pripadne cena vstupneho, to tady muze kazdy kricet od rana do vecera, ale bez neceho konkretniho je to stejne o nicem.

Bully moc se nesměj.... jestli se neumístíš na srazech v ČR tak ti chatek nedá za odměnu kalendář.... a to že jezdíš až z Luc. nikoho nezajímá... prostě každej víkend budeš na srazech v ČR jinak ti chatek dá poznámku Je to tam.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2014 , 15:15   Citovat  

665+1 napsal:
Svijany byly super, Czechring ještě lepší a letos ? to bude naprostá pecka H+

osobně si myslím, že i přes kkta v kiosku byly svijany díky super koupání lepší, jelikož na ringu se sedělo sice taky pohromadě a koukalo na jezdící auta, nicméně pak se půlka uklidila k vodě... kdyby byla voda v areálu bylo by to mnohem lepší
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.3.2014 , 15:22   Citovat  

master88 napsal:
osobně si myslím, že i přes kkta v kiosku byly svijany díky super koupání lepší, jelikož na ringu se sedělo sice taky pohromadě a koukalo na jezdící auta, nicméně pak se půlka uklidila k vodě... kdyby byla voda v areálu bylo by to mnohem lepší

Dej nám 30tis. a bude bazén i s výměnou vody. Bazén tam je,někteří si ho možná, prázdného, všimli, jen ho zplatit...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.3.2014 , 15:23   Citovat  

CJMonty napsal:
Nj uz podruhe, ze jo Velmi šťastný a ja blbec se nepoucil to mi hlava nebere

Ale jak rikam snad se ze soboty na nedeli dostanu... V utery budu vedet zase trochu vic Úsměv

No a i před těma pár lety jsem Ti to říkal... HaHaaa
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2014 , 19:31   Citovat  

Sice budu za hulvata, ale kdyz si to tu prectu, tak je to jen premlouvani, hodnoceni a remcani o remcalech. K cemu to? Tak to valím bulvy Fakt mi to u nekterych prijde jak honeni prispevku Mrk

Hellborn: no tak tam nebudeme o samote v tom kempu a holt se bude muset zaplatit za bazen. Me vazne prijde, ze tu chcete mit sraz ze zlata. Jsem docela narocny clovek (vsak me znate), ale Honday ve Svijanech pro me nemel nikdy chybu. Skvele zazemi, dopilovane jidlo (at uz jen stanek s kuratama, nebo pak naprosto super cely vojensky stan), bazenek, atd. Co se mista tyce, tak neustale chcete rozsirovat, ale nikdy jsem nepocitil, ze by bylo malo mista. NIKDY ZADNY sraz nebude dokonalost sama. I kdyby mel byt Honday bez atrakci, bez soutezi, atd (chcete se na to vybodnout z jistych duvodu, chapu a OK), ale proc vynechavat? Co si vybavit, jak se zacinalo? A jak to bylo pekne Mrk
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.3.2014 , 20:04   Citovat  

gizmi napsal:
Sice budu za hulvata, ale kdyz si to tu prectu, tak je to jen premlouvani, hodnoceni a remcani o remcalech. K cemu to? Tak to valím bulvy Fakt mi to u nekterych prijde jak honeni prispevku Mrk

Hellborn: no tak tam nebudeme o samote v tom kempu a holt se bude muset zaplatit za bazen. Me vazne prijde, ze tu chcete mit sraz ze zlata. Jsem docela narocny clovek (vsak me znate), ale Honday ve Svijanech pro me nemel nikdy chybu. Skvele zazemi, dopilovane jidlo (at uz jen stanek s kuratama, nebo pak naprosto super cely vojensky stan), bazenek, atd. Co se mista tyce, tak neustale chcete rozsirovat, ale nikdy jsem nepocitil, ze by bylo malo mista. NIKDY ZADNY sraz nebude dokonalost sama. I kdyby mel byt Honday bez atrakci, bez soutezi, atd (chcete se na to vybodnout z jistych duvodu, chapu a OK), ale proc vynechavat? Co si vybavit, jak se zacinalo? A jak to bylo pekne Mrk

Na to je jednoduchá odpověď. To, že něco stačí Tobě a Ty se cítíš cajk, neznamená, že to tak cítí ostatní a většina. A všichni v radě chtějí být lepší a dělat lepší věci (srazy) proto se snaží HD neustále posouvat dál.
Jednou sme vynechali soutěže, byl z toho poprask, jednou sme nechali jídlo na místním týpkovi a byl to průšvih, několikrát sme se pokusili zvládnout v současném personálním nasazení kemp a letiště a byl to pokaždý průšvih, jednou sme odešli z nevyhovujících Svijan a bylo to dobře.
Začínalo se s 50autama a 150lidma v kempu. Dnes jsou ta čísla úplně někde jinde.
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 5.3.2014 , 20:14   Citovat  

Nutno podotknout, že ta čísla jsou někde jinde právě proto, že jsme si neřekli "jo takhle to je fajn, nebudeme nic měnit"
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2014 , 20:21   Citovat  

crxmann: OK, jsem zvedav na letosek a necham se mile prekvapit přátele
   Návrat  
isulsten je teď offline  isulsten
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.3.2014 , 20:21   Citovat  

V loni jsem byl poprvé, i když vlastním Honda několik let. Měl jsem to také ke 400 km a i kdyby to bylo dál, dráž a celé to propršelo, stejně příjedu abych viděl tuhle Honda dí superpartu. Držím pěsti, nenechte se odradit, jste nejlepší! je to dobrý . Nikdo to nemá tak dokonalé jako vy(my).
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 6.3.2014 , 18:08   Citovat  

Zatím to vypadá, že buď začátek léta (první víkend v červnu) nebo konec (poslední víkend v srpnu) ... ještě bojujeme o jeden termín v červenci a místě, které by se moc hodilo, tak doufám, že tam něco klapne. Údajně příští úterý budeme vědět.

Tudíž stay tuned a zatím by mě zajímaly vaše názory na červen, resp. jeho začátek. Pamatuji doby, kdy byl Honday i v květnu, ale to počasí už je taky nějaké napřesdržku, takže víme stejně prd Úsměv

H+
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.3.2014 , 18:27   Citovat  

Myslím, že květen nebo červenec je z pohledu počasí celkem jedno, stejně si dělá co chce a aktuálně máme už třetí měsíc v kuse březen Velmi šťastný
Takže jakmile se mi netrefíte do dovolené, tak určitě jedu.

p.s. Jenom teda prosím ne duben, chtěl jsem jet na HD s hotovým autem a takhle by se to asi nestihlo Se stydím
   Návrat  
tukkan je teď offline  tukkan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.3.2014 , 20:45   Citovat  

Citam tuto diskusiu a je mi smutno, ze ludia pridu na zraz zabavia sa, doma to cele ofrflu.
Co sa da robit, asi trend modernej doby.
My tiez cakame dalsieho mini hondaka a zrovna koncom maja (kveten)
Niekto to uz spominal, ze deti treba nachystat nech sa rodia v zime HaHaaa
Cize ak by bol HD koncom leta bodlo by mi viac.
V kazdom pripade, organizatorom drzim palce je to dobrý
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 6.3.2014 , 20:50   Citovat  

Daver napsal:
Zatím to vypadá, že buď začátek léta (první víkend v červnu) nebo konec (poslední víkend v srpnu) ... ještě bojujeme o jeden termín v červenci a místě, které by se moc hodilo, tak doufám, že tam něco klapne. Údajně příští úterý budeme vědět.

Tudíž stay tuned a zatím by mě zajímaly vaše názory na červen, resp. jeho začátek. Pamatuji doby, kdy byl Honday i v květnu, ale to počasí už je taky nějaké napřesdržku, takže víme stejně prd Úsměv

H+

Dave,
červen a srpen okay.

V červnu mám technickou, takže pokud se trefíte na 12,13,14.6. tak super. Skočím si ráno do Plzně a pak fuuu ... VTEC Velmi šťastný je to dobrý
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 6.3.2014 , 21:03   Citovat  

Kluci a holky, "názor na termín" jsem myslel nějak obecněji, ne kdo z 500 lidí má zrovna volno a kdo ne HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.3.2014 , 21:07   Citovat  

Daver napsal:
Kluci a holky, "názor na termín" jsem myslel nějak obecněji, ne kdo z 500 lidí má zrovna volno a kdo ne HaHaaa

No sice jsme v tom květnu občas škrábali auta, ale to se dá... Navíc teď je počasí jako Sazka... Úsměv
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 6.3.2014 , 21:18   Citovat  

Ciwe co furt květen melete ... to je skvadra tady kouř
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDAy 2014: afterparty :)
Fórum: Srazy