Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 169, 170, 171 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 170 z 333
RadimCH je teď offline  RadimCH
PříspěvekZaslal: 8.3.2014 , 21:24   Citovat  

Já vím no, těd asi pozdě se ptát, když sem to už koupil Úsměv , ale moc recenzí na tento motor jsem nenašel, tak jsem se chtěl zeptat vás..Auto frčí dobře, nic tam nebouchá,neskřípe, a motor jdě jako šepot květin Úsměv a fakt jede Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.3.2014 , 9:22   Citovat  

Ono tady toho neni moc, co by se o tom motoru dalo napsat. Je to klasicky eFko, a jako takovej je to jeden z tech spolehlivejch motoru od Hondy. Zadnej dravec to v kobinaci s kastlou A6G neni ale i tak je vykon dostacujici. Kdybych kupoval znovu A6G tak jedine "plna vybava" s 2.3kou, kde mas zaruceno ze to bude poface. Je to uplne stejnej motor jak 2.0 a 1.8ka. Ma samozrejmne vetsi obsah ale konstrukce a dily jsou shodne. Takze to co plati treba pro F18B2, plati i pro F23Z5... Zajimavosti je to ze motor ma osazenou vyvazujici hridel, ma promennou delku sani a v-tec na saci vacici. Koupils dobre a budes spokojeny OK Kocourova bejvala coz? Tech 106 je trosku kontraproduktivni, protoze te ceka velkej servis ve 120ti. Na druhou stranu si to udelas sam a budes presne vedet co tam mas... Preju hodne stastnych km.
   Návrat  
nota11 je teď offline  nota11
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.3.2014 , 9:50   Citovat  

Nazdar ludkovia, ako ste na tom s prednymi podbehami. ja som tam nasiel mensiu dieru a ked som pomaly zacal odlupovat hrdzu a tu gumu, zachvilu uz to bola diera ako svet Velmi šťastný . Tak som to zalaminoval, naniesol tam akysi karosarsky tmel a zastiekal podvozkovim sprejom. som zvedavi co to vydrzi. Inak jedna sa o Acco r.v. 2001 poface Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
RadimCH je teď offline  RadimCH
PříspěvekZaslal: 9.3.2014 , 17:13   Citovat  

krtekm napsal:
Ono tady toho neni moc, co by se o tom motoru dalo napsat. Je to klasicky eFko, a jako takovej je to jeden z tech spolehlivejch motoru od Hondy. Zadnej dravec to v kobinaci s kastlou A6G neni ale i tak je vykon dostacujici. Kdybych kupoval znovu A6G tak jedine "plna vybava" s 2.3kou, kde mas zaruceno ze to bude poface. Je to uplne stejnej motor jak 2.0 a 1.8ka. Ma samozrejmne vetsi obsah ale konstrukce a dily jsou shodne. Takze to co plati treba pro F18B2, plati i pro F23Z5... Zajimavosti je to ze motor ma osazenou vyvazujici hridel, ma promennou delku sani a v-tec na saci vacici. Koupils dobre a budes spokojeny OK Kocourova bejvala coz? Tech 106 je trosku kontraproduktivni, protoze te ceka velkej servis ve 120ti. Na druhou stranu si to udelas sam a budes presne vedet co tam mas... Preju hodne stastnych km.

Jo jo presně tak, pana kocourka bejvalá Úsměv , s tim kilometrama jsem si vyjel cebii a super, záznamy, uvidíme no, zatím je super,tichá, jede to, nic neklepe ,pecka.. a velký servis.? Je to ted po rozvodech,tak nic velkého sand se tam menit nebude ne.? Filtry ,olej a to je celé.?
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.3.2014 , 17:55   Citovat  

nota11 napsal:
Nazdar ludkovia, ako ste na tom s prednymi podbehami. ja som tam nasiel mensiu dieru a ked som pomaly zacal odlupovat hrdzu a tu gumu, zachvilu uz to bola diera ako svet Velmi šťastný . Tak som to zalaminoval, naniesol tam akysi karosarsky tmel a zastiekal podvozkovim sprejom. som zvedavi co to vydrzi. Inak jedna sa o Acco r.v. 2001 poface Úsměv
Pravidelne na podzim kontroluji a vystrikavam i predni podbehy a zatim jsou ok Úsměv
   Návrat  
Davcar je teď offline  Davcar
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.3.2014 , 20:14   Citovat  

Nikdo by nechtel originální podsvicení dverí ?
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.3.2014 , 11:56   Citovat  

Pipál napsal:
No nevim co je tam za olej. Mam to auto mesic. Kdyz to fungovalo tak jsem to nezkoumal. Jen jsem zkontroloval hladinu. A ted to najednou zacalo ucet. Jen kdyz zatacim.

až to zahřeješ a začne to dělat kravál, tak se koukni, jestli je kapalina v nádobce zpěněná nebo ne
   Návrat  
DJRICO je teď offline  DJRICO
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.3.2014 , 13:32   Citovat  

Nevedel by nekdo proc mi to netahne nahore a omezovac se chova jako kdyby hazel jen na dva valce. Nevite co s tim? Obcas mi i klepe na volnobech ventil nebo neco je to jak kdyby tam byl skritek a zatukaval mi neco do motoru. Motor f18b2.
   Návrat  
isulsten je teď offline  isulsten
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.3.2014 , 13:35   Citovat  

Ventily jsi šteloval? Může být přicpanej EGR ventil. Olej je v pořádku?
   Návrat  
DJRICO je teď offline  DJRICO
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.3.2014 , 15:39   Citovat  

isulsten napsal:
Ventily jsi šteloval? Může být přicpanej EGR ventil. Olej je v pořádku?

Ještě jsem nikoho nesehnal (Jižní čehy, Vysočina) Egr najdu kde? Olej myslíš jak v pořádku? je ho tam dost a měnit budu tedkon pro sichr auto mám měsíc doma. Může to dělat Lambda hodila mi chybu tam jsem jí smazal a 3 týdny se nerosvítila kontrolka.
   Návrat  
Jurdy je teď offline  Jurdy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.3.2014 , 18:21   Citovat  

Ahoj, měníli jste někdo na Accordu brzdové potrubí? Na Kelly jsem našel jen hadice tak nevím jestli to nemají označené jako hadice a je v tom i potrubí. Těžko posuzovat. Kolik takový špás vyjde pokud to nekdo delal? Chtěl bych to vyměnit jelikož je místama v hodně prorezlé. Popřípadě kde koupit kromě kelly? Díky!
   Návrat  
Speedey je teď offline  Speedey
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.3.2014 , 18:26   Citovat  

Jurdy napsal:
Ahoj, měníli jste někdo na Accordu brzdové potrubí? Na Kelly jsem našel jen hadice tak nevím jestli to nemají označené jako hadice a je v tom i potrubí. Těžko posuzovat. Kolik takový špás vyjde pokud to nekdo delal? Chtěl bych to vyměnit jelikož je místama v hodně prorezlé. Popřípadě kde koupit kromě kelly? Díky!

trubky ti udělá každej šikovnej mechanik, je to na metráž většinou 100,-Kč za metr + práce a ta je na tom to nejdražší..v Kelly máme jen hadice trubky nabízíme snad jen na Fanóše Velmi šťastný
   Návrat  
forever222 je teď offline  forever222
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.3.2014 , 20:09   Citovat  

Jurdy napsal:
Já je taky měnil ale už si nepamatuji co to stálo ale nebylo to drahé. Vyráběli mi je z mědi v Ostravě Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.3.2014 , 18:27   Citovat  

Aha, tak už jen sehnat někoho komu se s tim bude chtit piplat Úsměv Tak díky chlapi!!
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.3.2014 , 19:29   Citovat  

Pozor na měď! Na STK neprojdeš s měďěnými trubkami z důvodu velké roztažnosti pod tlakem posilovače brzd. Vlastní zkušenost! Stačí je natřít. Prodávaj samozřejmě i normální ocelové. je to dobrý
   Návrat  
Pipál je teď offline  Pipál
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.3.2014 , 19:31   Citovat  

RASTA napsal:
až to zahřeješ a začne to dělat kravál, tak se koukni, jestli je kapalina v nádobce zpěněná nebo ne

Pěna se dělá jen když to protíká tou škvírou do té prostřední komory. Ale skoro žádná pěna tam není.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.3.2014 , 19:31   Citovat  

isulsten napsal:
Pozor na měď! Na STK neprojdeš s měďěnými trubkami z důvodu velké roztažnosti pod tlakem posilovače brzd. Vlastní zkušenost! Stačí je natřít. Prodávaj samozřejmě i normální ocelové. je to dobrý

Díky za info!!! přátele
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.3.2014 , 19:37   Citovat  

Jakékoliv bublinky či pěna značí špatnou kapalinu doporučuji vyměnit a zkontrolovat těsnost celého posilovače. Jednou mi i odešlo ložisko v servu dělalo to pěknej rámus. je to dobrý
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.3.2014 , 20:09   Citovat  

Někdo tu rešil už dříve akceleraci Úsměv Tak jsem to zkusil. Mám 1.8 a měl jsem zimáky 195/60 půlku nádrže + plnou nádrž plynu. odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.3.2014 , 20:22   Citovat  

isulsten napsal:
Jakékoliv bublinky či pěna značí špatnou kapalinu doporučuji vyměnit a zkontrolovat těsnost celého posilovače. Jednou mi i odešlo ložisko v servu dělalo to pěknej rámus. je to dobrý

Těsnost jsem kontroloval a rachotí to jen když je teplé motor. Jinak je to všechno tichounký.
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.3.2014 , 20:27   Citovat  

Pipál napsal:
Pěna se dělá jen když to protíká tou škvírou do té prostřední komory. Ale skoro žádná pěna tam není.

tak to je špatně, dřív než vyměníš kapalinu tak projdi celý okruh, jestli někde neteče, či nepřisává
obvykle teče přímo čerpadlo a přisává v místě přívodu kapaliny k čerpadlu, jak u nádobky, tak u čerp.
občas stačí dotáhnout, ale lepší vyměnit ty stahovací objímky (pár korun)
pak bych teprve rešil výměnu kapaliny OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.3.2014 , 20:28   Citovat  

A kdyz šáhneš na servo je teplé nebo vařící. Ono jak se to ohřeje tak se rozpíná materiál, může to být to ložisko. Každopádně jakejkoliv hlučný projev znamená všeobecně problém. přátele
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.3.2014 , 20:48   Citovat  

isulsten napsal:
A kdyz šáhneš na servo je teplé nebo vařící. Ono jak se to ohřeje tak se rozpíná materiál, může to být to ložisko. Každopádně jakejkoliv hlučný projev znamená všeobecně problém. přátele

Je vlažný.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.3.2014 , 23:26   Citovat  

Tak a mám další radost k tomu posilovaču. Nefunguje mě klima. Nevíte někdo o cenově dobrým servisu kde dělají klimatizace? Brno nebo Blansko.
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.3.2014 , 10:40   Citovat  

Pipál napsal:
Tak a mám další radost k tomu posilovaču. Nefunguje mě klima. Nevíte někdo o cenově dobrým servisu kde dělají klimatizace? Brno nebo Blansko.

To ze nejde klima neznamena ze je nefunkcna. Na 99% bude iba prazdna... Kludne s tym chod do Honda servisu, komplet cely program (naplnenie, premazanie, kontrola okruhu, kontrastna latka...) je za prijatelnu cenu. U nas je to v rozmedi 20-30€ je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.3.2014 , 10:54   Citovat  

varuj napsal:
To ze nejde klima neznamena ze je nefunkcna. Na 99% bude iba prazdna... Kludne s tym chod do Honda servisu, komplet cely program (naplnenie, premazanie, kontrola okruhu, kontrastna latka...) je za prijatelnu cenu. U nas je to v rozmedi 20-30€ je to dobrý

No prazdna asi bude. Ale hlavne nespina kompresor. Tam bych rekl ze bude zavada.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.3.2014 , 12:06   Citovat  

Pipál napsal:
No prazdna asi bude. Ale hlavne nespina kompresor. Tam bych rekl ze bude zavada.
Když je prázdná tak není tlak a nespíná kompresor taky mi to dělalo nechal jsem zrepasovat hadici naplnil a dobré ale teď mi zase teče někde takže to budu muset řešit znova Úsměv
   Návrat  
slem je teď offline  slem
PříspěvekZaslal: 12.3.2014 , 20:19   Citovat  

Neví někdo kde najdu map senzor
u F20B6?
   Návrat  
chalejkum je teď offline  chalejkum
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.3.2014 , 21:40   Citovat  

cerne okulare
...co myslite budu pasovat? narazil jsem jeste na jedny z UK - s tema by nemnel byt problem jak se svetlama z GB ne?...

AFY
   Návrat  
makak je teď offline  makak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.3.2014 , 21:58   Citovat  

tudy odkaz

aby si mal odpoved ze to je to iste

tie ktore si dal link su za super cenu keby boli z eu trhu

europske som naposledy videl za 2400zl par a ten trebalo riadne lestit
   Návrat