Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Civic 7g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 98, 99, 100  Další 
Zaslat odpověď

Strana 41 z 100
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.4.2014 , 9:16   Citovat  

Ta styčná plocha to až tolik nezabije (resp. pochybuji, že pozná nějaký rozdíl), daleko horší je ten průměr kola
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.4.2014 , 9:18   Citovat  

rotker napsal:
Ta styčná plocha to až tolik nezabije (resp. pochybuji, že pozná nějaký rozdíl), daleko horší je ten průměr kola

Pozná,ale spíš než na akceleraci, tak v kolejích o kamionů - osobní zkušenost s 159/50/15 vs 205/45/16. Úsměv

Nicméně na 1.4 bych víc jak 15 a 195 nedával...
   Návrat  
Zbyněk je teď offline  Zbyněk
PříspěvekZaslal: 3.4.2014 , 11:10   Citovat  

Díky za reakce, já tam prostě a jen nahodil ty origo kola... Ale u 1.4 je 16 opravdu moc. Obvod jsem si na netu samozřejmě počítal a ta šíře kol je v kolejích taky znát, i když zrovna to mi docela vyhovuje. V papírech mám 15x195x60 16x205x50 a 16x205x55. Sice to asi nebude úplně legální, ale asi fakt dám 15x205x55. Velikostně jen nepatrně menší než 15x60x195 a zároveň podstatně lehčí než ty šestnáckty. Moje 15 alu i se zimákama maj 15,7Kg a proti těm větším jsou jak pírka Velmi šťastný Teď jen vybrat ty nový 15...
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 3.4.2014 , 11:13   Citovat  

mám doma 15" Alu s 205/55 R15 Yokohama, co byly v Německu na C7g 1.4i
   Návrat  
RosaV8 je teď offline  RosaV8
PříspěvekZaslal: 3.4.2014 , 16:05   Citovat  

Ahojte,
pomalu se s autem seznamuju a koukám jak to pěkně vymysleli. Jen se optám - probíraly se tu plastový hmoždinky, kterýma je chycená maska a zčásti nárazníky, vycházelo to cca 400,- za 5ks což je paráda, když jenom k té masce jich je třeba 10 Úsměv ...nenašel jste někdo odpovídající náhradu? Já sehnal podobný, jen o kousek menší, takže po zacvaknutí je tam menší vůle, ale s tím pomohly podložky.
Taky se chci zeptat, jak je zkonstruovanej tunel pro měrku oleje v motoru. Koukal jsem, že je ho tam kousek nad maximum, tak jsem si říkal, že bych přebytečný množství vysál hadičkou, ale nejde mi tam protáhnout až dolů.
   Návrat  
petrp je teď offline  petrp
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.4.2014 , 16:59   Citovat  

Zkus napsat členovi mmprelude. Prodával ty úchytky ve větších baleních...
   Návrat  
Hruška je teď offline  Hruška
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.4.2014 , 17:33   Citovat  

Mám jeden dotaz,bylo mi řečeno,že středový,plastový tunel od ručky k řadičce je jinej z 3D a jinej na 5D.Chtěl bych to namontovat do 5D a je k mání jenom z 3D,dám to tam nějak ať nemusím vyrábět hafo konzolek a příchytek ?
Dělal to už někdo ? je to dobrý
Díky za odpovědi Honda
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.4.2014 , 19:14   Citovat  

RosaV8 napsal:
Ahojte,
pomalu se s autem seznamuju a koukám jak to pěkně vymysleli. Jen se optám - probíraly se tu plastový hmoždinky, kterýma je chycená maska a zčásti nárazníky, vycházelo to cca 400,- za 5ks což je paráda, když jenom k té masce jich je třeba 10 Úsměv ...nenašel jste někdo odpovídající náhradu? Já sehnal podobný, jen o kousek menší, takže po zacvaknutí je tam menší vůle, ale s tím pomohly podložky.
Taky se chci zeptat, jak je zkonstruovanej tunel pro měrku oleje v motoru. Koukal jsem, že je ho tam kousek nad maximum, tak jsem si říkal, že bych přebytečný množství vysál hadičkou, ale nejde mi tam protáhnout až dolů.

Mají je v Auto Kelly 10 ks za cca 100,- a všechny možný velikosti nebo na ebayi mají velký balení, který vychází taky na pár doláčů kouř
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.4.2014 , 19:55   Citovat  

Právě v autoKelly jsem to bral, 10 kusů za dvě stovky, ale jak říkám, rozměrově to není úplně ono...tak jsme třeba v katalogu něco přehlídli.
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.4.2014 , 19:57   Citovat  

Jestli Ti přijde 80Kč za jeden caplík paráda, tak se divím, že sis kupoval socíál C7G Velmi šťastný...doufám, že to byla ironie z Tvé strany. Já se pro ně chystám do AK, viděl jsem je v katalogu. je to dobrý
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.4.2014 , 21:41   Citovat  

Předevčírem sem ty caplíky kupoval je to přesně uplně vono "Příchytka nárazníku [96-01] - 5 ks" kód zboží RO B19233, pásli tam krásně, maloobchod cena 194,-.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.4.2014 , 10:34   Citovat  

Tak dneska jsem zase objevil jednu potěšující věc - koukal jsem jak na žárovky, ať kolem toho neběhám až to jednou přijde. Že se na přední směrovky a nejspíš i parkovačky (?) musí přes podběh...no jo no, ale všiml jsem si, že ten co tam už dřív něco měnil se s tím moc nepáral. Povedlo se mu nalomit plastovej podběh...zkusím slepit, snad to bude držet a co může potěšit víc , než že i ten podběh tam drží milovaný platový špuntíky kuky kuk
A ještě jedna otázka - jak dostat dolů masku bez její detrukce? Nějak nechápu jak se dostat na spodní úchytky, který ji drží na nárazníku.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2014 , 13:11   Citovat  

Někde si stáhni uživatelský a servisní manuál, tam máš všechno vysvětleno. To udělej jako první, než se začneš ptát na věci dokola, viz ty žárovky Chápeš!

K žárovkám se leze přes podběhy, pokud to nejseš schopný udělat vrchem. Přední nárazník nahoře drží za 4 caplíky, zespodu to drží taky na 4 caplíky + 2 vruty, dále to drží z každé strany na spoji s blatníkem jedním vrutem. Potom už jenom vyškubnout...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.4.2014 , 13:58   Citovat  

Manuál jsem si samozřejmě pročetl, je tam vysvětlená právě výměna žárovičky ve směrovce.
K tomu nárazníku - hlavně mě zarazilo, že by maska nešla sundat bez demontáže nárazníku, ale jinak si to představit nedovedu.
No jo, tak snad abych se v tom stroji přestal vrtat a začal si ho i užívat Mr. Green
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2014 , 17:12   Citovat  

Tak fakt si myslel masku...jsem si nebyl jistý Velmi šťastný. Tohle Ti snad pomůže: tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2014 , 21:20   Citovat  

Dole ji drzi 4 ty capliky a pak se gril vysune dopredu, je tam v drazce. Zrovna jsm to mel rozebrany : Úsměv
   Návrat  
gregy4 je teď offline  gregy4
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.4.2014 , 23:09   Citovat  

Stepa napsal:
No tak tam máš někde asi netěsnost...co jsem vypozoroval, tak kompresor vydává různé zvuky s různým množstvím chladiva v okruhu Úsměv. Zajeď do servisu, ať Ti vycucnou zbytek a podle toho uvidíš, kolik Ti uteklo. První na ráně je kondenzátor, začal bych u něj.

predpoklad byl spravny, je tam netesnost. jedna trubicka bude potreba vymenit.

jeste se bude menit filtr, part number 80351-S6A-003. predpokladam spravne ze to je receiver drier ? kdyz jsem zkusil kouknout na ceny (ebay) pripadala mi cena moc nizka (20e) oproti originalu (160e).
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.4.2014 , 4:34   Citovat  

gregy4 napsal:
predpoklad byl spravny, je tam netesnost. jedna trubicka bude potreba vymenit.

jeste se bude menit filtr, part number 80351-S6A-003. predpokladam spravne ze to je receiver drier ? kdyz jsem zkusil kouknout na ceny (ebay) pripadala mi cena moc nizka (20e) oproti originalu (160e).

tak se potvrdilo, ze 80351-S6A-003 je receiver drier - cesky vysousec Úsměv tohle part number jsem nasel jen na lingshondapart.com a nejakych ruskych strankach. kdyz jsem se ptal prodejcu v anglii nabizeli nahradu za 80351-S01-A01 kdyz jsem jim rekl udaje o autu, na ceskych strankach jsem pro zmenu nenasel vubec nic.

vite o neoriginalni nahrade za 80351-S6A-003 ? mam civic 5D 1.6, r.v. 2002
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.4.2014 , 16:59   Citovat  

zase bych měl jednu otázečku na zkušenější - chtěl jsem se podívat jak zdravě vypadá rozvoďák, ale nějak se nepovedlo. Dá se plastovej deklík, co kryje řemen zboku hlavy sundat aniž by se sundávalo i víko ventrilů? Tak jako tak rozvody se blíží - co byste mi doporučili za značku, případně i kde je dobrý sadu koupit..? V diskuzi kolem rozvodů jsem vyčetl, že u první výměny se nemusí měnit čerpadlo, což by bylo fajn, našel jsem v autoKelly sadu od SKF za asi 3500,-
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2014 , 18:48   Citovat  

Zase mnohokrát řešeno Velmi šťastný...pumpa se mění pokud teče (doporučení výrobce), pokud si ji chceš preventivně vyměnit, tak si ji vyměň. Originál rozvody nejsou drahé, tak bych dal ty...

Jak sundat kryt je v servisním manuálu Mrk
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 8.4.2014 , 11:22   Citovat  

ještě se po té sadě mrknu, Honda servis je přímo u nás ve městě, což je paráda, jen škoda, že nemají na stránkách nabídku dílů s ceníkem.
Jinak ten manuál jsem si prošel ještě několikrát dokola, ale zmínku o tom jak sundat plastovej deklík rozvodovýho řemenu jsem tam nenašel..
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 8.4.2014 , 12:38   Citovat  

Hmm, ehm...tak už vím kde je zakopanej pes Se stydím zaměňoval jsem uživatelskej manuál a servisní manuál Mr. Green
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.4.2014 , 7:49   Citovat  

gregy4 napsal:
tak se potvrdilo, ze 80351-S6A-003 je receiver drier - cesky vysousec Úsměv tohle part number jsem nasel jen na lingshondapart.com a nejakych ruskych strankach. kdyz jsem se ptal prodejcu v anglii nabizeli nahradu za 80351-S01-A01 kdyz jsem jim rekl udaje o autu, na ceskych strankach jsem pro zmenu nenasel vubec nic.

vite o neoriginalni nahrade za 80351-S6A-003 ? mam civic 5D 1.6, r.v. 2002

zjistil jsem, ze originalni vysousec klimatizace 80351-S6A-003 stoji "lidovych" 4153,- s DPH Hihi a zda se ze na rozdil od ostatnich hond neexistuje nahrada za par stovek ... vzhledem k tomu ze by se mel menit kdykoli je otevreny chladici okruh a jinak po par letech (asi ctyri roky) mi prijde docela zvlastni, ze to tu jeste nikdo neresil.
   Návrat  
k3ksikHonda je teď offline  k3ksikHonda
PříspěvekZaslal: 14.4.2014 , 15:56   Citovat  

Takze uz som poriesil tuhy plynovy pedal. Premazal som lanko a pedal. Tieto dve veci isli velmi hladko. Problem bol v kladke. Precistil som ju a pomohlo. Som spokojny.
   Návrat  
walkingwad je teď offline  walkingwad
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.4.2014 , 11:44   Citovat  

Řeším teď takovou zapeklitou věc :

Poté co jsme koupil před rokem "koplé" disky a po roce srovnávání jsem rezignoval na to, že budou někdy ok, jsme se rozhodl koupit nové.

ALE

V TP mám 4x100/6,5 ET 45 - 16"

Jenže takové disky se skoro nevyráběji, všude jsou s menším ET (kolem 37) a 7"

máte nějaké odzkoušené, kde to nebude trčet ven z auta ? Na ET jsem asi rezignoval, ale těch 6,5" bych měl asi dodržet. Popř značku která by měla "aspoň" nějakou homologaci a pod ? Trochu pokukuju po DOTZ (ale opět jsme na ET 37 a 7") a porpavdě nevím jak moc to je pak problém..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.4.2014 , 12:17   Citovat  

Podívej se ke mě do garáže...16x7 ET37, Sparco, typový list, žádný problém...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.4.2014 , 13:18   Citovat  

Stepa napsal:
Podívej se ke mě do garáže...16x7 ET37, Sparco, typový list, žádný problém...

Mno mě jde o to, že ty kola jsou pak zarovnaný s autem a "skoro" trčí ven, tak jestli to není problém..

Navíc pokud dám v konfigurátoru kola s 7" tak mi to vyhodí, že je třeba úprava blatníku Smutný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.4.2014 , 14:46   Citovat  

Tak znova...podívej se do garáže, mám tam fotky, jak to vypadá na autě. Žádně problémy nejsou a už jsem s tím šel dost na doraz na hupech, nikde nic nedrhne, místa dost. je to dobrý Nemám ale snížený podvozek.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.4.2014 , 15:29   Citovat  

Pak mě ale zaráží ta poznámka, že bych musel "upravi" blatník. Předběžně se mi líbí DOTZ Shift pinstripe red Smutný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.4.2014 , 15:38   Citovat  

No kola sice hnus pro mě Velmi šťastný, ale nevidím důvod, proč by tam nešly, když mají stejnou šířku disku a ET. Divím se, že se vůbec zabýváš tím co tam píšou. Jakou to má relevanci?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Civic 7g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 98, 99, 100  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina