Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 176, 177, 178 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 177 z 333
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.4.2014 , 8:34   Citovat  

OPR napsal:
Dekuji Ti mockrat, mrknu na to snad to nebude tak slozity. Jen si nedokazu uplne dobre predstavit jakym zpusobem je ta raficka naraficena na tom hentym otocnem cosi. Respektive jestli to nemohlo nejak vyskocit, uvolnit se a pak se vesele protacet a ukazovat nesmysly. Protoze kdyz nastartuju tak se ani raficka ani nehne nebo sebou jen tak lehce skubne. Pak kdyz jedu a motor nekde vytocim trosku vic a podradim tak raficka zareaguje prave no to podrazeni a protoci se mi na druhou stranu ..... od nuli k tem cervenym a do bilejch spatky na "doraz".
No pokud se takhle divne hybe, neni spise mozne ze je neco se snimacem otacek?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.4.2014 , 9:30   Citovat  

Skuby napsal:
piskot: zatim jsem to nevyblikaval, nemel jsem na to bohuzel nervy, ale po vymene lambdy mi zacli kolisat otacky a dokonce mi to i zdechlo, tak jsem tam dal zase puvodni a od te doby to jede jeste hur.. Budu to muset vyblikat, ale zatim jsem to nikdy nedelal a to je to ma 5 honda, nikdy jsem to zatim nepotreboval..

Všechno je jednou poprvý. Velmi šťastný
U Acca je jediný problém, jak si nechat vyblikat kód chyby. Musíš totiž sehnat hadí ženu trpasličího vrůstu, jenž se ti "složí" do prostoru pod nohou spolujezdce a tam odsud vyloví dvoupinový modrý konektor. Nejdřív piny zkratuješ, pak otočíš klíčkem do polohy "žhavím" (...světýlka na palubce...) a už jen pilně zaznamenáváš blikání. Jde to pořád dokola, tak nemusíš mít strach, že těch cca. 10 kódů nestihneš...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.4.2014 , 19:51   Citovat  

Jen tak.Tam za vodou ..... Konecne na letnich. Úsměv Chtel jsem to dat do Hondy dnes, ale jde to jen clenum Úsměv

IMG_1611.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_1611.JPG, 4.54 MB
   Návrat  
isulsten je teď offline  isulsten
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.4.2014 , 20:46   Citovat  

Pěkně jsi to vystihl Kendik je to dobrý . Čím fotíš?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.4.2014 , 20:57   Citovat  

isulsten napsal:
Pěkně jsi to vystihl Kendik je to dobrý . Čím fotíš?
Canon Powershot S100.Takova rychlovka za behu.
Proc?Je to osklive?Snesu kritiku.Teprve se ucim Úsměv Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.4.2014 , 21:10   Citovat  

No tak to jsme dva Velmi šťastný . Zrcadlovka sony A58. Máš to hezké.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.4.2014 , 21:38   Citovat  

isulsten napsal:
No tak to jsme dva Velmi šťastný . Zrcadlovka sony A58. Máš to hezké.
Diky Úsměv No tak to mas asi lepsi stroj.Ten muj je spis na fotky z dovolene a tak Velmi šťastný Ale pry se s nim taky da dobre fotit tak snad az se s nim naucim budou vysledky lepsi Úsměv

IMG_1751.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_1751.jpg, 2.77 MB
   Návrat  
xBaryk je teď offline  xBaryk
PříspěvekZaslal: 6.4.2014 , 20:12   Citovat  

Chumo napsal:
xBaryk... To akoze ty si si kupil origo zosilovac a woofer z accordu 6G a teraz to ides tam vyrezavat a prisposobovat a zapajat...? Oprav ma ak sa mylim... Tie veci sa nejako extra lacno nepredavaju...

Silny hardcore...

Zvlast ked si si mohol kupit za porovnatelnu cenu pouzitelny cinsky zosilovac a hocijaky cinsky stredobass...

Zase az taky honda citiaci nie som, aby som toto vedel pochopit...

Zvlast po negativnych odozvach, ktore na temu BOSE na tomto fore zazneli...

Přesně jak píšeš, ale vyřezávat moc nic nechci, nejsem prase a auta si vážím, takže to musím nějak vymyslet.. už mám rozdělanou půlku interéru, každopádně potřebuju jednu věc, kudy natáhnout + pol z baterky, do intošu? pravou či levou stranou ?
Jinak, já zase Honda pozitivní jsem, takže VTEC
   Návrat  
TMisa090 je teď offline  TMisa090
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.4.2014 , 21:07   Citovat  

Tak kluci ohledně toho ozvučení auta.
V autě mám vyřešeno takto:
- původní audio komplet vykucháno
- autorádio nahrazeno za Pioneer DEH 400ub - 4x50W
- vytlumeny přední a zadní dveře
- výškové repro SINUS LIVE na palubovce
- přední dveře středo-basy taktéž SINUS LIVE
- zadní dveře koaxiální od MAC audio
- v kufru 400W RMS subwoofer od Rainbow + slabý zesik - dává 120W RMS, ale i tak je to slušná masáž Velmi šťastný - až budou peníze tak půjde 750W od Carpower svatoušek

Plusový kabel mám tažený po pravé straně a signál z autorádia mám stranou levou - nedávat spolu !!! vzniká potom rušení !!!
   Návrat  
TMisa090 je teď offline  TMisa090
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.4.2014 , 21:21   Citovat  

piskot napsal:
Všechno je jednou poprvý. Velmi šťastný
U Acca je jediný problém, jak si nechat vyblikat kód chyby. Musíš totiž sehnat hadí ženu trpasličího vrůstu, jenž se ti "složí" do prostoru pod nohou spolujezdce a tam odsud vyloví dvoupinový modrý konektor. Nejdřív piny zkratuješ, pak otočíš klíčkem do polohy "žhavím" (...světýlka na palubce...) a už jen pilně zaznamenáváš blikání. Jde to pořád dokola, tak nemusíš mít strach, že těch cca. 10 kódů nestihneš...

Proto je lepší si koupit toto:odkaz a chyby si i vymazat Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2014 , 21:31   Citovat  

TMisa090 napsal:
Proto je lepší si koupit toto:odkaz a chyby si i vymazat Mrk

No jo, udělátka... Kdyby mě servis aut, potažmo Hond, živil, tak není o čem. Avšak za tu dobu, co Accord máme, 8 let, jsem laborovat s resetem ECU a vyblikávání chyby potřeboval jednou jedenkrát. Odešlo vyhřívání lambda sondy, po 150 tis. km. Tzn. v případě další potřeby budu shánět hadí ženu. Úsměv
Mimochodem, tenkrát jsem lezl dolů tak, že jsem si zády lehl na sedák, hlavu a ruce pod palubku, a nadával na toho, kdo to tak vymyslel... Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2014 , 22:45   Citovat  

TMisa090 napsal:
Tak kluci ohledně toho ozvučení auta.
V autě mám vyřešeno takto:
- původní audio komplet vykucháno
- autorádio nahrazeno za Pioneer DEH 400ub - 4x50W
- vytlumeny přední a zadní dveře
- výškové repro SINUS LIVE na palubovce
- přední dveře středo-basy taktéž SINUS LIVE
- zadní dveře koaxiální od MAC audio
- v kufru 400W RMS subwoofer od Rainbow + slabý zesik - dává 120W RMS, ale i tak je to slušná masáž Velmi šťastný - až budou peníze tak půjde 750W od Carpower svatoušek

Plusový kabel mám tažený po pravé straně a signál z autorádia mám stranou levou - nedávat spolu !!! vzniká potom rušení !!!
Tak to musi hrat slusne Velmi šťastný Muzu se zeptat, jestli jsi dopredu daval distancni krouzky a jaky typ repro presne jsi tam dal?Diky Úsměv
   Návrat  
OPR je teď offline  OPR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.4.2014 , 12:36   Citovat  

Ahoj tak rafička otáčkoměru nevyřešena záměrně ........ ono to svádí se koukat na otáčkoměr a řadit podle něj .... a teď proč to píšu .... jsem se přistihl že motor zbytečně vytáčím. A při stilu jízdy "na seniora" VTEC by to šlo i líp a tudíž jezdit na spotřebou ..... A to má u mne jediné řešení a to je jezdit na odposlech motoru ( zjistil jsem že podle sluchu motor nevytáčím tak moc nahoru ( s otáčkoměrem na mne působí dokonce až magicky hodnota mezi 3-4 tic. otáčkama za minutu ) takže to řešit prozatím nebudu.

Nic méně mne čeká výměna oleje ( moje první). Trošku je na pipinku to, že netuším co tam lil páníček předemnou .... a ze štítku na očku vím jen že to bylo cosi 10W 40 .... nic víc. Co mám do Acca nalít? Peníze nehrajou moc roli jelokož se jedná o motor a jestli mne olej vyjde na 15 stovek moc nekoukám protože vhodný olej je to co rozhoduje o délce života agregátu. Doporučil by mi někdo co 1,8i VTEC - F18B2 nalít?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2014 , 14:06   Citovat  

OPR napsal:
Ahoj tak rafička otáčkoměru nevyřešena záměrně ........ ono to svádí se koukat na otáčkoměr a řadit podle něj .... a teď proč to píšu .... jsem se přistihl že motor zbytečně vytáčím. A při stilu jízdy "na seniora" VTEC by to šlo i líp a tudíž jezdit na spotřebou ..... A to má u mne jediné řešení a to je jezdit na odposlech motoru ( zjistil jsem že podle sluchu motor nevytáčím tak moc nahoru ( s otáčkoměrem na mne působí dokonce až magicky hodnota mezi 3-4 tic. otáčkama za minutu ) takže to řešit prozatím nebudu.

Nic méně mne čeká výměna oleje ( moje první). Trošku je na pipinku to, že netuším co tam lil páníček předemnou .... a ze štítku na očku vím jen že to bylo cosi 10W 40 .... nic víc. Co mám do Acca nalít? Peníze nehrajou moc roli jelokož se jedná o motor a jestli mne olej vyjde na 15 stovek moc nekoukám protože vhodný olej je to co rozhoduje o délce života agregátu. Doporučil by mi někdo co 1,8i VTEC - F18B2 nalít?
Jestli Ty jsi tu rucicku otackomeru neuhnal tim vytacenim Velmi šťastný
Pokud vis, ze tam byl 10W 40, dej ho tam zase.Je celkem jedno jakou znacku.Treba Valvoline, Motul, Mobil, Total a Havoline.Ten posledni jmenovany momentalne leju.S temito oleji mam ja osobne dobre zkusenosti.S Castrolem mam spatnou Úsměv je to dobrý
   Návrat  
AccoJDM je teď offline  AccoJDM
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.4.2014 , 14:24   Citovat  

Kendik napsal:
Jestli Ty jsi tu rucicku otackomeru neuhnal tim vytacenim Velmi šťastný
Pokud vis, ze tam byl 10W 40, dej ho tam zase.Je celkem jedno jakou znacku.Treba Valvoline, Motul, Mobil, Total a Havoline.Ten posledni jmenovany momentalne leju.S temito oleji mam ja osobne dobre zkusenosti.S Castrolem mam spatnou Úsměv je to dobrý

Co mas proti castrolu?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
OPR je teď offline  OPR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.4.2014 , 15:03   Citovat  

Kucíííí Úsměv hlevně se mi tu nepoperte

Já jsem hodím nějaké svoje návrhy co jsem tak vykoumal že bych tam nalil.

1) tudy odkaz

2) tudy odkaz

3) tudy odkaz

4) tudy odkaz

a Vy zkušenější, prosím kritizujte naštvanej

Nevím, ale nalitím vysokozátěžového oleje do motru bych přímo neměl nic pokazit, jen je třeba si dát pozor při studenějších startech auto třeba minutkou klapčky na volnoběh, nechat přelézt olej všude tam kde má být ...... tedy i na ty "hydroštely" který tam nejsou Úsměv A pak do ohřátí chladící směsy za to moc netaht a jezdit " na seniora" VTEC Chápu že bych se mohl trefit mým výběrem do oleje, který Honda přímo zakazuje, ale takovej soupis jsem někde nenšel .... pouze doporučenej a te nještě byl dost volnej ve výběru typu. O výrobci se vůbec třeba nezmiňoval/nepřikazoval.
   Návrat  
OPR je teď offline  OPR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.4.2014 , 15:06   Citovat  

PS: a jde mi taky o čistící efekt oleje ..... klidně ho vyndám dřív, pokud to bude už struhadlo. Ale nerad bych takový olej, který bych tam měl 10tkm a říkal si že je ho skoro škoda vylít Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2014 , 17:21  Naposledy upravil Kendik dne 7.4.2014 , 18:10, celkově upraveno 5 krát. Citovat  

AccoJDM napsal:
Co mas proti castrolu?
Neprijde mi jako olej, ale spis voda (mozna ma byt tak ridky?) a nejak nesedl memu motoru.Zacal cvakat.Jen me zkusenosti a nejsem jediny dle toho co ctu po internetu.
Jinak nemam proti nemu absolutne nic Úsměv At si kazdy leje co chce.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2014 , 17:24  Naposledy upravil Kendik dne 7.4.2014 , 18:19, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

OPR napsal:

1) tudy odkaz

2) tudy odkaz

3) tudy odkaz

4) tudy odkaz

a Vy zkušenější, prosím kritizujte naštvanej

Nevím, ale nalitím vysokozátěžového oleje do motru bych přímo neměl nic pokazit, jen je třeba si dát pozor při studenějších startech auto třeba minutkou klapčky na volnoběh, nechat přelézt olej všude tam kde má být ...... tedy i na ty "hydroštely" který tam nejsou Úsměv A pak do ohřátí chladící směsy za to moc netaht a jezdit " na seniora" VTEC Chápu že bych se mohl trefit mým výběrem do oleje, který Honda přímo zakazuje, ale takovej soupis jsem někde nenšel .... pouze doporučenej a te nještě byl dost volnej ve výběru typu. O výrobci se vůbec třeba nezmiňoval/nepřikazoval.

3 a 4 nejsou 10W-40 pokud dobre ctu Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.4.2014 , 17:32   Citovat  

Ahoj, kolik má najeto ten tvůj mazel? Jestli chceš oddělat motor nalej tam magnatec! Což se mi už stalo u jiné Honda jinak já leju od výroby Shell Helix 5W40, měním každých 8000km a je pořád jako med je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2014 , 17:35   Citovat  

isulsten napsal:
Ahoj, kolik má najeto ten tvůj mazel? Jestli chceš oddělat motor nalej tam magnatec! Což se mi už stalo u jiné Honda jinak já leju od výroby Shell Helix 5W40, měním každých 8000km a je pořád jako med je to dobrý
Neni nahodou Magnatec od Castrolu? Velmi šťastný Proc oddelat motor?
   Návrat  
OPR je teď offline  OPR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.4.2014 , 18:25   Citovat  

A pokazil bych něco, kdybch vzal variantu 3 nebo 4?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.4.2014 , 19:48   Citovat  

Ano Kendik je to slavnej Castrol Velmi šťastný . Věřím tomu že kdyby byl motor zachovalej bude dobrej ale obsahuje agresivni aditiva které ti rozpustí bordel a začne to všude téct a zvíší se (žravost) já se ze dvou deci díky magnatecu dostal na litr za měsíc a to byl hnus. OPR ono je vlastně jedno co tam dáš, hlavně ať ti souhlasí specifikace podle výrobce. Nečekej havně zázrak. je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2014 , 20:24  Naposledy upravil Kendik dne 7.4.2014 , 20:55, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

isulsten napsal:
Nečekej havně zázrak. je to dobrý
Asi tak
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2014 , 20:25   Citovat  

OPR napsal:
A pokazil bych něco, kdybch vzal variantu 3 nebo 4?
Jak pise Isulsten.Ja osobne bych daval radeji doporucene overene pro Tvuj vuz.Hlavne je dulezite dodrzet specifikace je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2014 , 21:01   Citovat  

Kendik napsal:
Jak pise Isulsten.Ja osobne bych daval radeji doporucene overene pro Tvuj vuz. je to dobrý

Jenže Honda žádnou doporučenou značku neuvádí, pokud vím. Za to je striktní ve specifikaci a nájezdu km, po kterých se má olej vyměnit. V podstatě posledních 100 tis. km leju "značkový" Mogul Extreme 10W-40 na zimu a na léto pak 15W-40 (vycházejí mi tak výměny +/- na doporučený výměnný interval, a i když ne, tak ten interval zkrátím... Úsměv ). Asi nemusím dodávat, že podle mě se auto dřív rozpadne, a i toho se nejspíš nedožiju Velmi šťastný, než odejde motor.
A ještě malá technická, nikdy jsem nenechal olej měnit v servisu...

Např. tady tudy odkaz je článek o olejích. Sice staršího data, ale myslím, že informace a závěry v něm jsou stále platné.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2014 , 21:18   Citovat  

piskot napsal:
Jenže Honda žádnou doporučenou značku neuvádí, pokud vím. Za to je striktní ve specifikaci a nájezdu km, po kterých se má olej vyměnit. V podstatě posledních 100 tis. km leju "značkový" Mogul Extreme 10W-40 na zimu a na léto pak 15W-40 (vycházejí mi tak výměny +/- na doporučený výměnný interval, a i když ne, tak ten interval zkrátím... Úsměv ). Asi nemusím dodávat, že podle mě se auto dřív rozpadne, a i toho se nejspíš nedožiju Velmi šťastný, než odejde motor.
A ještě malá technická, nikdy jsem nenechal olej měnit v servisu...

Např. tady tudy odkaz je článek o olejích. Sice staršího data, ale myslím, že informace a závěry v něm jsou stále platné.

Samozrejme jsem myslel doporucene specifikace a overene druhy oleju Úsměv Napriklad Castrol uz za me urcite ne.Je podle me zbytecne drahy a asi ani nebude vhodny pro starsi motory.
Takze menis po kolika km?
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2014 , 21:19   Citovat  

OPR napsal:

1) tudy odkaz

2) tudy odkaz

3) tudy odkaz

4) tudy odkaz

Tvoj vyber olejov je rozmanity, nielen co sa tyka specifikacie a viskozity, ale vidim tam aj ine rozdiely. Mas tam syntetiku a aj polosyntetiku. Zistil by som si, aky typ lieval predchadzajuci majitel (ak to je mozne) a podla toho by som pokracoval.
Do môjho predosleho A6G som daval plnu syntetiku 5W-40 Shell, Motul.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2014 , 21:34   Citovat  

varuj napsal:
Tvoj vyber olejov je rozmanity, nielen co sa tyka specifikacie a viskozity, ale vidim tam aj ine rozdiely. Mas tam syntetiku a aj polosyntetiku. Zistil by som si, aky typ lieval predchadzajuci majitel (ak to je mozne) a podla toho by som pokracoval.
Do môjho predosleho A6G som daval plnu syntetiku 5W-40 Shell, Motul.
No udajne 10W-40
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2014 , 21:38   Citovat  

Kendik napsal:
No udajne 10W-40

Jasne, v jeho príspevkoch uvadza 10W-40, ja som napisal co som daval do môjho A6G Se stydím
Islo mi iba o to, okrem specifikacie upozornit na plnu a polosyntetiku...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 176, 177, 178 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina