Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 178, 179, 180 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 179 z 333
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.4.2014 , 12:40   Citovat  

piskot napsal:
A kde je tedy vidět? To jsi nám jaksi zatím neřekl... Úsměv
Já tipuju, že vidíš tu, co je za vlnovcem, tzn. před katem a tím pádem je to primary lambda sonda. Ostatně, jakmile má auto katalyzátor, tak musí mít lambda sondu před ním. Nebo se pletu? Tak to valím bulvy
A jinak platí, co jsem psal výše. Pokud nemáš automatickou převodovky, nemáš druhou lambda sondu za katem, tzn. je šikovně uklizená tak, že tam není. Velmi šťastný

vyvedu tě z omylu Velmi šťastný nemám A/T a přesto lambdy dvě Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
OPR je teď offline  OPR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.4.2014 , 13:17   Citovat  

RASTA napsal:
vyvedu tě z omylu Velmi šťastný nemám A/T a přesto lambdy dvě Úsměv

Vyveď prosím i mne Úsměv a kde páááá tedy? to mi hlava nebere
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2014 , 14:29   Citovat  

OPR napsal:
Vyveď prosím i mne Úsměv a kde páááá tedy? to mi hlava nebere

jednu mám hned za vlnovcem a druhou za katem
   Návrat  
Draha je teď offline  Draha
PříspěvekZaslal: 9.4.2014 , 14:34   Citovat  

Ahojmam problém nemate někdo prosím schema zapojení subwolferu? Odešlo mi original radio Bosse a potrebuju poradit se zapojením tovarního subwolferu ke klasickému radiu s vystupy pro subwolferu cinch.... děkuju moc
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2014 , 15:05   Citovat  

Draha napsal:
Ahojmam problém nemate někdo prosím schema zapojení subwolferu? Odešlo mi original radio Bosse a potrebuju poradit se zapojením tovarního subwolferu ke klasickému radiu s vystupy pro subwolferu cinch.... děkuju moc
Myslis schema zapojeni neoriginalniho radia?

B1-levy vstup B7-pravy vstup B5-stineni B11-zem B12- +

radio.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
radio.jpg, 44.43 kB
   Návrat  
Chumo je teď offline  Chumo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.4.2014 , 15:24   Citovat  

Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný

Uz mam deja vu z toho subwooferu...Velmi šťastný Dovolim si tvrdit, ze tento obrazok som sem prvy vlozil ja pred x rokmi...

Za jedno to tu bolo uz 150krat a za druhe to nikdy nikomu nefungovalo na 100% ale aj tak sa na to furt dakto dookola pyta...

Ked uz nic ine aspon kus pohladajte, skor ako to sem 150ty krat napisete...

BRRRrrrr papa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2014 , 15:34   Citovat  

Chumo napsal:
Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný

Uz mam deja vu z toho subwooferu...Velmi šťastný Dovolim si tvrdit, ze tento obrazok som sem prvy vlozil ja pred x rokmi...

Za jedno to tu bolo uz 150krat a za druhe to nikdy nikomu nefungovalo na 100% ale aj tak sa na to furt dakto dookola pyta...

Ked uz nic ine aspon kus pohladajte, skor ako to sem 150ty krat napisete...

BRRRrrrr papa
Mas pravdu, byl jsi to Ty.Diky Tobe mi to taky hraje a neni to zase tak strasne.Lepsi nez predtim a to je hlavni Úsměv Me to staci je to dobrý
Stacilo by napsat jen "bose" v hledat, ale kdyz tu vidim ty same otazky stale dokola, tak o tom "hledat" asi malokdo vi Velmi šťastný
   Návrat  
makak je teď offline  makak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.4.2014 , 17:17   Citovat  

mam vela veci z accordu type r ak by mal niekto zaujem...

volant, predny podnaraznik, kolesa, motor a prevodovka su prec...

zadny naraznik s podnaraznikom, blatniky kapotas typer maskou,300mm dvojpiestikove brzdy,interier, budiky, zadny kufor aj s kridlom,aj bez kridla, vsetky dvere...

staci napisat SS a dohodneme sa
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.4.2014 , 21:25   Citovat  

Kendik napsal:
Mas pravdu, byl jsi to Ty.Diky Tobe mi to taky hraje a neni to zase tak strasne.Lepsi nez predtim a to je hlavni Úsměv Me to staci je to dobrý
Stacilo by napsat jen "bose" v hledat, ale kdyz tu vidim ty same otazky stale dokola, tak o tom "hledat" asi malokdo vi Velmi šťastný

Co sa tyka celeho BOSE som negativista, investoval som do toho tolko casu a penazi, ze vysledok "zase take strasne to nie je" je pre mna zly vysledok... Keby som bol vedel, ze to bude "trochu lepsie ako pred tym" tak sa na to rovno vykaslem...

Moj nazor sa stale nezmenil... a myslienka o HONDE... Ze pri kupe hondy si kupujes motor, to ostatne mas zadarmo, len potvrdzuje, ze nie vsetko co honda robi, robi dobre... Montovanie toho Bose to dokonale vystihuje...

Mat hondu, a chciet ju mat v original stave, to ano, ale montovat tam nieco, co nie je dobre, len preto aby som to mal original a vysypat za to peniaze a stravit pri tom kopu volneho casu je ako keby si zaplatil susedovi aby sa ti vykadil pred dvere a este mu vytrel zadok...

Dufam, ze buduci tyzden ked sem zase niekto napise, ze ako ma zapojit subwoofer budem uz natolko silny, ze si akykolvek komentar na tuto temu odpustim...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2014 , 22:39   Citovat  

Chumo napsal:
Co sa tyka celeho BOSE som negativista, investoval som do toho tolko casu a penazi, ze vysledok "zase take strasne to nie je" je pre mna zly vysledok... Keby som bol vedel, ze to bude "trochu lepsie ako pred tym" tak sa na to rovno vykaslem...

Moj nazor sa stale nezmenil... a myslienka o HONDE... Ze pri kupe hondy si kupujes motor, to ostatne mas zadarmo, len potvrdzuje, ze nie vsetko co honda robi, robi dobre... Montovanie toho Bose to dokonale vystihuje...

Mat hondu, a chciet ju mat v original stave, to ano, ale montovat tam nieco, co nie je dobre, len preto aby som to mal original a vysypat za to peniaze a stravit pri tom kopu volneho casu je ako keby si zaplatil susedovi aby sa ti vykadil pred dvere a este mu vytrel zadok...

Dufam, ze buduci tyzden ked sem zase niekto napise, ze ako ma zapojit subwoofer budem uz natolko silny, ze si akykolvek komentar na tuto temu odpustim...
Chybama se clovek uci. Mas dobra prirovnani Velmi šťastný A ano je to uz trosku unavne porad tu resit dokola to same, ale co se da delat. Úsměv
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.4.2014 , 7:53   Citovat  

K tolikrát omílanému BOSE mám pár polemických a filosofických otázek na téma "V čem tkví prémiovost BOSE?"
Má to spešl reproduktory?
Má to spešl subwoofer?
Má to spešl zesilovač?
Má to nějak spešl vyřešenou elektroinstalaci, např. odpovídajícně tlusté vodiče?
Má to spešl naladění audiosystému třeba s ohledem na rezonanční kmitočty kastle jánevím při 3500 ot./min?
   Návrat  
OPR je teď offline  OPR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.4.2014 , 8:41   Citovat  

RASTA napsal:
jednu mám hned za vlnovcem a druhou za katem

Děkuju budu muset sehant někoho kdy by mi vzal auto na zvedák a pořádně si to pod autem prohlédnout .... tohle je na facana Ble
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.4.2014 , 9:13   Citovat  

piskot napsal:
K tolikrát omílanému BOSE mám pár polemických a filosofických otázek na téma "V čem tkví prémiovost BOSE?"
Má to spešl reproduktory?
Má to spešl subwoofer?
Má to spešl zesilovač?
Má to nějak spešl vyřešenou elektroinstalaci, např. odpovídajícně tlusté vodiče?
Má to spešl naladění audiosystému třeba s ohledem na rezonanční kmitočty kastle jánevím při 3500 ot./min?

Myslim, ze ani na jednu otazku se neda odpovedet kladne. Úsměv
   Návrat  
OPR je teď offline  OPR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.4.2014 , 10:22   Citovat  

Ahoj

Ještě bych se vrátil k otázce použití olejevé náplně do motoru.

Do CH6 ( F18B2 ) jsem našel olej který bychv pokud mi ho schválítev rád použil. Já tedy prvořadě hledal něco 10W 40 .... ale to je zrovna věc kterou firma millers oils asi nevyrábí.

tudy odkaz

Je vhodný?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.4.2014 , 11:14   Citovat  

A preco tam jednoducho nenalejes olej podla specifikacie ktora je v manuali od hocijakej znacky, podla toho kolko chces do toho investovat... vsetky oleje na trhu su certifikovane a teda sposobile na pouzitie v tvojom aute.

Uz z toho tu zacinate robit alchymiu...

Ak ti auto zerie olej, hustota oleja to riesi skor docasne a aj to je skor placebo...

Kazdy ma iny nazor, kazdy pocul nazor od ineho mechanika, kazda varka oleja moze byt rozdielna, takze sa tu asi sotva zhodnu vsetci na jednom druhu/znacke oleja...
   Návrat  
Vergas je teď offline  Vergas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.4.2014 , 11:22   Citovat  

Ale vyrábí Úsměv odkaz Osobně i když je mi Millers oils hodně sympatická tak si myslím, že jejich oleje jsou celkem zbytečně "luxusní" a drahé pro naše Acca Úsměv Ale pokud se ti do toho chce tolik investovat pak zvedám palec nahoru je to dobrý
   Návrat  
OPR je teď offline  OPR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.4.2014 , 12:01   Citovat  

Vergas napsal:
Ale vyrábí Úsměv odkaz Osobně i když je mi Millers oils hodně sympatická tak si myslím, že jejich oleje jsou celkem zbytečně "luxusní" a drahé pro naše Acca Úsměv Ale pokud se ti do toho chce tolik investovat pak zvedám palec nahoru je to dobrý

Ale to na co odkazuješ link, je polosyntetika ....... A viskozitní index je o hodně nižší - ale také cena tedy.

Nevím mne nějak netrápí jestli ušetřím na oleji 500 Kč ..... Spíš by mi vadilo kdybych ušetřením, motoru nějak pomohl k rychlejšímu odchodu do věčných lovišť. Má to nálet 240tkm a je mi jasný, žč lepší už to nebude ...... tak bych mu nerad podkopl nohy nějakou svojí blbostí. Asi tak.
Plná syntetika je spíš do moderních zážehových motorů což sice asi 1,8 VTEC od Honda úplně nebude, ale co tak jsem měl možnost okoukat, plnou syntetiku lije dost lidí. ( tím neříkám že davová splašenost je dobrá) Nevím v čem je a co pro konkrétní Acco horší nebo lepší. Každopádně dálší volbou byl Helix od shellu 10W40.
   Návrat  
Vergas je teď offline  Vergas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.4.2014 , 12:15   Citovat  

jestli "polo" "plná" nebo nesyntetika je v dnešní době už jen mýtus Úsměv doporučuju přečíst články na oleje.cz konkrétně tento odkaz se zabývá problematikou syntetiky. Jinak Helix mám teď já a předtím jsem používal Total, nevidím problém v tom použít tyto oleje Mrk

Edit: Pokud nevíš co lil majitel před tebou je lepší nalít tam jak říkáš "polosyntetiku" přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.4.2014 , 12:29   Citovat  

Chumo napsal:
A preco tam jednoducho nenalejes olej podla specifikacie ktora je v manuali od hocijakej znacky, podla toho kolko chces do toho investovat... vsetky oleje na trhu su certifikovane a teda sposobile na pouzitie v tvojom aute.

Uz z toho tu zacinate robit alchymiu...

Ak ti auto zerie olej, hustota oleja to riesi skor docasne a aj to je skor placebo...

Kazdy ma iny nazor, kazdy pocul nazor od ineho mechanika, kazda varka oleja moze byt rozdielna, takze sa tu asi sotva zhodnu vsetci na jednom druhu/znacke oleja...

Přidám se k Chumovi. Už je to tu kolem olejů jak agentura JPP, "Jedna paní povídala...". Ať si leje do motoru každý, co chce. Jen jedno je důležité. Kdo maže, ten jede... Úsměv
   Návrat  
OPR je teď offline  OPR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.4.2014 , 13:18   Citovat  

Kurnik čopa .... kdyby aspoň Honďuláci napsali do kuchařky čím se to má matlat .... těhlech trotl dotazů alias onen můj - by být nemuselo.

Děkuji.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.4.2014 , 13:27  Naposledy upravil piskot dne 11.4.2014 , 0:34, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

OPR napsal:
Kurnik čopa .... kdyby aspoň Honďuláci napsali do kuchařky čím se to má matlat .... těhlech trotl dotazů alias onen můj - by být nemuselo.

Děkuji.

Vždyť ti to celou dobu píšeme, čím mazat. Dodrž specifikace daného motoru, a SAE možná s přihlédnutím, jaké trasy chceš jezdit a v jakém ročním období. Toť vše.
Doporučené specifikace oleje pro motory A6G jsou stejně dávno překonané, tzn. už nekoupíš olej s horší specifikací, tak už bych se s nadsázkou díval jen na to, jestli daný olej je primárně určen pro benzínový či naftový motor...
   Návrat  
isulsten je teď offline  isulsten
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.4.2014 , 15:53   Citovat  

Tak popojedem ne? Nerez výfukové potrubí srs nebo jiný názor? Nevíte o někom kdo se tím zabývá? Předem díky přátele. Nebo aspoň nějaká suprová barva.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.4.2014 , 18:45   Citovat  

isulsten napsal:
Tak popojedem ne? Nerez výfukové potrubí srs nebo jiný názor? Nevíte o někom kdo se tím zabývá? Předem díky přátele. Nebo aspoň nějaká suprová barva.

Hele, nerez jen kvůli barvě parohů...? Velmi šťastný
Spíš bych řešil, jestli svody 4-2-1 nebo 4-1... Ale to už se také řešilo, myslím... Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.4.2014 , 21:16   Citovat  

Já svody mám jde mi o zbytek je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.4.2014 , 0:25   Citovat  

isulsten napsal:
Já svody mám jde mi o zbytek je to dobrý

A jó, blbě jsem to pochopil... Velmi šťastný
Už osm let si po zimě říkám, že už nastal čas na výměnu výfukového potrubí. A ono pořád nic, potvora, drží a drží. A to vůbec netuším, kolik let tam bylo před koupí. Nechce se mi věřit, že je na autě výfukové potrubí ještě originální... Tak to koukám!
Pravda je, že jsem ho od katu k zadnímu tlumiči nastříkal barvou, co snese 800 stupňů. Už dávno je vidět, že jsem tenkrát nedokonale povrch trubky očistil, a výfuk pořád ne a ne zreznout a upadnout... Velmi šťastný
Jediný, co jsem na výfukovém potrubí měnil, byl vlnovec.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.4.2014 , 6:43   Citovat  

Moj acco je 99 rocnik 570tisic km a komplet vyfuk okrem vlnovca je povodny a este vydrzi, po hrdzi ani naznak...

Chcem menit len koncovy tlmic, asi si ho dam spravit na mieru, lebo nepasuje do podnaraznika z Type R, ktory by som chcel nahodit...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.4.2014 , 17:19   Citovat  

Dobře vy! Zkusím ho tedy pořádně přpravit a natřu ho alkytonem z odolností proti žáru je to dobrý
   Návrat  
Honcord je teď offline  Honcord
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.4.2014 , 17:51   Citovat  

Chumo napsal:

...bohužel s tebou nemůžu souhlasit, systém BOSE je dobrý a onen subwoofer (dnes už spíš jen woofer, nemá rozsah pro označení sub- ) je stále dobrý a dostačující.Jen je to třeba řešit kompletně, když vyměníš rádio a chceš z toho kyblíku vzadu něco dostat, musíš nahradit i ekvalizér, který je pod sedadlem spolujezdce!
Honda to má správně vyřešený, aby lidi nelaborovali a koupili zas rádio u Hondy...tak je to se vším dneska Bueee .

Trochu času a ne hrrr za hoďku chcu decibeldrag...matroš stál kolem půl sta Kč a dnes tam můžu nacpat jakýkoliv rádio a dostanu z toho kyblíku zvuk a hlasitost, že to rozškubne membránu.

...jinak už to taky nechcu řešit přátele
   Návrat  
forever222 je teď offline  forever222
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.4.2014 , 20:24   Citovat  

Můžete mi prosím poradit jak se dostat k pravému podběhu z kufru u Hatchbacku ? Úsměv Tak aby jsem se k němu dostal co nejvíce hlavně ze strany od zadních sedadel Úsměv
   Návrat  
Peliator je teď offline  Peliator
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.4.2014 , 21:02   Citovat  

isulsten napsal:

Shodou okolností můj známý dělá výfuky a dovolím si říct, že kvalitní. Totéž i brzdy. Ale nevím jak je na tom s časem, delší dobu jsem ho neviděl. Mimo jiné si postavil i luxusní buginu a na závodech se s ní fakt nestydí svatoušek

kdybys chtěl tak mrkni sem, je tam kontakt
tudy odkaz
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 178, 179, 180 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina