Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
delSolTeam.cz
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
SpaceMan je teď offline  SpaceMan
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.4.2014 , 8:28   Citovat  

Ahoj pane,
Opening season meeting letos asi vynecháme nebo bude jednodenní s lokálním charakterem = okolí Prahy. Na oznámení 11. delSolDaye je ještě chvilka času. Potřebuju doladit detaily, ale sám víš, že letos je na co se těšit. A protože už víme kde a kdy zakončíme sezonu, tak to bude oznámoeno taky... Myslím, že povedené to bude tento rok. přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.4.2014 , 8:31   Citovat  

SpaceMan napsal:
Ahoj pane,
Opening season meeting letos asi vynecháme nebo bude jednodenní s lokálním charakterem = okolí Prahy. Na oznámení 11. delSolDaye je ještě chvilka času. Potřebuju doladit detaily, ale sám víš, že letos je na co se těšit. A protože už víme kde a kdy zakončíme sezonu, tak to bude oznámoeno taky... Myslím, že povedené to bude tento rok. přátele

Ola,
tak to chápu a bude to super.

přátele je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2014 , 8:33   Citovat  

M@jk napsal:
Ola,
tak to chápu a bude to super.

přátele je to dobrý

Kolik je tu vlastně delSolařů? Úsměv Mr. Green
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.4.2014 , 8:37   Citovat  

SpaceMan napsal:
Kolik je tu vlastně delSolařů? Úsměv Mr. Green

Myslíš, jako položek v databázi či reálně funkčních chodících na forum - ono ani u Tebe není moc del Solařů, co jsou aktivní, vždy před srazem ... ale to i já. Prostě del Sol team je super parta lidí, která sice během roku se vidí/komunikuje málokdy, ale o to větší je pak radost ze setkání.

M.
přátele
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.4.2014 , 9:23   Citovat  

Kamaráde,
tak průzkum garáže odhalil 117x Honda CRX del Sol ... ale funkčních a aktivních del Solařů je asi tak: 2-4 kousky? Bullseye, Mattheo, Tučí a Ty!!! Takže tak ... přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2014 , 11:14   Citovat  

M@jk napsal:
Kamaráde,
tak průzkum garáže odhalil 117x Honda CRX del Sol ... ale funkčních a aktivních del Solařů je asi tak: 2-4 kousky? Bullseye, Mattheo, Tučí a Ty!!! Takže tak ... přátele

Slušný... Myslím, že dobrá polovina těch lidí z garáže bude i u nás na delSolTeam.cz. Je pravda, že komunikace na stránkách je vždy složitější a to nejen díky FB, Twittu či G+, ale i díky dalším věcem. Já třeba čile komunikuji se spoustou delSolařů po telefonu. Často s Riccem ze Slovenska, častěji i s Jarynem ze Zlína... A tak bych mohl pokračovat.

Pro letošní rok jsem si připravil na sraz spousty novinek a zajímavostí a myslím, že je na a bude se na co těšit. přátele
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.4.2014 , 11:19   Citovat  

SpaceMan napsal:
Slušný... Myslím, že dobrá polovina těch lidí z garáže bude i u nás na delSolTeam.cz. Je pravda, že komunikace na stránkách je vždy složitější a to nejen díky FB, Twittu či G+, ale i díky dalším věcem. Já třeba čile komunikuji se spoustou delSolařů po telefonu. Často s Riccem ze Slovenska, častěji i s Jarynem ze Zlína... A tak bych mohl pokračovat.

Pro letošní rok jsem si připravil na sraz spousty novinek a zajímavostí a myslím, že je na a bude se na co těšit. přátele

Tak tak,
já omezil naopak veškerou komunikaci s lidmi, kde to nemělo cenu. Zvláště, že se neozvali Tobě, ale na jiných frontách vesele komunikace běžela - holt já facebooku neholduji. Mám tam 9-10 lidí a prdím na to.

To raději TEL, SMS, ICQ hlavně však WhatsApp. Ale to je fuk.

Plno lidí si to nechává tzv. "pro sebe" a to je dobře!!!

Díky tomu je delSol team více komorní a osobnější a to je super.

přátele Je to tam.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2014 , 14:39   Citovat  

Rovnež si myslím, že kdo chce přijet a komunikovat, tak si najde vždy způsob. Telefon mám na fórech běžně dostupný, na SMS a WA odpovídám v nejhorším případě do druhého dne... Takže kdo chce, kontakt není problém, kdo nechce... tak nechce... Velmi šťastný

A souhlasím, delSolTeam není možná tak frekventované místo pro pokec, ale ty lidi se defakto všechny znají navzájem a pokud se neznají, tak se rádi poznají. Vzpomínám na první delSolDay, kdy jsem jel ke Třem Křížům u Jihlavy a když jsem přijížděl, tak jsem měl tak sevřený žaludek jak to asi bude, že jsem ani na jídlo nechtěl. Nakonec to bylo super. A v tomhle duchu, si myslím, se to nese dál... přátele
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.4.2014 , 15:08   Citovat  

SpaceMan napsal:
Rovnež si myslím, že kdo chce přijet a komunikovat, tak si najde vždy způsob. Telefon mám na fórech běžně dostupný, na SMS a WA odpovídám v nejhorším případě do druhého dne... Takže kdo chce, kontakt není problém, kdo nechce... tak nechce... Velmi šťastný

A souhlasím, delSolTeam není možná tak frekventované místo pro pokec, ale ty lidi se defakto všechny znají navzájem a pokud se neznají, tak se rádi poznají. Vzpomínám na první delSolDay, kdy jsem jel ke Třem Křížům u Jihlavy a když jsem přijížděl, tak jsem měl tak sevřený žaludek jak to asi bude, že jsem ani na jídlo nechtěl. Nakonec to bylo super. A v tomhle duchu, si myslím, se to nese dál... přátele

Kamaráde,
přesně si to vystihl ... takhle by to mělo být a tohle se přesně vytrácí či již vytratilo v dnešní době.

M.
přátele
   Návrat  
Tučí je teď offline  Tučí
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.4.2014 , 20:49   Citovat  

kolik že je tu del solek?? znám tak tři lidi co maj del solku :d z toho jeden už jí prodal Velmi šťastný
já ji používám jako daily ale honday a DelSolday jsou jassný Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2014 , 21:03   Citovat  

Tak to rád slyším Tučí. Rád Tě poznám osobně... Jak jsi spokojený s del Sol? Myslím, že funny auto... či? OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.4.2014 , 0:27   Citovat  

SpaceMan napsal:
Tak to rád slyším Tučí. Rád Tě poznám osobně... Jak jsi spokojený s del Sol? Myslím, že funny auto... či? OK

Já jsem maximálně spokojenej.. mám D16Z6 a bez středáku a se sportovním laufem jezdím po městě každej den za 7L/100km Úsměv dneska jsem vyměnil olej (total) a tenhle měsíc dokoupim nové pneu.
jediný co jsme měl za špatnou zkušenost je spojka... repas originálu vydržel půl roku a nová od valea píská ložisko i když bylo všechno promazáno... krom lamely.. Velmi šťastný

Jinak jízda bez investic když pominu tohle Úsměv
taky tě rád poznám mám rád lidi co maj vkus na auta Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.4.2014 , 0:36   Citovat  

Tučí napsal:
Já jsem maximálně spokojenej.. mám D16Z6 a bez středáku a se sportovním laufem jezdím po městě každej den za 7L/100km Úsměv dneska jsem vyměnil olej (total) a tenhle měsíc dokoupim nové pneu.
jediný co jsme měl za špatnou zkušenost je spojka... repas originálu vydržel půl roku a nová od valea píská ložisko i když bylo všechno promazáno... krom lamely.. Velmi šťastný

Míšo,
rozmysli se, tu spojku. Reklamovat ji klidně můžeme - jak jsem Ti již říkal!!!

Pěkně mne to štve.

M.
Smutný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.4.2014 , 1:35   Citovat  

M@jk napsal:
Míšo,
rozmysli se, tu spojku. Reklamovat ji klidně můžeme - jak jsem Ti již říkal!!!

Pěkně mne to štve.

M.
Smutný

já pořád nevím.. zatím budu jezdit a jestli sse to zhorší tak koupím nové ložisko.. reklamovat celou spojku jen kvůli pískajícímu ložisku aby auto stálo bit den na dílně se mi zrovna moc nechce.. ale řekni jim to a zjeb.j je tam...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.4.2014 , 7:27   Citovat  

Tučí napsal:

Jj... Rád vzpomínám na léta s D16Z6... Myslím, že je to velmi povedený motor. Minimálně blok je super. Bez nějakých extra nesmyslných investic se dá dostat na cca 140 koní a to bez zásahu na vačkovou hřídel. Je tam malý kompresní poměr z výroby (9,2:1), takže i pro případné "malé" foukání je ten motor ready. Za cenu swapu se s turbem či kompresorem dostaneš na nějakých 200 - 220 koní, což si myslím je zajímavá hodnota. je to dobrý

Co se týče spojek, tak nemám na Valeo dobré reference. V hondě jezdím Sachs a do přečipovanýho Fiatu na 400Nm jsem ho dal taky a nemám problém. přátele
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.4.2014 , 11:04   Citovat  

SpaceMan napsal:
Jj... Rád vzpomínám na léta s D16Z6... Myslím, že je to velmi povedený motor. Minimálně blok je super. Bez nějakých extra nesmyslných investic se dá dostat na cca 140 koní a to bez zásahu na vačkovou hřídel. Je tam malý kompresní poměr z výroby (9,2:1), takže i pro případné "malé" foukání je ten motor ready. Za cenu swapu se s turbem či kompresorem dostaneš na nějakých 200 - 220 koní, což si myslím je zajímavá hodnota. je to dobrý

Co se týče spojek, tak nemám na Valeo dobré reference. V hondě jezdím Sachs a do přečipovanýho Fiatu na 400Nm jsem ho dal taky a nemám problém. přátele

Ahoj,
nooo vida. D16Z6tka je fajn náčíní. Já nemám na motoru šáhnuto vůbec a jen odlehčený setrvačník a jinak poskládanou převodovku, plus sání a výfuk - vše CUSTOM. Spojku mi měnili v listopadu v Otrokovicích Odos a HTB právě Valeo a bez problému, nic žádný problém, vůbec o ní nevím. Před 3 nedělemi jsem s tím byl v Mostě a zajeli jsme ji a nic, motor je tichý. Takže bůh ví, co se stalo.

Míšo,
jak říkám, reklmovat to není problém. Je mi to trapné, ale pokud to bylo v celku, určitě bych to reklamovat - nehodlám z Tebe tahat další peníze či to prodražovat, ale já musel také vyměnit spojkový hlavní válec od kvalitního TRW a druhý už je ok. Takže se spolehni, že pokud by si bral ložisku, udělám Ti fakt nejnižší možnou cenu. Pokud kamarád tedy nebude umět ještě levněji. Ale já s tím nemám žádný problém to tam omlátit o hlavu, oni to řeší a dávají výrobci!!!

Takže nema problema.
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.4.2014 , 19:14   Citovat  

Ja vam dam jen 4 delsolkare naštvanej Na HC uz moc nechodim, to je pravda (hodne se tu zmenilo a proste uz to neni jako driv) a targusku jsem ted o vikendu prodal, ale jinak jsem stale jeste aktivni a na delsolklubu jsem psal dost Velmi šťastný Novy majitel byl radne poucen o vyhodach a pohodovych srazech Delsolklubu (je z Olomouce), tak uvidime přátele je to dobrý Kazdopadne i tak jsem se chtel domluvit, zda muzeme s zenou na srazik targ i bez ni (bud novym autem zatim nezname znacky - obiham zatim autosalony, nebo hondou logo) Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.4.2014 , 9:32   Citovat  

A hele kdo na nás vykoukl. Škoda, žes toho mazla prodal. Zbylo Ti z něj něco, nebo si to bral do Olomouce komplet? přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2014 , 10:26   Citovat  

Na delSolTeamu to žije... A mám z toho dobrý pocit. 11.delSolDay je v plné přípravě a už čekáme jen na detaily!

Tak za 25 dní se můžeme všichni potkat LIVE v Konopáči! přátele
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.5.2014 , 11:20   Citovat  

SpaceMan napsal:
Na delSolTeamu to žije... A mám z toho dobrý pocit. 11.delSolDay je v plné přípravě a už čekáme jen na detaily!

Tak za 25 dní se můžeme všichni potkat LIVE v Konopáči! přátele

Ola Příteli,
tak určitě. Bude to asi velký...těšíme se.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2014 , 12:30   Citovat  

M@jk napsal:
Ola Příteli,
tak určitě. Bude to asi velký...těšíme se.

Jo všechno tomu nasvědčuje... Úsměv Mám informace, že přijede fakt hodně aut a bude tam spousta lidí... Teď to ještě podpoříme upoutávkou na Sport5. Je to tam.
   Návrat  
mattheo je teď offline  mattheo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.5.2014 , 12:42   Citovat  

Takze je asi dobre ze planuju dorazit uz ve ctvrtek, jinak by sem se nikam nenacpal se stanem Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2014 , 13:01   Citovat  

mattheo napsal:
Takze je asi dobre ze planuju dorazit uz ve ctvrtek, jinak by sem se nikam nenacpal se stanem Velmi šťastný

Tak určitě... Velmi šťastný Ne mám v hlavě spousty chatkařů, takže na stan bude dost místa... je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.5.2014 , 13:39   Citovat  

Mista bude dost, ale ty nejlepsi sou vzdykcy nejdriv zabrany Velmi šťastný
O vikendu sem stan po roce otestoval a spalo se mi v nem lip nez doma, ale to asi bylo tim alkoholem Velmi šťastný takze na delsoldayi se mi bude taky dobre spat Velmi šťastný
Hlavne snad behem tech 25 dni stihnu co by sem rad stihl, jednu vec urcite, ale druhou vetsi asi az po, pred nejspis nestiham, to je tak, kdyz si vymejslim blbosti na posledni chvili Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2014 , 14:06   Citovat  

mattheo napsal:
Mista bude dost, ale ty nejlepsi sou vzdykcy nejdriv zabrany Velmi šťastný
O vikendu sem stan po roce otestoval a spalo se mi v nem lip nez doma, ale to asi bylo tim alkoholem Velmi šťastný takze na delsoldayi se mi bude taky dobre spat Velmi šťastný
Hlavne snad behem tech 25 dni stihnu co by sem rad stihl, jednu vec urcite, ale druhou vetsi asi az po, pred nejspis nestiham, to je tak, kdyz si vymejslim blbosti na posledni chvili Velmi šťastný

To je nás víc, příští týden mi přijdou svody, pak musím k Aldovi nechat vyměnit LMA, seřídit ventily a vyměnit svody. Navíc musím na STK... Úsměv je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.5.2014 , 14:33   Citovat  

SpaceMan napsal:
To je nás víc, příští týden mi přijdou svody, pak musím k Aldovi nechat vyměnit LMA, seřídit ventily a vyměnit svody. Navíc musím na STK... Úsměv je to dobrý

U me sou svody to jediny co mi zustane ze stavajiciho vyfuku, doufam ze do konce tejdne dorazi zbytek, tesim se jak dite na Vanoce Velmi šťastný pak me ceka vymena oleje, sice mam do vymeny jeste 2000km, ale budu zkouset jinej olej, tak ho vymenim pred letem.
A zbytek je stale v jednani.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2014 , 15:41   Citovat  

mattheo napsal:
U me sou svody to jediny co mi zustane ze stavajiciho vyfuku, doufam ze do konce tejdne dorazi zbytek, tesim se jak dite na Vanoce Velmi šťastný pak me ceka vymena oleje, sice mam do vymeny jeste 2000km, ale budu zkouset jinej olej, tak ho vymenim pred letem.
A zbytek je stale v jednani.

No chtěl bych popravdě ještě koncovku výfuku, ale to asi neseženu... Chtěl jsem něco otevřeného, ale nikdo není ochotný prodat hezkého uřvance ve stylu SRS G50.. Smutný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.5.2014 , 16:43   Citovat  

SpaceMan napsal:
No chtěl bych popravdě ještě koncovku výfuku, ale to asi neseženu... Chtěl jsem něco otevřeného, ale nikdo není ochotný prodat hezkého uřvance ve stylu SRS G50.. Smutný

Sezenes, ale co sem koukal, tak samotnej koncak se moc nevyplati, proto sem objednal rovnou komplet catback SRS G50 + SRS decat Úsměv tak sem na to zvedavej VTEC
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2014 , 20:42   Citovat  

mattheo napsal:
Sezenes, ale co sem koukal, tak samotnej koncak se moc nevyplati, proto sem objednal rovnou komplet catback SRS G50 + SRS decat Úsměv tak sem na to zvedavej VTEC

Hade... Velmi šťastný Něco s tím budu muset vymyslet no... OK
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.5.2014 , 21:15   Citovat  

mattheo napsal:

Ahoj,
no to já taky, ale končím mám takový pocit ve Čt ve 20.30h, takže nez bych přijel, s dětma, tak to raději ráno. V pátek. To jistí. Vás vzbudíme.

Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
delSolTeam.cz
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina