Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Značky pneu a jejich výrobci
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
2
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 
Zaslat odpověď

Strana 7 z 7
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 21.4.2014 , 11:24   Citovat  

reznicek9 napsal:
Mám na autech sériový brzdy, klasiku od ATE, pneu zimní x letní od Nokianu, přes Pirelli, Michelin až po Kumho KU36 (šíře 205) na CRX a kola zablokuji všude úplně v pohodě zmatenej takže všechny ty pneu jsou asi špatný? mám je zahodit?

Určitě nejsou špatný.
Tímto směrem jsem nemířil a nechtěl jsem, aby to vypadalo, že ty Nankangy jsou superlepidla i na mokru.
Jenom jsem udělal malý test, abych zjistil co je pravdy na pověstné nebezpečnosti čínských pneu na mokru.
Pokud bych chtěl jít do hloubky, tak si někde na letišti zkusím i změřit brzdnou dráhu na mokru, aby ten test byl co nejpřesnější. Ale je otázka, jestli by to vůbec někoho zajímalo.....
Takhle jsem alespoň vyzkoušel jestli ty gumy na mokru sedí nebo kloužou.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 21.4.2014 , 11:26   Citovat  

reznicek9 napsal:
Tady nejde o to jestli Číňan funguje či ne, tady jde spíš o to jak jsi je obhájil, je možný že Nankang může fungovat dobře, ale že by byl lepší než například zahřáté KU36 či semislick jak píše Bully?

Tak to si rozhodně netroufám tvrdit.
Už jenom proto, že by to bylo porovnávání neporovnatelného - je to jiná (nejenom cenová) kategorie.

Možná jsem to blbě napsal nebo to bylo špatně pochopeno, ale opravdu mi šlo jenom o zboření pověry o nebezpečnosti na mokru.

Strober je teď offline  Strober
1 háčko
1
PříspěvekZaslal: 21.4.2014 , 11:55   Citovat  

Dle mého skromného názoru si myslím, že každý už tak nějak ví jak jezdí a podle toho si vybere pneu na auto, pokud nedůvěřuje číně, pak nahodí třeba Continental a má klidné svědomí, že se mu na mokru neutrhnou, a pokud ano, tak si je příště nekoupí a bude laborovat dál, než najde ty, které se mu neutrhnou. Ono to ve finále není o gumách, ale o řidiči...když budu chtít auto utrhnout, tak to udělám nezávisle na gumách...nevěřím, že pokud pojedu s rozumem, tak to opřu do první hráze, jen kvůli tomu, že mám čínské pneu. A popravdě řečeno...na mokru osobně najezdím prd, tudíž až budu vybírat nové pneu, tak díky dobré zkušenosti Petra 78 budu uvažovat i o takových jako jsou Nankang přátele

posero je teď offline  posero
5 háček
1
PříspěvekZaslal: 21.4.2014 , 11:55   Citovat  

pokud máš ten rozměr pneu určený pro tvé auto a na mokru ti brzdy nezablokují kola tak je buď nankang pneumatika o které dlouhou dobu všichni jen sní nebo máš špatné brzdy, případně je chyba v jejich ovládání tedy mezi pedály a sedačkou

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 21.4.2014 , 12:16   Citovat  

Strober napsal:
Dle mého skromného názoru si myslím, že každý už tak nějak ví jak jezdí a podle toho si vybere pneu na auto, pokud nedůvěřuje číně, pak nahodí třeba Continental a má klidné svědomí, že se mu na mokru neutrhnou, a pokud ano, tak si je příště nekoupí a bude laborovat dál, než najde ty, které se mu neutrhnou. Ono to ve finále není o gumách, ale o řidiči...když budu chtít auto utrhnout, tak to udělám nezávisle na gumách...nevěřím, že pokud pojedu s rozumem, tak to opřu do první hráze, jen kvůli tomu, že mám čínské pneu. A popravdě řečeno...na mokru osobně najezdím prd, tudíž až budu vybírat nové pneu, tak díky dobré zkušenosti Petra 78 budu uvažovat i o takových jako jsou Nankang přátele

Za tohle ti dám klidně plus je to dobrý
Napsal jsi to správně a výstižně - je to o řidiči. Jenom on určuje jak rychle se auto dostane na svůj limit. To že ten limit kvalitní pneu můžou posunout dál je taky pravda.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 21.4.2014 , 12:17   Citovat  

posero napsal:
pokud máš ten rozměr pneu určený pro tvé auto a na mokru ti brzdy nezablokují kola tak je buď nankang pneumatika o které dlouhou dobu všichni jen sní nebo máš špatné brzdy, případně je chyba v jejich ovládání tedy mezi pedály a sedačkou

Ano, všechny tyto možnosti jsou možné Úsměv

Taky jsi asi nečetl o zablokovaných zimákách na suchu, že? Nebo i přesto mi brzdy nefungujou správně?

Jinak rozměr pneu není úplně standartní pro moje auto, ale je dodržený vnější obvod a šířka pneu.

posero je teď offline  posero
5 háček
1
PříspěvekZaslal: 21.4.2014 , 12:19   Citovat  

nevěřm, že se ty kola nezablokují Ble pokud ne, tak to auto nebrzdí jak má

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 21.4.2014 , 12:36   Citovat  

posero napsal:

Dobře, tak příště na to zkusím dupnout ještě víc.
Ale jenom kvůli tobě Velmi šťastný

Možná mám malou sílu v nohách a měl bych na tom kole jezdit ještě víc. 50 km vyjížďky jsou málo Úsměv

Taky si myslím, že minimálně na mokru ABS aktivuju, když na to dupnu pořádně.
Nikde jsem nepsal, že jsem při tom pokusu brzdil úplně na krev a že by to víc nešlo.
Prostě jsem na mokru zkusil prudce zabrzdit a sledoval, jestli zakope ABS.
Ani brzdná dráha se mi nezdála nijak výrazně delší.
Ale jak jsem psal, lepší by bylo to pořádně změřit, aby to mělo nějakou hodnotu.
Takhle je to spíš jenom takovej postřeh, že ty gumy ani na mokru nekloužou, jak se o nich povídá.

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
1
PříspěvekZaslal: 21.4.2014 , 15:20   Citovat  

posero napsal:

A navic na mokru. Daji se bezpecne zablokovat i na suchu. Navic pouziva uzsi pneu nez by mel, takze se musi kola zablokovat o to snadneji. Ke vsemu ma Petr78 v aute brzdovy asistent, ktery mu ten brzdovy pedal pri skutecne intenzivnim (ne pri dojmu intenzivniho) brzdeni zadupne sam, pokud nema v nohach tu silu. C8G to maji standardne. Je rozdil snazit se poradit a psat kraviny.

O tom, ze nekomu staci treba i vylozeny shit (to nemusi byt pripad zrovna tech Petrovych plastu!) samozrejme nikdo nepolemizuje. Pokud budu jezdit zpusobem, ze nevyuziju potencial ani tech spatnych (coz uz podle toho brzdeni-nebrzdeni ten Petruv pripad evidentne je), tak pro me bude samozrejme kvalitni plast zbytecnost. Ted by mne mel dat Petr78 taky plusovy bod Velmi šťastný

Edit- navic si koukam dotycny plete vic pojmu dohromady- chovani plastu na mokru se nepozna jenom pri nijak ostrem brzdeni z 90 km/h, ale napr. i pri jinych rychlostech, pri opravdu ostrem brzdeni, pri bocnim pretizeni v zatackach, jakou maji odolnost proti aquaplaningu apod. . Pokud pojedu jak baba s nusi, tak to proste nikdy nemuzu poznat. Na druhou stranu mne to proto ani nemuze nijak vadit nebo omezovat a navic jeste usetrim přátele

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 21.4.2014 , 18:44   Citovat  

Bully: nepoužívám užší pláště než bych měl. Pro C8G sedan jsou předepsané 195/65 R15 a 205/55 R16
A o brzdovém asistentovi nevím, že tam mám. Nemám tam VSA tak nevím jestli to spolu nějak souvisí.
Ufon to asi standardně má, ale u sedanu si nejsem jistej.

Nazývat můj názor a zkušenost kravinou je docela na hraně slušné diskuze na úrovni, nemyslíš?

Nepletu si pojmy. Brzdná dráha na mokru z určité rychlosti je jeden ze způsobů jak zjistit vlastnosti pneu na mokru.
Tak to přeci dělají i v těch renomovaných a "nezávislých" německých testech.
Nikde jsem nepsal, že jsem dělal kompletní a přesný test.
Jenom jsem prostě zkusil prudce zabrzdit za mokra.

A ano, máš pravdu, že na můj styl jízdy ty gumy bohatě stačí, jak už tady bylo psáno dávno (a několikrát) před tebou Mrk
Ale plus ti za to nedám, protože jsi nebyl první.

hopit je teď offline  hopit
4 háčka
1
PříspěvekZaslal: 21.4.2014 , 21:24   Citovat  

Petr 78 napsal:
Bully: nepoužívám užší pláště než bych měl. Pro C8G sedan jsou předepsané 195/65 R15 a 205/55 R16
A o brzdovém asistentovi nevím, že tam mám. Nemám tam VSA tak nevím jestli to spolu nějak souvisí.
Ufon to asi standardně má, ale u sedanu si nejsem jistej.

Nazývat můj názor a zkušenost kravinou je docela na hraně slušné diskuze na úrovni, nemyslíš?

Nepletu si pojmy. Brzdná dráha na mokru z určité rychlosti je jeden ze způsobů jak zjistit vlastnosti pneu na mokru.
Tak to přeci dělají i v těch renomovaných a "nezávislých" německých testech.
Nikde jsem nepsal, že jsem dělal kompletní a přesný test.
Jenom jsem prostě zkusil prudce zabrzdit za mokra.

A ano, máš pravdu, že na můj styl jízdy ty gumy bohatě stačí, jak už tady bylo psáno dávno (a několikrát) před tebou Mrk
Ale plus ti za to nedám, protože jsi nebyl první.

Něž začneš měřit brzdnou dráhu , nauč se napřed brzdit. Ještě jsem neviděl test, kde by při brždění nesepnulo ABS.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 21.4.2014 , 21:29   Citovat  

hopit napsal:
Něž začneš měřit brzdnou dráhu , nauč se napřed brzdit. Ještě jsem neviděl test, kde by při brždění nesepnulo ABS.

Jo, však já souhlasím.
Pokud budu chtít dosáhnout co nejkratší brzdnou dráhu, tak na brzdy musím šlápnout ještě o trochu víc než včera a pak už by to ABS opravdu mělo sepnout.
Včera mi ale nešlo o co nejkratší brzdnou dráhu Mrk

Víte někdo, kde zjistit, jaká je standardní brzdná dráha ze 100 km/h u C8G sedan?
Na suchu by to mělo být do 50ti metrů a na mokru o kolik víc?

varuj je teď offline  varuj
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.4.2014 , 8:51   Citovat  

Petr 78 napsal:

Víte někdo, kde zjistit, jaká je standardní brzdná dráha ze 100 km/h u C8G sedan?
Na suchu by to mělo být do 50ti metrů a na mokru o kolik víc?

Takuto informaciu snad nikde nenajdes. Brzdna draha bude vzdy zalezat na viacerých faktoroch (napr. aj od reakcie vodica), ale hlavne na kvalite pneumatik. Najkratsiu brzdnu drahu bude mat na prémiových pneu (ak neberieme do uvahy vyslovene sportove pneu), vysledky najdes pri testoch pneumatik, kde sa vzdy uvadzaju brzdne drahy za sucha a za mokra. U kazdeho druhu je ta vzdialenost ina.
Ale toto urcite vies aj sam... Mrk

POG je teď offline  POG
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 24.4.2014 , 22:23   Citovat  

muzete mi nekdo poradit prosim jake koupit pneu? mam 16 OZtka Superturismo GT. uvazoval jsem nad tudy odkaz a nebo mi kamarad doporucil tudy odkaz co myslite vy? je to dobrý
Jezdim autewm vetsinou jen na vylety a nebo se poradne projet.Rad si obcas za blbnu,takze neco co by na silnici poradne drzelo a neuletela mi zadek. Prosim vase tipy přátele
Diky Honda

POG je teď offline  POG
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 27.4.2014 , 0:29   Citovat  

POG napsal:
muzete mi nekdo poradit prosim jake koupit pneu? mam 16 OZtka Superturismo GT. uvazoval jsem nad tudy odkaz a nebo mi kamarad doporucil tudy odkaz co myslite vy? je to dobrý
Jezdim autewm vetsinou jen na vylety a nebo se poradne projet.Rad si obcas za blbnu,takze neco co by na silnici poradne drzelo a neuletela mi zadek. Prosim vase tipy přátele
Diky Honda

nikdo neporadí? neeeke Bueee

5 háček
-1
PříspěvekZaslal: 29.5.2014 , 21:08   Citovat  

Vím, že už jsem s těma Nankangama trapnej a otravnej HaHaaa , ale rád se podělím o zkušenost.
Třeba to pro někoho bude užitečné. Pro někoho, kdo uvažuje nad koupí těchto gum. Kdo o nich neuvažuje, tak to nemusí číst.
Současné počasí přeje testování pneu na mokru a tak jsem toho využil.
Zkusil jsem na mokré silnici pořádně dupnout na brzdy, aby se to ABS seplo a skutečně se seplo Úsměv
Ale jenom na velmi krátkou dobu, koplo jenom dvakrát a pak se gumy hned "zakously".
Taky jsem zkoušel zastavit z rychlosti 90 km/h mezi patníkama (asi 50m) a dalo se to na mokré silnici i bez toho, aby seplo ABS.
V jedné vesnici byla krásná louže, tak jsem do ní hned vlítnul a čekal jestli přijde aquaplaining. Nepřišel Úsměv
Vím, bylo to v malé rychosti, ale v obci zásadně víc jak 60 nejedzím, takže tato zkouška asi nevypovídá o ničem. Chtělo by to větší rychlost.
A co se týká zvýšené spotřeby paliva, tak ta se po resetu ECU (odpojená baterka při jejím kondičním nabíjení) snížila na skoro normální hranici.
Takže zatím s těma gumama velká spokojenost a doufám, že vydrží co nejdýl.

Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.3.2015 , 13:08   Citovat  

...tak a PIRELLI kupujou číňani odkaz

Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.3.2015 , 18:30   Citovat  

Ajsik napsal:
...tak a PIRELLI kupujou číňani odkaz

Vůbec mě to nepřekvapuje...díky tomu, že doteď prděli na znečišťování prostředí a pracovní podmínky/odměny, tak mají nahrabáno na to skupovat tradiční evropské firmy. Je to jejich cesta na evropský trh bez cla a jak se píše v článku - k technologiím a know-how.

Není to první ani poslední firma, kterou koupili Číňani.

RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.3.2015 , 22:53   Citovat  

Petr 78 napsal:
Vím, že už jsem s těma Nankangama trapnej a otravnej HaHaaa , ale rád se podělím o zkušenost.
Třeba to pro někoho bude užitečné. Pro někoho, kdo uvažuje nad koupí těchto gum. Kdo o nich neuvažuje, tak to nemusí číst.
Současné počasí přeje testování pneu na mokru a tak jsem toho využil.
Zkusil jsem na mokré silnici pořádně dupnout na brzdy, aby se to ABS seplo a skutečně se seplo Úsměv
Ale jenom na velmi krátkou dobu, koplo jenom dvakrát a pak se gumy hned "zakously"
.
Taky jsem zkoušel zastavit z rychlosti 90 km/h mezi patníkama (asi 50m) a dalo se to na mokré silnici i bez toho, aby seplo ABS.
V jedné vesnici byla krásná louže, tak jsem do ní hned vlítnul a čekal jestli přijde aquaplaining. Nepřišel Úsměv
Vím, bylo to v malé rychosti, ale v obci zásadně víc jak 60 nejedzím, takže tato zkouška asi nevypovídá o ničem. Chtělo by to větší rychlost.
A co se týká zvýšené spotřeby paliva, tak ta se po resetu ECU (odpojená baterka při jejím kondičním nabíjení) snížila na skoro normální hranici.
Takže zatím s těma gumama velká spokojenost a doufám, že vydrží co nejdýl.

Asi sem dementní, ale tohle nechápu Velmi šťastný

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 24.3.2015 , 6:49   Citovat  

Petr 78 napsal:
...V jedné vesnici byla krásná louže, tak jsem do ní hned vlítnul a čekal jestli přijde aquaplaining. Nepřišel Úsměv ...

Tenhle je taky dobrej Velmi šťastný

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.3.2015 , 16:49   Citovat  

Bully napsal:
Tenhle je taky dobrej Velmi šťastný

No co, já jsem taky zval pana Aquaplaninga na kafe na čtvrtou hodinu a taky nepřišel - zmetek jeden Se stydím pořádnej výtlem

4 háčka
1
PříspěvekZaslal: 25.3.2015 , 17:05   Citovat  

reznicek9 napsal:
No co, já jsem taky zval pana Aquaplaninga na kafe na čtvrtou hodinu a taky nepřišel - zmetek jeden Se stydím pořádnej výtlem

"aby se to ABS seplo a skutečně se seplo Úsměv
Ale jenom na velmi krátkou dobu, koplo jenom dvakrát a pak se gumy hned "zakously"

Ted trochu teoretizování - pokud budu mít na autě pneu, které mají 100% brzdící schopnost a budu mít 100% brzdící učinek brzdové soustavy tak se mi přece musí všechny kola dostat při intenzivním brzdění do smyku teoreticky ihned a tudíž MUSÍ abs spínat po celou dobu brždění nebo ne? z toho mi vychází, že pokud je pravda co napsal, tak ty pneu jsou uplně na nic nebo mu to auto absolutně nebrzdí ...
Neni to narážka na Petr78, spíš mi jde o to jestli uvažuju správně? Velmi šťastný protože já jakmile prudčeji zabrzdím a s C7G, A5G, Fr-v nebo Legendem, nebo kterýmkoliv jiným autem co dobře brzdí a má v pohodě pneu tak ABS spiná hned i na suchu ...

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 25.3.2015 , 17:38   Citovat  

reznicek9 napsal:
"aby se to ABS seplo a skutečně se seplo Úsměv

Ted trochu teoretizování - pokud budu mít na autě pneu, které mají 100% brzdící schopnost a budu mít 100% brzdící učinek brzdové soustavy tak se mi přece musí všechny kola dostat při intenzivním brzdění do smyku teoreticky ihned a tudíž MUSÍ abs spínat po celou dobu brždění nebo ne? z toho mi vychází, že pokud je pravda co napsal, tak ty pneu jsou uplně na nic nebo mu to auto absolutně nebrzdí ...
Neni to narážka na Petr78, spíš mi jde o to jestli uvažuju správně? Velmi šťastný protože já jakmile prudčeji zabrzdím a s C7G, A5G, Fr-v nebo Legendem, nebo kterýmkoliv jiným autem co dobře brzdí a má v pohodě pneu tak ABS spiná hned i na suchu ...

ABS ale spíná jenom po dobu, kdy se blokujou kola. Tobě ABS kope do pedálu při brždění na suchu až do úplného zastavení?
Mně taky sepne ABS hned i na suchu, když na brzdy dupnu opravdu hodně.

Nechápu tvojí spojitost "nekope ABS - špatný gumy". Není to trošku proti logice?
Brzdy snad v pořádku mám, když to na STK brzdilo jak má a ani já nepociťuju slabý brzdný účinek.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.3.2015 , 18:35   Citovat  

Petr 78 napsal:
ABS ale spíná jenom po dobu, kdy se blokujou kola. Tobě ABS kope do pedálu při brždění na suchu až do úplného zastavení?
Mně taky sepne ABS hned i na suchu, když na brzdy dupnu opravdu hodně.

Nechápu tvojí spojitost "nekope ABS - špatný gumy". Není to trošku proti logice?
Brzdy snad v pořádku mám, když to na STK brzdilo jak má a ani já nepociťuju slabý brzdný účinek.

Do uplneho zastavení na suchu ABS nikdy nejde, u hodně aut ABS funguje až od 15km/h. Měli jsme oba napsat z jaký rychlosti to berem Úsměv
Že ty máš určitě špatný pneu jsem taky nepsal (nepíšu nic proti tvým Nangangum) pouze řeším podivnou situaci, kterou jsi napsal Úsměv
No na STK bych se neodvolával všichni víme jak to je Velmi šťastný jak řikam já beru brzdění třeba z 90 a ty to bereš asi z malý rychlosti, tím pádem se to vysvětluje Velmi šťastný přátele
Brzdění zdar pořádnej výtlem

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 25.3.2015 , 19:08   Citovat  

reznicek9 napsal:
Do uplneho zastavení na suchu ABS nikdy nejde, u hodně aut ABS funguje až od 15km/h. Měli jsme oba napsat z jaký rychlosti to berem Úsměv
Že ty máš určitě špatný pneu jsem taky nepsal (nepíšu nic proti tvým Nangangum) pouze řeším podivnou situaci, kterou jsi napsal Úsměv
No na STK bych se neodvolával všichni víme jak to je Velmi šťastný jak řikam já beru brzdění třeba z 90 a ty to bereš asi z malý rychlosti, tím pádem se to vysvětluje Velmi šťastný přátele
Brzdění zdar pořádnej výtlem

Nene, při testu jsem brzdil z 90 km/h
Co se ti teda nezdá na tom, co jsem napsal?

vavron je teď offline  vavron
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.10.2016 , 13:04   Citovat  

Ahoj. Hledám už pomalu zimní pneu. Rozměr 225/45 R17, cena do 2500 s DPH. Jezdím jenom dálnice a město (70/30). V testech dopadly dobře Hankook i*cept evo (W320), ale bojím se u nich zvýšené hlučnosti, která je v UFOunovi slyšet dost. Někdo nějaké doporučení na jiné zimní pneu?

DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.10.2016 , 13:29   Citovat  

vavron napsal:
Ahoj. Hledám už pomalu zimní pneu. Rozměr 225/45 R17, cena do 2500 s DPH. Jezdím jenom dálnice a město (70/30). V testech dopadly dobře Hankook i*cept evo (W320), ale bojím se u nich zvýšené hlučnosti, která je v UFOunovi slyšet dost. Někdo nějaké doporučení na jiné zimní pneu?

ja kupoval goodride ve stejnem rozmeru a jsou v pohode ..

Alias je teď offline  Alias
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.10.2016 , 21:01   Citovat  

vavron napsal:

Já je mám na svým a neřekl bych, že by byli nějak hlučnější Úsměv

Tapír je teď offline  Tapír
0
PříspěvekZaslal: 14.1.2022 , 20:36   Citovat  

Oživím tohle polomrtvé téma jednou informací.

NEXEN se již vyrábí i v ČR. Takže na nich již je Made in the Czech Republic

Obsah fóra Honda-club.cz   
Značky pneu a jejich výrobci
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
2
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 
Zaslat odpověď