Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Civic 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Další 
Zaslat odpověď

Strana 8 z 13
martinpetricek2 je teď offline  martinpetricek2
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.12.2013 , 10:02   Citovat  

Nene mám zatím jen čistej základ Úsměv No jako víc výkonu nečekám to je jasný Velmi šťastný ale počítám s lepšíma startama a i v zimě v zimě , ne že by to tedka nechytalo v pohodě , No jak sem psal vejš, máme je na Sceniku a jako je to fakt znát, motor jde lehce víc do toček je takovej ochotnější a spotřeba nižší tak o 0,4 dolu. Hnedka auto chytne i když stojí v garáži třeba měsíc a baterka je trochu slabší a taky je to serie 2002 Velmi šťastný Tak proto se právě ptám no Velmi šťastný s NGK jasná volba a mám možnost asi 150 kč za svíčku. Úsměv Mám iridiovku dokonce i na motorce a starty jdou i bez sytiče Velmi šťastný TAk ještě uvážím no jestli do toho vrazit jestli to ta D14 pocejtí Velmi šťastný díky za odpověď. OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
gear je teď offline  gear
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.12.2013 , 10:38   Citovat  

martinpetricek2 napsal:
Nene mám zatím jen čistej základ Úsměv No jako víc výkonu nečekám to je jasný Velmi šťastný ale počítám s lepšíma startama a i v zimě v zimě , ne že by to tedka nechytalo v pohodě , No jak sem psal vejš, máme je na Sceniku a jako je to fakt znát, motor jde lehce víc do toček je takovej ochotnější a spotřeba nižší tak o 0,4 dolu. Hnedka auto chytne i když stojí v garáži třeba měsíc a baterka je trochu slabší a taky je to serie 2002 Velmi šťastný Tak proto se právě ptám no Velmi šťastný s NGK jasná volba a mám možnost asi 150 kč za svíčku. Úsměv Mám iridiovku dokonce i na motorce a starty jdou i bez sytiče Velmi šťastný TAk ještě uvážím no jestli do toho vrazit jestli to ta D14 pocejtí Velmi šťastný díky za odpověď. OK

Například v zimě to je právě naopak, iridiová svíčka funguje lépe za vyšších teplot než obyčejná. Proto je dle manuálu doporučována při dálničních jízdách, kdy je motor neustále ve vyšších otáčkách a při větší zátěži motoru. A že ovlivní spotřebu, to už opravdu je moc Úsměv Doporučuju o tom počíst pár článků. Ale jak jsem již psal, nenutím je to dobrý přátele
   Návrat  
LukAshek je teď offline  LukAshek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.12.2013 , 7:30   Citovat  

Prosím Vás, potřebuju ujištění, že přední náprava je stejná jak u C6G hatch i coupé. Mám možnost koupení přední spodní rozpěry, ale nejsem si jistej jestli pásne Úsměv Předem díky je to dobrý
   Návrat  
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2014 , 17:44   Citovat  

zdar,
chtěl bych se zeptat zda se dá koupit panel kolem 2DIN radio včetně ovládání topení na C6G případně pokud náhodou nemá někdo něco realizováno

edit: měním předešlé stanovisko bo jak to tady čtu v jiných tématech jsou s tím jenom problémy Velmi šťastný
   Návrat  
Brian je teď offline  Brian
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.1.2014 , 18:50   Citovat  

já měl panel už doma, ale když sem zjistil, že je potreba překopat pulku veci pod palubkou tak sem to taky vzdal a koupil výklopné rádio s dotykovým displejem a spokojenost Velmi šťastný
   Návrat  
4kouba je teď offline  4kouba
PříspěvekZaslal: 20.2.2014 , 17:33   Citovat  

caute, potreboval bych poradit ohledne par komponentu co chci na moji hondu, nemuzu se porad rozhodnout Velmi šťastný dily chci davat na civica EK4
zacal bych podvozkem: tudy odkaz nebo tudy odkaz je mezi nimi rozdil zhruba 4 tisice ale nechci zase usetrit na ukor spolehlivosti, poradte mi nekdo Velmi šťastný
ted setrvacnik: tudy odkaz nebo tudy odkaz
potom bych se rad jeste zeptal jestly nekdo nevite kde sehnat sedaky z ITR ty cervene Recara, chtel jsem si koupit nejake polohovatelne zavodni sedaky ale asi bych radsi ty z integry Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
zdenek.trcka je teď offline  zdenek.trcka
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.2.2014 , 21:57   Citovat  

Ahoj,
od předních kol se začalo ozívat bouchání, jako kdyby někdo botou kopal do přepážky. které posléze přešlo do hučení, ale ozývá se pouze pokud pokud jedu skoro bez plynu (když zrychluju nebo brzdim tak je ticho). Hluk jako od ložisek to nejni.

Je to coupe rv. 96 swap z D16Y7 na B16A2
Díky za případnou radu
   Návrat  
pajo je teď offline  pajo
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.2.2014 , 13:06   Citovat  

toto iste mi robilo, a pod plynom a brzdeni nie, a boli to povolene matice kolies Mrk
   Návrat  
Miky.T. je teď offline  Miky.T.
PříspěvekZaslal: 12.3.2014 , 1:22   Citovat  

Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenosti po třeba provizorním snížení 6g coupe jenom na kratších pružinách o 30 mm a sériových tlumičích. Pořád efekt zdvihnutého čumáku Velmi šťastný a případně jaký je rozdíl aby to bylo opticky v rovině (rozuměno mezerou mezi kolem a podběhem) Velmi šťastný , díky.
   Návrat  
Giger je teď offline  Giger
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2014 , 10:18   Citovat  

Včera jsem ji dal trochu péče Úsměv

DSC_0091.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC_0091.jpg, 898.8 kB
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.4.2014 , 11:14   Citovat  

Miky.T. napsal:
Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenosti po třeba provizorním snížení 6g coupe jenom na kratších pružinách o 30 mm a sériových tlumičích. Pořád efekt zdvihnutého čumáku Velmi šťastný a případně jaký je rozdíl aby to bylo opticky v rovině (rozuměno mezerou mezi kolem a podběhem) Velmi šťastný , díky.

Teoreticky bývá čumák o 1 cm až dva výš... je to auto od auta jiné
   Návrat  
TDUmaniak je teď offline  TDUmaniak
PříspěvekZaslal: 21.4.2014 , 13:06   Citovat  

Zdravím kolegové,
neví někdo, jaké štefty má na kolech C6G EJ9? Včera se mi podařilo jeden ukroutit a sháním nový.
Předem díky Úsměv
   Návrat  
Sulkina je teď offline  Sulkina
PříspěvekZaslal: 22.4.2014 , 23:21   Citovat  

Čaute, chtěl jsem se zeptat jestli máte nějaký tip na ideální snížení, myslím například o kolik je to ideál. Mám v plánu dát tam patnáctipalcová kola. Tak kdyby jste měli zkušenost popřípadě foto sníženého vozu. díky za případné info
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.4.2014 , 14:21   Citovat  

Praskla mě pružina na Cíve EJ9 66kw u předního tlumiče, tak se chci zeptat jakou značku tak doporučujete, přemejšlel jsem nad Monroe jsou za slušnou cenu a kvalitově nevím jak na tom jsou . Nechci žádný tvrdý ani snížený prostě origo vejšku. A ještě se chci zeptat ventilátor na chladič mě spíná už tedka a to je 15 stupnu a teplota je vysoko,ale nepřehřejvá se a topí to v klidu hnedka , Když mám topení na pulce teploty tak rafička se drží uprostřed ale když se chvilku stojí tak už leze nahoru a dolu se jí moc nechce Velmi šťastný Z chladiče už bublinky nejdou, nedávno jsem měnil kapalinu a snímač teploty co vede do budíků a termostat je taky nový . Přepážky namísto chladiče klimatizace jsou vyndaný. Je to tak normální u tak pidi chladiče a nebo je něco špatně ? Velmi šťastný
   Návrat  
Boni H je teď offline  Boni H
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.4.2014 , 2:03   Citovat  

Máš dva senzory jeden na budík a jeden na ventilátor. A ten od ventilátoru je asi kaput nebo možná kontakt mrkni na termospínač na termostatu kostra kontakt dá se ten snímač i změřit. Ale pokud ti spíná dřiv než při 80 stupních tak je asi po něm.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.4.2014 , 8:43   Citovat  

Jojo to vím s těma senzorama, Ale ručička je nahoře těsně pod červeným, takže spíná asi dobře. Taky záleží jestli svítím světlama nebo ne ta ručka vždy trošek klesne, ale pořád ta teplota vyleze při topení na studeno vysoko, natož když stojím třeba dlouho na červenou tak to vyleze pod červený a sepne ventilátor. Přesunu topení na teplo a ručka se hoodně dlouho udrží veprostřed a pak taky pomalu vyjíždí nahoru.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.4.2014 , 11:53   Citovat  

martinpetricek2 napsal:
Jojo to vím s těma senzorama, Ale ručička je nahoře těsně pod červeným, takže spíná asi dobře. Taky záleží jestli svítím světlama nebo ne ta ručka vždy trošek klesne, ale pořád ta teplota vyleze při topení na studeno vysoko, natož když stojím třeba dlouho na červenou tak to vyleze pod červený a sepne ventilátor. Přesunu topení na teplo a ručka se hoodně dlouho udrží veprostřed a pak taky pomalu vyjíždí nahoru.

Tak to se ti to asi přehřívá a co termostat funguje? Hadice k chladiči teplá, nebo studená když ti to začne dělat? Ale pokud ti to začne chladit až u červeného tak to podle mě hlásí pozdě. Protože se to chová jak škodovka 120ka při puštěném topení ok při vypnutí teplota nahoru. Řekl bych špatný termostat vyzkoušet měl by se myslím při 82 stupních otevřít
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.4.2014 , 13:37   Citovat  

Termostat je uplně novej , hadice je ohřátá. Ale před výměnou termostatu i snímače do budíku to taky spínalo prostě jako teď . Ale nevím kde byla teplota v jaký urovni. On ten snímač asi taky nebude nic moc, protože když rozsvítím světla tak ta rafička spadne o kousek dolu.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.4.2014 , 13:40   Citovat  

Ale asi ještě vyzkouším znova odvzdušnit, Poprvý mě to sebralo hodně vody z nádobky,což jsem dolil zase na max ,a už neubejvá , tak třeba ještě nějaká bublina vyleze.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 26.4.2014 , 19:01   Citovat  

caute, nevite nekdo jake ma mit kompresni tlaky motor B16A2 ?? dneska jsem je meril a mam na jednom 14, na dvou neco okolo 12,5 a na poslednim neco malo prez 10,5
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.4.2014 , 0:33   Citovat  

martinpetricek2 napsal:
Ale asi ještě vyzkouším znova odvzdušnit, Poprvý mě to sebralo hodně vody z nádobky,což jsem dolil zase na max ,a už neubejvá , tak třeba ještě nějaká bublina vyleze.

Hlavně nezapomen, že v kompenzační nádobě je voda až po zahřátí motoru z důvodu roztažnosti kapalin při zahřívání. Když to tam naliješ na max za studena, tak za tepla tam toho bude klidně i jednou tolik. Ale rozhodně bych se zaměřil na ten teplozní senzor na termostatu možná je jenom někde špatný kontak pokud ti to reaguje na zapnuté světla špatná kostra nebo tak
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.4.2014 , 0:34   Citovat  

4kouba napsal:
caute, nevite nekdo jake ma mit kompresni tlaky motor B16A2 ?? dneska jsem je meril a mam na jednom 14, na dvou neco okolo 12,5 a na poslednim neco malo prez 10,5

Ahoj nevím jaké má hodnoty, ale takové rozdíly by tam neměly být aspon myslím. to mi hlava nebere
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 27.4.2014 , 0:44   Citovat  

4kouba napsal:

17psi je u nového motoru (někdo píše 16) .. rozdíl mezi válci nesmí přesáhnout 2psi (a i to bych považoval za nic moc motor) ... což tys přesáh 2x Úsměv

Takže stará písnička - těsnění pod hlavou (900,-), nové pístní kroužky (2200,-), nová ojniční ložiska na kliku (1000,-), srovnat hlavu, zafrézovat sedla ventilů a ventily (dohromady od 1500,-) .... čiže za 6k bez práce zase bude fit (pokud nemáš moc oválné vložky válců)
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 27.4.2014 , 15:17   Citovat  

Daver napsal:
17psi je u nového motoru (někdo píše 16) .. rozdíl mezi válci nesmí přesáhnout 2psi (a i to bych považoval za nic moc motor) ... což tys přesáh 2x Úsměv

Takže stará písnička - těsnění pod hlavou (900,-), nové pístní kroužky (2200,-), nová ojniční ložiska na kliku (1000,-), srovnat hlavu, zafrézovat sedla ventilů a ventily (dohromady od 1500,-) .... čiže za 6k bez práce zase bude fit (pokud nemáš moc oválné vložky válců)

jo diky Mrk me totiz kdosi rikal ze bych mel mit 10,5 coz mi prave prislo jako blbost Velmi šťastný nemel by jsi popripade nejaky odkaz na komponenty co jsi tady psal s tema cenama??
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 28.4.2014 , 10:29   Citovat  

Zavolej do tudy odkaz ten ti to sežene je to dobrý
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.4.2014 , 7:31   Citovat  

diky moc Mrk
   Návrat  
Martas777 je teď offline  Martas777
PříspěvekZaslal: 3.5.2014 , 14:29   Citovat  

Ahoj borci prosím vas mam dotaz,mam civic rv 98 1,5 84 kw a proste mi zniceho nic prestaly jít budíky viz: otáčkoměr,tachometr,na benzin na teplotu,pestalo mi svitit čerpadlo a ještě mi přestaly jít blinkry na obě strany jinak všechno funguje všechny kostry jsem udelal pojistky budíky jsem měl na zkoušce ja nevim co všechno a nevím proste čím to je vše je jště original top stav žádný věci navíc nic kdyby nekdo vedel děkuju za radu
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.5.2014 , 1:11   Citovat  

Martas777 napsal:
Ahoj borci prosím vas mam dotaz,mam civic rv 98 1,5 84 kw a proste mi zniceho nic prestaly jít budíky viz: otáčkoměr,tachometr,na benzin na teplotu,pestalo mi svitit čerpadlo a ještě mi přestaly jít blinkry na obě strany jinak všechno funguje všechny kostry jsem udelal pojistky budíky jsem měl na zkoušce ja nevim co všechno a nevím proste čím to je vše je jště original top stav žádný věci navíc nic kdyby nekdo vedel děkuju za radu

Co takhle kontakt na patici k budíkům
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.5.2014 , 13:22   Citovat  

Čaues,
jaký průměr má výfuk u C6G 1.4? Úsměv Bohužel nemám auto u sebe, takže si to nemůžu změřit
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.5.2014 , 21:49   Citovat  

Tak až budeš u auta tak si to změř Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Civic 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích: