Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vyber Letnich pneu
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
5
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 55, 56, 57  Další 
Zaslat odpověď

Strana 25 z 57
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 23.3.2014 , 2:00   Citovat  

Ronin napsal:
Jak jiný prodejce? Je to jeden a ten samý...jen nabízí dvě naprosto stejné pneu s jinými štítky...

Tim vetsi ten.. binec..
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
zitnyp je teď offline  zitnyp
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 26.3.2014 , 15:55   Citovat  

nekdo zkusenost s tudy odkaz

Pouziti jako "daily" guma, skoro bych i bral jen 91kovej index... Na okruhy chci zkusit Kumho KU32ky

jayy je teď offline  jayy
1 háčko
1
PříspěvekZaslal: 26.3.2014 , 21:47   Citovat  

já mám kumho ku39 a jsem s nima zatím spokojený. Mám to jako daily a na okrsky. Je pravda, že zatím mám najeto cca 1000 km, ale zdají se být v pohodě. Až mě docela překvapily!! Na mokru jsem s nima pořádně ještě nejel tak nevím.

akorát mám rozměr 205/45 R17 ..

zitnyp je teď offline  zitnyp
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 27.3.2014 , 0:12   Citovat  

jayy: budu rad, kdyz napises zkusenost na mokru Úsměv Hodne o nich uvazuji, ale jeste na ne mam cas.

jayy je teď offline  jayy
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 27.3.2014 , 11:02   Citovat  

ok dám echo! Úsměv

kubajz123 je teď offline  kubajz123
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.4.2014 , 11:47   Citovat  

ahoj jezdi nekdo na c6g pneu 205/50 r15??

gear je teď offline  gear
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.4.2014 , 12:08   Citovat  

Jagi napsal:
Já ted mám brilantisky 185/60 R14 a už nikdy... hučí a vzorek mizí před očima...

špatná volba, Barumky se nevyplatí už moc ani cenově KO já pořídil na příští sezonu Michelin EnergySaver+ GRNX 175/65 R14 cca 1200,- kus, tak jsem zvědavej jestli nekecaj a něco to se spotřebou udělá. Teď dojíždím zimáky a pod 5,5 se nedostanu, tak doufám že to bude lepší je to dobrý

Zdendad je teď offline  Zdendad
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 4.5.2014 , 15:34   Citovat  

Hledám pneu v rozměru 195/45 R16 80V, která by byla KOMFORTNÍ. Tím mám na mysli pohodlná při jízdě po "hrbolaté" cestě (chci alespoň trochu vykompenzovat tvrdé nastavení podvozku).
Cenu a nájezd neřeším. Nějaké nápady? přátele

Teď jezdím na Bridgestone Potenza RE050A, co se týká jízdních vlastností - naprosto parádní pneu, ale tvrdá jako kámen Smutný
Vím, že to nikdy nebude jako na zimních 175/65 R14, ale snad se najde i nějaká pohodlná guma v nižším profilu Se stydím

Zatím mi bylo doporučeno tudy odkaz

Díky. přátele

Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
-2
PříspěvekZaslal: 4.5.2014 , 17:27   Citovat  

Tezko si predstavit gumu v profilu 45 navic u auta s tvrdym podvozkem, ktera by zapricinila to ze vubec poznas posun k lepsimu. Ja si ji teda predstavit nedokazu ani sem o ni neslysel

Partner H-C
-1
PříspěvekZaslal: 4.5.2014 , 17:29   Citovat  

Hlavator napsal:
Tezko si predstavit gumu v profilu 45 navic u auta s tvrdym podvozkem, ktera by zapricinila to ze vubec poznas posun k lepsimu. Ja si ji teda predstavit nedokazu ani sem o ni neslysel

..já taky ne, proto píšu dotaz HaHaaa kdyby náhodou nějaká taková guma existovala Velmi šťastný

LK8G je teď offline  LK8G
1 háčko
-1
PříspěvekZaslal: 4.5.2014 , 18:37   Citovat  

jasná volba continental sport contact 5, mám ji v rozměru 225/45/r17 a komfort lepší jak na zimních 16" , je ale menší km nájezd a měkčí bočnice (jen jestli ji vyrábí i v tvém požadovaném rozměru ?)

Zdendad napsal:
Hledám pneu v rozměru 195/45 R16 80V, která by byla KOMFORTNÍ. Tím mám na mysli pohodlná při jízdě po "hrbolaté" cestě (chci alespoň trochu vykompenzovat tvrdé nastavení podvozku).

Teď jezdím na Bridgestone Potenza RE050A, co se týká jízdních vlastností - naprosto parádní pneu, ale tvrdá jako kámen Smutný
Vím, že to nikdy nebude jako na zimních 175/65 R14, ale snad se najde i nějaká pohodlná guma v nižším profilu Se stydím

Díky. přátele

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 4.5.2014 , 19:15   Citovat  

LK8G napsal:
jasná volba continental sport contact 5, mám ji v rozměru 225/45/r17 a komfort lepší jak na zimních 16" , je ale menší km nájezd a měkčí bočnice (jen jestli ji vyrábí i v tvém požadovaném rozměru ?)

našel jsem jen "trojku", ale "pětku" ne Smutný

Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.5.2014 , 19:17   Citovat  

Zdendad napsal:

Díky. přátele

Goodyear Efficientgrip. Měl jsem je, rozměr 225/40R18, a byl jsem velmi spokojen. Tiché, pohodlné, a i přes dost měkkou bočnici podržely v zatáčkách. Teď mám Nokian zLine, tiché, pohodlné taky, tvrdší bočnice než na těch Goodyear ale na suché vozovce v zatáčce více kloužou. Až je sjedu, chci zkusit Goodyear Efficientgrip Performance.

Moderátor
1
PříspěvekZaslal: 4.5.2014 , 22:04   Citovat  

Newtom napsal:
Goodyear Efficientgrip. Měl jsem je, rozměr 225/40R18, a byl jsem velmi spokojen. Tiché, pohodlné, a i přes dost měkkou bočnici podržely v zatáčkách. Teď mám Nokian zLine, tiché, pohodlné taky, tvrdší bočnice než na těch Goodyear ale na suché vozovce v zatáčce více kloužou. Až je sjedu, chci zkusit Goodyear Efficientgrip Performance.

Doporucil jsem mu ty Semperity prave i s tim, ze mam zkusenost s GY Efficient Grip. Jde o uplne stejnou tridu plastu, ale GY se mi sjely o poznani rychleji. V testech dokonce vychazi vlastnosti na mokru lip pro Semperit, ale jinak jde vazne o to same. Kazdopadne mekka bocnice je prave to, co dela plast komfortnim. Mam ty Semperity na A7G Tourer ve verzi XL a jsou komfortni i tak, az se tomu porad divim (taky 225/40x18).

Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
1
PříspěvekZaslal: 4.5.2014 , 22:35   Citovat  

Bully napsal:
Doporucil jsem mu ty Semperity prave i s tim, ze mam zkusenost s GY Efficient Grip. Jde o uplne stejnou tridu plastu, ale GY se mi sjely o poznani rychleji. V testech dokonce vychazi vlastnosti na mokru lip pro Semperit, ale jinak jde vazne o to same. Kazdopadne mekka bocnice je prave to, co dela plast komfortnim. Mam ty Semperity na A7G Tourer ve verzi XL a jsou komfortni i tak, az se tomu porad divim (taky 225/40x18).

Já kupoval GY EG právě na tvé doporučení Mrk. Najel jsem na nich cca 33tkm, ale životnost byla ovlivněna dvojnásobnou účastní na škole smyku... Se stydím

matuliik13 je teď offline  matuliik13
0
PříspěvekZaslal: 4.5.2014 , 22:39   Citovat  

máte niekto skúsenosti s Nankang Ultra Sport NS-2, rozmýšlam o ich kúpe na moje coupé

mikos je teď offline  mikos
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 8.5.2014 , 18:52   Citovat  

Máte někdo zkušenost s Yokohama bluearth?

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 8.5.2014 , 19:33   Citovat  

Hlavator napsal:

Tak jsem dal na doporučení Bullyho a koupil Semperit Speed-Life (195/45 R16 80V FR)…

Jsem absolutně nadšený! Komfort o jakém se mi ani nesnilo! Tak to koukám! Tak to koukám! Tak to koukám! když to porovnám s Bridgestone Potenza RE050A tak to je rozdíl 100 a 1… Ještě teď to nechápu… a přitom, co se týká jízdních vlastností, to není vůbec zlé, právě naopak je to dobrý už jsem je stihl otestovat i na vodě a chrochtám blahem je to dobrý je to dobrý a jsou i tižší než Potenzy..

Po prvních pár km jsem si říkal - "To bude asi placebo… cože cože ? " … Ale opravdu není HaHaaa Projel jsem všechny možné rozbité a hrbolaté cesty a trasu pro mne v kraji snad i nejhorší a teď je to naprosto snesitelné i s tím velkým snížením a nízkou gumou. Na Potenzách to bylo doslova na umřítí Úsměv Nejvíce to cítím i na přejezdech je to dobrý

Ale abych z těch pneumatik nedělal uplně TOP 1 na světě, tak musím říct, že Potenzy jsou díky tvrdší bočnici v zatáčkách lepší, avšak na úkor komfortu.. Na rozbité a hrbolaté cestě jsem s Potenzama opravdu trpěl a kastle taky…

Díky Bully přátele přátele

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 8.5.2014 , 19:48   Citovat  

přátele Jsem rad, ze jsi spokojeny.
Pro zajimavost i pro ostatni- Potenzy RE050A jsem mel taky, navic ve verzi XL. Jsou to vyborne gumy, ale jsou vazne jak z kamene. I semislicky Falken ve stejnem rozmeru jsou vyrazne pohodlnejsi.

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 8.5.2014 , 19:52   Citovat  

Bully napsal:
přátele Jsem rad, ze jsi spokojeny.
Pro zajimavost i pro ostatni- Potenzy RE050A jsem mel taky, navic ve verzi XL. Jsou to vyborne gumy, ale jsou vazne jak z kamene. I semislicky Falken ve stejnem rozmeru jsou vyrazne pohodlnejsi.

Přesně jak píšeš. Potenzy jsou asi nejlepší gumy jaké jsem kdy měl, na krásných cestách jsem si připadal jako na okruhu Úsměv radost řídit Úsměv ovladatelnost neskutečná Úsměv

Ale ten komfort na našich cestách jim chybí…

Díky Semperitkám teď vlastně zjišťuji, že vůbec nemám tvrdý podvozek… je to lepší jak na zimákách..

Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 8.5.2014 , 20:58   Citovat  

matuliik13 napsal:
máte niekto skúsenosti s Nankang Ultra Sport NS-2, rozmýšlam o ich kúpe na moje coupé

Já s nima mám zkušenost na dvou autech a na třetí jsem teď pořídil novější verzi Noble Spot NS-20.
Na běžné ježdění s rozumem bohatě stačí a ani nejsou nebezpečné na mokru, jak se o nich tvrdí (většinou jsou to pomluvy).
Na suchu sedí velmi dobře, pomalu se sjíždějí a na mokru taky sedí slušně.
Navzdory šípovému dezénu nejsou ani nijak výrazně hlučné.
Když to stručně schrnu, tak jsou to slušné pneu za pěknou cenu.
Záleží jenom na tobě, jakým stylem jezdíš a co od gum očekáváš za vlastnosti.

Ivoss je teď offline  Ivoss
2 háčka
1
PříspěvekZaslal: 27.5.2014 , 0:31   Citovat  

Tak přidám zkušenost s Bridgestone Potenza RE002 Adrenalin, v rozměru 195/50 R15, co používáme my staromilci na 15 let starých plečkách Úsměv.

- Chránič ráfku naprosto nedostatečný, neschová se do něj celá hrana ráfku
- Bočnice vypadá tuhá, ale pneu je celkově měkká, až extrémně kopíruje nerovnosti, zaparkoval jsem na křivé dlaždici a myslel jsem, že kolo je prázdné
- Jízda je extrémně pohodlná, klidná, ničím nerušená "plavba", nepochopitelně měkké na nerovnostech, projet díru je skoro jako pohlazení zmatenej, tam, kde auto uskakovalo, se teď nic neděje ani při o 10 km/h rychlejší jízdě, plánovanou výměnu tlumičů asi ještě o pár tkm odložím...
- Pryž dost lepí, trocha písečku a kamínků na silnici a v pomalejší rychlosti to létá a cinká po celém autě
- Pneu se dost zahřívají
- Katastrofální valivý odpor, čekal jsem vyšší spotřebu, ale auto i citelně hůř jede
- Pneu jsou dost hlučné, hlukem je velmi sytý šum, který se však nad 80 kmh již nezesiluje
- Přilnavost je o poznání horší, než u Bridgestone Turanza ER300, o kousek lepší, než u Kumho KU31
- Citlivost řízení je o poznání horší, než u Bridgestone Turanza ER300
- Gumy na hranici adheze krásně pískají, na rozdíl od Turanz, které nudně drhnuly
- Skvělá směrová stabilita, mdlé reakce na volant

- Možná je to vše zkreslené tím, že jsem přešel na ráfky 6,5J místo doposud používaných 7J, na kterých byla pneu přecejen víc "natažená", ale už mě nebavilo, jak se nadměrně ojížděly hrany

- Doposud používané pneu v rozměru 195/50 R15 - Pirelli Winter 210 Snowsport, Kumho ECSTA SPT KU31, Bridge Turanza ER300. Oproti 8 let starým zimním Pirellkám, které jsou extrémně tvrdé a poskytují precizní reakce na řízení, jsem čekal mnohem více gripu v zatáčkách, tišší provoz a srovnatelné reakce na volant, jsem trochu zklamaný a připadám si spíše, jakobych přezul z letních na zimní, jediné, čeho si teď užívám je doposud nevídaný komfort.

njn je teď offline  njn
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.7.2014 , 16:46   Citovat  

Zkoušel někdo Hankook K115 VENTUS PRIME 2 195/45 R16 84V XL ??? Do města, semtam šlápnout, žádný extrém Úsměv Díky VTEC

edit: a nebo Kumho KH31 ECSTA HM 195/45 R16 80V??? stojí za něco?

edit2: Velmi šťastný Koukám že Kumho KU31 ECSTA SPT 195/45 R16 84V XL je asi o 100kč dražší a asi na tom bude lépe Tak to valím bulvy Já už nevím co vybrat pořádnej výtlem

posero je teď offline  posero
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 8.7.2014 , 22:26   Citovat  

za mě hankook OK

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
njn je teď offline  njn
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.7.2014 , 11:33   Citovat  

Tak nakonec sem objednal Toyo Proxes t1r VTEC Snad dorazí co nejdřív, teď tam mám balony 195/55/16 a na tom nejde jezdit to mi hlava nebere Jsem zvědav jestli zvládnou aspoň 20000km Velmi šťastný

94EJ★1 je teď offline  94EJ★1
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.7.2014 , 12:47   Citovat  

Ivoss napsal:
Tak přidám zkušenost s Bridgestone Potenza RE002 Adrenalin

Parádně popsáno. OK

Doomm je teď offline  Doomm
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.7.2014 , 13:52   Citovat  

Ja prechazim z t1r na adrenaliny a zatim mam adrenaliny jen na zadku .... pristi rok prezuju i predek, uvidim ale podle hodnot adrenaliny lip drzi a bocnice mi pripadne stejna ne li lepsi oboje 195/50 r15

njn je teď offline  njn
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.7.2014 , 14:20   Citovat  

a přibližný nájezd km na t1r?

Laky je teď offline  Laky
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 12.7.2014 , 15:36   Citovat  

njn napsal:
a přibližný nájezd km na t1r?

Hodně záleží jak budeš jezdit Úsměv když je dobře zahřeješ drží slušně, když přihlédnu k pořizovací ceně tak super. Jen pokud s tím budeš pořád zkoušet "limity" budou se Ti ztrácet před očima Velmi šťastný

Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 12.7.2014 , 20:00   Citovat  

Laky napsal:
Hodně záleží jak budeš jezdit Úsměv když je dobře zahřeješ drží slušně, když přihlédnu k pořizovací ceně tak super. Jen pokud s tím budeš pořád zkoušet "limity" budou se Ti ztrácet před očima Velmi šťastný

A co je pravdy na tom, že na mokru nejsou až taková lepidla, jak se od nich díky měkké směsi očekává?

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vyber Letnich pneu
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
5
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 55, 56, 57  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina