Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Civic 7g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 98, 99, 100  Další 
Zaslat odpověď

Strana 42 z 100
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.4.2014 , 14:49   Citovat  

walkingwad napsal:
Pak mě ale zaráží ta poznámka, že bych musel "upravi" blatník. Předběžně se mi líbí DOTZ Shift pinstripe red Smutný

Prodejce se tou poznámkou jistí kdyby náhodou... Ono stačí, když použije vyšší profil pneu a může škrtat...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.4.2014 , 20:41   Citovat  

To můžou škrtat i s 15" disky, když tam dáš blbé pneu...takže sichr prodejce, relevance žádná Úsměv

Jak jsem psal, nebál bych se toho...
   Návrat  
saffer je teď offline  saffer
PříspěvekZaslal: 22.4.2014 , 11:07   Citovat  

nevíte někdo zda by tyhle byly v poho na předface? Alessio Monza 7,5x16 4x100 ET38....střed prý má 57mm a předface má 56,1 že?
   Návrat  
Simarik je teď offline  Simarik
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.4.2014 , 11:36   Citovat  

ne, máš 4x100 a 56,1 stejně jako poFL,ale podívej se do velkého TP jestli máš alternativu k R15
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 22.4.2014 , 17:03   Citovat  

jo to ja vím, že mám 4x100, díru 56,1, ale spíš mi jde o to jestli už ET 38 není moc....teď jsem totiž našel jedny s dírou 60,1, na které už bych našel vymezovací kroužky, ale nevím jak s tím ET Smutný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.4.2014 , 17:10   Citovat  

O stránku zpátky o ET píšu Tak to valím bulvy
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 22.4.2014 , 17:23   Citovat  

musel jsem nastudovat presnou definice ET, dík Mrk je mi to jasne
   Návrat  
Boďa je teď offline  Boďa
PříspěvekZaslal: 22.4.2014 , 22:30   Citovat  

Taky tam mám na leto 16x7" ET37 a v pohodě Mrk
Pokud v techničáku nemáš ubec 16 kola, tak tipovej list nebo papír od Hondy a na úřadě Ti je zapíšou.
Ale jestli 16" kola zapsaný máš a nesedí Ti pouze rozměr ráfku... to bych asi neřešil. Rozměr pneu je důležitější a většinou jdou jen po nich.
A nebo si cinkni na úřad a třeba Ti tam bez keců zapíšou i jinou šířku ráfku. Je to úřad od úřadu.
Stačí mi to tady u nás. Tady se bez papíru s razítkem ani nevys... a vedle ve městě no problém bez ničeho.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2014 , 6:16   Citovat  

s ET38 budou malinko zalezlý. jinak OK
ale ten TP bych řešil, když se něco stane tobě tak problém nebude,ale jestli škodnou událost způsobíš ty tak se ti může stát, že pojišťovna to za tebe nezaplatí Nápad je tu!
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 23.4.2014 , 8:59   Citovat  

Jasne, to uz jsem taky parkrat resil na predchozich autech, proto se radsi uz divam po novych s listem. Jen me zerazi, ze nekde uvadeji na 7g ET 35-45, ma nekdo takove nizke ET na svem aute?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2014 , 9:47   Citovat  

čím menší ET tím víc ti polezou ven, tohle je vyšší a ET38 je normální, 45 už bych nedával

mám OZ Ultraleggera 7x16 4x100 ET37 a i tak mám nahozené boky když jen zvlhne silnice VTEC
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 23.4.2014 , 10:45   Citovat  

tjn, to věřím, od těch ET35 si myslím, že už by mohla být i újma na laku Velmi šťastný ale našel jsem třeba fotku
tudy odkaz

kde má borec RAYS Stark Ms 17х7j et35
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2014 , 13:23   Citovat  

najdi si i jiné rozměry, ono pak i záleží na tvaru paprsků je to dobrý
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2014 , 15:52   Citovat  

saffer napsal:
tjn, to věřím, od těch ET35 si myslím, že už by mohla být i újma na laku Velmi šťastný ale našel jsem třeba fotku
tudy odkaz

kde má borec RAYS Stark Ms 17х7j et35

...vypadá to že mám na CTR stejný ET (ruku do ohně za to nedám, samozřejmě neorigo kola) a žádný potíže to nedělá
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 23.4.2014 , 17:59   Citovat  

tak myslím, že odpověď přímo ty alu rays 16 (kopie) s ET35 přišla sama od sebe v sekci bazar Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
tudy odkaz je to dobrý
   Návrat  
Teny85 je teď offline  Teny85
PříspěvekZaslal: 24.4.2014 , 7:11   Citovat  

ahoj pánové. Měl bych pár věcí. Předem se omlouvám, že se v něčem asi budu trošku opakovat, ale nepodařilo se mi najít vše, co potřebuju (možná špatné hledání). Za prvé - máte někdo někde manuál (klidně i anglicky) na 7G poface? Jde mi o světla, resp. nákresy výměny parkovaček. Manuál, který jsem si stáhnul, tyto nákresy naobsahuje (nějaký spustitelný flashový manuál, je tu na něj kdesi odkaz).
A druhá věc - máte někdo zkušenosti s leštěním světlometů? Můj Civic je dotažen z ITA, světla jsou celkem zakalená, tudíž žárovky praskají víc, než by se mi líbilo. A že se v tomto autě mění žárovky blbě, na tom se, myslím, shodneme všichni (když se mi to nepodaří do půl hodiny, vezu to k mechanikovi - ano, připadám si extrémně levý). Maximální životnost potkávačky mám snad jen 5000 km, no peklo. Ještě taky uvažuju, že budu objíždět vrakáče a vezmu si nějaká světla tam, ale 7G poface není zrovna nejrozšířenější vůz v naší vlasti. Mimochodem, v tom autě mají být H4? Dle katalogu Auto Kelly prej ano, ale já mám H1.

Pokud se to tady všechno řešilo už nějak ve velkém, omlouvám se za zbytečné dotazy. Budu vděčný za každou radu, pomoc, nápad... Díky! Honda
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.4.2014 , 7:45   Citovat  

Teny85 napsal:
ahoj pánové. Měl bych pár věcí. Předem se omlouvám, že se v něčem asi budu trošku opakovat, ale nepodařilo se mi najít vše, co potřebuju (možná špatné hledání). Za prvé - máte někdo někde manuál (klidně i anglicky) na 7G poface? Jde mi o světla, resp. nákresy výměny parkovaček. Manuál, který jsem si stáhnul, tyto nákresy naobsahuje (nějaký spustitelný flashový manuál, je tu na něj kdesi odkaz).
A druhá věc - máte někdo zkušenosti s leštěním světlometů? Můj Civic je dotažen z ITA, světla jsou celkem zakalená, tudíž žárovky praskají víc, než by se mi líbilo. A že se v tomto autě mění žárovky blbě, na tom se, myslím, shodneme všichni (když se mi to nepodaří do půl hodiny, vezu to k mechanikovi - ano, připadám si extrémně levý). Maximální životnost potkávačky mám snad jen 5000 km, no peklo. Ještě taky uvažuju, že budu objíždět vrakáče a vezmu si nějaká světla tam, ale 7G poface není zrovna nejrozšířenější vůz v naší vlasti. Mimochodem, v tom autě mají být H4? Dle katalogu Auto Kelly prej ano, ale já mám H1.

Pokud se to tady všechno řešilo už nějak ve velkém, omlouvám se za zbytečné dotazy. Budu vděčný za každou radu, pomoc, nápad... Díky! Honda

Parkovačky se mění přes podběh, kdy se vytočí kolo a podběh odchlípne, na youtube je video (jsem v práci a youtube mám bloknutý, hodil bych ti jinak link). Světla nech rozleštit, či na youtube je dokonce video, jak je leští bělící zubní pastou, asi to i funguje...žárovky se mění tak někjak středně obtížně, většinou jí mám za 2 min vyměněnou, jsou tam H1čky a pokud ti vydrží 5000km, tak mi to při stálým svícení příjde jako hodně dobrý OK
   Návrat  
VladikCTR je teď offline  VladikCTR
PříspěvekZaslal: 25.4.2014 , 13:59   Citovat  

Teny85 napsal:

Ahoj, já si na své EP3 kompletně světla ,,renovoval" a trošku předělával. Žárovky se dají vyměnit, jen to chce víc kloubů, než člověk doopravdy má Velmi šťastný
Jinak k rozlešťování světel můžu jen a jen doporučit leštící sadu od 3M. Sám jsem si už leštil asi 4. světla a výsledek za to stojí. Stačí ti pouze koupit tu sadu (cca 500kč) a vrtačka a trocha šikovnosti. Zkoušel jsem i tu metodu pasty na zuby podle Youtubu a překvapivě funguje, nad míru očekávání, velice dobře.
A poface světla mají opravdu H1 v potkávačkách a nebo HB3 v dálkách. Snad ti to pomůže je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
edoy je teď offline  edoy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.4.2014 , 14:43   Citovat  

Tak panove poradte, desky a kotouce na predek ep2 neco funkcniho ale ne nekrestancky draheho,nejake typy?
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2014 , 16:13   Citovat  

edoy napsal:
Tak panove poradte, desky a kotouce na predek ep2 neco funkcniho ale ne nekrestancky draheho,nejake typy?

klasika ATE nebo TRW a nemůžeš šlápnout vedle Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.4.2014 , 22:19   Citovat  

tak mam schozený všechny třmeny z auta a ten zadek mě děla starosti , kotouč je skoro orezlý a uplně jako novej i desky ... takže zadek prostě nefunguje jak má , ručka udržela stát auto jen na rovině ... nějaký napady po čem přesně jít ? už jsem to tu řešil , vidim problém vtom samostavu , ale je možný že jsou jen špatně nastavený z dřívejška ? pístek chodí pekně

PS : stačí mě litr brzdovej kapaliny na výáměnu ? Se stydím
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.4.2014 , 10:46   Citovat  

Vymenit pistek ci ne? Chodi pekne.netece

DSC_0168.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC_0168.jpg, 972.21 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.4.2014 , 11:15   Citovat  

Ta koroze bude asi postupovat pod gumičku a následně to bude blbě těsnit a bude unikat brzdovka. Za mě vyměnit...
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.4.2014 , 13:26   Citovat  

Stepa napsal:
Ta koroze bude asi postupovat pod gumičku a následně to bude blbě těsnit a bude unikat brzdovka. Za mě vyměnit...

+1 OK
   Návrat  
mitomito je teď offline  mitomito
PříspěvekZaslal: 9.5.2014 , 21:53   Citovat  

Ahojte Hondu som predal tak sa lucim...
A len pre info trapil som sa z tym ze mi nevracial volant za jazdy ale na mieste siel lahko.

Novy majitel nasiel zly spoj v elektroinstalacii za 15 minut Bueee
A ja idiot chodim po geometriach menim loziska atd...

To len tak keby mal nahodou niekto podobny problem...
Cafte H+ kiss me Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2014 , 17:36   Citovat  

Dobrý tip je to dobrý
   Návrat  
gamma je teď offline  gamma
PříspěvekZaslal: 12.5.2014 , 10:57   Citovat  

Ahoj, chtěl bych se zeptat, praskla mi pravá poloosa. Volal jsem do Hondy a vedou to jako celek včetně kloubů. Kupoval jste někdo druhovýrobu, kde a jakou? Děkuji za každou radu
   Návrat  
Hruška je teď offline  Hruška
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2014 , 11:13   Citovat  

Měl jsem úplně stejný problém praskla mi pod závažím a sehnal jsem pouze v vrakáče kompletní druhovýrobu jsem nenašel.Ale zase lepší zprávou je,že jsou záměnné i z 1,4i na 1,6i vypadají ty klouby tak mohutněji,ale pasuje to.Taky jsem dával na 1,6i z 1,4i je to dobrý A jak koupíš tak si hned sundej to závaží a je po problému kouř

[quote="gamma"]Ahoj, chtěl bych se zeptat, praskla mi pravá poloosa. Volal jsem do Hondy a vedou to jako celek včetně kloubů. Kupoval jste někdo druhovýrobu, kde a jakou? Děkuji za každou radu[/quote]
   Návrat  
gamma je teď offline  gamma
PříspěvekZaslal: 12.5.2014 , 11:51   Citovat  

Děkuji za odpověď. Ta guma na té poloose nemusí být? Chtěl jsem ji koupit v Hondě, stojí 900,- . Tak nevím, jestli ji mám koupit. Honda v zahraničí nenabízí třeba samostatnou poloosu?
   Návrat  
Hruška je teď offline  Hruška
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2014 , 18:20   Citovat  

Tu gumu což je vyvažovací závaží tam být nemusí,nepoznáš to a doporučují to demontovat i servismeni v Hondě .
V zahraničí taky neseženeš jenom jako celek, neprodávají to samostatně a nebo najít výrobce poloos a udělat to podle prasklého vzoru na zakázku,ale taky to bude stát ranec Smutný
Sežeň na vrakáči starší nech si posunout tu gumu zda taky není ta tyč vyžraná a v dobrém stavu a neřešil bych,jinak za to dáš ranec kouř
Jinak tu prasklou poloosu jsem si zavařil a jezdil jsem s tím víc jak půl roku a držela líp jak origo Velmi šťastný

[quote="gamma"]Děkuji za odpověď. Ta guma na té poloose nemusí být? Chtěl jsem ji koupit v Hondě, stojí 900,- . Tak nevím, jestli ji mám koupit. Honda v zahraničí nenabízí třeba samostatnou poloosu?[/quote]
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Civic 7g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 98, 99, 100  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina