Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 191, 192, 193 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 192 z 333
forever222 je teď offline  forever222
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.5.2014 , 21:14   Citovat  

Kynio napsal:
asi 230Kč a něco přes týden cesta poštou tudy odkaz
Díky Úsměv Sakra to zas budu muset sehnat někoho kdo tam umí platit Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
TMisa090 je teď offline  TMisa090
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.5.2014 , 22:20   Citovat  

Když mluvíte o klíčích tak mi včera přišli také Velmi šťastný

Objednával jsem za 290,- Mrk
Zde: http://autoklicecz.cz/kategorie/209-honda/

Návrat  
DavCZa je teď offline  DavCZa
PříspěvekZaslal: 16.5.2014 , 10:29   Citovat  

Zdarec borci VTEC

Nevíte kde sehnat zadní stěrač na liftbacka? Našel jsem pouze toto, ale pokud víte o něčem dalším, tak dejte pls. vědět.

Díky.
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.5.2014 , 10:34   Citovat  

DavCZa napsal:
Zdarec borci VTEC

Nevíte kde sehnat zadní stěrač na liftbacka? Našel jsem pouze toto, ale pokud víte o něčem dalším, tak dejte pls. vědět.

Díky.
Pokud mas delku 400mm tak by to mohl byt jakykoliv o teto delce.Maji je vsude.Na pumpach, v prodejnach autodilu, Obi, Baumaxu atd..Nebo je tam nejaky specialni?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.5.2014 , 10:42   Citovat  

Kendik napsal:
Pokud mas delku 400mm tak by to mohl byt jakykoliv o teto delce.Maji je vsude.Na pumpach, v prodejnach autodilu, Obi, Baumaxu atd..Nebo je tam nejaky specialni?

No tak to jsem se samozřejmě díval, stěračů je spousta, ale všechny mají špatné uchycení. Nejlěpší by bylo sehnat jen ten gumový pás...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.5.2014 , 10:50   Citovat  

DavCZa napsal:
No tak to jsem se samozřejmě díval, stěračů je spousta, ale všechny mají špatné uchycení. Nejlěpší by bylo sehnat jen ten gumový pás...

V OBI jsem kupoval uni stěrače a mají asi 8 růzdných nástavců Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.5.2014 , 10:51   Citovat  

DavCZa napsal:
Ty gumy se daji taky sehnat dobre, pokud tam nemas nejakou specialni.Urcite je to lepsi.Uriznes si potrebnou delku a nasadis.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.5.2014 , 10:51   Citovat  

TMisa090 napsal:
V OBI jsem kupoval uni stěrače a mají asi 8 růzdných nástavců Mrk

Ty máš snad na SEDANU ZADNÍ stěrač?!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.5.2014 , 11:03   Citovat  

DavCZa napsal:
Ty máš snad na SEDANU ZADNÍ stěrač?!
Dopredu predpokladam Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.5.2014 , 11:06   Citovat  

Kendik napsal:
Ty gumy se daji taky sehnat dobre, pokud tam nemas nejakou specialni.Urcite je to lepsi.Uriznes si potrebnou delku a nasadis.

Našel jsem tohle, tak se podívám, jaká gumička tam je a podle toho nakoupím. Přeci nebudu kupovat celý stěrač třeba od Bosche za 360,- Ble
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.5.2014 , 11:16   Citovat  

DavCZa napsal:
Našel jsem tohle, tak se podívám, jaká gumička tam je a podle toho nakoupím. Přeci nebudu kupovat celý stěrač třeba od Bosche za 360,- Ble
je to dobrý To je dobry napad Úsměv Jestli mas pobliz autokelly, mrkni tam.Obcas maji sterace Bosch ve vyprodeji nahazene ve velke krabici.
   Návrat  
Pipál je teď offline  Pipál
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.5.2014 , 11:53   Citovat  

Kdyz tady resite ty sterace. Nevite kde sehnat zaslepku zadniho sterace? Nasel jsem na netu ale postovny je drazsi nez zaslepka. Velmi šťastný Chcu zadni sterac oddelat. Je na nic a nelibi se mi.
   Návrat  
Spock je teď offline  Spock
PříspěvekZaslal: 16.5.2014 , 12:29  Naposledy upravil Spock dne 16.5.2014 , 17:19, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Čaute Accorďáci, nemůžu to nikde moc najít, tak zkusím tady. Vyměňoval jste někdo pedály? Mám tam teď nějaký hnusy a myslím, že jsou stylem "nacvakni na původní pedály", ale chtěl bych pevný, co se vrtají/šroubují - tudy odkaz . Nedělal to někdo? Jde mi o to, jestli musím nějak "urvat" origo pedály a vrtat do nějakýho železa nebo ty díry třeba většinou sedí a jen se starý pedály vyšroubují a nový pedály našroubují?

Jinak s těma 17" kolama - mám v TP zapsaný 17x7 i 17x7,5, ale to je ještě schválený v Německu Dekrou. Stejně ale myslím, že není problém to tady zapsat, jinak by to ani v tom Německu nepovolili (nevím, zkušenost nemám).

Co se týče speedy-ho Acca, tak popravdě je to taky můj ideál. Zajímalo by mě, kde se dá sehnat ten přední lip? Třeba z bouranýho ATR? Já viděl jen na e-bayi komplet "Type-R bodykit", ale celkem drahý s poštou Smutný

PS. Pípál sory, že "překrývám" Tvůj dotaz Velmi šťastný Honda
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.5.2014 , 12:35   Citovat  

Spock napsal:

Jinak s těma 17" kolama - mám v TP zapsaný 17x7 i 17x7,5, ale to je ještě schválený v Německu Dekrou. Stejně ale myslím, že není problém to tady zapsat, jinak by to ani v tom Německu nepovolili (nevím, zkušenost nemám).

Na zapsání kol je potřeba povolení výrobce (Hondy ČR) nebo typový list ke kolům nebo TÜV ke kolům. Pokud nemáš ani jedno z toho, tak se zápis nekoná. A není to tak dávno, kdy Ti i TÜV byl k ničemu a musela to být jen kola s typovým listem, kde je výrobce auta, model, typ (EK3), na které se kola dají použít (je to individuálně vystavované, takže tam je jen třeba Honda Civic r.97, EK3), dále výrobce kol, rozměry kol, rozměry použitelných pneu na tato kola.
   Návrat  
Spock je teď offline  Spock
PříspěvekZaslal: 16.5.2014 , 12:41   Citovat  

Jasně, potřebuješ typový list (taky jsem se tím zabýval, když jsem chtěl původně 18"), já reagoval spíš na to, že 17" ti zapíšou, resp. najdeš 17" kola, který budou schválený i na Accorda 6G. K tomu je ale spousta informací na netu Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.5.2014 , 13:08   Citovat  

Spock napsal:
Jasně, potřebuješ typový list (taky jsem se tím zabýval, když jsem chtěl původně 18"), já reagoval spíš na to, že 17" ti zapíšou, resp. najdeš 17" kola, který budou schválený i na Accorda 6G. K tomu je ale spousta informací na netu Úsměv

Kdo má známý tak může mít typový list třeba na 19 palový Velmi šťastný pak už je to jen o penězích Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.5.2014 , 13:11   Citovat  

Tak kluci, ptám se předčasně, ale máme v plánu na konci srpna vyrazit do polska na nákupy pro naše miláčky Úsměv Budu tam brát motor a ještě nějaké další věci .... ptám se kdo by měl zájem o něco. Samozřejmě může ject s námy Velmi šťastný
   Návrat  
bydzon je teď offline  bydzon
PříspěvekZaslal: 17.5.2014 , 13:34   Citovat  

zdar lidi,poradíte mi co by mohlo pasovat za volantdi A6G? prípadně nemáte doma někdo nějakej menší než je origo?
díky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.5.2014 , 16:24  Naposledy upravil TMisa090 dne 17.5.2014 , 16:31, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

bydzon napsal:
zdar lidi,poradíte mi co by mohlo pasovat za volantdi A6G? prípadně nemáte doma někdo nějakej menší než je origo?
díky

to ti nevyhovuje ten co tam je ? Nechceš tam náhodou cpát ty malý hnusný sportovní rádoby volanty co vždy poserou vzhled celýho auta ???
   Návrat  
mikos je teď offline  mikos
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.5.2014 , 16:29   Citovat  

TMisa090 napsal:
to ti nevyhovuje ten co tam je ? Nechceš tam náhodou cpát ty malý hnusný sportovní rádoby volanty co vždy poserou vzhled celýho auta ???

No tak já bych uvítal taky trochu menší průměr, ale ty malý sportovní bych rozhodně nechtěl nesouhlas
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.5.2014 , 16:32   Citovat  

mikos napsal:
No tak já bych uvítal taky trochu menší průměr, ale ty malý sportovní bych rozhodně nechtěl nesouhlas

Pokud chce lepší volant který nebije do očí tak jedině z tří-ramenný z ATR Mrk
Já s accem jezdím občas i na okruhu a opravdu jsem ještě ani nepomyslel nad tím že by mi volant nevyhovoval Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.5.2014 , 16:54   Citovat  

bydzon napsal:
díky
Myslim, ze nejdriv stejne musis dat nabu a pak by tam mohlo pasovat spousta volantu Úsměv
   Návrat  
Kynio je teď offline  Kynio
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.5.2014 , 9:29  Naposledy upravil Kynio dne 23.5.2014 , 18:03, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Tak jsem dokončil repas serva, jelikož mi začalo vrčet a volant šel ztuha a v nádobce se tvořila pěna. Komplet jsem rozebral, nakoupil O-kroužky, gufero 20x32x7, ložisko 17x40x12, vyčistil a složil. tudy odkaz tudy odkaz
Olej jsem koupil original Honda PSF v autoelegance.
Tohle jsem měl v oběhu: tudy odkaz černej smrdící hnus!!
Pak taky není špatný vyměnit stahovací pásky na hadicích, original už jsou unavený, tak je možný, že servo přisává vzduch. Nejlepší jsou kovový na hadice co se šroubují a tím se stahují (používá se třeba u hadice sání). Vyměnil jsem obě u nádobky, jednu u servo pumpy a jednu blíž u chladiče, odkud teče olej zpátky do nádobky...

Nic jinýho, než rezavý, zadrhávající se nebo poškozený lamelky, se podělat nemůže. Tak proto jsem zkusil repas.
Včera jsem se pokusil nasadit na auto a napustit olejem, vše šlo v pohodě až na to, že jsem si všiml úniku oleje ze serva Smutný a pěkně na nový řemeny bosch za 500kč wc teče to přes tvarový těsnění: tudy odkaz
jsou tři možnosti..
1. koupit sadu těsnění gates za asi 950Kč (okroužky, gufero a tvarový těsnění)
2. koupit origo těsnění v hondě..tvarový pod víko 150Kč, zbytek dokoupit kdekoliv podle rozměrů
3. nechat si těsnění vyrobit na zakázku (což nemusí stát žádnej ranec..

Teď se celý repas zastavil na onom těsnění, tak hned jak se pohnu dál, aktualizuju tento příspěvek (kvůli ostatním, kdyby někdo chtěl repasovat)

Těsnění mám, složeno a rachotí jak blázen Je to tam.

Rozděláno, otočil jsem hlavní šmejd co drží lamelky (protože jsem ho omylem dal obráceně) a vše je v pořádku. Servo zase tichý a valí jak má Úsměv repas dokončen!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.5.2014 , 10:59   Citovat  

Kynio napsal:
Tak jsem dokončil repas serva, jelikož mi začalo vrčet a volant šel ztuha a v nádobce se tvořila pěna. Komplet jsem rozebral, nakoupil O-kroužky, gufero 20x32x7, ložisko 17x40x12, vyčistil a složil. tudy odkaz tudy odkaz
Olej jsem koupil original Honda PSF v autoelegance.
Tohle jsem měl v oběhu: tudy odkaz černej smrdící hnus!!

Nic jinýho, než rezavý, zadrhávající se nebo poškozený lamelky, se podělat nemůže. Tak proto jsem zkusil repas.
Včera jsem se pokusil nasadit na auto a napustit olejem, vše šlo v pohodě až na to, že jsem si všiml úniku oleje ze serva Smutný a pěkně na nový řemeny bosch za 500kč wc teče to přes tvarový těsnění: tudy odkaz
jsou tři možnosti..
1. koupit sadu těsnění gates za asi 950Kč (okroužky, gufero a tvarový těsnění)
2. koupit origo těsnění v hondě..zatím nevím cenu čekám na odpověď
3. nechat si těsnění vyrobit na zakázku (což nemusí stát žádnej ranec..

Teď se celý repas zastavil na onom těsnění, tak hned jak se pohnu dál, aktualizuju tento příspěvek (kvůli ostatním, kdyby někdo chtěl repasovat)
Dobra prace Úsměv Na kolik vysel ten olej do serva?A kolik litru?Myslis, ze to servo se pokadilo diky staremu oleji?
Budu muset letos vymenit veskere naplne.Jestli jeste nekdo nevite na kolik vyjde chladici kapalina Honda.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.5.2014 , 11:09   Citovat  

630Kč litr..dostal jsem slevu na 550Kč, když sem řekl, že jsem na honda-clubu Úsměv

Jinak ten olej klidně mohl být neorigo. Když origo, byl tam od začátku a taky nemá neomezenou životnost. Tak jako každý těsnění postupem času odchází a servo si přisává vrzduch. To pak pění olej v nádobce, nebo servo přímo teče. Servo pumpa je zařízení, kde se opravdu nemá co pokazit, krom toho těsnění a vaklu ložiska u řemenice, který je hodně namáhaný stažením řemenu. Další věcí je to gufero. Jedno k druhýmu a výsledkem je hučící servo s pěnou v nádobce a čeným olejem Úsměv teď mám nádobku bez pěny.
Ještě dopíšu do příspěvku, že jsme taky vyměnil 4 stahovací pásky (na hadících)..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.5.2014 , 11:14   Citovat  

Kynio napsal:
630Kč litr..dostal jsem slevu na 550Kč, když sem řekl, že jsem na honda-clubu Úsměv

Jinak ten olej klidně mohl být neorigo. Když origo, byl tam od začátku a taky nemá neomezenou životnost. Tak jako každý těsnění postupem času odchází a servo si přisává vrzduch. To pak pění olej v nádobce, nebo servo přímo teče. Servo pumpa je zařízení, kde se opravdu nemá co pokazit, krom toho těsnění a vaklu ložiska u řemenice, který je hodně namáhaný stažením řemenu. Další věcí je to gufero. Jedno k druhýmu a výsledkem je hučící servo s pěnou v nádobce a čeným olejem Úsměv teď mám nádobku bez pěny.
Ještě dopíšu do příspěvku, že jsme taky vyměnil 4 stahovací pásky (na hadících)..
Takze litr stacil a jeste zbylo?Nekde jsem cetl, ze se tam da snad dat i brzdovka nebo se pletu?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.5.2014 , 11:19   Citovat  

jj litr a ještě zbylo, teď mám max a asi milimetr dva nad max. No dej si tam co chceš, ale čekej pak výměnu serva Velmi šťastný s tímhle není sranda, někdo tam lije jakousi červenou, ale investovat jednou za životnost auta 550Kč snad není takovej problém ne? Úsměv Brzdovku si dej jen do brzd a na spojku Úsměv
Co se chladící kapaliny týče, tak já dávál nějakých 400kč Motovi z nebovid za komplet výměnu i s prací Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.5.2014 , 11:24   Citovat  

Kynio napsal:
jj litr a ještě zbylo, teď mám max a asi milimetr dva nad max. No dej si tam co chceš, ale čekej pak výměnu serva Velmi šťastný s tímhle není sranda, někdo tam lije jakousi červenou, ale investovat jednou za životnost auta 550Kč snad není takovej problém ne? Úsměv Brzdovku si dej jen do brzd a na spojku Úsměv
Co se chladící kapaliny týče, tak já dávál nějakých 400kč Motovi z nebovid za komplet výměnu i s prací Mrk
Urcite jsem nemel v umyslu na tom setrit.Jen se ptam jestli se muze lit nebo ne.Úsměv Ted uz vim ze ne, tak koupim servo kapalinu a dle potreby jen doleju. je to dobrý
Ted co ctu po internetu, tak servo olej se pry nemeni vubec.Jen se udajne doleva.Takze to asi vynecham.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.5.2014 , 11:26   Citovat  

jojo tak se to dělá. Ale když už děláš repas serva, tak je výměna nutná, obzvlášť, když ti jde řízení ztuha Úsměv
honda prodává údajně i na dcl. Takže nemusíš kupovat celej litr, jen si dolij jestli jsi na min..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.5.2014 , 11:27   Citovat  

Kynio napsal:
jojo tak se to dělá. Ale když už děláš repas serva, tak je výměna nutná, obzvlášť, když ti jde řízení ztuha Úsměv
honda prodává údajně i na dcl. Takže nemusíš kupovat celej litr, jen si dolij jestli jsi na min..
Ok diky je to dobrý přátele
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 191, 192, 193 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina