Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 106, 107, 108 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 107 z 486
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.6.2014 , 22:07   Citovat  

To kmóďa: Co to zkusit doštelovat na pedálu?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.6.2014 , 22:18   Citovat  

Stepa napsal:
To kmóďa: Co to zkusit doštelovat na pedálu?

No to mě nenapadlo. Zítra se podívám jestli něco takového vůbec jde. Mám to auto chvíli...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.6.2014 , 22:25   Citovat  

Matka tam je, je to stejné, jako v C7G, vyšroubovat to půjde tak o cca centimetr...otázka, jestli to pomůže. Fotka z A7G: tudy odkaz
   Návrat  
Hondak je teď offline  Hondak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.6.2014 , 22:36   Citovat  

Nevyhnutne to nieje, treba ho skontrolovat v akom bude stave, ale ked to rozoberies a zistis ze uz nieje v poriadku, tak budes stat dalsi den, alebo dva kym zozenies druhy, takze to bude iba na Tebe. Pozistuj si, ci ta spojkova sada obsahuje aj lozisko, lebo to sa musi aj Honde objednavat zvlast.

Jumbo napsal:
http://autodily.mjauto.cz/honda/accord-viii-tourer-cm_/2-2-i-ctdi_103/spojkova-sada/luk624335600.html

Tohle tedy bude stačit? Dvouhmotý setrvák není třeba měnit se spojkou, že ne.
   Návrat  
Jumbo je teď offline  Jumbo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.6.2014 , 22:43   Citovat  

Tak to doufám, že setrvačník bude v pořádku, protože ta cena už je astronomická :/

Hondak napsal:
Nevyhnutne to nieje, treba ho skontrolovat v akom bude stave, ale ked to rozoberies a zistis ze uz nieje v poriadku, tak budes stat dalsi den, alebo dva kym zozenies druhy, takze to bude iba na Tebe. Pozistuj si, ci ta spojkova sada obsahuje aj lozisko, lebo to sa musi aj Honde objednavat zvlast.

Návrat  
kakafko je teď offline  kakafko
PříspěvekZaslal: 2.6.2014 , 11:08   Citovat  

V pripade prenikajúceho smradu do kabíny som mal iný prípad v rukách nez prasknute zvody ktoré som podozrieval na Accorde v nafte.Bolo zle tesnenie pod jedným zo vstrekovacov a cez ventiláciu išiel smrad do kabiny...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
wokrhlak je teď offline  wokrhlak
PříspěvekZaslal: 2.6.2014 , 11:48   Citovat  

Jumbo napsal:
Tak to doufám, že setrvačník bude v pořádku, protože ta cena už je astronomická :/

tudy odkaz
tadz mas link na originalni dily z anglie vyjde to o dost levneji a je to original honda postovne do cz vyjde na 500Kc
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.6.2014 , 18:01   Citovat  

Stepa napsal:
Matka tam je, je to stejné, jako v C7G, vyšroubovat to půjde tak o cca centimetr...otázka, jestli to pomůže. Fotka z A7G: tudy odkaz

Nenašel jsem tam nic,čím by šel pedál nějak seřídit. Matka je jen na něčem,co by mohlo sloužit jako doraz pedálu,aby nešel tak vysoko a zároveň v tom je čidlo sešlápnuté spojky,nejspíš pro tempomat. Šipky na fotce ukazují na pružinu pedálu aby se vracel nejspíš...
   Návrat  
robsik1 je teď offline  robsik1
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.6.2014 , 18:09   Citovat  

wokrhlak napsal:
http://www.coxmotorparts.co.uk/2003-2008-accord-tourer-clutch-kits-c-14_789_793.html
tadz mas link na originalni dily z anglie vyjde to o dost levneji a je to original honda postovne do cz vyjde na 500Kc

před 14 dny jsem kupoval spojku v Cardo za 5200 Sachs, LUK neměli. Podle mě je to úplně jedno. Origo je stejně od Luku.

Svody praskají i na poface litině, taky měněno ještě v záruce rovnou s tou spojkou. Byla tam prasklina. A to mám najeto poctivých 92tis km.

Ty už v záruce nejsi takže řešit nějakým kouskem z vrakáče, mám vyzkoušeno, že tam jdou svody z CRVčka, kterých je vcelku dost. Ten smrad ze svodů začne být čím dál víc otravný pří každém zastavení,...
   Návrat  
Chris je teď offline  Chris
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.6.2014 , 18:23   Citovat  

Neviete kde by som kupil tieto cudliky okrem hondy? alebo kolko stoja v honde ?

Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.6.2014 , 20:12   Citovat  

Kmóďa napsal:
Nenašel jsem tam nic,čím by šel pedál nějak seřídit. Matka je jen na něčem,co by mohlo sloužit jako doraz pedálu,aby nešel tak vysoko a zároveň v tom je čidlo sešlápnuté spojky,nejspíš pro tempomat. Šipky na fotce ukazují na pružinu pedálu aby se vracel nejspíš...

Vyprdni se na šipky! Úsměv O ty tam nejde...to je fotka stažená z netu. Jde o tu matku na tom táhle ke spojce...pod těmi šipkami.

to Chris: V Hondě stojí cca 80Kč/ks. Duhovýrobu mají je v Autokelly: RO B19233
   Návrat  
miniwop je teď offline  miniwop
PříspěvekZaslal: 2.6.2014 , 20:21   Citovat  

Stepa napsal:
Vyprdni se na šipky! Úsměv O ty tam nejde...to je fotka stažená z netu. Jde o tu matku na tom táhle ke spojce...pod těmi šipkami.

to Chris: V Hondě stojí cca 80Kč/ks. Duhovýrobu mají je v Autokelly: RO B19233

Myslím že ta matka je na povolení celýho pedálu a jsou tam tři. Vzpomínám že jsem je povoloval když jsem měnil spojkový "vrzající" válec. Zkusil bych odvzdušnit.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.6.2014 , 21:34   Citovat  

Tak jsem hovořil s mechanikem a chtěli bychom vědět, jestli je třeba něčeho speciálního u LUK spojky na její montáž? Ta chodí vcelku a musí se přišroubovat a nasazovat na jeden pokus? Sachs je na tom jak? Mechanik se spíše přiklání k Sachs spojce a ta vyjde i levněji. Děkuju moc Úsměv

Svody ještě pořešíme, zda-li jde smrad opravdu od nich ...

robsik1 napsal:
před 14 dny jsem kupoval spojku v Cardo za 5200 Sachs, LUK neměli. Podle mě je to úplně jedno. Origo je stejně od Luku.

Svody praskají i na poface litině, taky měněno ještě v záruce rovnou s tou spojkou. Byla tam prasklina. A to mám najeto poctivých 92tis km.

Ty už v záruce nejsi takže řešit nějakým kouskem z vrakáče, mám vyzkoušeno, že tam jdou svody z CRVčka, kterých je vcelku dost. Ten smrad ze svodů začne být čím dál víc otravný pří každém zastavení,...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.6.2014 , 21:48   Citovat  

Stepa napsal:
Vyprdni se na šipky! Úsměv O ty tam nejde...to je fotka stažená z netu. Jde o tu matku na tom táhle ke spojce...pod těmi šipkami...

Tak jsem na to dneska ještě koukal znovu pořádně a našel jsem matku na té tyčce co jde od pedálu spojky,tak jak si to myslel. Povolil jsem ji,otočil několikrát tou tyčkou,tím jsem zmenšil vůli pedálu a matku jako kontra zase utáhl. No a spojka najednou chodí krásně. Vystavuje dobře,zpátečka jde pěkně zařadit a i celkově se najednou lépe řadí. Takže díky je to dobrý
   Návrat  
lullul je teď offline  lullul
PříspěvekZaslal: 4.6.2014 , 16:21   Citovat  

seruste, mam taku otazku, nasiel som jeden havarovany accord z UK a rad by som z neho kupil vodicovu sedacku a dal ju do mojho accordu na spolujazdcovu stranu aby aj on mohol mat vyskovo nastavitelnu. Myslite,ze sa to bude dat? Alebo to bude zlozitejsie? Mam Acco poface r.v.07 a momentalne mam elektricke ovladane sedadlo spolujazdca
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.6.2014 , 18:37   Citovat  

lullul napsal:
seruste, mam taku otazku, nasiel som jeden havarovany accord z UK a rad by som z neho kupil vodicovu sedacku a dal ju do mojho accordu na spolujazdcovu stranu aby aj on mohol mat vyskovo nastavitelnu. Myslite,ze sa to bude dat? Alebo to bude zlozitejsie? Mam Acco poface r.v.07 a momentalne mam elektricke ovladane sedadlo spolujazdca

Minimálně bude jinak airbag (a to je jedno, zda to bude UK nebo E). Pokud Ti tedy nejde jen o ten pohon... tam nevim...
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.6.2014 , 21:21   Citovat  

robsik1 napsal:
...Svody praskají i na poface litině, taky měněno ještě v záruce rovnou s tou spojkou. Byla tam prasklina. A to mám najeto poctivých 92tis km.

Predne je na svody uplatnovana prodlouzena zaruka, 7 let. Hacek je ale v tom, ze se to vztahuje jenom na urcita VINka. Svody nam totiz zacaly smrdet taky (tedy vyfukove plyny v kabine pri zapnute ventilaci nebo topeni pri startu). Zkousel jsem to se zarukou, ale zrovna na moje auto uz ta prodlouzena neplati, smula. Mame poface, 12/2007. Ted jede zena do CR a necha to prehodit, prodrazi se to. Ale je to vlastne prvni oprava na nasem A7G Tourer i-CTDi- vzhledem k tomu, co se usetrilo za PH oproti benzinu, je to i tak naprosto v pohode.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.6.2014 , 22:22   Citovat  

Bully napsal:
Predne je na svody uplatnovana prodlouzena zaruka, 7 let. Hacek je ale v tom, ze se to vztahuje jenom na urcita VINka. Svody nam totiz zacaly smrdet taky (tedy vyfukove plyny v kabine pri zapnute ventilaci nebo topeni pri startu). Zkousel jsem to se zarukou, ale zrovna na moje auto uz ta prodlouzena neplati, smula. Mame poface, 12/2007. Ted jede zena do CR a necha to prehodit, prodrazi se to. Ale je to vlastne prvni oprava na nasem A7G Tourer i-CTDi- vzhledem k tomu, co se usetrilo za PH oproti benzinu, je to i tak naprosto v pohode.

Ono se to právě dá uplatnit i na ty VINka, který nejsou na seznamu. Musí se to v Hondě sundat, tam to nafotí a pošlou na posouzení na centrálu. To je během druhého dne. Když to smrdí tak to je jasně prasklý a vymění to jako mě.
Určitě bych to vyzkoušel víc Honda servisů, v každém mají jiný přístup.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.6.2014 , 23:04   Citovat  

robsik1 napsal:
Ono se to právě dá uplatnit i na ty VINka, který nejsou na seznamu. Musí se to v Hondě sundat, tam to nafotí a pošlou na posouzení na centrálu. To je během druhého dne. Když to smrdí tak to je jasně prasklý a vymění to jako mě.
Určitě bych to vyzkoušel víc Honda servisů, v každém mají jiný přístup.

Pokud to slo nekde takhle (o cemz jsem jeste nikdy neslysel), pak slo o dobrou vuli servisu. Mam oficialni doklad z Hondy, na kterou radu VIN kodu se prodlouzena zaruka vztahuje a na kterou uz ne. Pripadu i u poface jako je ten muj je vic.
   Návrat  
Galaktic je teď offline  Galaktic
PříspěvekZaslal: 5.6.2014 , 5:23   Citovat  

SaKaL napsal:
Minimálně bude jinak airbag (a to je jedno, zda to bude UK nebo E). Pokud Ti tedy nejde jen o ten pohon... tam nevim...

Bude ti tam pasovat ,všetko je tam isté ako na eu,kus za kus ja mám u spolujazdca z anglana vodičové sedadlo Mrk ale len v manuálne.a ak máš ty el. Sedadlo spolujazdca a anglan má vodičové tiež v el. Tak žiaden problém, teda pokiaľ ty tú tvoju sedačku nemáš v full koži,
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.6.2014 , 7:29   Citovat  

Galaktic napsal:
Bude ti tam pasovat ,všetko je tam isté ako na eu,kus za kus ja mám u spolujazdca z anglana vodičové sedadlo Mrk ale len v manuálne.a ak máš ty el. Sedadlo spolujazdca a anglan má vodičové tiež v el. Tak žiaden problém, teda pokiaľ ty tú tvoju sedačku nemáš v full koži,

Mas pravdu, napsal jsem kravinu. Vzdyt UK ma vlastne volant vpravo, takze "vodic" je tudiz na miste spolujezdce... Sypu si popel na hlavu...
   Návrat  
Galaktic je teď offline  Galaktic
PříspěvekZaslal: 5.6.2014 , 12:06   Citovat  

Aj majster kat sa občas utne,, Mrk jj je to totožné..a teraz niečo nové pre mna, ak to správne chápem acco facelift má sedadlo spolujazdca len el posuvne ?? to mi hlava nebere
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.6.2014 , 19:15   Citovat  

Trochu offtopic , ale my o vlku a vlk dneska na D1 Velmi šťastný
(Ale nestavěl jsem ho...)

20140605_170654.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
20140605_170654.jpg, 531.86 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.6.2014 , 19:16   Citovat  

Bully napsal:
Pokud to slo nekde takhle (o cemz jsem jeste nikdy neslysel), pak slo o dobrou vuli servisu. Mam oficialni doklad z Hondy, na kterou radu VIN kodu se prodlouzena zaruka vztahuje a na kterou uz ne. Pripadu i u poface jako je ten muj je vic.

Honda Mladá Boleslav - tam mi řekl hned, že mám přijet, že si to poslechnou. Ono to i tak pěkně prdí při rozjezdu a když to uslyší tak to vymění

Honda Česká Lípa - sundali to při výměně spojky, nafotili, poslali do Prahy. Druhý den byl nový kousek v autě.

Měl jsem tam původně litinu a i ta praská v těch svárech, nový co dávaj jsou v jednom kuse.

Zdar
   Návrat  
falkonero je teď offline  falkonero
PříspěvekZaslal: 6.6.2014 , 14:54   Citovat  

Ahojte H+ ,
prosim Vas vie niekto detekovat zvuk z tohto videa? zmatenej
tudy odkaz
Servočerpadlo bolo repasovane a skontrolovane tak servo to pravdepodobne nebude,
Po vychladnuti a nastartovani to nerobi no zacalo to ked sa motor zahrial alebo prehrial po 15 min volnobehu
v polootvorenej garazi..
Neviem ci to diagnostika odhalí a kde inde by sa to dalo napojit na pc okrem hondy..
Diagnostika v honde asi bude draha zalezitost.
Diky za komenty přátele
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.6.2014 , 16:32   Citovat  

falkonero napsal:
Ahojte H+ ,
prosim Vas vie niekto detekovat zvuk z tohto videa? zmatenej
tudy odkaz
Servočerpadlo bolo repasovane a skontrolovane tak servo to pravdepodobne nebude,
Po vychladnuti a nastartovani to nerobi no zacalo to ked sa motor zahrial alebo prehrial po 15 min volnobehu
v polootvorenej garazi..
Neviem ci to diagnostika odhalí a kde inde by sa to dalo napojit na pc okrem hondy..
Diagnostika v honde asi bude draha zalezitost.
Diky za komenty přátele

Počuť to v svojom aute, tak už ho strachom radšej znovu neštartujem...akoby sa malo každú chvíľu niečo zadreť.
Máš tam olej? Velmi šťastný
   Návrat  
falkonero je teď offline  falkonero
PříspěvekZaslal: 6.6.2014 , 17:08   Citovat  

turkpet napsal:
Počuť to v svojom aute, tak už ho strachom radšej znovu neštartujem...akoby sa malo každú chvíľu niečo zadreť.
Máš tam olej? Velmi šťastný

Ano je to pocit ze kazdu chvilu sa ma nieco zadreť.. Bueee
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.6.2014 , 18:02   Citovat  

Nevím, jak bych toto řešil u českého dealera, když jsem auto koupil v DE? Navíc je už po 7mi leté záruce... Prosil jsem tu s dotazem na spojkovou sadu LUK nebo SACHS, nikdo zatím neporadil. Prodávají je sešroubované v kuse, či nikoli? Prodejci mi na tuto otázku vůbec neumějí odpovědět. Díky..

robsik1 napsal:
Honda Mladá Boleslav - tam mi řekl hned, že mám přijet, že si to poslechnou. Ono to i tak pěkně prdí při rozjezdu a když to uslyší tak to vymění

Honda Česká Lípa - sundali to při výměně spojky, nafotili, poslali do Prahy. Druhý den byl nový kousek v autě.

Měl jsem tam původně litinu a i ta praská v těch svárech, nový co dávaj jsou v jednom kuse.

Zdar
   Návrat  
Knedlik je teď offline  Knedlik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.6.2014 , 19:20   Citovat  

zdravim, potreboval bych poradit prehriva se mi acco ale pouze po delsi jizde a jen v nizzsich otackach napr posouvani v kolone a nebo po meste na semaforech atd, jakmile vytocim motor, nebo kdyz to sypu 140 po dalnici tak se zase zchladi a rucicka teploty je pod pulkou... a motor je zachfistany od chladici kapaliny, takze to asi nekde nasava vzduch ale zase nikde netece, kaluz pod autem neni takze nevim.. termostat vymenen, vodni pumpa vytazena, zkontrolovana a ok, teplotni cidlo vymeneno, sahary promerene a ok, chladic pruchozi, voda v oleji neni, kdyz jezdim 30km po dalnici do prace azpet tak se neprojevi, pouze po delsi ceste jako treba vcera
olomouc->praha... uz me nenapada cim by to mohlo byt a ani ve dvou servisech na to neprisli... samozrejme kdyz to pak projizdi po meste tak se neprojevi... napaday, zkusenosti? budu vdecny za cokoliv....
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.6.2014 , 19:32   Citovat  

Knedlik napsal:
zdravim, potreboval bych poradit prehriva se mi acco ale pouze po delsi jizde a jen v nizzsich otackach napr posouvani v kolone a nebo po meste na semaforech atd, jakmile vytocim motor, nebo kdyz to sypu 140 po dalnici tak se zase zchladi a rucicka teploty je pod pulkou... a motor je zachfistany od chladici kapaliny, takze to asi nekde nasava vzduch ale zase nikde netece, kaluz pod autem neni takze nevim.. termostat vymenen, vodni pumpa vytazena, zkontrolovana a ok, teplotni cidlo vymeneno, sahary promerene a ok, chladic pruchozi, voda v oleji neni, kdyz jezdim 30km po dalnici do prace azpet tak se neprojevi, pouze po delsi ceste jako treba vcera
olomouc->praha... uz me nenapada cim by to mohlo byt a ani ve dvou servisech na to neprisli... samozrejme kdyz to pak projizdi po meste tak se neprojevi... napaday, zkusenosti? budu vdecny za cokoliv....

Podle popisu bych řekl těsnění pod hlavou , neplní se občas expanzní nádobka až po okraj?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 106, 107, 108 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina