Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda civic 1.6 Vtec Sport (7g,3d)
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
type R 7G je teď offline  type R 7G
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.5.2008 , 12:54   Citovat  

Každý auto přes sto tisíc se většinou pak zas tak rychle neprodá, když nemáš štěstí zrovna. Jestli to máš na 5 měsíců, tak bych koupil něco staršího třeba do kila Se stydím , no uvidíš v pátek
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
david.hammer je teď offline  david.hammer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2008 , 12:56   Citovat  

no ja prave furt nevim, jenze do kila je prd...mel jsem 1.4, hatch 90ps, ale uz me proste moc nebavil, chtel bych neco jinyho a co jinyho do 100 a nejaky "vyjety VTI" je zase risk a clovek by dotoho musel zase 30 nasazet, nevim no. Rad to s vama proberu Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.5.2008 , 13:53   Citovat  

Jde o to, že to máš na 5 měsíců, čím dražší auto, tím hůř se pak prodává. to mi hlava nebere a jestli tě 1.4 nudila, tak 1.6 to nevytrhne HaHaaa
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.5.2008 , 13:58   Citovat  

type R 7G napsal:
Jde o to, že to máš na 5 měsíců, čím dražší auto, tím hůř se pak prodává. to mi hlava nebere a jestli tě 1.4 nudila, tak 1.6 to nevytrhne HaHaaa

No je fakt, že rozdíl 20koní není znát (neznám váhu 7g a hledat se mi nechce,ale o něco těžší než 6g bude), ale Sport má mít i strměnšjí řízení a jinak naladěný podvozek oproti "normál" 3D... Ale je to už dlouho,co jsem s ním jel.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2008 , 14:06   Citovat  

typeR 7g: jde hlavne oto, ze za ty penize, za ktery se ten sport prodava, je to podle me dobra koupe a za stejnou cenu se pak da prodat, mozna i za vyssi.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2008 , 14:07   Citovat  

Hellborn: ale zase ma ten sport VTEC , coz ej9 nemela Smutný
   Návrat  
Ondras je teď offline  Ondras
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2008 , 14:18   Citovat  

Ta cena, co jsi psal je skvělá. VTEC je u D16V1 jen spíš tak na doladění křivek. Nepočítej, že bys poznal přepnutí vaček. Výkonově vzhledem k váze to nebude žádný významný rozdíl proti C6G 1.4. Na rozjezdech ho lehčí C6G může i dát. Mám ale doma přímé srovnání s C6G 1.5VTEC 85kW, který s dlouhou skříní jezdí pozvolněji. Podvozek a řízení, to je ovšem u C7G úplně někde jinde než u C6G.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2008 , 14:22   Citovat  

s tim, ze vykon v podstate nepoznam je mi jasne, vzdyt ej9 mela pri 90ps 1040kg a sport bude mit pri 110ps kolem 1150-1200kg, coz vychazi zhruba stejne, ale jak rika ondars podvozek a rizeni je nekde jinde. A sport ani zle nevypada! Jako ja jsem chtel vzdy ek4, jenze majitele za ne chcou ohromny penize,ktery ja proste za 10let stary auto nedam.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.5.2008 , 14:24   Citovat  

Já teď ten trh s ojetinama moc nesledoval, jsem spokojenej s CTRem Je to tam. , takže jestli je to okase, tak to jo,jen říkám svojí zkušenost s prodejem aut. Levný a starší se povětšinou prodává líp. Třeba tenhle zrovna by se mi líbil, jestli to auto máš jen na vození, neni to sport ale VTEC tam máš taky HaHaaa .

tudy odkaz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2008 , 14:31   Citovat  

jo, ale tohle uz je MPV Velmi šťastný Velmi šťastný , ne 7generace se mne libi prave ve verzi sport popr. type R, ale to uz jsme v jinych dimenzich Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2008 , 14:34   Citovat  

jako borec nabizi ted na netu ek4 ve verzi black phantom, jenomze chce za nej 200tis Kc, takze ikdyz vim, ze Vti jede o hodne lip nez sport, tak radeji koupim auto o 5 let mladsi a novejsi.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.5.2008 , 14:41   Citovat  

No klasická sedma vypadá noooo, tak trochu jakoooooo Tak to valím bulvy No taky mě zrovna nenadchla. No, ale každopádně přeju štastnou ruku. přátele
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.5.2008 , 14:51   Citovat  

type R 7G napsal:
No klasická sedma vypadá noooo, tak trochu jakoooooo Tak to valím bulvy
... Toyota... Mrk

Ale s Davidem "souhlasím" v tom,že 7g sport by se mi líbil pro ženu (přeci jen 4g na tom nebude s bezpečností nějak valně... I když má jiné přednosti...)

Nějak to budu muset do budoucna pořešit...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2008 , 14:56   Citovat  

Tak v bezpeconsti bude obrovskej rozdil 7g uz je moderni vuz proti 4g, nic nemam proti starsim hondam, ale je to tak a vyvoj jde dal a to je dobre. Skoda, ze ek4 jsou tak drahe Smutný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2008 , 19:03   Citovat  

tak mozna vse dobre dopadne, zitra jdu resit zbytek financi a pokud vse vyjde, tak by mohl by sport do patku doma Úsměv
   Návrat  
KennyHK4 je teď offline  KennyHK4
PříspěvekZaslal: 14.4.2013 , 21:41   Citovat  

Zdravím všechny a já za sebe musím říct že jsem s Civicem 7g sport 1.6 Vtech spokojenej a při váze 1170Kg je těch 81KW dostačující.ona se sice nezdá ale ujel jsem audi a3 1.8t,fooobi Rs atd a celkem v pohode Velmi šťastný fakt je to dost zive auticko.Mohu vrele doporucit akorat me trosku vadi ze kdyz se to necha stat nekde u obchodu tak na to dost lidi porad cumi no ale jinak velice fajn auticko a je i dost prostorne Honda
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.4.2013 , 21:43   Citovat  

Já mam sedana ES7 v 1.6 poface a taky bomba, motor hezky pružnej a docela ochotně táhne.
   Návrat  
Kapky je teď offline  Kapky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.4.2013 , 17:45   Citovat  

Čau čau Úsměv Taky přidám svůj postřeh, co se týče C7G Sport. Mám verzi po-face a po pravdě, byla to moje první Honda a zároveň i první auto, na kterým jsem jako tehdejší začátečník začínal Úsměv S klidem říkám, že lepší auto na začátky jsem si ani nemohl přát, za mě tedy naprostá spokojenost Mrk Na to, že jde jen o 1.6L, tak mi to v té době přišlo jako raketa Velmi šťastný Nicméně, jak šla doba a řízení a autům obecně jsem začal přicházet na chuť, už mi ten výkon nedostačoval, i když auto to bylo perfektní. Co se týče VTEC efektu, tak jak už někdo psal výše, není tak dramatickej jako např. u CTR, za sebe ale říkám, že tam je moment, kdy je to prostě trochu cítit, jak to člověka lehce "nakopne" a jede to pocitově opravdu lépe Mrk Teď už si přesně nepamatuju, jak je to tam s průběhem výkonu, ale honit to k červenýmu u tohohle auta opravdu nemá moc smysl, páč pak už to stejně moc nezrychluje. Co se týče spotřeby, tak když jel člověk pořádnou "kudlu", tak jsem se místy dostal i na cca 12,5L. Když ale jede člověk normálně a nehoní to, jak zběsilej, tak jsem jezdil dlouhodobě od 6,7L - 8,4L/100km, což si myslím, že je pořád hodně dobrý. Jednou se mi povedlo na cca 50km spotřeba i 4,2 HaHaaa O jízdních vlastnostech můžu mluvit jen pozitivně. Pravda, podvozek je tvrdší, ale myslím, že do opravdového CTRka to má ještě hodně daleko. Máme doma ještě 2001 Accorda 2.0 a tam je ten podvozek na mě až moc měkkej a houpavej. Už si to přesně nepamatuju, ale mám pocit, že na nerovnostech a našich rozbagrovanejch silnicích si auto v zatáčce sem tam odskočilo, ale to samý pozoruju občas i u CTR. Za mě tedy podvozek i přes to všechno určitě na jedničku - je to takovej zdravej kompromis mezi hodně tvrdým CTR a houpavým 12let starým Accordu, když bych to měl aspoň s něčím srovnat. Jinak, co se týče nějakých oprav nebo neduhů, tak jediný, co jsem kdy měnil, byl olej, žárovky, brzdový destičky a pneumatiky, ale to považuju za spotřebku - nikdy nic závažnýho, naopak, skoro nezničitelný auto, v rámci možností samozřejmě.. Velmi šťastný Takže jestli máš nějakou výhodnou nabídku a víš, že to auto je v dobrým stavu, tak do toho určitě jdi, pokud Ti ten výkon stačí je to dobrý
   Návrat  
Vjenca je teď offline  Vjenca
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.4.2013 , 12:12   Citovat  

Nekupoval někdo svody + downpipe + sportovní sání na tohoto civica ( popřípadě nějaký odkaz ) přátele
   Návrat  
Simarik je teď offline  Simarik
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.4.2013 , 12:26   Citovat  

na HPP mají Japspeed svody, downpipe i sání. pak jedině EBAY
jinak rozdíl je znatelný (svody Megan Racing, downpipe Megan Racing, sání D15Z6 + RAID boxovaný konus)
   Návrat  
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.4.2013 , 12:27   Citovat  

Vjenca napsal:
Nekupoval někdo svody + downpipe + sportovní sání na tohoto civica ( popřípadě nějaký odkaz ) přátele

Na tenhle motor jsou to uplne vyhozeny prachy... KO
Ale zkus napsat uzivateli Jirka.h ten tam ma myslis svody i sani přátele
   Návrat  
walkingwad je teď offline  walkingwad
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.4.2013 , 16:36   Citovat  

Robbie napsal:
Na tenhle motor jsou to uplne vyhozeny prachy... KO
Ale zkus napsat uzivateli Jirka.h ten tam ma myslis svody i sani přátele

souhlas, každej kůň navíc je těžce zaplacenej.. na svezení je to ok, ale na preformance.. to ty peníze tadš investujte do jinýho auta Úsměv Samozřejmě proti 7g nic nemám a sám ho mám. Jen sypat peníze do motoru a čekat zlepšení je trochu lhaní si do kapsy Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda civic 1.6 Vtec Sport (7g,3d)
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina