Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
prelude 5g 2.2 Vti 4WS alebo civic 1.6 Vti 6g
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
civicEJ je teď offline  civicEJ
PříspěvekZaslal: 29.6.2014 , 17:39   Citovat  

Zdravim chcel by som od vás radu potreboval by som pomoct medzi timito autami neviem ktore si mam vibrat chcem vediet ktory motor je podla vas lepsi, kvalitnejsi, ma vecsiu zivotnost pripadne ktory ma lepsi potencional na upravu a tak celkovo viem ze prelude je tazsia ale zase no neviem sa stale rozhodnut chcel by som vediet nejake vihodi a nevyhodi dakujem velmi pekne. Úsměv a este nieco oby dve auta su za tu istu cenu Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Uragan je teď offline  Uragan
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 29.6.2014 , 20:20   Citovat  

to záleží na co vše budeš auto využívat Úsměv
v civicu jsem se párkrát svezl a prelude vlastním takže jak to vidím já...

jízdní komfort jednoznačně pro prelude
sportovní jízda a dojem z motoru asi na stejno...
spotřeba pro civic
zavazadlový prostor asi civic, prelude má sice velký kufr ale dostat tam něco přes to prťavé víko Ble
vzhled tak tady jednoznačně prelude je to prostě neokoukané Lucy
a systém 4ws...? každej čumí s otevřenou hubou pořádnej výtlem

nicméně nevím jakej máš finanční rozpočet ale pokud zvolíš prelude raději bych koupil s ATTS
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 29.6.2014 , 21:24   Citovat  

no auto by som viuzival kazdy den do prace a obacs sa visantit cez vikendy Velmi šťastný tak s tou spotrebou to mi je jasne a nevies mi asi povedat aka je u oby dvoch asi taka spotreba ? ta prelude 2.2vti dufam ze sa tam da spravit 8 litr kombik ci ? a k tomu ATTS ani neviem co to je chcelo by to blizsie info. a rozpocet momentalne mam neco bokom odlozene ale stale nie dost takze vidim to na take 3-4 mesiace a nieco si kupim bud tu prelude ak tam este bude alebo tu civicu a sundala by ta prelude 2.2vti civicu 1.6 vti na sprinte ?
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.6.2014 , 21:49   Citovat  

civicEJ napsal:
no auto by som viuzival kazdy den do prace a obacs sa visantit cez vikendy Velmi šťastný tak s tou spotrebou to mi je jasne a nevies mi asi povedat aka je u oby dvoch asi taka spotreba ? ta prelude 2.2vti dufam ze sa tam da spravit 8 litr kombik ci ? a k tomu ATTS ani neviem co to je chcelo by to blizsie info. a rozpocet momentalne mam neco bokom odlozene ale stale nie dost takze vidim to na take 3-4 mesiace a nieco si kupim bud tu prelude ak tam este bude alebo tu civicu a sundala by ta prelude 2.2vti civicu 1.6 vti na sprinte ?

u 2.2vti nepocitej s 8litru na sto ani omylem, realne 10+ , viz. tudy odkaz Ma malej kufr a do nej jeste mensi diru.
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2014 , 21:53   Citovat  

u H22 bych počítal 10l minimálně.. 8-9l mám já u své skládačky (F22+H23), ale co mám info, tak H22 papá víc.. jinak jízdně mi Civic přijde takovej mrštnější, preluda je trochu těžkopádná
   Návrat  
Majlou je teď offline  Majlou
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2014 , 22:23   Citovat  

Hhh se priznam ze se svoji H22 jezdim jak prase posledni dobou teda chvatam tak na spotrebu nekoukam 12-14,5L/100km ve meste pořádnej výtlem ale kazdej se kouka kdyz je nalestena je to dobrý
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 30.6.2014 , 7:40   Citovat  

dakujem za info a asi pojdem po tej prelude je to take nezvicajne a neokukane auto Úsměv a co som sa docital na fore tak som pozeral ze do toho davaju 10W40 a hovoril ze mu to spapa 1l oleja na 1000 km ale povedal ze zalezi aj na tom v akom stave je motor a na internete som sa docital ze su tam vlozky z nejakich exotickych tvrdich materialov a ze tam trpia stieracie kruzky pri vissich otackach neviem co je na tom pravdy .... cital som aj ze tam davali 10W60 a ze spotreba oleja klesla na 1l na 3500km ale zase je to hustejsi olej nejake rady ? a pripadne poruchy co sa tika tohto motora (H22) , alebo lepsie povedane na co si davat pozor pri kupe ?
   Návrat  
Jami je teď offline  Jami
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.6.2014 , 8:05   Citovat  

Civica vti vlastním a preludou (poface 200koní) jsem měl tu čest jezdit.
Po přesednutí do preludy jsem měl pocit dospělého stabilního auta, civic je oproti tomu taková neposedná hlučná malorážka.
Co se porovnávání pindíků týče, tak předface preludě (185koní) civic ujede, s pofacem jsem nezkoušel.
   Návrat  
Uragan je teď offline  Uragan
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.7.2014 , 15:02   Citovat  

no co se spotřeby týče když se budeš přemáhat ale opravdu přemáhat tak se dá za 8 jezdit (po okreskách a přes obce) zkoušel jsem to a po najetí 500km jsem se pohyboval v průměru někde na 7,8 litru/100km ale po pravdě bylo to nudných 500km Velmi šťastný
v motoru H22 je skutečně jakási exotická slitina která má vysokou odolnost proti otěru a výborně odvádí teplo nějakého zvýšeného opotřebení pístních kroužků bych se nebál bál bych se ale to platí i u civicu motoru s nepravidelnou výměnou oleje a tady vím o čem mluvím Smutný
dále u V-tecových motorů myslet na to že potřebují patřičně zahřát než je budeš vytáčet, přeci jen nám ručička otáčkoměru leze na úplně jiné hodnoty než ostatním Velmi šťastný
a ještě za poslední pokud autem budeš jezdit krátkou trasu nedej bože přes město vybereš si špatně v obou případech... Tak to valím bulvy
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
prelude 5g 2.2 Vti 4WS alebo civic 1.6 Vti 6g
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina