Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 201, 202, 203 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 202 z 333
handsome je teď offline  handsome
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.6.2014 , 8:34   Citovat  

Kynio napsal:
Všechny auta to mají stejné. Jen nějaký výrobce používá plechový kryt. Víc to odhluční. Někdo jen igelit aby nešel prach a vlhkost do auta. Dveře jsou uvnitř proste špinavý, protože do nich normálně teče voda, litá prach a v zimě i sůl.

Novej igelit origo nekupuj. Je to drahy. Stačí nějaká tlustší fólie/igelit , kterej si vystřihneš.

Na A6tke tam je akoby druhý tapacír, ktorý podstatne kvalitnejšie tlmí hluk ako igelit od hondy. Ono vlastne keď som rozobral dvere na A6tke, tak boli presne v takej podobe do akej som kedysi dal dvere accordu. Teda od výroby tlmiaci materiál na vonkajších plechoch, uzavretá uzvučnica tým sekundárnym tapacírom a osvetlenie pod dverami biele smerom na zem a červené smerom vzad...
Ono vlastne po celej A6tke sú kilá a kilá tmiacich materiálov, takže komfort oproti accordu je niekde inde. Na druhej strany aj dynamika oproti accordu je niekde inde, keďže na 1.9tdi je auto vážiace prázdne takmer 1.8 tony viac než dosť Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
forever222 je teď offline  forever222
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.6.2014 , 8:34   Citovat  

Pipál napsal:
Tak jsem si dneska po lakování udělal denní svícení.
To vypadá dobře Úsměv A jak to zapínáš? Zapne se to nastartováním? a nebo musíš zmáčknou tličko mlhovek? nebo jak to máš udělané? Úsměv
   Návrat  
isulsten je teď offline  isulsten
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.6.2014 , 8:49   Citovat  

pipál: je to dobrý
   Návrat  
Pipál je teď offline  Pipál
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.6.2014 , 10:19   Citovat  

forever222 napsal:
To vypadá dobře Úsměv A jak to zapínáš? Zapne se to nastartováním? a nebo musíš zmáčknou tličko mlhovek? nebo jak to máš udělané? Úsměv

Rozne se to samo na tlacitko to nemam. Jinak klasika kdyz roznu normal svetla tak se to zhasne. Mel jsem na aute rozbity mlhovky tak jsem udelal pokus a celkem se vydaril. V pondeli musim na STK. Snad nebudou mrcet. Velmi šťastný
   Návrat  
Vergas je teď offline  Vergas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.6.2014 , 11:53   Citovat  

Nevím jak je to na Slovensku. Ale u nás, pokud je máš homologované, tak bys mel dostat pochvalu, protože je máš umístěné přesně tak jak mají být. A dokonce jak čtu se ti i zhasínají při rozsvícení klasických světel... Já ti za celou tu instalaci dávám palec nahoru je to dobrý
   Návrat  
Pipál je teď offline  Pipál
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.6.2014 , 15:34   Citovat  

Vergas napsal:
Nevím jak je to na Slovensku. Ale u nás, pokud je máš homologované, tak bys mel dostat pochvalu, protože je máš umístěné přesně tak jak mají být. A dokonce jak čtu se ti i zhasínají při rozsvícení klasických světel... Já ti za celou tu instalaci dávám palec nahoru je to dobrý

No jsou to obycejny mlhovky. Ktery byly hnusny. Tak jsem koupil placku s ledkama a narval jsem to dovnitr. Kvuli tomu mam obavy na STK.
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.6.2014 , 19:04   Citovat  

Pipál napsal:
No jsou to obycejny mlhovky. Ktery byly hnusny. Tak jsem koupil placku s ledkama a narval jsem to dovnitr. Kvuli tomu mam obavy na STK.

Pokud se v tom budou na STK šťourat, dostanou tě.
Pokud je auto vybaveno mlhovými světly, mají na autě být. A když si technik na palubce všimne tlačítka pro přední mlhovky, bude vymalováno.
Také si nejsem jist výškou mlhovek nad silnicí, světla pro denní svícení mají být min. 250 mm nad vozovkou.
Prostě, když narazíš na STK na vola, nepomůže ti ani svěcená voda.
   Návrat  
sunnx je teď offline  sunnx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.6.2014 , 7:17   Citovat  

piskot napsal:
A když si technik na palubce všimne tlačítka pro přední mlhovky, bude vymalováno.

No ještě že přední mlhy sou na palubce dost schovaný Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.6.2014 , 7:27   Citovat  

Přátelé mám dotaz pred nedavnem sem jen se speedym řešil jeho klimu vyndali jsme z meho auta jen hlavni pojistkovnici a zas ji vrátily nic víc a dnes když sem po dlouhe dobe vyjel tak mě auto dvakrat neudrželo otačky nevim jestli to muže byt spojitost. a vubec otačkomět na volnoběh ukazuje tak spodni čárku strašně málo. ale když koukam na diagnostiku tak sou otacky 600 takže dobrý. čidlo podle kterého se ukazujou otačky na budíkach asi vadné nebude ne když v diagnostice sou otáčky dobré. stalo se vám někomu že otačkoměr na volnoběh skoro ležel na nule? a za studena že to ani ten volnobeh neudrží? Smutný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.6.2014 , 7:48   Citovat  

sunnx napsal:
Přátelé mám dotaz pred nedavnem sem jen se speedym řešil jeho klimu vyndali jsme z meho auta jen hlavni pojistkovnici a zas ji vrátily nic víc a dnes když sem po dlouhe dobe vyjel tak mě auto dvakrat neudrželo otačky nevim jestli to muže byt spojitost. a vubec otačkomět na volnoběh ukazuje tak spodni čárku strašně málo. ale když koukam na diagnostiku tak sou otacky 600 takže dobrý. čidlo podle kterého se ukazujou otačky na budíkach asi vadné nebude ne když v diagnostice sou otáčky dobré. stalo se vám někomu že otačkoměr na volnoběh skoro ležel na nule? a za studena že to ani ten volnobeh neudrží? Smutný

Podle mě jsi odpojil napájení od zbytku auta, tzn. si vyresetoval ECU.
Tudíž auto projeď, nech zahřát, a pak podstup znovu resetovací proceduru ECU.
1. Vypni zapalování
2. Na 10 vteřin vyndej pojistku ECU. Správných 10 vteřin poznáš tak, že se hodiny nastaví na 01:00.
3. Pak nastartuj a minutu nech běžet motor na volnoběh, aby si ECU znova přebrala údaje z čidel.
Co máš za diagnostiku? Nemůže v ní být natvrdo zadrátováno, že pod 600 ot./min. neukazuje, resp. ukazuje už jen těch 600?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.6.2014 , 7:58   Citovat  

sunnx napsal:
No ještě že přední mlhy sou na palubce dost schovaný Úsměv

To tedy jo... Velmi šťastný
Asi inženýři Hondy tušili, kolikrát za život auta budou mlhovky potřeba, tak to zřejmě dali na takové místo, aby to tlačítko zbytečně na sebe neupozorňovalo... Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.6.2014 , 8:00   Citovat  

piskot napsal:
Podle mě jsi odpojil napájení od zbytku auta, tzn. si vyresetoval ECU.
Tudíž auto projeď, nech zahřát, a pak podstup znovu resetovací proceduru ECU.
1. Vypni zapalování
2. Na 10 vteřin vyndej pojistku ECU. Správných 10 vteřin poznáš tak, že se hodiny nastaví na 01:00.
3. Pak nastartuj a minutu nech běžet motor na volnoběh, aby si ECU znova přebrala údaje z čidel.
Co máš za diagnostiku? Nemůže v ní být natvrdo zadrátováno, že pod 600 ot./min. neukazuje, resp. ukazuje už jen těch 600?

Aha dík za info no auto uz odjelo a uvidim ho az v nedely tak snad se nakalibruje samo po dalsim startu Smutný tezko posilat otci navod na reset ECU Velmi šťastný
Diagnostiku mám ELM327 do obd2 a na mobilu torque pro a ukazuje to v celem spektru to co posila ecu. mel sem tam i pod 600. je dinvný že palubka ukazuje tak malo a jednotka posila do mobilu udaje dobre drzelo to kolem 600 a kdyz sem dal klimu tak to pridalo na 750 takze funkce jako dobra
   Návrat  
Kynio je teď offline  Kynio
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.6.2014 , 12:07   Citovat  

Nevíte o čemu je ta funkce dvojího otočení klíčku v zámku řidiče? Zámku jednou a pak do pár vteřin znovu a zase to cvakne.
   Návrat  
TMisa090 je teď offline  TMisa090
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.6.2014 , 13:07   Citovat  

Kynio napsal:
Nevíte o čemu je ta funkce dvojího otočení klíčku v zámku řidiče? Zámku jednou a pak do pár vteřin znovu a zase to cvakne.

Dvojtý zámek ... máš to to samý jako 2x zmáčknutí centrálu Úsměv když zamkneš po druhý tak auto neotevřeš ani zevnitř Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.6.2014 , 14:04   Citovat  

Všichni to ale nemají, třeba já Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.6.2014 , 14:12   Citovat  

Jo tak Úsměv no tak dobře že ti vím. Dneska sem zkoušel jestli nemáme funkci dovirani oken. Bohužel nemáme. Tak jsem namontoval alespoň na zadní okna jednotku mw2 aby je zavřela po zamknuti.
Horší je, že přední okna nefunguji správně. Jednotka je zavře jen do půlky a hotovo. Myslí si, ze jsou zavřený. Nejsem schopnej přijít na to proč. Nezdá se mi že by jely nějak ztuha. Zkoušel jsem i jinou jednotku z Číny a ta taky nefungovala.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2014 , 22:42   Citovat  

Tak nakonec jsem se rozhodl, že jestli budou předpovídat hezké počasí, tak se ukážu v sobotu na HD. Ještě jsem tam nebyl Úsměv Tak snad se tam někde potkáme papa
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.6.2014 , 2:52   Citovat  

Já bohužel ne, jedu sjíždět salzu. Blbě to vyšlo :-/

btw.. tohle je ten slavnej knock sensor co dokáže nadělat paseku s výkonem motoru?? tudy odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.6.2014 , 9:27   Citovat  

Kynio napsal:

Nie je to len o dvojitom cvaknutí, či znemožnení otvoriť auto z vnútra. Podstatnejšie je, že sa tým druhým cvaknutím aktivuje alarm, kdežto prvé cvaknutie je čisto iba centrál. Niekedy dávnejšie som sem aj dával obrázky priamo z honda manuálu, kde sa táto funkcia nazýva "Superzamknutie" je to dobrý
   Návrat  
Antme je teď offline  Antme
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.6.2014 , 10:25   Citovat  

Zdravím mám menší problémek. A6g 2002ka F20B6 mizí olej ale auto nehulí a oblité to taky nikde neni má to najeto momentálně 155000 vím že mi trochu prolíná vypušťák ale aby mi skoro 3l oleje utekli línáním skrz šroub to se mi zdá blbost.Jinak na fouklý těsnění to taky nevypadá nenapadá někoho kde?Za studena nevytáčim. A případně kdo by mi udělal GO motoru kolem Plzně a na kolik by to cca vyšlo.Předem dík Ant.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.6.2014 , 16:30   Citovat  

handsome napsal:
Nie je to len o dvojitom cvaknutí, či znemožnení otvoriť auto z vnútra. Podstatnejšie je, že sa tým druhým cvaknutím aktivuje alarm, kdežto prvé cvaknutie je čisto iba centrál. Niekedy dávnejšie som sem aj dával obrázky priamo z honda manuálu, kde sa táto funkcia nazýva "Superzamknutie" je to dobrý

Tak to si mě překvapil. Já to po týdnu co jsem auto měl zkoušel, zda alarm má. Zkusil jsem nechat otevřený okna, zamknul jednou a když jsem vycvakl zámek, okamžitě začalo auto řvát. Teď si mě teda celkem zmátl Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.6.2014 , 16:54   Citovat  

Našiel som svoj starší príspevok, je na
96 stranke tohto vlákna a aby ste nemuseli hladať tak tu je tudy odkaz na stranku je to dobrý
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.6.2014 , 16:56   Citovat  

bingo... Úsměv musím otestovat. Ale fakt mám pocit, že mi alarm šel i při klasickým zamknutí. Dám vědět Úsměv

edit: ještě jedna věc. Při jednom zamknutí se alarm aktivuje přece až po 10 vteřinách. Takže superzamknutí aktivuje alarm okamžitě..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.6.2014 , 17:31   Citovat  

Kynio napsal:
Já bohužel ne, jedu sjíždět salzu. Blbě to vyšlo :-/

btw.. tohle je ten slavnej knock sensor co dokáže nadělat paseku s výkonem motoru?? tudy odkaz

JJ přesně ten ... já už ho objednal a vyměnil ....funguje
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.6.2014 , 17:47   Citovat  

Antme napsal:
JJ přesně ten ... já už ho objednal a vyměnil ....funguje

objednáno Úsměv
   Návrat  
chalejkum je teď offline  chalejkum
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.6.2014 , 17:48   Citovat  

antme...tak tobe jsem psal ze co to ten knock sensor dela a kde se nachazi Velmi šťastný...co teda dela? Úsměv...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.6.2014 , 17:51   Citovat  

chalejkum napsal:
antme...tak tobe jsem psal ze co to ten knock sensor dela a kde se nachazi Velmi šťastný...co teda dela? Úsměv...

čti Úsměv tudy odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.6.2014 , 18:11   Citovat  

Antme napsal:
Zdravím mám menší problémek. A6g 2002ka F20B6 mizí olej ale auto nehulí a oblité to taky nikde neni má to najeto momentálně 155000 vím že mi trochu prolíná vypušťák ale aby mi skoro 3l oleje utekli línáním skrz šroub to se mi zdá blbost.Jinak na fouklý těsnění to taky nevypadá nenapadá někoho kde?Za studena nevytáčim. A případně kdo by mi udělal GO motoru kolem Plzně a na kolik by to cca vyšlo.Předem dík Ant.

Koukni ještě na gufero na klice ... mě taky auto na volnoběh nečoudí ale v otáčkách jo Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.6.2014 , 19:50   Citovat  

Ani v otáčkách Velmi šťastný ....
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.6.2014 , 20:10   Citovat  

Antme napsal:
Ani v otáčkách Velmi šťastný ....

Tak jak říkám ... kouknout na gufera na klice ... nejčastěji u acca teče u řemenice Mrk
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 201, 202, 203 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina