Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 221, 222, 223 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 222 z 333
chalejkum je teď offline  chalejkum
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2014 , 16:11   Citovat  

...hele kluci z obrazku tachacu jsou ktery zarovicky co osvetluji stupnici v km - prostredni kruh? pripadne jake zarovicky se tam davaji? Úsměv...
...jinak dneska kabinovy filtr vymeneny v poho 1hodka srubovana...krom toho jsem zjistil ze tu zarovicku co osvetluje kastlik mam taky vypalenou a nekdo se tu dotazoval ze jak to sviti dovnitr...na boku kastliku je pridelana komurka a v polstrovani je udelane zabrove perforovani Úsměv...
...ehm a zitra ventili egr klapka svicky a klika Velmi šťastný...

...jenom co mne docela nepotesilo dneska v servisu jsem zjistoval ze proc to tahne do jedne strany a po projizdke laborovani to vypada bud na axialne tahla rizeni nebo hreben rizini Smutný...proc ja?...

AFY
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Vergas je teď offline  Vergas
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.10.2014 , 16:20   Citovat  

Kluci musím se pochlubit Úsměv Acco je fakt držák, sice jsem do něj musel pár peněz asi před 3/4 rokem nasypat... Ale dnes jsem ho dával na technickou a máme pouhé 3 závady "A" - zašlé plexi světlometu 2x (nemá vliv na funkčnost) a mírná povrchová oxidace brzdového potrubí Úsměv Emise jsou prý nadprůměrně dobré a celkový stav auta vynikající... Má najeto kolem 167 000 km Úsměv
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2014 , 20:57   Citovat  

Vergas napsal:
Kluci musím se pochlubit Úsměv Acco je fakt držák, sice jsem do něj musel pár peněz asi před 3/4 rokem nasypat... Ale dnes jsem ho dával na technickou a máme pouhé 3 závady "A" - zašlé plexi světlometu 2x (nemá vliv na funkčnost) a mírná povrchová oxidace brzdového potrubí Úsměv Emise jsou prý nadprůměrně dobré a celkový stav auta vynikající... Má najeto kolem 167 000 km Úsměv
Gratuluji Velmi šťastný Jeste aby ne.
Me auto neproslo STK prave diky zaslym plexi svetlometu Velmi šťastný Stacilo vylestit a bez problemu.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2014 , 21:00   Citovat  

chalejkum napsal:
...hele kluci z obrazku tachacu jsou ktery zarovicky co osvetluji stupnici v km - prostredni kruh? pripadne jake zarovicky se tam davaji? Úsměv...
...jinak dneska kabinovy filtr vymeneny v poho 1hodka srubovana...krom toho jsem zjistil ze tu zarovicku co osvetluje kastlik mam taky vypalenou a nekdo se tu dotazoval ze jak to sviti dovnitr...na boku kastliku je pridelana komurka a v polstrovani je udelane zabrove perforovani Úsměv...
...ehm a zitra ventili egr klapka svicky a klika Velmi šťastný...

...jenom co mne docela nepotesilo dneska v servisu jsem zjistoval ze proc to tahne do jedne strany a po projizdke laborovani to vypada bud na axialne tahla rizeni nebo hreben rizini Smutný...proc ja?...

AFY
S tema zarovickama bude urcite vedet Kynio.Myslim, ze to rozebiral.S tim hrebenem je to neprijemne Smutný Tahla by nemely byt snad nejak nakladna.S tim kastlikem to jsem byl ja Velmi šťastný Ale uz jsem to vyresil.
Jaky jsi dal filtr?Znacku?
Dej pak vedet, jestli byl EGR hodne zaneseny.Ze bych ho taky pak zkusil vycistit.Jestli to tedy ma nejaky smysl, kdyz auto nedela neplechu.
   Návrat  
forever222 je teď offline  forever222
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2014 , 22:49   Citovat  

Kendik napsal:
S tema zarovickama bude urcite vedet Kynio.Myslim, ze to rozebiral.S tim hrebenem je to neprijemne Smutný Tahla by nemely byt snad nejak nakladna.S tim kastlikem to jsem byl ja Velmi šťastný Ale uz jsem to vyresil.
Jaky jsi dal filtr?Znacku?
Dej pak vedet, jestli byl EGR hodne zaneseny.Ze bych ho taky pak zkusil vycistit.Jestli to tedy ma nejaky smysl, kdyz auto nedela neplechu.
S tím EGR by mě to taky zajímalo Velmi šťastný Co to muže způsobovat, když je zanesený ? Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2014 , 23:04   Citovat  

forever222 napsal:
S tím EGR by mě to taky zajímalo Velmi šťastný Co to muže způsobovat, když je zanesený ? Úsměv
Ted jsem trosku pohledal a dopatral jsem se pokud jsem to pochopil spravne, ze EGR ventil vraci spaliny zpet, aby se snizily emise. Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2014 , 23:22   Citovat  

Kendik napsal:
Ted jsem trosku pohledal a dopatral jsem se pokud jsem to pochopil spravne, ze EGR ventil vraci spaliny zpet, aby se snizily emise. Velmi šťastný
Takže nic důležitého Velmi šťastný No taky jsem teď hledal a jeho zanesení prý vytvaří karbon a v motoru a může snižovat výkon a nebo způsobovat cukání motoru Úsměv Asi ho nechám vyčistit když jsem čistil klapu tak byla pěkně zas*aná tak bych se nedivil kdyby byl i ten EGR Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2014 , 8:43   Citovat  

forever222 napsal:
Takže nic důležitého Velmi šťastný No taky jsem teď hledal a jeho zanesení prý vytvaří karbon a v motoru a může snižovat výkon a nebo způsobovat cukání motoru Úsměv Asi ho nechám vyčistit když jsem čistil klapu tak byla pěkně zas*aná tak bych se nedivil kdyby byl i ten EGR Úsměv
A jede to lip po vycisteni klapky? Velmi šťastný
   Návrat  
sunnx je teď offline  sunnx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.10.2014 , 10:17   Citovat  

chalejkum napsal:
AFY

Tady maš ty žárovky a měly by tam být žárovky T5 W2x4,6D já místo nich dával tudy odkaz

DSC_1057.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC_1057.jpg, 440.32 kB
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2014 , 10:20   Citovat  

Kendik napsal:
A jede to lip po vycisteni klapky? Velmi šťastný
Ne ale přestaly tolik kolísat otáčky na volnoběhu Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2014 , 10:34   Citovat  

sunnx napsal:
Tady maš ty žárovky a měly by tam být žárovky T5 W2x4,6D já místo nich dával tudy odkaz
rozdil asi velky predpokladam? Úsměv Nebylo by foto pred a po?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2014 , 10:36   Citovat  

forever222 napsal:
Ne ale přestaly tolik kolísat otáčky na volnoběhu Velmi šťastný
No tak na to bych se asi mel take podivat Velmi šťastný Obcas mi prijde, ze kolisaji.Nekdy az skoro k chcipnuti motoru.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2014 , 10:42   Citovat  

Kendik napsal:
No tak na to bych se asi mel take podivat Velmi šťastný Obcas mi prijde, ze kolisaji.Nekdy az skoro k chcipnuti motoru.
Jo určitě to zkus (+volnoběžný ventil) Úsměv Ještě by mě zajímaly zkušenosti s vyčíštěním toho EGR ventilu. Pochlubte se někdo Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.10.2014 , 11:14   Citovat  

...tak ten egr vicisteny a ano zustava zaneseny pokud nedelate dluhe trasy a tim se snizuje vykon...ale pokud tomu date delsi jizdu tak by se mneli usazeni vypalit Úsměv...zel jsem pri cisteni nebyl ale byl pry pekne zaneraden ze musel jit do ultrazvukove lazne...
...s nejvetsi pravdepodobnosti hreben rizeni...jeste prubnu co udela auti s novyma pneu...
...krom toho viko rozdelovace a palec rozdelovace to ma za sebou takze i se svicka pujdou na vymenu...a pokud mne auti neprestane zlobit pujde rovnou do srotu bez odmluvani Velmi šťastný...

sunnx...hele a svitilo ti to potom na modro nebo jsi musel i odstranit ten polep z budiku? Velmi šťastný...

AFY
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.10.2014 , 13:28   Citovat  

chalejkum napsal:
...tak ten egr vicisteny a ano zustava zaneseny pokud nedelate dluhe trasy a tim se snizuje vykon...ale pokud tomu date delsi jizdu tak by se mneli usazeni vypalit Úsměv...zel jsem pri cisteni nebyl ale byl pry pekne zaneraden ze musel jit do ultrazvukove lazne...
...s nejvetsi pravdepodobnosti hreben rizeni...jeste prubnu co udela auti s novyma pneu...
...krom toho viko rozdelovace a palec rozdelovace to ma za sebou takze i se svicka pujdou na vymenu...a pokud mne auti neprestane zlobit pujde rovnou do srotu bez odmluvani Velmi šťastný...

sunnx...hele a svitilo ti to potom na modro nebo jsi musel i odstranit ten polep z budiku? Velmi šťastný...

AFY
Staci 100km v kuse nebo je to malo na ten EGR?
No jo to se neda svitit, kazdy dil ma svoji zivotnost.Byla by ale skoda kvuli takovym "prkotinam" ho davat do srotu Úsměv
Me se taky takhle jednou zacoudilo do interieru a shorel mi alternator.Nastesti ho sikovny elektrikar opravil za hubicku. Úsměv Nechtelo by se mi davat majland za cely novy.
   Návrat  
Plašan je teď offline  Plašan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.10.2014 , 16:47   Citovat  

EGR mi kdysi způsoboval cukání a rapidní ztrátu výkonu když měl náladu. Mám za to, že to bylo tím, že se otevřel a jak byl špinavej se zasekával a tak cpal výfukových plynů daleko víc než měl a auto se pak dusilo.
Stačilo ale jen vyndat ten ventil za motorem a pročistit ho ředidlem. Do čištění lišty jsem se ani nepouštěl. Beztak stačí aby byl funkční jen ten ventil. Když ty cestičky budou zacpaný, výkonu to neubere. Nemám pravdu?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.10.2014 , 18:57   Citovat  

Plašan napsal:
EGR mi kdysi způsoboval cukání a rapidní ztrátu výkonu když měl náladu. Mám za to, že to bylo tím, že se otevřel a jak byl špinavej se zasekával a tak cpal výfukových plynů daleko víc než měl a auto se pak dusilo.
Stačilo ale jen vyndat ten ventil za motorem a pročistit ho ředidlem. Do čištění lišty jsem se ani nepouštěl. Beztak stačí aby byl funkční jen ten ventil. Když ty cestičky budou zacpaný, výkonu to neubere. Nemám pravdu?
Na jak dlouho je dostat se k tomu EGR pro smrtelníka? Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.10.2014 , 20:04   Citovat  

Hele, nejsem žádnej mechanik ale opravdu to je jen o tom, odpojit kabel a vyšroubovat dvě celkem utažený matky. Neobejdeš se ale bez malý (myslím)dvanáctky na golu, bez prodloužení a rozumně dlouhý páky...Je to fakt utáhlý Úsměv
Vím o čem mluvím, bez správnýho nářadí to nejde...Strávil jsem nad tím půl dne a pak jsem si zajel ke strejdovi kde jsem to měl za 2 minuty rozdělaný. Jinak není problém ho najít, když se díváš na motor tak za levým horním rohem je takovej "kalich".

Takže správný nářadí a máš to do pěti minut Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.10.2014 , 20:28   Citovat  

Plašan napsal:
Hele, nejsem žádnej mechanik ale opravdu to je jen o tom, odpojit kabel a vyšroubovat dvě celkem utažený matky. Neobejdeš se ale bez malý (myslím)dvanáctky na golu, bez prodloužení a rozumně dlouhý páky...Je to fakt utáhlý Úsměv
Vím o čem mluvím, bez správnýho nářadí to nejde...Strávil jsem nad tím půl dne a pak jsem si zajel ke strejdovi kde jsem to měl za 2 minuty rozdělaný. Jinak není problém ho najít, když se díváš na motor tak za levým horním rohem je takovej "kalich".

Takže správný nářadí a máš to do pěti minut Úsměv
Ok díky Úsměv Zkusím o víkendu na to kouknout Úsměv
EDIT: Nemusí se pak vyblikávat nějaká chybová hláška nebo něco ? Nebo se prostě jen vyčistí a vrátí zpět a je to Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.10.2014 , 20:47   Citovat  

Je to tohle ze? Úsměv

egr_976.jpg

egr_976.jpg, 77.48 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.10.2014 , 20:48   Citovat  

No, pokud ti doteď nesvítila, a pokud nebudeš zapínat auto s odpojeným egr tak o nic nejde. Jinak tu chybu prostě smažeš Úsměv (jestli to byla jediná Úsměv )
PS: Případně považuju za zbytečný u toho měnit těsnění, já to svoje celkem poškrábal ocelovým kartáčem, když jsem to chtěl odrhnout (špatnej nápad Velmi šťastný ) a problém s tím nemám, ono se to zacelí samo...

PS2: Je to ono Úsměv
   Návrat  
Kynio je teď offline  Kynio
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2014 , 1:49   Citovat  

Na EGR se taky asi mrknu Úsměv Jakou práci dá vyčistit tu klapku? Dá se vůbec nějak jednoduše sundat? Přijde mi to dost nepřístupný vzadu.

Co se budíků týče, jsou tam T5 a dají se nahradit jakoukoliv barvou LED. Budíky pak celkem rovnoměrně podsvítí. Modrá bude modrá Úsměv sám to tak mám.

Jinak Eibach nasazeno, lepší foto bude v týdnu. Pro porovnání před a po Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.10.2014 , 8:21  Naposledy upravil Plašan dne 7.10.2014 , 8:25, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Klapku jsem si taky čistil...Stačí z ní sundat chobot a je k tomu dobrej přístup...Zase ředidlem Úsměv
Sundat se taky dá, ale přichystej si nový těsnění, já ho měl pěkně přilepený a jelikož jsem to dělal v neděli a potřeboval jsem jezdit, vystřihl jsem si tam tvrdej karton namočenej v oleji...Účel to asi plní, ale jestli je to bezpečný nevím...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2014 , 8:22   Citovat  

Kynio napsal:

Co se budíků týče, jsou tam T5 a dají se nahradit jakoukoliv barvou LED. Budíky pak celkem rovnoměrně podsvítí. Modrá bude modrá Úsměv sám to tak mám.
Takze staci vymontovat asi 4 srouby co kaplicku drzi, vytahnout, vymenit zarovky, dat zpet a je hotovo?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2014 , 9:04   Citovat  

plasan...presne kvuli tomu utahnuti a ze ja se nezdam co nejde to urvu tak jsem to nechal radeji na servisakovi Úsměv..fakt to slo ztuha Velmi šťastný...

kynio...jo fact? takze kdyz vymenim skoro vsechny za modry tak budu mit modry podsviteni? Úsměv super Velmi šťastný...

AFY
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2014 , 14:30   Citovat  

Tohle: tudy odkaz + chvilka práce se čtyřma šroubkama a krycím plastem kolem budíků = tudy odkaz

Odkaz na můj blue interier zde: tudy odkaz
   Návrat  
thorr je teď offline  thorr
PříspěvekZaslal: 7.10.2014 , 14:53   Citovat  

cau, je tohle VIN jakej ma mit Accord 6g rok 2000?

diky

P1010110.JPG

P1010110.JPG, 696.83 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2014 , 14:55   Citovat  

Nechce tě strašit, ale myslím, že tohle VIN není. Ten máš pod čelním sklem před řidičem, popřípadě ještě na štítku za motorem myslím. Jakoby nalevo od tohoto štítku (pokud se nepletu)
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2014 , 15:15   Citovat  

To je Type R Podle motoru H22a7
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2014 , 15:42   Citovat  

Kynio napsal:
Tohle: tudy odkaz + chvilka práce se čtyřma šroubkama a krycím plastem kolem budíků = tudy odkaz

Odkaz na můj blue interier zde: tudy odkaz
No to je poarada Úsměv A da se svitivost porad regulovat koleckem?Hm mas to pekne podsvicene cele uvnitr koukam Velmi šťastný Ty same zarovky jsou vsude?
Skoda, ze nenakupuji na ebay.Ta cena je super.
Nema nekdo moznost je koupit pro me? Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 221, 222, 223 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina