Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 141, 142, 143 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 142 z 486
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2014 , 10:33   Citovat  

Cena je lákavá,určitě v takových km to nebude auto bez investic
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 31.12.2014 , 11:05   Citovat  

benza napsal:
Ahoj,
co si myslíte o tomto autu - odkaz.
...
...

No já nevim, dle mého názoru to bude docela past...
Z fotek - přední nárazník, dle mého názoru, nějak moc nesedí; řidičova sedačka u ukotvení je taky taková nějaká rozdrblá; přijde mi zvláštní ten poface spojler na 5tých dveřích a třetí majitel je taky docela dost (i když já byl vlastně taky třetí majitel a snad to nebyla taková past, když jsem to prodával Se stydím )
Každopádně, jak už zaznělo, bez investic to určitě nebude... (ostatně jako kterékoliv jiné ojeté auto).
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.12.2014 , 11:37   Citovat  

SaKaL napsal:
třetí majitel je taky docela dost (i když já byl vlastně taky třetí majitel a snad to nebyla taková past, když jsem to prodával Se stydím )
.

Já už mám druhý TP... Se stydím Ale prakticky druhý majitel. Velmi šťastný
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 31.12.2014 , 20:05   Citovat  

U auta se ctvrt milionem km bude normalni, ze porizovaci cena bude ta mensi cast penez, co do auta pujdou. V lepsim pripade ne moc brzo.
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2014 , 22:56   Citovat  

Bully napsal:
U auta se ctvrt milionem km bude normalni, ze porizovaci cena bude ta mensi cast penez, co do auta pujdou. V lepsim pripade ne moc brzo.

To je trošku přehnaný ne? Úsměv
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.1.2015 , 12:53   Citovat  

Miroslav Mitrík napsal:
Nazdar, pravdepodobne mas vadny snimac vysky/zatazenia vozidla, co je na zadnej naprave vlavo. Ako si pisal, dole su obidva, takze bude to spolocna pricina. Zvykne sa don dostat voda/sol a potom uz mu niet pomoci. Draha vecicka Smutný Xenony sa sklopia na najnizsiu moznu vysku, aby si neoslnoval protiiducich.

a to je opravdu neopravitelné? Se stydím
   Návrat  
Miroslav Mitrík je teď offline  Miroslav Mitrík
PříspěvekZaslal: 1.1.2015 , 13:59  Naposledy upravil Miroslav Mitrík dne 2.1.2015 , 14:05, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

jakubM napsal:
a to je opravdu neopravitelné? Se stydím

Tak hlavne zalezi na tom, co sa s tym stalo. Ak je znicene tesnenie na hriadelke a dnu vosla voda/sol pocas zimy, tak je to K.O. zmatenej
Rozozere to odporove drahy, ktore su natavene na plosnom spoji a tym padom sa neda s tym spravit uz nic. nesouhlas
Tu mas link (tema Vše o Accord 7G, strana 19)
tudy odkaz
odpoved od Mourl-a hovori za vsetko Velmi šťastný
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.1.2015 , 18:31   Citovat  

mne na zadnom snimaci zahrdzavel klb a normalne sa zlomila cela ta kovoa tycka, senzor odpojeny, motorceky odpojene, svetla nastavene manualne...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Gabo je teď offline  Gabo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.1.2015 , 13:40   Citovat  

benza napsal:
Ahoj,
co si myslíte o tomto autu - odkaz. Je to dobrá koupě? Praha je pro mě trošku z ruky a podle fotek člověk nepozná nic.
Už jednoho Accorda mám - 2,2 i-ctdi tourer. Potřebuji ale auto pro manželku a na takovéto každodenní ježdění do práce (10km denně), na vyblbnutí se. Svého Accorda se zbavovat nechci, protože je to mazlik toho střežím jako oko v hlavěÚsměv a těma krátkýma každodenníma jízdama ho nechci hned odrovnat. Můj průměrný nájezd je cca 18tkm/ročně a počítam, ze to "druhé" by najelo cca 8tkm ročně.
Už jsem jednoho Accorda 2.0 v automatu měl, s tím žena jezdila, ale rozrostli jsme se a pořídit kombika bylo nevyhnutelnéÚsměv

Cena je lákává a i když jsem chtěl něco menšího(s ohledem na manželku), po zkušenostech bych sáhnul zase po Accordu.

Som si všimol, že vnútorné spätné zrkadlo je na opačnej strane, ako má byť - vpravo - ďalej od vodiča Úsměv Či to nebude prerobený Angličák, alebo mu po výmene čelného skla zle umiestnili zrkadlo? KO
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2015 , 14:17   Citovat  

Gabo napsal:
Som si všimol, že vnútorné spätné zrkadlo je na opačnej strane, ako má byť - vpravo - ďalej od vodiča Úsměv Či to nebude prerobený Angličák, alebo mu po výmene čelného skla zle umiestnili zrkadlo? KO

Vnitřní zpětné zrcátko je vždy uprostřed,nikdy nemá být více ke straně. Co je na straně vedle zrcátka je dešťový senzor,ten může být asi vlevo nebo vpravo. I tady je zrcátko uprostřed,jen je to focené více z levé strany a tak se ti zdá,že je zrcátko více napravo Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2015 , 14:58   Citovat  

Miroslav Mitrík napsal:
Tak hlavne zalezi na tom, co sa s tym stalo. Ak je znicene tesnenie na hriadelke a dnu vosla voda/sol pocas zimy, tak je to K.O. zmatenej
Rozozere to odporove drahy, ktore su natavene na plosnom spoji a tym padom sa neda s tym spravit uz nic. nesouhlas
Tu mas link (tema Vše o Accord 7G, strana 19)
tudy odkaz
odpoved od Mourl-a hovori za vsetko Velmi šťastný

Já to taky dnes sundal z auta,že se na to podívám,protože mi naklápění xenonu nefunguje,a neshledal jsem na tom nic špatného. Vypadá to dobře. Dá se to nějak proměřit?

DSCF0888.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSCF0888.JPG, 212.18 kB
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2015 , 23:11   Citovat  

Kmóďa napsal:
Já to taky dnes sundal z auta,že se na to podívám,protože mi naklápění xenonu nefunguje,a neshledal jsem na tom nic špatného. Vypadá to dobře. Dá se to nějak proměřit?

Odpoveď máš pár príspevkov dozadu.

testovat sa to da, je to v podstate snimac na principe reostatu, cize regulovatelny odpor medzi zavernymi polohami ukazuje hodnoty odporu. Myslim ze od 2,5 do 4,5 kiloohm.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2015 , 23:19   Citovat  

markos napsal:
Odpoveď máš pár príspevkov dozadu.

testovat sa to da, je to v podstate snimac na principe reostatu, cize regulovatelny odpor medzi zavernymi polohami ukazuje hodnoty odporu. Myslim ze od 2,5 do 4,5 kiloohm.

To jsem úplně přehlédl. Díky
   Návrat  
Bullseye je teď offline  Bullseye
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2015 , 11:33   Citovat  

Neví někdo, zda lze z toho snímače zakoupit samostatně tu tycku s klouby? U mého acca je v nich vůle na obou nápravách a následkem toho se mi občas rozsvítí VSA. V EPC jsem nic nenašel.
   Návrat  
Spacir je teď offline  Spacir
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2015 , 13:19   Citovat  

Bullseye napsal:
Neví někdo, zda lze z toho snímače zakoupit samostatně tu tycku s klouby? U mého acca je v nich vůle na obou nápravách a následkem toho se mi občas rozsvítí VSA. V EPC jsem nic nenašel.

Taky sem sháněl, ale nikde sem nenašel nic jiného než komplet i se snímačem naštvanej
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2015 , 13:44   Citovat  

Kvůli vůli v kloubech páky k senzoru xenonů se rozsvítí VSA? Jinak dnes jsem rozdělal přední čidlo xenonu a je podobné jako u Mourl-a,totálně vyrezlé,prostě KO. Takže zadní mám v pohodě,hodnoty jsou asi od 1,5 do 4 kiloOhm,přední v háji. Bohužel jsou nejspíš na sobě závislá a bez jednoho nefunguje ani druhé...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2015 , 13:52   Citovat  

Spacir napsal:
Taky sem sháněl, ale nikde sem nenašel nic jiného než komplet i se snímačem naštvanej

A kde se dá sehnat ten snímač? Teda pokud se bavíte o senzoru xenonu...
   Návrat  
Miroslav Mitrík je teď offline  Miroslav Mitrík
PříspěvekZaslal: 3.1.2015 , 14:20   Citovat  

napr tu: tudy tudy odkaz
Akurát je to predny. Otazka znie, ci su rovnake "vnutornosti" predok/zadok, tycka ovladania je vzadu dlhsia trochu myslim? Ble
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2015 , 14:23   Citovat  

Kmóďa: Ano, vypadá to možná trochu divně, ale souvisí to, mám to z důvěryhodného zdroje..
ten snímač pro regulaci naklápění se v druhošce nedělá (alespoň o tom teda nemám info) jedině OEM honda (docela paleta) nebo starší použité (nemalá částka za nejistý stav).. pokud to tedy má honda navržené tím směrem, že nabízí jen kompletní snímače a tyčky ne, tak se budu pídit po možnostech repasu tyček..
řešením by tedy mohla být preventivní výměna těsnícího kroužku snímače a repas tyček (vydržejí cca 180 tis. km)
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2015 , 14:56   Citovat  

Bullseye napsal:
Kmóďa: Ano, vypadá to možná trochu divně, ale souvisí to, mám to z důvěryhodného zdroje..

Zdá se mi to divné,ty tyčky jdou přímo k senzoru naklápění xenonu,přemýšlím jak by to mohlo mít něco společného se stabilizací podvozku a nic mě nenapadá. Teď tam třeba ty snímače a tyčky vůbec nemám,je to horší než kdybych tam měl vůle a nic se neděje. Pokud ti problikává VSA,šel bych po úplně něčem jiném. Zkoušel si vyblikat chyby?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2015 , 15:04   Citovat  

Kmóďa napsal:
Zdá se mi to divné,ty tyčky jdou přímo k senzoru naklápění xenonu,přemýšlím jak by to mohlo mít něco společného se stabilizací podvozku a nic mě nenapadá. Teď tam třeba ty snímače a tyčky vůbec nemám,je to horší než kdybych tam měl vůle a nic se neděje. Pokud ti problikává VSA,šel bych po úplně něčem jiném. Zkoušel si vyblikat chyby?

VSA mi funguje naprosto bez problémů, mám to od přechozího majitele a ten to má od svého kontaktu přímo v Hondě. Nemám důvod mu v tomto nevěřit. Třeba se tu k tomu sám vyjádří, elektrika jde mimo mě. Za nějakých cca 1200 km, co jsem s accem zatím najel se mi rozsvítilo VSA pouze jednou, ale nenastal žádný problém - hned zase zhaslo a už nesvítí. Vůle na těch kloubech skutečně je.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2015 , 15:06   Citovat  

Docela by mě zajímala cena v Hondě,ale nevím jak zjistím OEM kód podle tohohle tudy odkaz
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2015 , 15:12   Citovat  

Dle lingshondaparts je za 391 $/ks
zde tudy odkaz
   Návrat  
C.M.Burns je teď offline  C.M.Burns
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.1.2015 , 21:30   Citovat  

Měl bych takový dotaz... stala se mi nepříjemná věc, když jsem doléval olej. Asi jsem špatně zašrouboval víčko a zanedlouho se z motorového prostoru začínal ozývat takový dunivý zvuk (asi po 150 km). Nedalo mi to a podíval jsem se do motorového prostoru, kde bylo víčko odskočené a všude plno oleje. Když jsem víčko zašrouboval, tak dunivý zvuk skončil. Vypnul jsem motor a změřil hladinu oleje. Po dolití 1/2 l oleje jsem naměřil tak na špičku indikátoru. Počítám, že mi do spodní rysky chyběl tak celkově 1 l oleje (to zjistím přesně až mi dorazí olej).
Myslíte, že to mohlo mít na motor fatální důsledky i když ani jednou neskočila kontrolka oleje? Je možnost nějaké jednoduché indikace, zda došlo k poškození?
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.1.2015 , 1:50   Citovat  

Bullseye napsal:
VSA mi funguje naprosto bez problémů, mám to od přechozího majitele a ten to má od svého kontaktu přímo v Hondě. Nemám důvod mu v tomto nevěřit. Třeba se tu k tomu sám vyjádří, elektrika jde mimo mě. Za nějakých cca 1200 km, co jsem s accem zatím najel se mi rozsvítilo VSA pouze jednou, ale nenastal žádný problém - hned zase zhaslo a už nesvítí. Vůle na těch kloubech skutečně je.

Zadny senzor zatazenia mam uplne odpojeny, nema to dopad na VSA...

C.M.Burns, pokial motor nezmenil zvuk a kluturu chodu, tak to zistis asi jedine rozobratim. Urcite si tomu motoru velmi nepomohol, snad si aspon tych 150km presiel pianko, bez nejakych ostrych zataciek pod plynom.
   Návrat  
kakafko je teď offline  kakafko
PříspěvekZaslal: 4.1.2015 , 8:40   Citovat  

C.M.BURNS nepises o aku motorizaciu sa jedna,ale predpokladam ze o ten diesel co mas v garazi.V skratke aspon tolko:Acco v nafte ma slusnu olejovu napln,6 litrov,takze aj pri nahodnej a hlavne kratkodobej situacii aka sa ti stala,by nemalo dojst k ziadnym zavaznym nasledkom ci skodam.Odhadujem ze tam stale boli minimalne 3 litre oleja(zistis ked dolejes na spravne mnozstvo) a to pri tomto kratkodobom probleme motor zvladne bez nasledkov.Olejove cerpadlo ma svoj saci kos tesne nad dnom olejovej vane.Saci kos je placaty s pomerne velkym priemerom,takze cerpadlo je schopne zasobovat niektore motory olejom casto doslova aj z posledneho litra..samozrejme situacia sa meni v tiahlych zatackach,kedy pri velkom nedostatku oleja cerpadlo moze nasat kratkodbo vzduch a to je stav,ktory ti prave signalizuje kontrolka...tento kratkodoby preblik vsak neznamena pre motor tragediu,samozrejme je dobre zistit preco ten stav vznikol..

Pises vsak ze kontrolka nesvietila ani v jednom pripade,co je dobre,cerpadlo malo stale dost oleja k mazaniu..Inak krajna hodnota olejovej naplne v naftovom Accorde k tomu,aby svietila kontrolka mazania aj pri volnobehu na rovine je niekde okolo 2 az 2,5 litra..(odskusane na Honde CRV diesel)Ta pomerne velka olejova napln v motore je tamz hladiska toho,ze ten olej je sucasne okrem mazacieho elementu tiez chladiace medium.zaroven jeho degradacia a prepalovanie vzhladom na pouzite mnozstvo prebieha pomalsie,co je pre motor prinosom..

Takze bud v klude,jedine co by som v tejto chvili riesil je to,ze by som nedolieval take velke mnozstvo noveho oleja do starej naplne,ale rovno by som to cele vymenil.Neviem kolko km na tej naplni uz mas odjazdenych,ale nad tymto by som vobec nespekuloval..
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2015 , 23:06   Citovat  

Bullseye napsal:

Táhlo se sehnat da přímo v Honde ne přímo na Accorda ale CRV 3g kde často odchází tak byly do prodeje přidané jen tahla zadní ma stejný rozměr jako Accord Hihi
To že je v nich vůle nevadí, horší je když jsou zatuhle kdy pak radi praskají ale ma to jen vliv na sklon světel a z VSA vubec bud ti blbne nějaké čidlo,kabeláž,magneticky kroužek po případně samotná jednotka VSA hod jsem kód závady který je uložen v jednotce ABS proč se rosvici kontrolka.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.1.2015 , 13:13   Citovat  

Bullseye napsal:
Dle lingshondaparts je za 391 $/ks
zde tudy odkaz

Tak cena toho senzoru naklápění xenonů (konkrétně předního,ale asi to bude stejné i u zadního) v Hondě je 6783,- Kč s DPH Tak to koukám!
Když vezmu že třeba na Octávku,která stála nějakých 600 tisíc se dá koupit ten senzor nový za asi 1500,- tak na Accorda ,jehož cena byla třeba 900 tisíc,což je 1,5x tolik by odpovídala cena tak 2500,- nebo i kdyby do 3000,- Kč. Ale tohle je trošku přehnané. To když bych si chtěl nakoupit díly a poskládat Accorda,tak mě vyjde na 5 milionů Velmi šťastný Zajímalo by mě kdo si to koupí,když vidím že to má každý špatné a nikomu to nefunguje. To budu radši oslňovat. Přijde mi to jako s čerpacíma stanicema,někomu stačí málo a má narváno,někdo chce moc a pumpa zeje prázdnotou...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.1.2015 , 13:40   Citovat  

Kmóďa napsal:
Tak cena toho senzoru naklápění xenonů (konkrétně předního,ale asi to bude stejné i u zadního) v Hondě je 6783,- Kč s DPH Tak to koukám!
Když vezmu že třeba na Octávku,která stála nějakých 600 tisíc se dá koupit ten senzor nový za asi 1500,- tak na Accorda ,jehož cena byla třeba 900 tisíc,což je 1,5x tolik by odpovídala cena tak 2500,- nebo i kdyby do 3000,- Kč. Ale tohle je trošku přehnané. To když bych si chtěl nakoupit díly a poskládat Accorda,tak mě vyjde na 5 milionů Velmi šťastný Zajímalo by mě kdo si to koupí,když vidím že to má každý špatné a nikomu to nefunguje. To budu radši oslňovat. Přijde mi to jako s čerpacíma stanicema,někomu stačí málo a má narváno,někdo chce moc a pumpa zeje prázdnotou...

Mně funguje a jestli přestane, tak ho koupím. Úsměv V tom problém nevidím... Chci, aby auto fungovalo tak, jak má.

Ve výpočtu odpovídající ceny nemáš započtený počet vyrobených a prodaných vozů. Úsměv
   Návrat  
Knedlik je teď offline  Knedlik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.1.2015 , 13:43   Citovat  

takze ztoho, co tu ctu teda znamena, ze kdyz mi svetla sviti tak 4m pred auto, ze mam jeden ztech serizovacich cidel spatny... je tak?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 141, 142, 143 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina