Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 194, 195, 196 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 195 z 486
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.8.2015 , 9:40   Citovat  

scream napsal:
No jo ale aj to, co si poslal vychadza skoro na 100E... to mi pride stale zbytocne drahe, kedze treba tlmice 2. Hlavne ked za 300 libier sa da kupit komplet nerezovy catback tudy odkaz

Standardne univerzalne tlmice stoja nejakych 20-30E, nerez 30-40... len, ci nemate vyhliadnuty nejaky konkretny kusok.

ale cat back neni tichej kdyz je pruchozi ani trochu a oba ty uni vyjdou na 160e a je to zlatej stred ,nebo kup nakej Bosal ze stejnym prumerem pro jinej typ auta a pridelej origo uchyty a bude to levnejsi .. tady jsi kluci bud koupili origo nebo nechali udelat vyfuk na miru nebo maji prave nakej hlucnejsi nerez ..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.8.2015 , 10:02   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
mne to bude na rok cekat taky a nebudu resit drahe nezmysli ,bud koupim druhovyrobu pro jiny model ,nebo jsou uni tlmice ktere maj specifika podobne jako OEM a prispusobim to..ted nemyslim naky trubky pro tunery ... accord ma stredovej tlumic dost velkej ,koncaky nemusi byt zadny telata aby auto nebylo hlucny ..napr..odkaz

A viděl jsi někdy, jak je výfuk řešený? U 2.4 je pravý tlumič zvlášť jako obvykle. Ale pravá část je v jednom kuse až ke katu - když jsem to vezl domů, tak jsem měl konec trubky nad palubkou... Ble Jedině to uříznout a přivařit tam jiný koncák...
   Návrat  
Peliator je teď offline  Peliator
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.8.2015 , 11:01   Citovat  

V náhradě je ten výfuk řešen tak, že je zvlášť střední tlumič včetně trubky do "Y" a pak zadní tlumiče samostatně s tím, že jeden je třeba přivařit a druhý má přírubu.

Y-Pipe.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Y-Pipe.jpg, 28.24 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.8.2015 , 13:25   Citovat  

Hellborn napsal:
A viděl jsi někdy, jak je výfuk řešený? U 2.4 je pravý tlumič zvlášť jako obvykle. Ale pravá část je v jednom kuse až ke katu - když jsem to vezl domů, tak jsem měl konec trubky nad palubkou... Ble Jedině to uříznout a přivařit tam jiný koncák...

ja vtom nevidim problem ... navarit jde dnes vsechno Velmi šťastný mne jde o funcnost a taky to budu tak resit uriznu kocovky a navarim tam nakou druhovyrobu s podobnymy paarametry ..a priste az bude rezavej celej i stredek tak jsi ho vyrobim sam z nerezu..
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.8.2015 , 14:45   Citovat  

Bratova 7G na predaj

Viac info v LINK

$_27.JPG

$_27.JPG, 41.86 kB
   Návrat  
GoomIce je teď offline  GoomIce
PříspěvekZaslal: 13.8.2015 , 21:22   Citovat  

Menil nekdo vnejsi homokinetaky? Pokud ano videl jsem ze se nabizi druhovyroba - napr. Spidan, otazka nakolik by byla funkcni?

Ptam se protoze jsem vymenil vnitrni homokinetaky kvuli vibracim (ne v tahu) 100-120kmh ve volantu (prevazovani dlouhodobe nepomohlo, podvozek udajne OK), navic se musela pro jistotu prevarovat prava poloosa - uhnivani pod gumovym pukem - ten se musel kvuli tomu nadobro sundat.
Tahle vymena vibracim nepomohla a ted po 4 mesicich od vymeny se zacly objevovat i vibrace v tahu na 2. stupen ve 30-40kmh. Predpokladam tedy ze vymena vnitrnich kloubu byla zbytecna a zpusobuji ji mozna vnejsi klouby, je to mozne? Nebo lozisko poloosy?

Zacinam accousovi prezdivat vibrator HaHaaa
   Návrat  
Honďas14 je teď offline  Honďas14
PříspěvekZaslal: 13.8.2015 , 22:21   Citovat  

ahojte, zasekly se mi cédéčka v radii, mám premium sound music, měl jste někdo s tím zkušenosti co s tím udělat? Dnes jsem se vrhl na výměnu levé přední tyčky stabilizátora, a matky jsou tak zrezlé že nejdou povolit, všemožné uvolňovače rzi a šroubů nepomáhají Smutný poraďte prosím nějaký tip na povolení zarezlých šroubů, řezat se mi to ale nechce Velmi šťastný Díkec
   Návrat  
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.8.2015 , 23:00   Citovat  

Všiml jsem si, že některé Acca 7g mají odchlíplé tyto rožky na volantu, vypadá to jak kdyby se do toho někdo dostával nebo co. Je to normální?

volant.jpg

volant.jpg, 128.93 kB
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.8.2015 , 23:14   Citovat  

je mají to snad všechny Velmi šťastný
   Návrat  
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.8.2015 , 6:36   Citovat  

Tomik napsal:
Všiml jsem si, že některé Acca 7g mají odchlíplé tyto rožky na volantu, vypadá to jak kdyby se do toho někdo dostával nebo co. Je to normální?

Jo..já to mám taky Velmi šťastný
A třeba Toyota RAV to má taky tento jev Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2015 , 7:23   Citovat  

Tiež mi tie rožky pijú krv naštvanej naštvanej
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.8.2015 , 7:55   Citovat  

markos napsal:
Tiež mi tie rožky pijú krv naštvanej naštvanej

Já to používám v zácpách..je to takový japonský antistresáček Mr. Green mačkám to jak zběsilej Je to tam.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2015 , 8:01   Citovat  

Squixx napsal:
Já to používám v zácpách..je to takový japonský antistresáček Mr. Green mačkám to jak zběsilej Je to tam.
pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.8.2015 , 8:34   Citovat  

GoomIce napsal:
Menil nekdo vnejsi homokinetaky? Pokud ano videl jsem ze se nabizi druhovyroba - napr. Spidan, otazka nakolik by byla funkcni?

Ptam se protoze jsem vymenil vnitrni homokinetaky kvuli vibracim (ne v tahu) 100-120kmh ve volantu (prevazovani dlouhodobe nepomohlo, podvozek udajne OK), navic se musela pro jistotu prevarovat prava poloosa - uhnivani pod gumovym pukem - ten se musel kvuli tomu nadobro sundat.
Tahle vymena vibracim nepomohla a ted po 4 mesicich od vymeny se zacly objevovat i vibrace v tahu na 2. stupen ve 30-40kmh. Predpokladam tedy ze vymena vnitrnich kloubu byla zbytecna a zpusobuji ji mozna vnejsi klouby, je to mozne? Nebo lozisko poloosy?

Ja som menil vonkajsi homoklb lebo uz rapkal pri vytocenom volante pod plynom a vibracie ktore som mal na volante okolo 110km/h ( ci pod plynom ci bez, su na 90% prec. Cize ano, moze to sposobovat aj vonkajsi klb. Niekto myslim spominal, ze treba skontrolovat, ci neodletelo zavazie na vyvazenie poloosy. Ked sa ale nevies dohladat riesenia kup komplet poloosy z ebay. myslim ze to vychadza na nejakych 300E.
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2015 , 8:47   Citovat  

GoomIce napsal:

AK to je v tahu moze to být na 90%poloos a tudis este AK ste ju prevarali nikdy to tak neurobis není to vyvážené.a vonkajsie klby pozriet.inak prevarat poloos by som robil na aute kde jazdim iba do lesa a nie na aute s kterým idem aj 200.
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.8.2015 , 12:40   Citovat  

Honďas14 napsal:
ahojte, zasekly se mi cédéčka v radii, mám premium sound music, měl jste někdo s tím zkušenosti co s tím udělat? Dnes jsem se vrhl na výměnu levé přední tyčky stabilizátora, a matky jsou tak zrezlé že nejdou povolit, všemožné uvolňovače rzi a šroubů nepomáhají Smutný poraďte prosím nějaký tip na povolení zarezlých šroubů, řezat se mi to ale nechce Velmi šťastný Díkec

Nazdar, pokud ti to prostor dovolí, tak matky nebo šrouby odraž kladivem. Odrazit znamená u šroubu, udeřit kolmo na hlavu šroubu kladivem, u matice obdobně případně ještě na boční plochy šestihranu. Pokud ani to nepomůže pak použij nahřátí (autogen nebo plynový hořák s úzkým plamenem), po důkladném prohřátí ihned nasaď klíč/golu a toč. Když nemáš možnost nahřítí, tak matku urvi pomocí prodloužení (nějaká trubka) na klíči (používej očkové, neprotáčí se tak jak ploché) nebo ji odřež/obrus případně rozlouskni, jsou na to speciální přípravky ale ne každý je má doma. Pak jen sežeň nové a namontuj nové. Při montáži nových, promaž závit mazacím tukem aby ti to příště šlo lehce povolit. Chemické přípravky jsou jen na mírnou oxidaci, je to libido a díky dobrému marketingu by se to neprodávalo, protože to nijak závratně nefunguje.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.8.2015 , 12:42   Citovat  

Tomik napsal:

Nazdar, mám to taky tak, ale nijak se nad tím nepozastavuji. Takže to je asi normal stav Je to tam.
   Návrat  
Honďas14 je teď offline  Honďas14
PříspěvekZaslal: 14.8.2015 , 14:45   Citovat  

von-pivoj napsal:
Nazdar, pokud ti to prostor dovolí, tak matky nebo šrouby odraž kladivem. Odrazit znamená u šroubu, udeřit kolmo na hlavu šroubu kladivem, u matice obdobně případně ještě na boční plochy šestihranu. Pokud ani to nepomůže pak použij nahřátí (autogen nebo plynový hořák s úzkým plamenem), po důkladném prohřátí ihned nasaď klíč/golu a toč. Když nemáš možnost nahřítí, tak matku urvi pomocí prodloužení (nějaká trubka) na klíči (používej očkové, neprotáčí se tak jak ploché) nebo ji odřež/obrus případně rozlouskni, jsou na to speciální přípravky ale ne každý je má doma. Pak jen sežeň nové a namontuj nové. Při montáži nových, promaž závit mazacím tukem aby ti to příště šlo lehce povolit. Chemické přípravky jsou jen na mírnou oxidaci, je to libido a díky dobrému marketingu by se to neprodávalo, protože to nijak závratně nefunguje.

Oukje díky za nápady, řezat jsem to zkoušel, ale dostanu tam jen plátkem, celá pilka mně tam nevleze, zkusím to ještě naříznout a urazit kladivem se šroubovákem. Při nejhorším to zkusím nahřát pistolí. Každopádně si musím pořídit lepší nářadí to mi hlava nebere děkuji mockrát, pak dám vědět jak jsem dopadl OK
   Návrat  
Acxe je teď offline  Acxe
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.8.2015 , 16:10   Citovat  

Honďas14 napsal:
Oukje díky za nápady, řezat jsem to zkoušel, ale dostanu tam jen plátkem, celá pilka mně tam nevleze, zkusím to ještě naříznout a urazit kladivem se šroubovákem. Při nejhorším to zkusím nahřát pistolí. Každopádně si musím pořídit lepší nářadí to mi hlava nebere děkuji mockrát, pak dám vědět jak jsem dopadl OK

Neztrácej čas a rovnou ty matky uřež flexou. Stejně ti nakonec nic jiného nezbude. HaHaaa Nahřívání a podobně ti je k ničemu, když si to nemáš jak podržet Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.8.2015 , 20:25   Citovat  

Acxe napsal:
Neztrácej čas a rovnou ty matky uřež flexou. Stejně ti nakonec nic jiného nezbude. HaHaaa Nahřívání a podobně ti je k ničemu, když si to nemáš jak podržet Úsměv

je to dobrý to je ten nejrychlejší způsob, na mazdě jsem ho používal často u věcí, které jsem ještě neměnil
   Návrat  
lestat771 je teď offline  lestat771
PříspěvekZaslal: 16.8.2015 , 21:14   Citovat  

Má accord i-ctdi nejaký odvzdušňovak v nádrži? Dnes to vonku pekne pieklo a po 8 km mi na voľnobehu hodilo núdzový režim a kontrolku check engine.. auto stálo, otvoril som nádrž, ktorá pekne zosičala.. po naštartovaní auto išlo bez problémov akurát s kontrolkou check engine.. po prejdení 12 km som auto odstavil asi na 2 hodiny.. po dvoch hodinách som naštartoval, kontrolka tam bola a po minúte zhasla odvtedy všetko v poriadku.. treba mi ísť asi 800 km trasu tam a s5 tak preto zisťujem či sa na to odvážiť.. predčasom sa mi to už raz stalo, al enáhoda bola, že som musel tankovať a tak som nádrž otvoril.. vtedy problém tiež zmizol sám.. mal už niekto podobný problém? ďakujem
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2015 , 22:02   Citovat  

Ahojte, kamos chce koupit 7G v kombiku s dvoulitrem benzínovým. Je to dobra volba motoru? Na co si dát majzla? Cokoliv co mi můzete napsat ke koupit A7G v kombiku budu rád. Díky
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.8.2015 , 6:24   Citovat  

Výměna předních brzd ( enom kotouče ) v domácích podmínkách před barákem? Bude problém? Koukal jsem se na video na youtube a hotové za 15min..nebo je tam něco, na co bych si měl dát pozor?
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.8.2015 , 6:42   Citovat  

S prstem v nose...jediný zádrhel můžou být jistící šroubky kotoučů. Pokud nepůjdou povolit, tak odvrtat.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.8.2015 , 12:12   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Ahojte, kamos chce koupit 7G v kombiku s dvoulitrem benzínovým. Je to dobra volba motoru? Na co si dát majzla? Cokoliv co mi můzete napsat ke koupit A7G v kombiku budu rád. Díky

Ahoj, je tu o tom (i v tomto vlákně) docela rozsáhlá diskuze. Většina se shodne na 2.4Vtec, auto má 6 rychl. stupeň a má srovnatelnou spotřebu jako 2.0.
   Návrat  
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.8.2015 , 12:15   Citovat  

Cau cau, mel by nekdo zajem o 17" OEM kola ve stribrnym komaxu?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.8.2015 , 12:27   Citovat  

Squixx napsal:
Výměna předních brzd ( enom kotouče ) v domácích podmínkách před barákem? Bude problém? Koukal jsem se na video na youtube a hotové za 15min..nebo je tam něco, na co bych si měl dát pozor?

Nazdar, lze to zvládnou v polních podmínkách pakliže máš obstojné nářadí cca za půl hoďky. Základem bezproblémové výměny je nemít poškozený zajišťovací šroub na kotouči. Originál je PH3 (hlava philips) křížový se zapuštěnou hlavou. Pokd je kříž poškozen, může se montáž zkomplikovat. Než jej začněš povolovat, tak do hlavy přes křížový nástavec goly (nebo přes nějakou kulatinu/tyč) do něj několikrát silně udeř kladivem aby jsi hlavu odrazil(i se závitem) od okolního materiálu (kotouč a náboj kola) pak již jen pomalu povoluj. Pokud je hlava poškozena tak, že se kříž protočí, pak šroub odvrtej, stačí odvrtat jen hlavu, po sundání kotouče zbytek závitu vytočíš přes SIKA kleště, pokud ani to nepůjde, tak lze použít vytahováky šroubů ale pochybuji, že je má každý doma Je to tam.
Voala a je to. Při zpětné montáži ti doporučuji tento šroub důkladně namazat (závit) speciálním mazivem proti zareznutí (měděnou pastou-MOS nebo třeba uhlíkovým mazacím tukem). kouř
A pak zpětná montáž ostatních věcí. Kdyby jsi zrovna neměl po ruce náhradní šroub, tak podobný koupíš v jakémkoliv železářství nebo baumaxu a je jedno, jestli bude na inbus (vnitřní šestihran) nebo torx či PZ/PH hlava. Bez šroubu to taky pojede, kolo je stejně přitaženo ke kotouči skrze šrouby náboje kola.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.8.2015 , 12:35   Citovat  

Nazdar, řeším problém nefunkčních sklápění/regulace světlometů při různém zatížení vozu. Problém byl lokalizován a průběžně pracuji na opravě, jakmile budu mít hotovo, určitě se podělím o informace. Jen bych potřeboval ještě vědět, jak lze v domácích podmínkách resetovat ŘJ (řídící jednotku světel) abych s tím nemusel do servisu.
V mém případě byl zatuhlá senzor na zadní nápravě a měl jsem zaoxidované kontaktní pružiny, odporová dráha je OK, ale při demontáži se mi odlomily kontakty otočného palce, takže zábava s mikropájkou byla zajištěna. V současné době ještě čekám na nové gufero.
Doufám, že do konce týdne bude vše hotové a já vás budu moci obeznámit s průběhem opravy.
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.8.2015 , 12:39   Citovat  

Co si pamatuju, tak tu pak mel někdo problém s odvzdušněním těch brzd
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.8.2015 , 13:00   Citovat  

jakubM napsal:
Co si pamatuju, tak tu pak mel někdo problém s odvzdušněním těch brzd

To bývá pravidlem. Odvzdušňovací šroub na brzdách není nijak chráněn před vlivy působení nečistot a vlhkosti. Mě pomohlo to důkladně očistit od rzi pomocí ocelového kartáče (jak ručního tak kotouče na akuvrtačce) pak jsem na to dal petrolej (vlastně WD) a po sérii úderů kladivem přes bronzový vyražeč se mi to podařilo opatrně povolit. Po odvzdušnění, jsem to důkladně namazal tukem a přetáhl jsem přes tepelně stažitelnou bužírku a na čepec jsem narval prachovku. Od té doby mám božský klid při kontrole a případném odvzduňování. Povolím to bez jakýchkoliv nervů a strachu ze zalomení odvzdušňovacího šroubu v nálitku. Na toto právě v servisech kašlo a pak jen čumíš jak puk, když ti oznámí, že museli vyměnit celou čelist atd.... Bo jsou osli, nebo jsou osli ti, co to dělali před nimi sopťa sopťa
Proto mám nedůvěru k jakémukoliv servisu. Opravy na které si netroufám, dávám známému, kterému věřím ale až po jeho otestování.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 194, 195, 196 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina