Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda zlobí :-(
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 22.12.2015 , 1:55   Citovat  

Mýho Accorda taky předchozí majitel (němec) znásilnil svíčkama Bosch. Asi patriot, kterýmu nedošlo, že má japonské auto KO Po výměně za NGK to bylo lepší, i když zase takové problémy jsem s nimi neměl. Jelo to, ale né úplně optimálně.

Tak ať to vyřešíš ! Dej vědět Úsměv
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
b.u.n.d.y.s je teď offline  b.u.n.d.y.s
0
PříspěvekZaslal: 14.2.2016 , 21:07   Citovat  

Ahoj chlapi, jak jsem slibil tak pisu finale opravy me hondicky. Na konec se ukazalo ze cely problem byl v ubrousenem uhliku ve vicku rozdelovace Úsměv
Po vymene vicka za cca 200 kc neni po problemu ani znamky a honda jezdi zas jak vino je to dobrý

Jeste jednou ale vsem dekuji za napady a hondam zdar. Je to tam.

Bundys

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
tomyks je teď offline  tomyks
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.2.2016 , 11:41   Citovat  

Zdar, pokud to nevadi, budu pokracovat v tematu. Jedna se o anglana 1,5 econom. Ma problem se starovanim. Chova se stejne za studena i po zahrati. Vypada to asi tak ze nastartuje, po vterine chcipne. Takto se to nekdy opakuje napr. i petkrat a na poseste nastartuje a drzi otacky. Pri jizde se chova normalne. Prej jde nekdy cerny dym z vyfuku. Asi pri tom startovani, nebo po, nevim, je to auto otce. V planu je vymena zakladnich veci jako svicky, kabely, vicko rozdelovace, palec, palivovy filtr, vycistit klapku, beztak uz by to vsechno potreboval nehlede na popsane potize. Napada nekoho jeste neco nez se do toho pustime? Diky

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.2.2016 , 11:47   Citovat  

Věnoval se na tom autě někdy někdo palivovému relé? (relé spínající palivové čerpadlo - C5g a C6g dozrály do doby, kdy tato relata způsobují všelijaké problémy, zejména se startováním).

Černý dým může ale signalizovat i něco jiného - chtělo by to zjistit, kdy z toho auta onen dým čpí. Ústřel malého černého mráčku těsně po startu = olej ve válcích stékající skrze gufera ventilů nejspíš..

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.2.2016 , 11:52   Citovat  

dj-bobr napsal:
Věnoval se na tom autě někdy někdo palivovému relé? (relé spínající palivové čerpadlo - C5g a C6g dozrály do doby, kdy tato relata způsobují všelijaké problémy, zejména se startováním).

Černý dým může ale signalizovat i něco jiného - chtělo by to zjistit, kdy z toho auta onen dým čpí. Ústřel malého černého mráčku těsně po startu = olej ve válcích stékající skrze gufera ventilů nejspíš..

Dik za tip s tim rele. Startovali jsme to pred barakem rano a dym vypadal zdrave. Uvidime jak se to vyvine.

dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.2.2016 , 12:01   Citovat  

To relé je sviňa, může za tyhle problémy na 90%. Pro podrobnější info mrkni na tadyctu stránku, sekce Relay repair, musí se tam opravit pájené spoje s takovou kulatou prasklinkou - stačí propájet, ideálně včetně odsátí starého cínu a nově zapájet (ideálně olovnatým) cínem. V Praze bych ti to udělal milerád na počkání.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.2.2016 , 12:18   Citovat  

Uz jsem si ta temata procet, vypada to ze by to mohlo byt tim rele. Diky za radu OK Zkusime to vykuchat ven a propajet.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.2.2016 , 18:25   Citovat  

Takze rele jsem zkontroloval a nezdalo se mi na nem nic zleho. Pro jistotu jsem propajel podezrele spoje. Nicmene jeste jsem chvili zkoumal zavadu stylem nastartuju, vypnu a vsiml jsem si ze obcas se pri startovani kdyz je klicek uz v poloze II nerozsviti kontrolky, ani cerpadlo nesepne. V tu chvili auto samozrejme startne, ale hned chcipne, pac cerpadlo neposlalo palivo. Otec sice tvrdi ze si nevsiml, ze by se kontrolky nerozsvecovaly, ale pri jeho prasackem stylu startovani si toho nemusel vsimnout. Taky mi sdelil, ze uz 2x mu auto chciplo za jizdy. Nebo spise se vyplo. Zkousel jsem lomcovat s klickem kdyz motor bezi, nic se nedelo. Akorat jsem si vsiml, ze pro vypnuti motoru neni treba prekonavat zaden vyrazny odpor a klicek staci lehce pootocit jen minimalne. U meho auta to tak lehce nejde. Cili problem bude asi spinacka.

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda zlobí :-(
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina