Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 279, 280, 281 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 280 z 333
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2016 , 17:51   Citovat  

JarekF20B6 napsal:
zdravím Vás všechny .
je docela možné ,že tady už tenhle problém řešen byl ,ale upřímně jsem ho nenašel,ikdyž je dost možné ,že jsem hledal špatně.
Chci se zeptat na problém ,který cca před dvěma týdny nastal u mého Accordu 2.0 vtec 108kw (6g) rv98.
Motor začal lehce poklepávat po zahřátí,za studena běžel tiše a normálně,ted po lehkém zahřátí padají otáčky na nulu a motor chcípá,klepání se ozývá hlavně při vyšších otáčkách nebo po nastartování zhruba kolem 2000/ot.
Výkon auta je cca od 3-4tis nulový , auto jakoby se dusilo a ve 4tis se zastaví o omezovač a dal už ho nepustí.
Po dnešním napíchnutí na diagnostiku jsem dostal další "dárek",,nešlo se totiž připojit ,takže jsem zjistil kulový.
Kontrolka motoru svítí.
Napadly mě přeskočené rozvody,akorát mi nejde do hlavy,že to pak normálně jde nastartovat a jet,nebo tedecéčko,vážně nevím ...

Děkuju moc za postřehy a rady , budu rád za jakoukoliv pomoc Úsměv

Pěkný den.

Špatná první lambda.
Jinak u spolujezdce dole "pod" palubkou je dvoupinový konektor, ten když vyzkratuješ a pak zapneš zapalování, tak ti kontrolka motoru vybliká kód chyby, tuším to bude 41... Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
JarekF20B6 je teď offline  JarekF20B6
PříspěvekZaslal: 4.3.2016 , 19:41   Citovat  

kdyby to byla lambda , nešlo by to třeba plynem protlačit nad ty 4000 aniž by to kleplo v těchto místech o omezovač ?
Zkoušel jsem to vyblikávat,,těch závad tam je víc,tak musím akorát najit nějaký seznam,která chyba je jak očíslovaná .
Nevíte náhodou kde se to dá najít ? ...

Našel jsem akorát toto,akorát autor uvádí ročník 1995 u modelů .. nevím jestli to u těch "novějších" je jinač

tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2016 , 19:59   Citovat  

Kuk...

EE01.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
EE01.jpg, 227.63 kB

EE02.jpg

EE02.jpg, 205.38 kB

EE03.jpg

EE03.jpg, 199.75 kB

EE04.jpg

EE04.jpg, 153.26 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2016 , 20:01   Citovat  

JarekF20B6 napsal:
kdyby to byla lambda , nešlo by to třeba plynem protlačit nad ty 4000 aniž by to kleplo v těchto místech o omezovač ?
Zkoušel jsem to vyblikávat,,těch závad tam je víc,tak musím akorát najit nějaký seznam,která chyba je jak očíslovaná .
Nevíte náhodou kde se to dá najít ? ...

Našel jsem akorát toto,akorát autor uvádí ročník 1995 u modelů .. nevím jestli to u těch "novějších" je jinač

tudy odkaz

Prohlídni si ten seznam, a dej sem, které chyby ti to vyblikává. Pak teprve můžeme poradit, pokud budeme vědět.
Za mě bych začal lambdou.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.3.2016 , 20:08   Citovat  

piskot napsal:
Prohlídni si ten seznam, a dej sem, které chyby ti to vyblikává. Pak teprve můžeme poradit, pokud budeme vědět.
Za mě bych začal lambdou.

Super Díky moc:)
   Návrat  
panNedra je teď offline  panNedra
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 4.3.2016 , 20:16   Citovat  

JarekF20B6 napsal:
zdravím Vás všechny .
je docela možné ,že tady už tenhle problém řešen byl ,ale upřímně jsem ho nenašel,ikdyž je dost možné ,že jsem hledal špatně.
Chci se zeptat na problém ,který cca před dvěma týdny nastal u mého Accordu 2.0 vtec 108kw (6g) rv98.
Motor začal lehce poklepávat po zahřátí,za studena běžel tiše a normálně,ted po lehkém zahřátí padají otáčky na nulu a motor chcípá,klepání se ozývá hlavně při vyšších otáčkách nebo po nastartování zhruba kolem 2000/ot.
Výkon auta je cca od 3-4tis nulový , auto jakoby se dusilo a ve 4tis se zastaví o omezovač a dal už ho nepustí.
Po dnešním napíchnutí na diagnostiku jsem dostal další "dárek",,nešlo se totiž připojit ,takže jsem zjistil kulový.
Kontrolka motoru svítí.
Napadly mě přeskočené rozvody,akorát mi nejde do hlavy,že to pak normálně jde nastartovat a jet,nebo tedecéčko,vážně nevím ...

Děkuju moc za postřehy a rady , budu rád za jakoukoliv pomoc Úsměv

Pěkný den.

Jestli ti to nejde vytočit přes 4000 koukni kolik máš oleje v motoru. Tohle dělá když je málo oleje - VTEC nemá tlak a jednotka neví co s tím, tak ho zastaví
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2016 , 20:22   Citovat  

panNedra napsal:
Jestli ti to nejde vytočit přes 4000 koukni kolik máš oleje v motoru. Tohle dělá když je málo oleje - VTEC nemá tlak a jednotka neví co s tím, tak ho zastaví

Takže jedna z chyb může být i špatný snímač tlaku oleje...
Kdo má co dalšího...?Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.3.2016 , 21:06   Citovat  

panNedra napsal:

Jojo,u pár civiců mi to taky dělalo ,takže to byla první věc na co jsem kouknul,oleje je dost Úsměv
Ale děkuji
   Návrat  
nota11 je teď offline  nota11
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.3.2016 , 21:39   Citovat  

Lambda toto urcite nerobi :)kaslat na hadanie vytiahni dvojpinovy konektor co je pod skrinkou spolujazdca vyskratuj ho trebars kancelarskou sponkou zapni klucik do polohy aby ti zaplo kontrolky a pockaj ake chyby ti vyblika kontrolka motora. Mne to presne naposledy spravilo asi koli malemu mnozstva oleja. Mal som chybu 41 ( vyhrievanie lambdy) no motor tahal az do obmedzovaca no zrtazu idem obehnut auto a pri 4000 otr. stop. Tak som znova vyblikal chyby a ku chybe 41 sa pridala tusim chyba 22 co bol vtec solenoid Úsměv.
Cize sup sup vyblikat chybove kody a budes hned mudrejsi. Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2016 , 22:03   Citovat  

Nějak nemůžu přijít na to, proč tu dublujete to, co už jsem psal...? Tak to koukám! Velmi šťastný

Ale zase jsem bohatší o poznatek, že vadný VTEC solenoid se projeví nemožností dostat otáčky motoru nad 4000 ot./min. pifko
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 5.3.2016 , 11:17   Citovat  

Tak dnes jsem se k tomu dostal blíž.
Vyblikával jsem a vyšlo mi toto :
8,22,41 a 45,65.

8 TDC horní úvrat?
22 závada tlakového přepínače syst vtec ?
41 přehřátá lambda ?
-------------------------------
jestli to teda pasuje ,ale 45 a 65 netuším Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2016 , 11:26   Citovat  

JarekF20B6 napsal:
Tak dnes jsem se k tomu dostal blíž.
Vyblikával jsem a vyšlo mi toto :
8,22,41 a 45,65.

8 TDC horní úvrat?
22 závada tlakového přepínače syst vtec ?
41 přehřátá lambda ?
-------------------------------
jestli to teda pasuje ,ale 45 a 65 netuším Úsměv

Chyby 45 a 65 jsou na druhé straně. 45 opět vede k první lambdě, 65 bohužel k druhé lambdě (katalyzátor kaput?).
Za mě se to vše točí kolem lambda sond...Úsměv
Budu jak ohraná deska, začni první lambdou (vrakáč bez záruky, origo cca. 6000,- Kč), u toho VTEC solenoidu zkontroluj vedení, kostru. Ten TDC bude nejspíš chuťovka, je umístěn dole u klikovky.

EE02.jpg

EE02.jpg, 205.38 kB
   Návrat  
bzuk001 je teď offline  bzuk001
PříspěvekZaslal: 14.3.2016 , 18:30   Citovat  

Zdravím všechny, měnili jste někdo u 1.8. VTEC těsnění pod víkem, kde jste pořídili sadu a za kolik? Předem děkuju za Vaše typy.
Jinak pokud si někdo pamatuje na moje problémy s brzdama a zajímá ho pokračování, tak po tom co jsem měl kotouče na soustruhu, zjistil jsem, že jeden je OK a druhý je zvlněný jen z vnější strany, jak je to možné nechápu, takže reklamace neproběhne. Smutný A teď bych potřeboval poradit, čím to je, ať nemusím měnit celý třem.
   Návrat  
tukkan je teď offline  tukkan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.3.2016 , 18:52   Citovat  

Tesnenie pod vekom som menil, kupoval som to v Bratislave Orakor za 11.50€ , pre porovnanie kolegove na fabiu stalo 1.55€ Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2016 , 19:08   Citovat  

bzuk001 napsal:
Zdravím všechny, měnili jste někdo u 1.8. VTEC těsnění pod víkem, kde jste pořídili sadu a za kolik? Předem děkuju za Vaše typy.
Jinak pokud si někdo pamatuje na moje problémy s brzdama a zajímá ho pokračování, tak po tom co jsem měl kotouče na soustruhu, zjistil jsem, že jeden je OK a druhý je zvlněný jen z vnější strany, jak je to možné nechápu, takže reklamace neproběhne. Smutný A teď bych potřeboval poradit, čím to je, ať nemusím měnit celý třem.

Napadá mě, že zvenku ten třmen, resp. destička, plave, zvnitřku je napevno. Takže bych prověřil čepy, na kterých se pohybuje.
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2016 , 19:45   Citovat  

bzuk001 napsal:

těsnění jsem pořídil origo Honda , ale cenu ti neřeknu, papíry mám doma..

Jinak s těma brzdama bych se zaměřil na plovoucí uložení třmenu a dosedací plochy destiček, aby se volně pohybovaly.
Nejspíš ti díky tomu zůstává viset vnější deska a kotouč se z té strany nadměrně zahřívá
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2016 , 20:40   Citovat  

To bzuk001: Máš to tu dvakrát, tak na tom asi něco bude... Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2016 , 20:55   Citovat  

piskot napsal:
To bzuk001: Máš to tu dvakrát, tak na tom asi něco bude... Úsměv

Velmi šťastný je to dobrý

ps: jsem v práci a měl jsem to rozepsaný. Tak aspoň, že jsme se sešli Velmi šťastný
   Návrat  
OPR je teď offline  OPR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.3.2016 , 9:25   Citovat  

Ahoj mohl by mi někdo pomoci při dobývání se do třetího brzdového světla ve verzi liftback - světlo v horní straně skla? Koukal jsem na to jestli není někde nějaký zobák uvnitr, abych ho nezlomil. Nerad bych jej nějak poškodil. Včera přestala třetí brzdovka svítit, ale brzdová světla ve sdružených lampach svítí normálně, tak pojistkou to zřejmě nebude.
Dík Úsměv
   Návrat  
forever222 je teď offline  forever222
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2016 , 18:05   Citovat  

OPR napsal:
Ahoj mohl by mi někdo pomoci při dobývání se do třetího brzdového světla ve verzi liftback - světlo v horní straně skla? Koukal jsem na to jestli není někde nějaký zobák uvnitr, abych ho nezlomil. Nerad bych jej nějak poškodil. Včera přestala třetí brzdovka svítit, ale brzdová světla ve sdružených lampach svítí normálně, tak pojistkou to zřejmě nebude.
Dík Úsměv

Kryje jej pouze plast, který je tam nacvaknutý Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2016 , 21:08   Citovat  

OPR napsal:
Dík Úsměv

taky mi nesvítí Úsměv
jen tip - mám zlámanou kabeláž v místě, kudy leze z víka do kastle
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2016 , 0:26   Citovat  

Pásne mi tohle na Accorda? Nechce se mi jít do garaze. Se stydím
tudy odkaz
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2016 , 18:14   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Pásne mi tohle na Accorda? Nechce se mi jít do garaze. Se stydím
tudy odkaz
Bohuzel nevim, protoze je nemam doma.Podle fotky to porovnat neumim.V popisu ten clovek ma, ze to nepasuje na A6G.Kdyby jsi to zjistil, dej prosim vedet diky Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.3.2016 , 0:29   Citovat  

RASTA napsal:
taky mi nesvítí Úsměv

Ve stejné místě mam problém taky ale s osvětlením kufru. Nevím, jak to řešil jelikož je to někde uvnitř kastle Velmi šťastný
   Návrat  
OPR je teď offline  OPR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.3.2016 , 14:42   Citovat  

RASTA napsal:
taky mi nesvítí Úsměv

Jestli je tvůj typ správný tak to vůbec nená nic hezkého tedy. Fujky fujky.

PS: osvětlení kufru v tapicírungu mi nesvítí už dlouho, netušíte kude na něj se dostanu? Tak to koukám!
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2016 , 1:58   Citovat  

čaute, stala se mi zajímavá věc, odemkl jsem dalkovým ovladačem auto odemklo se sednul jsem a chtěl jsem zamknouz zamknul jsem opět ovladačem. V ten moment přestyly svítit hodiny a osvětlení palubovky krom displeje s kilometry a přestal fungovat celý dalkač i centrální zamykání. Stalo se vám to ? Jelikož je noc nemohl jsem zkontrolovat pojistky ale hodiny a central jsou podle přiučky zvlášt tak je zajimáve že by to odešlo takhle. Jinak vše funguje osvětlení topení i mlhovek i světel. Akorát ani při otevření dveří nesvítí světlo ale zapnou natvrdo jde jak by si auto furt myslelo že je zamknuté.

EDIT: Po výměně pojistky vše funkční ale po zapnutí světel se začne kouřit z palubovky a projevuje se to i do toho že má motor problém udržet otáčky. Nějaké rady? Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.3.2016 , 22:50   Citovat  

forever222 napsal:
čaute, stala se mi zajímavá věc, odemkl jsem dalkovým ovladačem auto odemklo se sednul jsem a chtěl jsem zamknouz zamknul jsem opět ovladačem. V ten moment přestyly svítit hodiny a osvětlení palubovky krom displeje s kilometry a přestal fungovat celý dalkač i centrální zamykání. Stalo se vám to ? Jelikož je noc nemohl jsem zkontrolovat pojistky ale hodiny a central jsou podle přiučky zvlášt tak je zajimáve že by to odešlo takhle. Jinak vše funguje osvětlení topení i mlhovek i světel. Akorát ani při otevření dveří nesvítí světlo ale zapnou natvrdo jde jak by si auto furt myslelo že je zamknuté.

EDIT: Po výměně pojistky vše funkční ale po zapnutí světel se začne kouřit z palubovky a projevuje se to i do toho že má motor problém udržet otáčky. Nějaké rady? Úsměv

Tak jsem dal auto elektrikáři, a zjistil, že byly spálené dva obvody na plošném spoji palubovky. Nahradil obvody drátkem (říkal to nějakým odborným slovem teď si nevzpomenu) a auto zas funguje jak má Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.3.2016 , 14:37   Citovat  

Chalani, kde by som nasiel senzor zatvorenia/otvorenia kufru.
Blika mi kontrolka otvoreneho kufru pri jazde.
Mam liftback.

Tak som odhalil zahadu, kontrolka blikala iba ked som sedel v aute na mieste vodica. Posunutim sedadla sa problem vyriesil. Zaujimalo by ma, aky ma suvis kontrolka otvoreneho kufra s vodicovym sedadlom. HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.3.2016 , 9:23   Citovat  

tukkan napsal:
Chalani, kde by som nasiel senzor zatvorenia/otvorenia kufru.
Blika mi kontrolka otvoreneho kufru pri jazde.
Mam liftback.

Tak som odhalil zahadu, kontrolka blikala iba ked som sedel v aute na mieste vodica. Posunutim sedadla sa problem vyriesil. Zaujimalo by ma, aky ma suvis kontrolka otvoreneho kufra s vodicovym sedadlom. HaHaaa

No, nejdřív mi napadlo, zda nesedíš v kufru...Úsměv
Ale jelikož je snímač zavřeného kufru přímo v jeho zámku, tak ta možnost padla...

tailgate01.jpg

tailgate01.jpg, 147.5 kB

tailgate02.jpg

tailgate02.jpg, 55.48 kB

tailgate03.jpg

tailgate03.jpg, 98.51 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.3.2016 , 11:44   Citovat  

Dik za obrazky. Snimac som nasiel. Ale ten je ok. Kontrolka blikala iba ked som sedel na sedadle vodica. Ale ako som pisal posunul som sedadlo sem-tam a je to.
V kufri sedim, ci skor lezim ked to prezeniem s pifko
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 279, 280, 281 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina