Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 286, 287, 288 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 287 z 333
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.8.2016 , 14:10   Citovat  

prochazel jsem tema nic podobneho jsem nenasel ,resil tady nekto uz blbnuti centralu ,ze nezamika obcas vsechny dvere ?
takze pohon zamku to nejspis nebude ,pac jednou nezamkne ridicove dvere jednou zadni ...proste to skace ...vi nekdo kam se podivat kde by mohla byt chyba naky konkretni rele nebo naka ridici jednotka centralu to mi hlava nebere ???

zde mam jedinej manual kterej jsem nasel a tam nic dohromady neni jen el. obvod a hlavne je spolecnej pro vice modelu tak nevim jestli mi to pomuze to mi hlava nebere tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 28.8.2016 , 22:25   Citovat  

Mam stejny problem a take neznam reseni Smutný Manual muzes mit i v Ceskem jazyce kdybys chtel Úsměv Mrkni na SZ přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.8.2016 , 0:24   Citovat  

Kendik napsal:
Mam stejny problem a take neznam reseni Smutný Manual muzes mit i v Ceskem jazyce kdybys chtel Úsměv Mrkni na SZ přátele

no doufejme ze jen nakej skrat obvodu ve lock multiplex control unit ,prinejhorsim ,co neni jednoduchy sehnat funkcni .. jinej duvod si nedovedu vysvetlit napadl mne skratovanej drat na nakem miste zeby se dotykal kostry nebo tak ale to bys to nemel taky Velmi šťastný

a co uz jsi zkousel ,zmerit vsechny rele a pojistky na ceste od baterky nebo otestovat pohony zamku ? Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.8.2016 , 8:56   Citovat  

Ja nezkousel ani nepromeroval jeste nic a urcite nejsme jedini dva, kdo s tim ma problem.Kluci tu take psali pred casem ohledne problemu s centralem.
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.8.2016 , 9:30   Citovat  

Řekl bych, že v těch dveřích je toho tolik, že házet nefunkčnost zámku na centrál nelze.
Maně si vybavuji, že se tu kdysi řešilo zatuhnutí táhla zámku (vyschlé mazání, atp.).

dd02.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
dd02.jpg, 142.66 kB

dd03.jpg

dd03.jpg, 137.6 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.8.2016 , 9:56   Citovat  

piskot napsal:
Řekl bych, že v těch dveřích je toho tolik, že házet nefunkčnost zámku na centrál nelze.
Maně si vybavuji, že se tu kdysi řešilo zatuhnutí táhla zámku (vyschlé mazání, atp.).

to bych bral kdyby nesli zamknou konkretni dvere ,tam je vetsinou problem z pohonem dveri ,ale ono se to strida ,takze ve samotnych dverich to dle mne nebude kdyz jednou jdou a jednou ne a pak po druhy nejdou zase jiny nebo dve najednou to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.8.2016 , 10:45   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
to bych bral kdyby nesli zamknou konkretni dvere ,tam je vetsinou problem z pohonem dveri ,ale ono se to strida ,takze ve samotnych dverich to dle mne nebude kdyz jednou jdou a jednou ne a pak po druhy nejdou zase jiny nebo dve najednou to mi hlava nebere

Pokud ti teď ovládání dveří funguje na principu generátoru náhodných čísel, tak máš jen dvě možnosti. Buď nejdřív zkontrolovat a zrestaurovat (promazat, atp) mechaniku dveří, a pak jít po kabelech, nebo naopak. Za sebe hondí elektrice věřím natolik, že bych šel nejdřív "do dveří"...Úsměv
Ostatně mě to čeká u pravých zadních dveří, na centrál se neodemykají, jen zavírají.
   Návrat  
DJRICO je teď offline  DJRICO
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.8.2016 , 19:09   Citovat  

Prosím prosím, nevíte kde koupím nový šrouby na horní rameno?
Akutně potrebuji.
V jednom silentu mi totiž zarezl a povolil se a teď už to rameno nejde dotahnout,
takže ho musím vyriznout a dat nový ramena. A neustále mám problém s odklonem do V neřešil jste to už někdo.

Jsem už bezradný rok co rok smeteny kola na vnějších hranách. Bueee
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.8.2016 , 19:44   Citovat  

DJRICO napsal:
Prosím prosím, nevíte kde koupím nový šrouby na horní rameno?
Akutně potrebuji.
V jednom silentu mi totiž zarezl a povolil se a teď už to rameno nejde dotahnout,
takže ho musím vyriznout a dat nový ramena. A neustále mám problém s odklonem do V neřešil jste to už někdo.

Jsem už bezradný rok co rok smeteny kola na vnějších hranách. Bueee

majorhonda nebo OEM honda
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.8.2016 , 19:57   Citovat  

piskot napsal:
Pokud ti teď ovládání dveří funguje na principu generátoru náhodných čísel, tak máš jen dvě možnosti. Buď nejdřív zkontrolovat a zrestaurovat (promazat, atp) mechaniku dveří, a pak jít po kabelech, nebo naopak. Za sebe hondí elektrice věřím natolik, že bych šel nejdřív "do dveří"...Úsměv
Ostatně mě to čeká u pravých zadních dveří, na centrál se neodemykají, jen zavírají.

nevim na mechaniku to vubec nevypada kdyz to je tak chaoticky ,ale ted mi braska hlasi ,ze v tom chaosu je preci jenom nakej rad Velmi šťastný a to ze kdyz zamkne a odemkne v kratkem case auto tak prvni dva zamknuti odemknuti jsou vetsinou dobry az ty dalsi pokusy o zamknuti jsou nefunkcni spusobem ze nezamkne naky dvere temer pokazde jiny nebo dve najednou ,pak kdyz to nejde zanmknout tak to zamkne manualne a musi utict nakej cas a pak to zase jde to mi hlava nebere
   Návrat  
milaaanek je teď offline  milaaanek
PříspěvekZaslal: 30.8.2016 , 0:26   Citovat  

Lidi je tu někdo z okolí Loun nebo i Plzeň kdo zná Acco 2.0 108kw a poslechl by si to moje? sopťa sopťa Nějak se mi úplně nezdá ze by byl chudák motorek zdravej. I když muj mechanik tvrdi ze je cajk.. Dík moc lidi
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2016 , 0:50   Citovat  

skus zajet sem tudy odkaz ,ti kluci maji zlaty rucicky ,povetsinou delaj koncern ,ale v motorech se fakt vyznaj nebyla vec co by mi nespravily na hondach co jsem mel ..
jinak ladil uz nekdo tady volnobeh podle navodu co tu je tudy odkaz
, by me zajimalo ,jakej mosaznej sroubek ma namysli ..
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2016 , 14:19   Citovat  

accord ten šroubek nemá a u manuálu teď nejsem, abych se podíval, co píšou ohledně seřizování volnoběhu Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2016 , 14:30   Citovat  

RASTA napsal:
accord ten šroubek nemá a u manuálu teď nejsem, abych se podíval, co píšou ohledně seřizování volnoběhu Úsměv

to je zajimavy ,kuoukal jsem do manualu ,ale samotny nastaveni volnobehu tam neni, jen kontrola to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2016 , 17:53   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
to je zajimavy ,kuoukal jsem do manualu ,ale samotny nastaveni volnobehu tam neni, jen kontrola to mi hlava nebere

to mi hlava nebere tak to se podívám
né že bych nevěřil Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2016 , 18:45   Citovat  

RASTA napsal:
to mi hlava nebere tak to se podívám
né že bych nevěřil Velmi šťastný
tak mozna jen nevim co presne hledat ,ale u paliva je rizeni volnobehu ale navod na serizeni jsem tam nepostrehl ..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2016 , 22:52   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
tak mozna jen nevim co presne hledat ,ale u paliva je rizeni volnobehu ale navod na serizeni jsem tam nepostrehl ..

On tam ten návod nepřímo je. Jak to tak vypadá, správné volnoběžné otáčky jsou funkcí několika "veličin"...Úsměv

ii01.jpg

ii01.jpg, 139.44 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2016 , 23:10   Citovat  

piskot napsal:
On tam ten návod nepřímo je. Jak to tak vypadá, správné volnoběžné otáčky jsou funkcí několika "veličin"...Úsměv

to jsem videl, kazdopadne mne chyba nesviti a problem nizkeho volnobehu muze byt uplne cokoliv od netesnosti sani az po vadny ventil ,snimac ,cidlo ,ale samotny navod doladeni volnobehu pro A6G chyby ... co stim to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2016 , 23:47   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
to jsem videl, kazdopadne mne chyba nesviti a problem nizkeho volnobehu muze byt uplne cokoliv od netesnosti sani az po vadny ventil ,snimac ,cidlo ,ale samotny navod doladeni volnobehu pro A6G chyby ... co stim to mi hlava nebere

Aha, už tomu rozumím, už jsme zpátky zase u té vyměněné lambdy? Za mě jednoduché řešení, dej tam origo a budeš mít klid.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2016 , 0:26   Citovat  

piskot napsal:
Aha, už tomu rozumím, už jsme zpátky zase u té vyměněné lambdy? Za mě jednoduché řešení, dej tam origo a budeš mít klid.

jit do hondy a objednat tak mi prinesou tu samou co mam se stejnym seriovym cislem ,tvrdit ,ze je poladena od hondy je nesmysl o tehle teorii nenajdes na celem svete carku ,sorry ,ale je to tak ..
ja chtel jen skusit ,jestli tech 150ot nedela jen to naladeni volnobehu .. po vyndani a cisteni klapky ,IACV ,EGR ..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2016 , 9:06   Citovat  

A co si pujcit od nekoho na chilku original a vyzkouset, jestli nastane nejaka zmena?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2016 , 9:07   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
jit do hondy a objednat tak mi prinesou tu samou co mam se stejnym seriovym cislem ,tvrdit ,ze je poladena od hondy je nesmysl o tehle teorii nenajdes na celem svete carku ,sorry ,ale je to tak ..
ja chtel jen skusit ,jestli tech 150ot nedela jen to naladeni volnobehu .. po vyndani a cisteni klapky ,IACV ,EGR ..

Docela je mi jedno, zda lze najít tu "čárku", i za mě jsem napsal, že je to čirá spekulace.
Ale uniká mi, proč ztrácet čas a peníze prošlapávat jiné cesty (možná slepé, možná ne).
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2016 , 10:27   Citovat  

Kendik napsal:
A co si pujcit od nekoho na chilku original a vyzkouset, jestli nastane nejaka zmena?

noo, to by byolo fajn ,ale jedinej co ma to auto na blizku je svaruv bracha a ten mi to nepujci ,prej ma posjany zavity a uz by ji tam asi nevratil .. jinak kdo ti dneska pujci tak drahej dil a jeste kdyz tomu nerozumi a nevysvetlis mu ,
ze mu ji nepodelas pac to ani nejde wc Tak to valím bulvy
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2016 , 10:32   Citovat  

piskot napsal:
Docela je mi jedno, zda lze najít tu "čárku", i za mě jsem napsal, že je to čirá spekulace.
Ale uniká mi, proč ztrácet čas a peníze prošlapávat jiné cesty (možná slepé, možná ne).

pac Honda.sk je banda hajzlu kde ti neslevi ani wc zlodeje podporovat nebudu ..
cas nestracim jen hledam navod jak bych to doladil jestli to u A6G vubec jde ..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2016 , 11:33   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
noo, to by byolo fajn ,ale jedinej co ma to auto na blizku je svaruv bracha a ten mi to nepujci ,prej ma posjany zavity a uz by ji tam asi nevratil .. jinak kdo ti dneska pujci tak drahej dil a jeste kdyz tomu nerozumi a nevysvetlis mu ,
ze mu ji nepodelas pac to ani nejde wc Tak to valím bulvy
Chapu nj to je tezky. Co by se stalo, kdyby jsi tu lambdu vyndal na chvilku uplne a jake by byly potom otacky?Asi zadne predpokladam dobre?Bez lambdy nepojede auto vubec??Nejsem odbornik, tak se mi prosim nesmejte, jestli je to blbost Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2016 , 12:31   Citovat  

Kendik napsal:
Chapu nj to je tezky. Co by se stalo, kdyby jsi tu lambdu vyndal na chvilku uplne a jake by byly potom otacky?Asi zadne predpokladam dobre?Bez lambdy nepojede auto vubec??Nejsem odbornik, tak se mi prosim nesmejte, jestli je to blbost Úsměv

kdyz tam byla puvodni KO tak svitily chyby P1166 P1167 myslim ,ted nesviti..
nevim jak 6G ,ale na mem A7G byly obe KO a auto jezdilo uplne normalne az na svitici check engine ..
preci je to jen vyspelejsi motor .. meli jsme na A6G jinou OEM lambdu pro jiny model a chovalo se to stejne ,
zadny chyba ,jen nizky volnobeh .. nez zacnu rozebirat cele sani tak sonduju ...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2016 , 14:05   Citovat  

Nizky volnobeh to melo uz pri koupi? Je to takovy volnobeh kdyz vyslapnes plyn jakoby to chtelo chcipnout a pak zase vyskoci do normalu a je to uz v pohode nebo je porad nizky?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2016 , 14:44   Citovat  

Kendik napsal:
Nizky volnobeh to melo uz pri koupi? Je to takovy volnobeh kdyz vyslapnes plyn jakoby to chtelo chcipnout a pak zase vyskoci do normalu a je to uz v pohode nebo je porad nizky?

jo melo ,ale bylo mi receno ze to prislo s chybama chybne lambdy ,po vymene ,vcyby zmizeli ,le volnobeh zustal ,jinak je porad nizkej a nic nedela ,kdyz ho umele prizvedes tak otacky zacnou skakat .. jak uz jsem psal zatim,klapka vycistena,EGR,IACV ,..
nekde jse tady cetl ze vyndanim tehle dilu se zavzdusni chladici okruh ,akorat nevim jak to ovzdusnit na honde jsem nic takoveho neresil.. pezot mel ventil na bloku motoru na ovzdusneni ,jinak mam podezreni ze nekde prisava vzduch nebo je spatnej nakej ventil nebo cidlo.. a nez se vratim domu a to zacnu rozebirat tak sonduji co se da vcetne nastaveni volnobehu ..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2016 , 15:30   Citovat  

koukám na to a volnoběh si to nastavuje samo
je tam více věcí, které to bere v potaz

resetoval si po tom všem ecu?
vzduchovej filtr si měnil kdy?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2016 , 15:53   Citovat  

RASTA napsal:
koukám na to a volnoběh si to nastavuje samo
je tam více věcí, které to bere v potaz

resetoval si po tom všem ecu?
vzduchovej filtr si měnil kdy?

jak resetoval ? ..chyby byly vymazany ,baterka se nabijela ,takze i odpojena ,filtry meneny ..
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 286, 287, 288 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina